2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sporcu atletini kim sormuştu ya, yarım atletle sporcu atleti aynı değil yarım alet daha rahat daha esnek ve yumuşak emzirirken kullanımı çok daha rahat emzirme sütyeni gerçekten eziyet tak çıkar yapmak, ama atlet yada yumuşak bir sütyeni tişört veya kazakla aynı anda sıyırıp tek hamlede emzirmeye geçiş yapabiliyoruz emzirme sütyeninde öyle birşey mümkün değil kazağı sıyır sütyeni aç düzelt uzun iş oluyor hele çocuk ağlıyorsa el ayağa dolaşıyor
KENDİNİZİ VE ÇOCUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORSANIZ Emzirme sütyeni değil yarım atlet alın KAMU SPOTU

Oyyy harika. Masallah masallah
Bence onceden gobek cikmasi guzel, doya doya hamilelik yasiyor insan
Tabi agrilar sismeler olmasin hicbirimizde insallah
Eveeet bende öyle dedim oh ne güzel uzun Bi keyif olacak ama çoğu zaman eziyet oluyor artık ağırlaştım çünkü oturup kalkmak bile zorlaştı
Tecrübeliyiz bacım shshhs
İweeeet

Şimdi oldu kız çatala nasıl oturdun, vajinusmus bende geçirdim seneler önce tedavi olmadım kocaya tekmeyi basınca kendi geçti seneler sonra anladım meğer tamamen o kişiye özel psikolojikmiş bendeki
Mecbur oturuyosun napcan zaten giren çıkanın haddi hesabı yoktu ama bilim için tıp için her şeye değer bide kuaförlerin o gecşek ağızları sinirimi bozuyo başkasının dedikodusunu yapan benimkinide başkasına yapar diye hep çekindim , zaten ben temizlikçi abladan önce temizlik yapıp aman pis kadın demesinler diyen bi tipim

Ya ne diyeyim sana ben
Ne zaman atlattın nasıl atlattın peki
Geçen annemle aramızda geçti çocuğu sana veren kim diyor gelince bakmam üstüne atarım dedim bir kaç ay annem bakar
Annelerde olmasa
Evde free gezmek emzirme döneminde konu bu

herkesi uyardım yaa dalga geçiyolar benle şuanlık doğurunca bakalım nolacak
Alışacaksın

Yarim atlet ne kiz? Sporcu sutyeni mi?
Annem tutturdu al diye valla. Disari cikmak ici alayim dedim ben de bir tane.
Evde zaten sevmem pek takmam
Sporcu sütyeni veya atleti sert oluyor yapı olarak evet yarım atlet kapalılar var onlar daha rahat kapsızlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…