- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.481
Bir de limon tansiyonu düşürüyor yememeye dikkat edin. Doktorum her akşam bir tane sade soda içersen vücudun dengeler demiştiKızlar napıyorsunuz nasılsınız ailemin yanına geldim yazamıyorum çok buralaratansiyon düşmesi yaşayan var mı resmen bir gün bayılıp kalıcam bir yerde, hemencecik tansiyonum düşüyor. Yaşayan varsa ne gibi çözümler buldunuz, öneriniz var mı ?
Yaa, o yüzden demek ki en çok öyle hissediyorum. Bilmiyordum. Aşırı heyecanlandım ilk hissettiğimde, şimdi her hissedişimde tarifsiz bir hisle doluyorum.Bana da böyle oluyor ay çok tatlı ya içeriden biri tık tık yapıyor sankisırt üstü yatınca rahim daha üstte kalıyor ondan hissediyormuşuz en çok bu pozisyonda canım.
Ben de maden suyunun cok faydasini gordum. Hem agrilarimi kesti, bebek bi tarafa toplanip karnimda belimde de agri yapiyordu o kasilmalari kesti, tansiyon problemi de yasamiyorum. Ama maden suyunu sade icemiyorum. Icerisine birazcik limon ya da karadut ozu koyuyorum rahatca icebiliyorumBir de limon tansiyonu düşürüyor yememeye dikkat edin. Doktorum her akşam bir tane sade soda içersen vücudun dengeler demişti
Mahvetti beni bu tansiyon düşüklüğü iki dakika sıcağa çıksam hemen eve koşuyorumBenim de tansiyonum sürekli düşüyor tek başıma dışarı cikmamaya özen gösteriyorum. Tuzlu ayran iyi geliyor birde sırt üstü uzanın kafanızın altında bir şey olmasın düz olsun ayaklarınızin altına yastık koyun. Ben sürekli uzanıyorum. Ayakta durmak beklemek de çok düşürüyor
Çok teşekkğrler dikkate alacağımBir de limon tansiyonu düşürüyor yememeye dikkat edin. Doktorum her akşam bir tane sade soda içersen vücudun dengeler demişti
Tansiyonum düşünce o ayranı icmeyince kendime gelemiyorum eğer aşırı düştüyse tuzu biraz fazla olursa bir iki yudum da kendime geliyorumMahvetti beni bu tansiyon düşüklüğü iki dakika sıcağa çıksam hemen eve koşuyorumtuzlu ayran iyi fikir deneyeyim, diğer yöntem pek işe yaramadı bende. Ay bende hep uzanıyorum kalkamaz oldum
Çok güzel heyecanlar gerçekten, muhteşem bir duyguYaa, o yüzden demek ki en çok öyle hissediyorum. Bilmiyordum. Aşırı heyecanlandım ilk hissettiğimde, şimdi her hissedişimde tarifsiz bir hisle doluyorum.Rabbim hepimize hayırlısıyla, sağlıkla, kolaylıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Eşim evdeyse ve uzanacaksam koşarak yanıma geliyor, elini koyup hissediyor. İlk heyecanlarımız çok tatlı
Benimki sabahlari uyandirmaya basladi beni artik. Asla sol tarafa yatmama izin vermiyor, masil giclu vuruyor o taraftan. Ama cok heyecanli. Hareket etmeye basladiginda artik hareketleri karnimda gozle gorulebiliyorYaa, o yüzden demek ki en çok öyle hissediyorum. Bilmiyordum. Aşırı heyecanlandım ilk hissettiğimde, şimdi her hissedişimde tarifsiz bir hisle doluyorum.Rabbim hepimize hayırlısıyla, sağlıkla, kolaylıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Eşim evdeyse ve uzanacaksam koşarak yanıma geliyor, elini koyup hissediyor. İlk heyecanlarımız çok tatlı
Ben bir ara tiksindim ayrandan tuzlu salatalık denedim ama o da uzun süreli etki etmiyor mecburen tuzlu ayran zorla da olsaTansiyonum düşünce o ayranı icmeyince kendime gelemiyorum eğer aşırı düştüyse tuzu biraz fazla olursa bir iki yudum da kendime geliyorum
Dediğim gibi küçük paketlerde tuz olur ya restorandan sipariş verince yanına koyarlar ondan bir tane koyunca çok icmenize gerek bile kalmaz bir kaç yudum da düzelir. Benim tansiyonum da hep 10/6 çıkıyorBen bir ara tiksindim ayrandan tuzlu salatalık denedim ama o da uzun süreli etki etmiyor mecburen tuzlu ayran zorla da olsa
Sıcaklar normalde bile tansiyonumu düşürüyordu benim şimdi daha fazla etki ediyor. Uzun süre ayakta kalınca, sabah tiroid ilacımı alıp beklerken acıkınca da düşüyor. Sıcaktan etkilenmemeye, uzun süre ayakta kalmamaya ve mümkün mertebe tansiyonumun düşeceğini hissedersem uzanmaya ve az az sık sık hafif yemeye çalışıyorum. Çok tuzlu şeyler tüketmemeye de çalışıyorum. Bol su içmeye çalışıyorum. Çalışıyorum da çalışıyorum, hep bi' çalışıyorumKızlar napıyorsunuz nasılsınız ailemin yanına geldim yazamıyorum çok buralaratansiyon düşmesi yaşayan var mı resmen bir gün bayılıp kalıcam bir yerde, hemencecik tansiyonum düşüyor. Yaşayan varsa ne gibi çözümler buldunuz, öneriniz var mı ?
Evet bir de su çok iç demiştiBen bir ara tiksindim ayrandan tuzlu salatalık denedim ama o da uzun süreli etki etmiyor mecburen tuzlu ayran zorla da olsa
Ay maşallah sübhanallahBenimki sabahlari uyandirmaya basladi beni artik. Asla sol tarafa yatmama izin vermiyor, masil giclu vuruyor o taraftan. Ama cok heyecanli. Hareket etmeye basladiginda artik hareketleri karnimda gozle gorulebiliyor
Benim eşim de cumartesi dönecek, beni memlekete bıraktı. Bir müddet burada olacağım. İlerleyen zamanda daha da kuvvetlendikçe o yanımda olmayacak ama sağlık olsun.Çok güzel heyecanlar gerçekten, muhteşem bir duygubiz şuan ayrıyız eşimle maalesef yapamıyor, artık yanına dönünce yapar o zamana da iyice hissedilir olur Amin hepsi sağlıkla gelsinler miniklerin
Benim 20+5 de 27 cmdi bütün ölçümleri haftasına uygun 3 4 gün önde giderken fl değeri 22 hafta ile uyumlu çıkmıştı doktor uzun bir bebek dediO zaman 24,29 oluyorhemen hemen 25 cm olmuş küçük değil mi ya sizinkiler nasıl normal mi bilemedim şimdi
Tuzlu ayran canımKızlar napıyorsunuz nasılsınız ailemin yanına geldim yazamıyorum çok buralaratansiyon düşmesi yaşayan var mı resmen bir gün bayılıp kalıcam bir yerde, hemencecik tansiyonum düşüyor. Yaşayan varsa ne gibi çözümler buldunuz, öneriniz var mı ?
Geçmiş olsun.Güzel dualarınız icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız canlar
Detaylidan çıktık olumlu geçti çok şükür korktuğum gibi değildi yaklaşık yarım saat falan sürdü doktor herseyini detaylı anlatmadı anlatmasını isterdim ama neyse
Önceki doktorun gördüğü bulgulardan sadece kalpte küçücük bir delik buldu. Onu da bulmak için baya baktı ben söylemiştim doktor gordu diye o yüzden özellikle baktı çok küçük kapanada bilir dedi doğduktan sonra çocuk kardiyolojisine gösterin dedi. Ne olur ne olmaz diye amniyosentez önerdi ama herseyiyle kabulüm diyorsan gerek yok dedi. Bir de suyu biraz fazla mutlaka bir an önce şeker yüklemesi yaptir dedi onu da yaptiricam insallah. Yuzunude gösterdi miniğim köfte burunlu bisey çok hareketliydi doktor dur çocuğum diyordu sürekli
Bende almayacaktım sırt çantasına karar vermiştim yeğenim bebek çantası verecek@Zezel in düşündüğü normal sırt çantasını Bebek çantası olarak kullanmaya karar verdim ben de
Hoş geldinizSlm kizlar, bayadir takipteyim fakat riskli hamilelik gecirdigim icin yazmaya cesaret edemiyordum.fakat korkunun ecele faydasi yok. 19+2 den hepinize merhaba. Isallah bir sorun cikmazsa ikiz bebislerim gelicekler. Kiz ve erkek cinsiyetleri, zaman sanki gecmiyor. Alisverise basladinizmi? Yoksa daha erkenmi? Cevremdekiler riskli hamilelik gecirdigim icin cok erken oldugunu soyluyorlar.
Karbonhidrat tüketimiKızlar merhaba
Benim benim de Amniyon sıvım fazla çıktı. Bunun sebebi ne olabilir. Haftaya tekrar gideceğim.
Ya benimde çıkmıştı inşallah düzelmiştirAmin cumlemizinkini kuzum sagolasin☺❤
Merhaba canım dün ayrintiliya girdim. Benimde fazla cikti ya sekerdendir mutlaka şeker yüklemesi yaptir dedi ya da bebek de yutma problemi mide sindirim sorunu olabilir o yüzden suyu yutamiyor olabilir dedi ( bence bunu üzerindeki sorumluluğu atmak için söyledi) oyle bisey olduğunu dusunmuyorum çünkü olsa başından beri fazlalık olurdu benimkine 20. Haftadan sonra fazla demeye başladılar. O da tam şekerin çıkacağı haftalar ben şekerden şüpheleniyorum kendimde
Senin bu gebelikte hiç amniyon fazlalığı oldu mu?.sıvı fazlalığı genellikle gestasyonel diyabet ile ilişkilendiriliyor ama bunu yükleme yapmadan bilmek de zor sanırım. şeker ölçümü yaptırabilirsiniz yükleme tarihine kadar açlık kan şekeri 90 altı olması gerekiyor.
Dün şehir hastanesine gitmedin mi?Dün işten geldım eve yürürken 2 durak diyeyim çok uzaklık yok. Nefes nefese kaldım, sonra evde baktım ayaklarım fena şişmiş şok geçirdim işim yorucu değil. Bacaklarım ince hep yani nasıl bu kadar şişti anlamadım. Ve hala şiş şu an. Yüzük takmıyorum artık. 6 kılo aldım sadece İştahım yok eskisi gibi.
Birde göğsümün üstü acı acı yanıyor.
Detaylı ultrasonu beklıyorum belki yarın giderim.
hoşgeldin canımm bugün biraz geciktin işler mi çoktu ?Geçmiş olsun.
Şeker yüklemesi ne zaman yapacaksın kaçıncı haftada?
Bende almayacaktım sırt çantasına karar vermiştim yeğenim bebek çantası vereceknerde beleş oraya yerleş
Hoş geldinizAllâh bağışlasın
Karbonhidrat tüketimi
Ya benimde çıkmıştı inşallah düzelmiştir
Senin bu gebelikte hiç amniyon fazlalığı oldu mu?.
Daha önceki gebelikte mi başına geldi.
İlk zaman baya dikkat ettim diyete ama bu ara tam istediğim gibi edemiyoruminşallah sıkıntı olmaz.
8 sayfa geçmiş birikmiş okudum bitti şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?