2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Katılıyorum

Kv oğlumda çok ısrar etti kundak yapalım kuma yatıralım filan diye itiraz ettim kesinlikle yaptırmadım bunda salar mıyım bilmiyorum

Şey oda abartmış ama eşarpla kapatılır mı hiç bebeğin battaniyesi olsa neyse
Kızlar lohusa korsesi kim kullanmayı düşünüyor ne aldınız ne almayı öneriyorsunuz
İlk Doğumda kullandım ya bir ya iki hafta sonra başladım giymeye iki türlü korse kullandım ben biri normaldi üstüne sen beş fıtığı için olan sarmalı korseden taktım ben kadar süre anan hatırlamıyorum işe yaradımı dersen kilo verdim zaten kısa sürede ama göbeğim uzun süre yumuşak kaldı deri toplaması için korse faydasız belki sadece şekil toplasın diye giyiliyordur
İşe yarıyor mu hiç bilmiyorum. Çevremde çok doğum yapan ve kullanan da yok. Ben de merak ediyorum görüşlerinizi

Tüylenme olayını iyi araştırıp emin olmak lazım

Sorma ya 8 sayfadır oku oku yeni bitti
Hep S Seray94 ün yüzünden
Ben masumum kocam bey gelince bakamadım iki sayfacık mı konuştunuz a aaa ayıp

L Lmntbrdgi hangi alışveriş sitelerini takip ediyorsun?

Birde ela uyku tulumları kaça aldın tanesini?
Hangi aylar hangi kumaş türü aldın?
Kadın fiyatlar zamlanacak diyip duruyor
Sizi gördükçe kendimi boşvermişlik kuyusunda hissediyorum hiç bir araştırma kıyaslama çalışmam yok
Suntalam olduğunu fotodan nasıl anladın kız
Aşırı uyguna almışsın takımı varsa link hala atar mısın bana
Eldiven konusunda şimdiden çatışıyorum ben hem annemle hem eşimle ben takmam diyorum onlar kendine zarar verir diyor bakalım kim kazanacak
Katılıyorum bende

Ben de mobilya bakıyordum bunların hepsini inceledim tabii ki atarım

Tüylenme olayını iyi araştırıp emin olmak lazım

Sorma ya 8 sayfadır oku oku yeni bitti
Hep S Seray94 ün yüzünden
Normalde tüylü olduğum için hiç düşünmedim tüy yapar mi diye. 12. Haftadan beri alt bacak,kollar bikini bölgesi hariç tüm bölge haftada 3 kez kullanıyorum. Bir farklılık görmedim. Ama Tüysüzler veya beyaz tenli olup siyah tüyleri olanlar bence de araştırması lazım

sudem34 için rahatlasın diye araştır ama ben aylarca yüzüme kullandım bende de farklılık olmadı ki ben esmer ve tüylü bir insanım Ergenlik zamanımda benimle dalga geçerlerdi badem yapı mı kullandın diye düşünün yani

Kızlar merhaba yatak juno kullanan, almayı düşünen var mı ? Ne kadar süre kullanılır tavsiye ediyor musunuz
Ben aldim ya dayanamadim. O da dursun kv ye fln gidince kendi yataginda yatar oraya buraya yatirmam en azindan doe
Geldi işte canına yandığım
Ya seni yerim o foto nedir ya. Kiz sen nasil 5 aylik hamilesin olucem
Kv oğlumda çok ısrar etti kundak yapalım kuma yatıralım filan diye itiraz ettim kesinlikle yaptırmadım bunda salar mıyım bilmiyorum
Beybi yarim kundak bebekler icin cok faydali. Oyuzden en az 6 ay kundak

Beyazım ben tüy normal sınırda denebilir
Aha valla diğer gebeliklerde karnım çatlamadı ya hazır yağ varken kullansam iyi olur genetik ise ve çatlamayacaksam boşuna lierac alıp zahmet etmeyimama emin olmak lazım
Yarım kundak ne oluyor sadece kollar dışarda kalan gövde bağlı mı?

Ah bende bilsemmmm nasıl beş aylığım evet evet çok tatlı gel bide bana sor şuan dik ama sırt üstü uzanıyorum nefesim kesilmeye başladı
İlk gebelikte çatlak olmayınca ikincinde de olmuyor ablamdan biliyorum oda ilkinde krem sürdü çatlak kremi ikincisinde sürmedi çatlamadı sanırım sizin deriler yumuşak keşke benimde öyle olsaydı ilkinde çatışmayan yerlerim çatladı iç bacaklarım ve göğüs üstlerim

Tamam kızlar sagolun her ay bakılması gerektiğini bilmiyordum tesekkurler
Doktorum aç gel dedi bana
Allah yardımcımız 0lsun

İşe yarıyor mu hiç bilmiyorum. Çevremde çok doğum yapan ve kullanan da yok. Ben de merak ediyorum görüşlerinizi
Benim çevremde kullanan var yaa bende kullancam gerçekten işe yarıyor. Gün içinde hep konseyle dolaştılar daha almadım bende yaa alsam yazarımda kararsızım biraz
Annem emzirirken göğsün cinsel bir obje olmuyor o yüzden utanmıyor insan ama bence kimsenin görmesine gerek yok
bebeğim bende biliyorumda ben şu %1lik kesime giriyorum işte hoşuma gitmiyo yani daha nasıl diyim bazıları görünce mutlu olur benim midemi bulandırıyor küçüklüğümden beri bilinçli de değil

Tamam bebek aklımda

Aynı ben… maalesef.. antibiyotik verdi doktorum kullandım azaldı belki de bitti sonrasında mantar oldu galiba hafif kaşıntım vardı ona da krem ve Vagi hex verdi 2 gündür kullanıyorum…
Geçmiş olsun canım sana da. Valla canım çok sıkkın bacaklarıma yayılmaya başladı be biçim bişeymiş yarın da tatile gidecektik bu halde ne yapacam hiç bilmiyorum

Hayatım doktorum bana krem yazdı atim mi buraya var mı orada eczane?
Canım doktoruma ulaştım travzol diye bi krem kullan dedi başladım kullanmaya ama çok fazla yayılmış. Benim daha önce başıma hiç böyle bişey gelmediğinden ben biraz geç anladım durumu sıcaktan falan kaşınıyor sandım birde göbekten aşağıyı göremiyorum ya ben anlayana kadar durumu bu almış başını gitmiş

Şimdi de kullanabilimiyim peki canım geçmesinde de işe yarar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…