2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
S Seray94 göbeğine ne sürüyorsun?
Kızlar benim karnım çok gergin büyüdükçe böyle gerilecek mi?
Ya ben de korkuyorum gerilip çatlayacak diye akşama doğru benim de geriliyor iyice baya sert oluyor. Ben hep Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Hem kokusu güzel hem iyi nemlendiriyor. Çok şükür şıana kadar bi çatlama yok

Şimdi oldu kız çatala nasıl oturdun, vajinusmus bende geçirdim seneler önce tedavi olmadım kocaya tekmeyi basınca kendi geçti seneler sonra anladım meğer tamamen o kişiye özel psikolojikmiş bendeki
Ay çok zor bir durum tatlım ya. İyiki kurtulmuşsun. Çatala çıkıp bacaklarımı çok açtım diyor ay S Seray94 alemsin hdhshe
ama ağdacıya yapamıyorum diyor sjshs

Ah ah ilk bebek nasıl heyecan dimi ama keşke o küçük beşikten almasaydın çok az kullanabileceksin ve bazı bebekler beşikte uyumuyor bile inşallah seninki uyur ve huysuz olmaz
Ayakta sallamaktansa onda sallarim diye aldım evet ya çok heyecanlıyım babasına çekerse zor

Ay çok zor bir durum tatlım ya. İyiki kurtulmuşsun. Çatala çıkıp bacaklarımı çok açtım diyor ay S Seray94 alemsin hdhshe
ama ağdacıya yapamıyorum diyor sjshs
Yahu anladım orasını mesele şu ki çatala oturmak demek içe temas demek açık mı yazayım illa

Ay ne kafayla yazdiysam. Emzirme sutyenleri diyorum. 75 C ya da D almam lazim benim de. Nerden alcaz bir tek komda mi var? Demek istedim :)
Kuşum c ve d kap diğer bütün markaları deneyen biri olarak en iyi kom bence. Diğerleri de iyi kötü değil ama bu kaplarda başarılı değiller maalesef

B c d cup farkı çok bilmiyorum ben kendimi bildim bileli b giydiğim için şaşkito nun mesajından anladığım c d daha mı büyük göğüs oluyor
Evet canim.
75 85 90 diye satilan ölçü aslinda gogus alti hizasinin olcusudur.
A B C D E F Cup olcusu da göğüs yaricapidir.
Standart olcu B cup tir. Hic bir sey yazmiyorsa B cup tir yani. Turkiyede satilan sutyen markalarinin cogu sadece B cup calisir.
Benim bedenim zayif, 75. Ama goguslerim buyuk, o yuzden sadece marks and spenser dan filan C D cup ve pahali almak zorunda kalirim. Simdi emzirme sudyeni nerden bulurum uygun fiyatli bilmiyorum.

Bebeğim eve gireni duyarsın yatak odan da falan olursun birini bekliyorsan evde biri varsa zil çaldı diye seslenir sana.
Zaten annenden eşinden çok yakınından çekinmiyorsun.
Doğal sürecine bırakmak lazım
Ayy düşüncesi bile korkunç tövbe Estağfirullah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…