- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.921
Ya Allah bismillah diyip olaya giriştim bi baktım aşmışımYa ne diyeyim sana ben
Ne zaman atlattın nasıl atlattın peki
Annelerde olmasa
Alışacaksın
Bildiğin oturuyorsun yani hiç öyle düşünmemiştim tatlım.Mecbur oturuyosun napcan zaten giren çıkanın haddi hesabı yoktuama bilim için tıp için her şeye değer bide kuaförlerin o gecşek ağızları sinirimi bozuyo başkasının dedikodusunu yapan benimkinide başkasına yapar diye hep çekindim , zaten ben temizlikçi abladan önce temizlik yapıp aman pis kadın demesinler diyen bi tipim
M&S den kullanıyorum bende 85-90d aşırı rahat ve uç belli etmiyor yine emzirme için oradan alırım diye düşünüyorum istersen sen de bak canım.85d olunca kullanacak olduğum şeyler belli maalesef. Biraz pahalı ama yapacak bişi yok. En azından kumaşları falan güzel antibakteriyel kumaştan yapmışlar beğendim tek iyi tarafı o
Bildiğin oturuyorsun yani hiç öyle düşünmemiştim tatlım.
Ya onu hiç kullanmadım açıkçası komdan çok memnun kaldım yine de arada diğer markalardan aldım olmadı. Güzel belki bi denerim fiyatı daha uygunM&S den kullanıyorum bende 85-90d aşırı rahat ve uç belli etmiyor yine emzirme için oradan alırım diye düşünüyorum istersen sen de bak canım.
Yaaa ayaklarımın tombiş olması benim çok hoşuma gidiyor. Parmaklarım dolma gibiAyaklarım da tombiş tombiş oldu yabu ben değilimmmm kiii
Demin çarptımda ağrı oldu birazcıkValla çok şükür bende hiçbirşey olmadı bu saatten sonra da olur mu bilmiyorum
Canım ben de bir dönem hamilelikten önce ondan muzdariptim ama artık banyoda elma sirkesi bulunduruyorum. Hem eşim hem ben banyodan sonra elimize az sirke az su alıp o bölgeyi taharetliyoruz. İnan 5 yıldır çok şükür hiç olmadı. Ne zaman bıraksam kendini bi süre sonra hissettiriyor.Kızlar vajinal mantar oldum sanırım tatildeyim birde daha önce başına gelen var mı? İdrar yolu enfeksiyonuyla uğraşırken birde bu çıktı çok canım sıkkın çok da kötü durumda ya
Güle güle kullansınlar çok önemli tabiYaa bu arada ilk alisverisimi yaptim
Sizce ne aldim??? Banyo sungeri ve siyah beyaz zeka kartlaritemizlik ve zeka önemli
Yavrum bu doğanın kanunu emziren anneler Bi süre sonra bile değil hemen anneliğe adapte oluyorlar ve emziren anneleri kimse yadırgamıyor emzirmek demek bir canı beslemek demek bunun ayıbı yok asla Bi kafede çocuğun ağlayacak ne yapacaksın emzirmeyecek misinKız sus alışmayım
Olay çok karıştı dhhsehe bildiğin çatala çıkıp bacak açma olayından bahsediyorum demiÇatal dediğimiz yani işte alttan muayene olduğumuz masa bacaklarını açıp bi güzel oturuyodum 2 günde bir
Kuşum bu konu bende biraz farklı yaaYavrum bu doğanın kanunu emziren anneler Bi süre sonra bile değil hemen anneliğe adapte oluyorlar ve emziren anneleri kimse yadırgamıyor emzirmek demek bir canı beslemek demek bunun ayıbı yok asla Bi kafede çocuğun ağlayacak ne yapacaksın emzirmeyecek misin
Bu muhtemelen ben shshshYaa bu arada ilk alisverisimi yaptim
Sizce ne aldim??? Banyo sungeri ve siyah beyaz zeka kartlaritemizlik ve zeka önemli
Aynen bu işteOlay çok karıştı dhhsehe bildiğin çatala çıkıp bacak açma olayından bahsediyorum demi
Bende hiç ağrı da olmadı olmaz sanırsam shahshDemin çarptımda ağrı oldu birazcık
Çok üzüldüm yalan yok bu toplum tabusunu yıkamamak çok kötü aşmış olmana çok sevindim ama diğer detayı da aşmaya çalışıp hem kendine hem eşine o şansı vermelisin zaten en güzel doktor insanın kendisidir kendine... Ancak kendi kendine yardım edebilirsin ama cidden iki ay gibi bir sürede aşmış olman yinede mucize... Seninki vajinusmus değilmiş ama şanslısınYa Allah bismillah diyip olaya giriştim bi baktım aşmışımilk 2 ay falan denedik olmadı. Sorun acıma korkusu değil utanma duygusuydu. O görünme açma utangaçlığını aşamıyodum sadece. Sonra dedim ki ben tamamen soyunmayayım kendimi savunmasız hissediyorum bide böyle deneyelim öylece oldu :) hala karanlık dışında yapamam mesela yetiştirilme tarzı sanırım o ayıp aman dokunma bakma görme nesliyle yetiştirilmişiz sanıyorum hatırlamasam da. O yer etmiş bilinçaltımda. Şimdi kızım mesela kendini tanıyo aynada bakıyo inceliyo asla engel olmam müdahale etmem sorarsa cevaplıyorum sormazsa dahil olmuyorum. Kıssadan hisse 2 ay sürdü duygularımı anlamam ve çözüme kavuşmam.
Ben hic alisamadim o olaya ya. Esim haric kimsenin yaninda emzirmedim oglumu. Evde birileri varsa hep yatak odasina gecip emzirdim. Eger emzirmek zorundaysam emzirme onlugu kullandim hep.Yavrum bu doğanın kanunu emziren anneler Bi süre sonra bile değil hemen anneliğe adapte oluyorlar ve emziren anneleri kimse yadırgamıyor emzirmek demek bir canı beslemek demek bunun ayıbı yok asla Bi kafede çocuğun ağlayacak ne yapacaksın emzirmeyecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?