- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.881
Ya ben de korkuyorum gerilip çatlayacak diye akşama doğru benim de geriliyor iyice baya sert oluyor. Ben hep Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Hem kokusu güzel hem iyi nemlendiriyor. Çok şükür şıana kadar bi çatlama yok
Ay çok zor bir durum tatlım ya. İyiki kurtulmuşsun. Çatala çıkıp bacaklarımı çok açtım diyorŞimdi oldukız çatala nasıl oturdun, vajinusmus bende geçirdim seneler önce tedavi olmadım kocaya tekmeyi basınca kendi geçti seneler sonra anladım meğer tamamen o kişiye özel psikolojikmiş bendeki
Ayakta sallamaktansa onda sallarim diye aldım evet ya çok heyecanlıyım babasına çekerse zorAh ah ilk bebek nasıl heyecan dimi ama keşke o küçük beşikten almasaydın çok az kullanabileceksin ve bazı bebekler beşikte uyumuyor bile inşallah seninki uyur ve huysuz olmaz
Ayakta sallamak kaderindir kaçamazsın mecbur Yapacan shshhshdAyakta sallamaktansa onda sallarim diye aldım evet ya çok heyecanlıyım babasına çekerse zor
Kuşum c ve d kap diğer bütün markaları deneyen biri olarak en iyi kom bence. Diğerleri de iyi kötü değil ama bu kaplarda başarılı değiller maalesefAy ne kafayla yazdiysam. Emzirme sutyenleri diyorum. 75 C ya da D almam lazim benim de. Nerden alcaz bir tek komda mi var? Demek istedim :)
Ayakta sallamak kaderindir kaçamazsın mecbur Yapacan shshhshd
HahahahaAyakta sallamaktansa onda sallarim diye aldım evet ya çok heyecanlıyım babasına çekerse zor
Evet canim.B c d cup farkı çok bilmiyorumben kendimi bildim bileli b giydiğim için şaşkito nun mesajından anladığım c d daha mı büyük göğüs oluyor
Ya sen bensinAyakta sallamak kaderindir kaçamazsın mecbur Yapacan shshhshd
Ne olacağı belli değil de işte inşallah yatakta yatarHahahahasakın ayakta salmammm deme büyük konuşma çareler arama sakın
Valla sanmıyorum bizzat oturduğunuYahu anladım orasını mesele şu ki çatala oturmak demek içe temas demek açık mı yazayım illa
Amin diyorum aminNe olacağı belli değil de işte inşallah yatakta yatar
Ayy düşüncesi bile korkunçBebeğim eve gireni duyarsın yatak odan da falan olursun birini bekliyorsan evde biri varsa zil çaldı diye seslenir sana.
Zaten annenden eşinden çok yakınından çekinmiyorsun.
Doğal sürecine bırakmak lazım
Ah canım benim ahhh vereceğin kimse olmayacak bunu unutma büyük konuşma sukutla tevekkülle sen dua et sadeceYeğenimi ayakta salladım bir kere sonra yengeme geri verdim ayaklarım uyuştu jdjsjak
Oyyy harika. Masallah masallahGeldi işte canına yandığım
Amin diyorum amin
Ah bebem ölsen de sallıyon hatta yatmıyor dereceyi yükseltiyon bazen alıp fırlatasın geliyor ama evlat işte hdhdhdjYeğenimi ayakta salladım bir kere sonra yengeme geri verdim ayaklarım uyuştu jdjsjak
Ah canım benim ahhh vereceğin kimse olmayacak bunu unutma büyük konuşma sukutla tevekkülle sen dua et sadece
Çekingenmisindir tatlım senAyy düşüncesi bile korkunçtövbe Estağfirullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?