- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.461
Bol su, yürüyüş, tuzdan uzak duracaksın. Sebze ve protein ağırlıklı besleneceksingebelikte ödem nasıl atılır kızlar? benim ayaklarım çok şişmiş durumda
harika bir duygu gerçekten. hep genç kalacaksınız büyük bir şans ve lütuf hele birde sağlıklı kan değerleriniz yerindeyse hayatın en büyük jesti bu olabilir:) hep güzel günleriniz olsun dilerim.son 15 yıldır aynı kilodayım ben 2,800 gram doğmuşum
Annem kilo almıyorum diye beni yıllar önce diyetisyene götürdü.
Tüm kan testlerim muazzam derecedeydi.Doktor anneme senden benden sağlıklı kızının kilosuna olan takıntını bırak bu kız minyon bunu kabullen, kilo almasını boşuna bekleme demişti.
O gün bugündür annemde benim olmayan kilolarım ile barışık.
En güzeli 10 yıl önce aldığım ve düzgün baktığım her kıyafetime ilk gün ki gibi sığabiliyor olmak.
49 muuu o nee buda çok tehlikeli bence belki bebeğe zarar vermez ama 49'u sen çok yoğun hissedersin. perişan eder seni. bencede o yanlıştır:) benimde açlıklarım 75-80 tokluklarım da 80-90 çıkıyo şimdilik. 30 ağustosta yüklemem var çok merak ediyorum inş bu kez şekerle mücadele etmek zorunda kalmam.Benim 49 çıkmıştı doktorum hemen kadın doğuma o da dahiliyeye yolladı tatildeydik değerin 70 ile 120 arasında olması gerekiyor senin çok düşük dediler dahileye doktoru birkaç teste daha baktı bana diğerleri normal düşük şeker ancak senin gözünü karartır bebeğe bir şey yapmaz dedi diyetisyene yolladı sonra ben diyete falan uymadim kötüydü çünkü2 3 gün sonra soğuk aldım gibi oldu acile gittik orada parmağından kan alıp baktılar 88 çıktı doktora sorduk iki testten biri hatalıdir dedi
tatildeyim hem sıcaktan şiştim hem de hiçbir yerim yanmadı ayaklarım yandı ondan şişti galibaBol su, yürüyüş, tuzdan uzak duracaksın. Sebze ve protein ağırlıklı besleneceksin
İnşallah49 muuu o nee buda çok tehlikeli bence belki bebeğe zarar vermez ama 49'u sen çok yoğun hissedersin. perişan eder seni. bencede o yanlıştır:) benimde açlıklarım 75-80 tokluklarım da 80-90 çıkıyo şimdilik. 30 ağustosta yüklemem var çok merak ediyorum inş bu kez şekerle mücadele etmek zorunda kalmam.
Her yer öyle ya çok sıcak. Kızlar bu fl uzunluğu 34.7 bizim bebişin doktora sordum boyunu bununla 7yi çarpıp tahmini buluyoruz dedi amaSerin havanın keyfini çıkarıyorum. İstanbul çayır cayır yanıyordu bugün bı serinlik var
ben de ayni durumu yasiyorum doktoruma whatsapran yazdim idear tshlili verdirdi proten kacagi var mi ona bakti iyiydi sukur sonuclar ama ayaklarim şiş bayagitatildeyim hem sıcaktan şiştim hem de hiçbir yerim yanmadı ayaklarım yandı ondan şişti galibabirkaç gün deneyeyim teşekkürler
3.47 olabilir mi fl uzunlugu acabaHer yer öyle ya çok sıcak. Kızlar bu fl uzunluğu 34.7 bizim bebişin doktora sordum boyunu bununla 7yi çarpıp tahmini buluyoruz dedi ama
Mm yazıyor galiba cm'ye çevirince öyle oluyor3.47 olabilir mi fl uzunlugu acaba
Bana da öyle demişti.Her yer öyle ya çok sıcak. Kızlar bu fl uzunluğu 34.7 bizim bebişin doktora sordum boyunu bununla 7yi çarpıp tahmini buluyoruz dedi ama
O zaman 24,29 oluyorBana da öyle demişti.
hsftasina gore yorumlamak gerek kac haftalikken bu deger 22 23 ise normaldirO zaman 24,29 oluyorhemen hemen 25 cm olmuş küçük değil mi ya sizinkiler nasıl normal mi bilemedim şimdi
22 haftalıkhsftasina gore yorumlamak gerek kac haftalikken bu deger 22 23 ise normaldir
O bir iki dega hissetmeler sanki içerden bişey minik bi dokunup duruyo gibi miBen de 19+2'yim, bir iki gündür ve günde bir veya en fazla iki defa hissetmeye başladım. Çok anlık ama. Her gittiğim doktor en erken 20'den sonra hissedersin diyordu. 21 olur, 22 de olabilir dedikleri için pek beklentim yoktu.Sizin de haftanız artık yaklaşmış, yakında hissedersiniz fındığınızı inşallah
Bazen daha güçlü arka arkaya vuruyor, dışarıdan hafif belli olmaya başladı.O bir iki dega hissetmeler sanki içerden bişey minik bi dokunup duruyo gibi mi
son 2 gecedir böyle sanki anlık minik dokunma gibi bi hissiyat var ama anlamlandıramadım
Bana da böyle oluyor ay çok tatlı ya içeriden biri tık tık yapıyor sankiBazen daha güçlü arka arkaya vuruyor, dışarıdan hafif belli olmaya başladı.Bazen daha minik dokunma ve anlık gibi oluyor. En çok ama sırt üstü yattığımda oluyor ya da o zaman hissediyorum nedense. Hissetmek çok güzelmiş
Benim de tansiyonum sürekli düşüyor tek başıma dışarı cikmamaya özen gösteriyorum. Tuzlu ayran iyi geliyor birde sırt üstü uzanın kafanızın altında bir şey olmasın düz olsun ayaklarınızin altına yastık koyun. Ben sürekli uzanıyorum. Ayakta durmak beklemek de çok düşürüyorKızlar napıyorsunuz nasılsınız ailemin yanına geldim yazamıyorum çok buralaratansiyon düşmesi yaşayan var mı resmen bir gün bayılıp kalıcam bir yerde, hemencecik tansiyonum düşüyor. Yaşayan varsa ne gibi çözümler buldunuz, öneriniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?