2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
harika bir duygu gerçekten. hep genç kalacaksınız büyük bir şans ve lütuf hele birde sağlıklı kan değerleriniz yerindeyse hayatın en büyük jesti bu olabilir:) hep güzel günleriniz olsun dilerim.
not: hayatı boyunca kilo savaşında olan biri:)

49 muuu o nee buda çok tehlikeli bence belki bebeğe zarar vermez ama 49'u sen çok yoğun hissedersin. perişan eder seni. bencede o yanlıştır:) benimde açlıklarım 75-80 tokluklarım da 80-90 çıkıyo şimdilik. 30 ağustosta yüklemem var çok merak ediyorum inş bu kez şekerle mücadele etmek zorunda kalmam.

İnşallah

tatildeyim hem sıcaktan şiştim hem de hiçbir yerim yanmadı ayaklarım yandı ondan şişti galiba birkaç gün deneyeyim teşekkürler
ben de ayni durumu yasiyorum doktoruma whatsapran yazdim idear tshlili verdirdi proten kacagi var mi ona bakti iyiydi sukur sonuclar ama ayaklarim şiş bayagi

Kızlar napıyorsunuz nasılsınız ailemin yanına geldim yazamıyorum çok buralara tansiyon düşmesi yaşayan var mı resmen bir gün bayılıp kalıcam bir yerde, hemencecik tansiyonum düşüyor. Yaşayan varsa ne gibi çözümler buldunuz, öneriniz var mı ?

O bir iki dega hissetmeler sanki içerden bişey minik bi dokunup duruyo gibi mi
son 2 gecedir böyle sanki anlık minik dokunma gibi bi hissiyat var ama anlamlandıramadım

O bir iki dega hissetmeler sanki içerden bişey minik bi dokunup duruyo gibi mi
son 2 gecedir böyle sanki anlık minik dokunma gibi bi hissiyat var ama anlamlandıramadım
Bazen daha güçlü arka arkaya vuruyor, dışarıdan hafif belli olmaya başladı. Bazen daha minik dokunma ve anlık gibi oluyor. En çok ama sırt üstü yattığımda oluyor ya da o zaman hissediyorum nedense. Hissetmek çok güzelmiş

Bana da böyle oluyor ay çok tatlı ya içeriden biri tık tık yapıyor sanki sırt üstü yatınca rahim daha üstte kalıyor ondan hissediyormuşuz en çok bu pozisyonda canım.

Benim de tansiyonum sürekli düşüyor tek başıma dışarı cikmamaya özen gösteriyorum. Tuzlu ayran iyi geliyor birde sırt üstü uzanın kafanızın altında bir şey olmasın düz olsun ayaklarınızin altına yastık koyun. Ben sürekli uzanıyorum. Ayakta durmak beklemek de çok düşürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…