2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Oda bizim ki gibi sırtını mı döndü kalbi için çok uğraştık bizde valla neyse ki gösterdi sonunda.
Ne güzel.. tekrar gidemicem hastaneye ama özele gideyımmı kızlar doktor sorun yok dedi ama kalbi kaldı napayım.
5 dk falan sürdü muayene. Pespese 3 gün arayla girmek sorun olurmu. Kalan kısım kafama takıldı. Fetal dna yapıldı dedım yuzde 1 olsa bunda da risk var dedi doktor.

Şu oğlanda bi büyüsünde inşallah o konu üzerinede durayım

Çatal dediğimiz yani işte alttan muayene olduğumuz masa bacaklarını açıp bi güzel oturuyodum 2 günde bir
Ya oturmak açmak değildi mevzu aslında vajinusmusdu ama aslında çiğdem in vajinusmus değilmiş ki
Yaa bu arada ilk alisverisimi yaptim

Sizce ne aldim??? Banyo sungeri ve siyah beyaz zeka kartlari temizlik ve zeka önemli
Hayırlı olsun canım,

Ay aklima bir arkadasim geldi. O da cok utangactir. Kapali degil ama, cok da acik giyinmez zaten. Kardesi universite hastanesinde kadin dogum uzmani olunca o da orda dogum yapti tabi.
Ilk gunler hastanede emzirme konusunda o kadar caresiz hissetmis ki. Koridorda bile gogsunu acip hemsirelere gosteriyormus sut gelmiyor yardim edin diye. Kardesi cok gulmustu, abla kameralar var koridorda abartma diye
Hic aklima bile gelmiyordu dedi lohusa kafasiyla

Ben de kendimi 2 yıl vajinismus sandım sonrası vajinasmus olmadığımi pelvik kemiğimin çok dar olduğunu öğrendim yapabilecek bir şey yok dediler normal doğum yapma ihtimalinde çok az demişlerdi

Ay o da neymiş

Bir gün hastaneye gitmiştim lisedeyken kadının biri çocuğunu hastanenin ortasında emziriyordu peçeli falandı esarbiyla göğsünü kapattığını düşünüyordu o an o kadar garip hissetmiştim ki o günden sonra başka biri yanımda çocuğunu emzirse ya bakmıyorum ya bir bahane bulup gidiyorum kendimde büyük ihtimalle emzirmek istemem insanların içinde insanların yanında kıyafetimi bile değişmem

Kızlar lohusa korsesi kim kullanmayı düşünüyor ne aldınız ne almayı öneriyorsunuz

Bende de fobi gibi bişi yaa kendimi alıştırmaya çalışıyorum bu duruma

Kızlar Trendyoldan molfix 2 numarayı tanesi 1.73 den
3 numarayı 2.05 den aldım.
Haberiniz olsun
L Lmntbrdgi alışveriş kurdumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…