- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.679
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.001
canım doktorun detaylının tarihi erken felan dedi mi 21de görebileceği her şeyi gördü mü21+0 'da detaylıda 422 gr 23 cm ölçüldü. yarın kendi doktorumla kontrolüm var bakalım kaç olmuş 1 haftada:)
ay benimki de böyleee kaç kilo aldın toplamdaGeldi işte canına yandığım
Ben dagiden emzirme yarım atleti aldım geldi denedim çok kullanışlıSporcu atletini kim sormuştu ya, yarım atletle sporcu atleti aynı değil yarım alet daha rahat daha esnek ve yumuşak emzirirken kullanımı çok daha rahat emzirme sütyeni gerçekten eziyet tak çıkar yapmak, ama atlet yada yumuşak bir sütyeni tişört veya kazakla aynı anda sıyırıp tek hamlede emzirmeye geçiş yapabiliyoruz emzirme sütyeninde öyle birşey mümkün değil kazağı sıyır sütyeni aç düzelt uzun iş oluyor hele çocuk ağlıyorsa el ayağa dolaşıyor
KENDİNİZİ VE ÇOCUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORSANIZ Emzirme sütyeni değil yarım atlet alın KAMU SPOTU
Bnde Erzurum'daki bütün bebek magzalarini gezdim hepsinin dediği suntadan bir tık iyi olan yonga levha kullanılırmis yada kapaklar MDF olurmus tamamı MDF diyen varsa inanmayın dediler hatta ücretin çok çok maliyetli olup özel yapım yaptırmak lazım dediler yoksa bnde hazır almışken MDF alma taraftariydim
Yok tam tersi eller bagli kollar serbest. Kendi kendini dondurene kdr ani bebek olum riskini dusuruyor. Guven hissini arttiriyor. Rahimi andirdigi icin uykuya kolay geciriyor btw kendini uyandirmiyorBeyazım ben tüy normal sınırda denebilir
Ahavalla diğer gebeliklerde karnım çatlamadı ya hazır yağ varken kullansam iyi olur genetik ise ve çatlamayacaksam boşuna lierac alıp zahmet etmeyim ama emin olmak lazım
Yarım kundak ne oluyor sadece kollar dışarda kalan gövde bağlı mı?
canım doktorun detaylının tarihi erken felan dedi mi 21de görebileceği her şeyi gördü mü
Teşekkür ederim, sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun canım sana da. Valla canım çok sıkkın bacaklarıma yayılmaya başladı be biçim bişeymiş yarın da tatile gidecektik bu halde ne yapacam hiç bilmiyorum
Ben alacağım kesin, arkadaşlarım hep kullandı memnunlardı, gem gezdirirken hem evde bişiler yaparken rahat oluyorduKızlar bebek kanguru almayı düşünüyormusun?
Ne derece kullanışlıdır?
Meltem in mobilyaları full MDF canım ama yonga levha MDF den daha iyi dedilerBnde Erzurum'daki bütün bebek magzalarini gezdimhepsinin dediği suntadan bir tık iyi olan yonga levha kullanılırmis yada kapaklar MDF olurmus tamamı MDF diyen varsa inanmayın dediler hatta ücretin çok çok maliyetli olup özel yapım yaptırmak lazım dediler yoksa bnde hazır almışken MDF alma taraftariydim
Benim arkadaşlarım baya önerdiler, dışarıya kısa çıkmalarda kısa yürüyüşlerde evin içinde iş yaparken çok iyi oluyormuş babybjörnün kangrusunu kullananlar memnunmuş ben de ondan aldımKızlar bebek kanguru almayı düşünüyormusun?
Ne derece kullanışlıdır?
Benim de kendi doktorum da randevum var. Bakalım prenses ne kadar olmuş21+0 'da detaylıda 422 gr 23 cm ölçüldü. yarın kendi doktorumla kontrolüm var bakalım kaç olmuş 1 haftada:)
Ben de ergobaby omni 360 aldimKızlar bebek kanguru almayı düşünüyormusun?
Ne derece kullanışlıdır?
Ben brion Vega aldımMonitorlu kamera arastiran oldu mu? Hangi markalar iyiymis? (Xioami haric)
Arkadaşımın babası mobilya ustasi arkadaşıma sormuştum bana MDF lerin kalite ve kullanım yerine göre sertifikaları olur demişti MDF olarak sattıkları ürünlerin sertifikasini sorarsanız göstermek zorundalar dediBnde Erzurum'daki bütün bebek magzalarini gezdim hepsinin dediği suntadan bir tık iyi olan yonga levha kullanılırmis yada kapaklar MDF olurmus tamamı MDF diyen varsa inanmayın dediler hatta ücretin çok çok maliyetli olup özel yapım yaptırmak lazım dediler yoksa bnde hazır almışken MDF alma taraftariydim
Tatlım bu benim 1. Dozum 23. Hafta da oldum bir ay sonra da ikinci Dozum olacak. Hemşirem tarih verdi.2. Dozu kaçıncı haftada olmuş oldun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?