2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Tam karar veremedim size tekrar yazayım dedim dün şehir hast detaylı da kalp bakılmamıstı pozisyondan dolayı. Hoca bir sorun yok gibi ama yinede bakılsın dedi. Bugun de gidemedım malesef.
Yarın özelde randevu vardı gitsem mi gitmesem mi paketin içinde yok, sonucu doktor görecekti.. yoksa pazartesi günü tekrar şehir hast kalan kısmı tamamlayayımmı.
Hast detaylı en fazla 10dk sürmüştür ara verdik zaten tekrar ultrasona girmem sıkıntı olurmu bebek için. O aklımı kurcaladı.
Ev tadilatta idi toz iş var heryer yerlesecek. Dün iş yaptım sabah hafif ağrım oldu.

Ben dagiden emzirme yarım atleti aldım geldi denedim çok kullanışlı

Bnde Erzurum'daki bütün bebek magzalarini gezdim hepsinin dediği suntadan bir tık iyi olan yonga levha kullanılırmis yada kapaklar MDF olurmus tamamı MDF diyen varsa inanmayın dediler hatta ücretin çok çok maliyetli olup özel yapım yaptırmak lazım dediler yoksa bnde hazır almışken MDF alma taraftariydim

Canim ultrasonun hiç bir zararı yok bebeğe öncelikle onu bil. Bir de kalp çok ama çok önemli bir organ bende geçenlerde detayliya girdim biliyorsundur toplam yarım saat falan sürdü sadece 15 dakikasi kalbine baktı diyebilirim sonra küçücuk bir delik buldu mutlaka doğduktan sonra çocuk kardiyolojisine gösterin dedi kucucuk de plsa. Görüntülerini falan verdi saklayın dedi. Yani demem o ki bence erteleme mutlaka git detayliya kalbine bakılsın. Bir arkadaşım da devlette ayrintiliya girmişti kalbini göstermemisti bebek doktor sonra gel dedi gitti delik cikti onunda kalbinde Allah uzak etsin. birminikask2020

Yok tam tersi eller bagli kollar serbest. Kendi kendini dondurene kdr ani bebek olum riskini dusuruyor. Guven hissini arttiriyor. Rahimi andirdigi icin uykuya kolay geciriyor btw kendini uyandirmiyor
Bak internete fotolara

canım doktorun detaylının tarihi erken felan dedi mi 21de görebileceği her şeyi gördü mü

yok canım benim kendi rutin takip doktorumda 21. hafta en ideali dedi. perinatologda her şeyi rahatça gördü hiç sorun olmadı pozisyonda uygundu şükür. 32. haftada bir daha gidicem ben zaten detaylıya hem organlar büyüyo iyice gelişiyo diye.

Tamam ozaman yarın gideyim, şimdi bende ona bakıodum en az 20 25 dk bakılması lazımmış, 10dk sürmedi gibi muayene. Ekliyorum hast rapora ekledıgını. fetal dna yı sordu yuzde 99 doğru da olsa yüzde 1 lik kısım da bizim için önemli dedı radyoloji hocası.
Devletin en kötü yanı boyu kıloyuda söylemiyorlar raporda yazıomuş. Fazlada bilgi vermiyor.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım sana da. Valla canım çok sıkkın bacaklarıma yayılmaya başladı be biçim bişeymiş yarın da tatile gidecektik bu halde ne yapacam hiç bilmiyorum
Teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun doktorun denize girebilirsin dedi mi? Benim enfeksiyon olduğu için yasakladı… onu da bi sor istersen krem iyi geldi ben de ama
Ben vajinal da ilaç kullanıyorum..

Son düzenleme:
Meltem in mobilyaları full MDF canım ama yonga levha MDF den daha iyi dediler

Monitorlu kamera arastiran oldu mu? Hangi markalar iyiymis? (Xioami haric)

Arkadaşımın babası mobilya ustasi arkadaşıma sormuştum bana MDF lerin kalite ve kullanım yerine göre sertifikaları olur demişti MDF olarak sattıkları ürünlerin sertifikasini sorarsanız göstermek zorundalar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…