- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.941
2. Dozu kaçıncı haftada olmuş oldun canım ?Bende hiç ağrı da olmadı olmaz sanırsam shahsh
Ne güzel.. tekrar gidemicem hastaneye ama özele gideyımmı kızlar doktor sorun yok dedi ama kalbi kaldı napayım.Oda bizim ki gibi sırtını mı döndü kalbi için çok uğraştık bizde valla neyse ki gösterdi sonunda.
Şu oğlanda bi büyüsünde inşallah o konu üzerinede durayımÇok üzüldüm yalan yok bu toplum tabusunu yıkamamak çok kötü aşmış olmana çok sevindim ama diğer detayı da aşmaya çalışıp hem kendine hem eşine o şansı vermelisin zaten en güzel doktor insanın kendisidir kendine... Ancak kendi kendine yardım edebilirsin ama cidden iki ay gibi bir sürede aşmış olman yinede mucize... Seninki vajinusmus değilmiş ama şanslısın
Ya oturmak açmak değildi mevzu aslında vajinusmusdu ama aslında çiğdem in vajinusmus değilmiş kiÇatal dediğimiz yani işte alttan muayene olduğumuz masa bacaklarını açıp bi güzel oturuyodum 2 günde bir
Hayırlı olsun canım,Yaa bu arada ilk alisverisimi yaptim
Sizce ne aldim??? Banyo sungeri ve siyah beyaz zeka kartlaritemizlik ve zeka önemli
Amazonda var canım95D olarak üzülüyorumben de asla bulamıyorum kendime uygun bir emzirme sütyeni…
Gelmesi denemesi olmadığında geri iadesi işleri beni çok yoruyorAmazonda var canım
Amzondaki Dagi markaGelmesi denemesi olmadığında geri iadesi işleri beni çok yoruyordeneyerek alacağım bir yer lazım
Ay o da neymişAy aklima bir arkadasim geldi. O da cok utangactir. Kapali degil ama, cok da acik giyinmez zaten. Kardesi universite hastanesinde kadin dogum uzmani olunca o da orda dogum yapti tabi.
Ilk gunler hastanede emzirme konusunda o kadar caresiz hissetmis ki. Koridorda bile gogsunu acip hemsirelere gosteriyormus sut gelmiyor yardim edin diye. Kardesi cok gulmustu, abla kameralar var koridorda abartma diye
Hic aklima bile gelmiyordu dedi lohusa kafasiyla
Bir göz atayım teşekkür ederim. Gerçekten forumun alışveriş üstadısınAmzondaki Dagi markabelki dagilerde vardır
Bir göz atayım teşekkür ederim. Gerçekten forumun alışveriş üstadısın
Bende de fobi gibi bişi yaa kendimi alıştırmaya çalışıyorum bu durumaBir gün hastaneye gitmiştim lisedeyken kadının biri çocuğunu hastanenin ortasında emziriyordu peçeli falandı esarbiyla göğsünü kapattığını düşünüyordu o an o kadar garip hissetmiştim ki o günden sonra başka biri yanımda çocuğunu emzirse ya bakmıyorum ya bir bahane bulup gidiyorumkendimde büyük ihtimalle emzirmek istemem insanların içinde insanların yanında kıyafetimi bile değişmem
İşe yarıyor mu hiç bilmiyorum. Çevremde çok doğum yapan ve kullanan da yok. Ben de merak ediyorum görüşleriniziKızlar lohusa korsesi kim kullanmayı düşünüyor ne aldınız ne almayı öneriyorsunuz
Annem emzirirken göğsün cinsel bir obje olmuyor o yüzden utanmıyor insan ama bence kimsenin görmesine gerek yokBende de fobi gibi bişi yaa kendimi alıştırmaya çalışıyorum bu duruma
Tüylenme olayını iyi araştırıp emin olmak lazımYa ben de korkuyorum gerilip çatlayacak diye akşama doğru benim de geriliyor iyice baya sert oluyor. Ben hep Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Hem kokusu güzel hem iyi nemlendiriyor. Çok şükür şıana kadar bi çatlama yok
Sorma ya 8 sayfadır oku oku yeni bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?