- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #16.981
KatılıyorumForum iyi güzel ama wp ya da telegram kadar kullanışlı değilbazen ben de okuyorum cevap yazıyorum sonra okumaya devam edince konuşmanın sonlandığını görüyorum yanlış anlaşılmalar ve konudan kopmalar çok sık yaşanıyor malesef
Kv oğlumda çok ısrar etti kundak yapalım kuma yatıralım filan diye itiraz ettim kesinlikle yaptırmadım bunda salar mıyım bilmiyorumBen de bilmiyorumama kundak yapsam bile elleri disarda kalsın istiyorum biz nasıl dünyayı gözlerimizle görüp adapte oluyorsak bebeklerde ilk 3 ay dünya elleri ile adapte oluyormuş eldiven takılan ellerini aktif kullanması engellenen bebekler ileri de özgüven problemi daha çok yaşıyormuş ama annem ne kadar bu konuda fikrimi dinler bilmiyorum
Şey oda abartmış ama eşarpla kapatılır mı hiç bebeğin battaniyesi olsa neyseBir gün hastaneye gitmiştim lisedeyken kadının biri çocuğunu hastanenin ortasında emziriyordu peçeli falandı esarbiyla göğsünü kapattığını düşünüyordu o an o kadar garip hissetmiştim ki o günden sonra başka biri yanımda çocuğunu emzirse ya bakmıyorum ya bir bahane bulup gidiyorumkendimde büyük ihtimalle emzirmek istemem insanların içinde insanların yanında kıyafetimi bile değişmem
İlk Doğumda kullandım ya bir ya iki hafta sonra başladım giymeye iki türlü korse kullandım ben biri normaldi üstüne sen beş fıtığı için olan sarmalı korseden taktım ben kadar süre anan hatırlamıyorum işe yaradımı dersen kilo verdim zaten kısa sürede ama göbeğim uzun süre yumuşak kaldı deri toplaması için korse faydasız belki sadece şekil toplasın diye giyiliyordurKızlar lohusa korsesi kim kullanmayı düşünüyor ne aldınız ne almayı öneriyorsunuz
İşe yarıyor mu hiç bilmiyorum. Çevremde çok doğum yapan ve kullanan da yok. Ben de merak ediyorum görüşlerinizi
Ben masumum
Sizi gördükçe kendimi boşvermişlik kuyusunda hissediyorum hiç bir araştırma kıyaslama çalışmam yok
Suntalam olduğunu fotodan nasıl anladın kızBu takım sunta olduğu için çok dayanaklı değil biz oda takımı almadan önce eşimle 15 16 mağaza dolaştık neredeyse bütün mobilyacilar yonga levha ya da MDF tercih edin hocam yoksa anlık ürünler olur dediler. Çilek ve almila komple yonga levha kullanıyorlar meltem Mobilya komple mdf kullanıyor. Ben Park yatak aldığım için dolap sifonyer tarzı bakıyordum ama yatak içinden çıkınca yatak çok cüzi ücret kalıyordu eşimle bazali set alalım dedik. Merlin mobilya var Hepsiburada ve Trendyolda kendi sitesi de var mobilyaları MDF den ve fiyatı ciddi manada Uygun yavrulubaza başlık komodin sifonyer dolap 12.500 aldık
Eldiven konusunda şimdiden çatışıyorum ben hem annemle hem eşimle ben takmam diyorum onlar kendine zarar verir diyor bakalım kim kazanacakBen de bilmiyorumama kundak yapsam bile elleri disarda kalsın istiyorum biz nasıl dünyayı gözlerimizle görüp adapte oluyorsak bebeklerde ilk 3 ay dünya elleri ile adapte oluyormuş eldiven takılan ellerini aktif kullanması engellenen bebekler ileri de özgüven problemi daha çok yaşıyormuş ama annem ne kadar bu konuda fikrimi dinler bilmiyorum
Katılıyorum bendeForum iyi güzel ama wp ya da telegram kadar kullanışlı değilbazen ben de okuyorum cevap yazıyorum sonra okumaya devam edince konuşmanın sonlandığını görüyorum yanlış anlaşılmalar ve konudan kopmalar çok sık yaşanıyor malesef
Kv oğlumda çok ısrar etti kundak yapalım kuma yatıralım filan diye itiraz ettim kesinlikle yaptırmadım bunda salar mıyım bilmiyorum
Ben de mobilya bakıyordumSizi gördükçe kendimi boşvermişlik kuyusunda hissediyorum hiç bir araştırma kıyaslama çalışmam yok
Suntalam olduğunu fotodan nasıl anladın kız
Aşırı uyguna almışsın takımı varsa link hala atar mısın bana
Eldiven konusunda şimdiden çatışıyorum ben hem annemle hem eşimle ben takmam diyorum onlar kendine zarar verir diyor bakalım kim kazanacak
Katılıyorum bende
Ben de mobilya bakıyordumbunların hepsini inceledim tabii ki atarım
Bende diyorum bi fotodan nasıl anladı maşallahBen de mobilya bakıyordumbunların hepsini inceledim tabii ki atarım
Normalde tüylü olduğum için hiç düşünmedim tüy yapar mi diye. 12. Haftadan beri alt bacak,kollar bikini bölgesi hariç tüm bölge haftada 3 kez kullanıyorum. Bir farklılık görmedim. Ama Tüysüzler veya beyaz tenli olup siyah tüyleri olanlar bence de araştırması lazım
Normalde tüylü olduğum için hiç düşünmedim tüy yapar mi diye. 12. Haftadan beri alt bacak,kollar bikini bölgesi hariç tüm bölge haftada 3 kez kullanıyorum. Bir farklılık görmedim. Ama Tüysüzler veya beyaz tenli olup siyah tüyleri olanlar bence de araştırması lazım
Ben aldim ya dayanamadim. O da dursun kv ye fln gidince kendi yataginda yatar oraya buraya yatirmam en azindan doeKızlar merhaba yatak juno kullanan, almayı düşünen var mı ? Ne kadar süre kullanılır tavsiye ediyor musunuz
Ya seni yerim o foto nedir ya. Kiz sen nasil 5 aylik hamilesin olucemGeldi işte canına yandığım
Beybi yarim kundak bebekler icin cok faydali. Oyuzden en az 6 ay kundakKv oğlumda çok ısrar etti kundak yapalım kuma yatıralım filan diye itiraz ettim kesinlikle yaptırmadım bunda salar mıyım bilmiyorum
Beyazım ben tüy normal sınırda denebilirNormalde tüylü olduğum için hiç düşünmedim tüy yapar mi diye. 12. Haftadan beri alt bacak,kollar bikini bölgesi hariç tüm bölge haftada 3 kez kullanıyorum. Bir farklılık görmedim. Ama Tüysüzler veya beyaz tenli olup siyah tüyleri olanlar bence de araştırması lazım
Ahasudem34 için rahatlasın diye araştır ama ben aylarca yüzüme kullandım bende de farklılık olmadı ki ben esmer ve tüylü bir insanım Ergenlik zamanımda benimle dalga geçerlerdi badem yapı mı kullandın diye düşünün yani
Yarım kundak ne oluyor sadece kollar dışarda kalan gövde bağlı mı?Ben aldim ya dayanamadim. O da dursun kv ye fln gidince kendi yataginda yatar oraya buraya yatirmam en azindan doe
Ya seni yerim o foto nedir ya. Kiz sen nasil 5 aylik hamilesin olucem
Beybi yarim kundak bebekler icin cok faydali. Oyuzden en az 6 ay kundak
Ah bende bilsemmmm nasıl beş aylığım evet evet çok tatlı gel bide bana sor şuan dik ama sırt üstü uzanıyorum nefesim kesilmeye başladıBen aldim ya dayanamadim. O da dursun kv ye fln gidince kendi yataginda yatar oraya buraya yatirmam en azindan doe
Ya seni yerim o foto nedir ya. Kiz sen nasil 5 aylik hamilesin olucem
Beybi yarim kundak bebekler icin cok faydali. Oyuzden en az 6 ay kundak
İlk gebelikte çatlak olmayınca ikincinde de olmuyor ablamdan biliyorum oda ilkinde krem sürdü çatlak kremi ikincisinde sürmedi çatlamadı sanırım sizin deriler yumuşak keşke benimde öyle olsaydı ilkinde çatışmayan yerlerim çatladı iç bacaklarım ve göğüs üstlerimBeyazım ben tüy normal sınırda denebilir
Ahavalla diğer gebeliklerde karnım çatlamadı ya hazır yağ varken kullansam iyi olur genetik ise ve çatlamayacaksam boşuna lierac alıp zahmet etmeyim ama emin olmak lazım
Yarım kundak ne oluyor sadece kollar dışarda kalan gövde bağlı mı?
Tiroid sebebiyle ben de her ay dahiliye takipliyim, gebeliğin başından beri ilaç kullanıyorum. Çok şükür hep normal çıktı şimdiye kadar. Doktorlarım gebeliğin sonuna kadar ilaç kullanacağımı ve her ay muhakkak tahlil verip takip edileceğini, aksatmamam gerektiğini her gidişimde söylüyor. Bence siz de takibi bırakmayın, her ay tahlilinizi yaptırın. İçiniz rahat olur.
Tamam kızlar sagolun her ay bakılması gerektiğini bilmiyordum tesekkurlerTiroit değerine her ay başı baktır
Benim geçen ay 1.3'e indi diye seviniyordum. 1-2 gün tatilde aksatım ilacı 3,5'a fırlamış hemen
Her ay düzenli dahiliye görünmemiz gerekiyor bizim Tiroit hastalığımız olduğu için
Rutin TİT ( TAM İDRAR TESTİ) + TSH + TAM KAN SAYIMI TESTLERİNİ VERMEMİZ GEREKİYOR
Tioit yeni bakıldıysa şuan tekrar dahiliyeye gerek yok ama doktor kontrolün yakınsa ve diğer testleini kısa zamanda yaptırmadıysan sadece diğer testler için gidebilirisin yada sağlık ocağında verirsin.
Allah yardımcımız 0lsunDoktorum aç gel dedi bana
Benim çevremde kullanan var yaa bende kullancam gerçekten işe yarıyor. Gün içinde hep konseyle dolaştılar daha almadım bende yaa alsam yazarımda kararsızım birazİşe yarıyor mu hiç bilmiyorum. Çevremde çok doğum yapan ve kullanan da yok. Ben de merak ediyorum görüşlerinizi
bebeğim bende biliyorumda ben şu %1lik kesime giriyorum işte hoşuma gitmiyo yani daha nasıl diyim bazıları görünce mutlu olur benim midemi bulandırıyor küçüklüğümden beri bilinçli de değilAnnem emzirirken göğsün cinsel bir obje olmuyor o yüzden utanmıyor insan ama bence kimsenin görmesine gerek yok
Tamam bebek aklımdaŞey oda abartmış ama eşarpla kapatılır mı hiç bebeğin battaniyesi olsa neyse
İlk Doğumda kullandım ya bir ya iki hafta sonra başladım giymeye iki türlü korse kullandım ben biri normaldi üstüne sen beş fıtığı için olan sarmalı korseden taktım ben kadar süre anan hatırlamıyorum işe yaradımı dersen kilo verdim zaten kısa sürede ama göbeğim uzun süre yumuşak kaldı deri toplaması için korse faydasız belki sadece şekil toplasın diye giyiliyordur
Ben masumumkocam bey gelince bakamadım iki sayfacık mı konuştunuz a aaa ayıp
Geçmiş olsun canım sana da. Valla canım çok sıkkın bacaklarıma yayılmaya başladı be biçim bişeymiş yarın da tatile gidecektik bu halde ne yapacam hiç bilmiyorumAynı ben… maalesef.. antibiyotik verdi doktorum kullandım azaldı belki de bitti sonrasında mantar oldu galiba hafif kaşıntım vardı ona da krem ve Vagi hex verdi 2 gündür kullanıyorum…
Canım doktoruma ulaştım travzol diye bi krem kullan dedi başladım kullanmaya ama çok fazla yayılmış. Benim daha önce başıma hiç böyle bişey gelmediğinden ben biraz geç anladım durumu sıcaktan falan kaşınıyor sandım birde göbekten aşağıyı göremiyorum ya ben anlayana kadar durumu bu almış başını gitmişHayatım doktorum bana krem yazdı atim mi buraya var mı orada eczane?
Şimdi de kullanabilimiyim peki canım geçmesinde de işe yarar mı?Canım ben de bir dönem hamilelikten önce ondan muzdariptim ama artık banyoda elma sirkesi bulunduruyorum. Hem eşim hem ben banyodan sonra elimize az sirke az su alıp o bölgeyi taharetliyoruz. İnan 5 yıldır çok şükür hiç olmadı. Ne zaman bıraksam kendini bi süre sonra hissettiriyor.
21+0 'da detaylıda 422 gr 23 cm ölçüldü. yarın kendi doktorumla kontrolüm var bakalım kaç olmuş 1 haftada:)Kızlarrrr
Haftalarınıza göre bebişlerin kiloları nasıl???
Benim bebiş tontiş olcak biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?