- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.901
Tecrübeliyiz bacım shshhsYa sen bensin
Sadece bu konuda evet yaa hiç hoşuma gitmeyen bişi halbuki hiç bişiden çekinmemÇekingenmisindir tatlım sen
Mevzu ne kaçırdım ama merak ettimAyy düşüncesi bile korkunçtövbe Estağfirullah
Eveeet bende öyle dedim oh ne güzel uzun Bi keyif olacak ama çoğu zaman eziyet oluyor artık ağırlaştım çünkü oturup kalkmak bile zorlaştıOyyy harika. Masallah masallah
Bence onceden gobek cikmasi guzel, doya doya hamilelik yasiyor insan
Tabi agrilar sismeler olmasin hicbirimizde insallah
İweeeetTecrübeliyiz bacım shshhs
Ya odanın kapısını falan kitlersin en kötü tatlım çocuğu alıp odaya geçersinSadece bu konuda evet yaa hiç hoşuma gitmeyen bişi halbuki hiç bişiden çekinmem
Biz şak diye çıkar emzir deyince kız tuhaf oldu haklı olarak sdhshsMevzu ne kaçırdım ama merak ettim
Hahahaha alışacaklarBiz şak diye çıkar emzir deyince kız tuhaf oldu haklı olarak sdhshs
Evde free gezmek emzirme döneminde konu buMevzu ne kaçırdım ama merak ettim
herkesi uyardım yaa dalga geçiyolar benle şuanlık doğurunca bakalım nolacakYa odanın kapısını falan kitlersin en kötü tatlım çocuğu alıp odaya geçersin
Senin aşı yeri noldu benim iyi yaa gün içinde hafif ağrı oldu ama geçti sayılır
Mecbur oturuyosun napcan zaten giren çıkanın haddi hesabı yoktuŞimdi oldukız çatala nasıl oturdun, vajinusmus bende geçirdim seneler önce tedavi olmadım kocaya tekmeyi basınca kendi geçti seneler sonra anladım meğer tamamen o kişiye özel psikolojikmiş bendeki
Abahahah volume artırıp bebenin beyin sarsıntısından uyumasını beklemekAh bebem ölsen de sallıyon hatta yatmıyor dereceyi yükseltiyon bazen alıp fırlatasın geliyor ama evlat işte hdhdhdj
Yarim atlet ne kiz? Sporcu sutyeni mi?Yarım atlet allll emzirme sütyeni eziyet
Ya ne diyeyim sana benMecbur oturuyosun napcan zaten giren çıkanın haddi hesabı yoktuama bilim için tıp için her şeye değer bide kuaförlerin o gecşek ağızları sinirimi bozuyo başkasının dedikodusunu yapan benimkinide başkasına yapar diye hep çekindim , zaten ben temizlikçi abladan önce temizlik yapıp aman pis kadın demesinler diyen bi tipim
Annelerde olmasaGeçen annemle aramızda geçti çocuğu sana veren kim diyor gelince bakmam üstüne atarım dedim bir kaç ay annem bakar
AlışacaksınEvde free gezmek emzirme döneminde konu bu
herkesi uyardım yaa dalga geçiyolar benle şuanlık doğurunca bakalım nolacak
BendeeeeeAbahahah volume artırıp bebenin beyin sarsıntısından uyumasını beklemek
O fırlatma derecesine gelmişliğim var
Sporcu sütyeni veya atleti sert oluyor yapı olarak evet yarım atlet kapalılar var onlar daha rahatYarim atlet ne kiz? Sporcu sutyeni mi?
Annem tutturdu al diye valla. Disari cikmak ici alayim dedim ben de bir tane.
Evde zaten sevmem pek takmam
Kız sus alışmayımYa ne diyeyim sana ben
Ne zaman atlattın nasıl atlattın peki
Annelerde olmasa
Alışacaksın
Valla çok şükür bende hiçbirşey olmadı bu saatten sonra da olur mu bilmiyorumSenin aşı yeri noldu benim iyi yaa gün içinde hafif ağrı oldu ama geçti sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?