- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.021
Tatlım ayrıntılı yapan doktorun perinatoloji uzmanı ise oda sana bugün gel dedi ise bugün git bence.Ne güzel.. tekrar gidemicem hastaneye ama özele gideyımmı kızlar doktor sorun yok dedi ama kalbi kaldı napayım.
5 dk falan sürdü muayene. Pespese 3 gün arayla girmek sorun olurmu. Kalan kısım kafama takıldı. Fetal dna yapıldı dedım yuzde 1 olsa bunda da risk var dedi doktor.
Anladım bebeğim çok geçmiş olsunCanım doktoruma ulaştım travzol diye bi krem kullan dedi başladım kullanmaya ama çok fazla yayılmış. Benim daha önce başıma hiç böyle bişey gelmediğinden ben biraz geç anladım durumu sıcaktan falan kaşınıyor sandım birde göbekten aşağıyı göremiyorum ya ben anlayana kadar durumu bu almış başını gitmiş
HMM TAMAM KUZUM bende 19. haftamda ilk dozu oldum. 1 ay sonra 2. doz demişti 25. haftam gibide 2. dozu olurum sanırım.Tatlım bu benim 1. Dozum 23. Hafta da oldum bir ay sonra da ikinci Dozum olacak. Hemşirem tarih verdi.
Doktorunla konuş tatlım o zaman. Sağlık ocağına sor bakalım bir. Senin ilk başta ki kaydın yapıldı mı?Beni daha tetanoz icin cagirmadilar kizlar 20. Haftaya girdim. Ilk doz kacinci haftaya kadar yapilabiliyor? Yaptirmaktan da cok korkuyorum aslinda asiyi, cunku ilk hamileligimde yaptirmamisti doktor
bende 20. haftamdayım benide aramadılar büyük olaslık kayıt olmadık.Hep özel takipli olduğum için.Beni daha tetanoz icin cagirmadilar kizlar 20. Haftaya girdim. Ilk doz kacinci haftaya kadar yapilabiliyor? Yaptirmaktan da cok korkuyorum aslinda asiyi, cunku ilk hamileligimde yaptirmamisti doktor
Arkadaşım bebevo kullanıyor memnun olduğunu söylemişti sanırım ondan alacağım xioami 360 var bizde onu da kedim için kullanıyorum gece görüşü hareket sensörü baya iyi ama ben bebeği devamlı görebileceğim bir monitörün elimin altında olmasını istediğim için bebevo da alacağım sanırımMonitorlu kamera arastiran oldu mu? Hangi markalar iyiymis? (Xioami haric)
Sen gene de ulaş canım tek doz yeterli mi diye konuş bakalım.bende 20. haftamdayım benide aramadılar büyük olaslık kayıt olmadık.Hep özel takipli olduğum için.
Sağlık ocağını aradım telefonları açmıyorlar.
Benim geçen sene işe girerken zorunlu tetenoz yaptılar dedim heralde o yüzdn aramadılar
Kayit yaptirmistim ilk basta. E nabizda da bebek gorunuyor ama daha aramadilar. Doktorum yaptirabilirsin dedi asiyi bir de gecen bu asiyla ilgili kotu bir olay duydum odum kopuyor bi sey olacak diyeDoktorunla konuş tatlım o zaman. Sağlık ocağına sor bakalım bir. Senin ilk başta ki kaydın yapıldı mı?
Canım ben şimdi bağlı olduğum sağlık ocağını aradım.Beni daha tetanoz icin cagirmadilar kizlar 20. Haftaya girdim. Ilk doz kacinci haftaya kadar yapilabiliyor? Yaptirmaktan da cok korkuyorum aslinda asiyi, cunku ilk hamileligimde yaptirmamisti doktor
Aradm biz senin gebe olduğundan bir haberiz nerelerdesin sen dediler resmenSen gene de ulaş canım tek doz yeterli mi diye konuş bakalım.
AIle hekimim hamiel oldugumu biliyor. Ilac yazdirmaya gidiyoruz aslinda surekli progestan filanCanım ben şimdi bağlı olduğum sağlık ocağını aradım.
Özel hastane takipliydim onlar bildirim yapmadığı için ben hiç sistemlerine düşmemeişim
Bizi gebelik süresince toplamda 4 kere görmeleri gerekiyor
Ben ilk izlem haftasını kaçırmışım
2. Aşama 17-21 hafta arasıymış haftaya mutlaka gel TETENOZ AŞINI YAPALIM- KAN TESTLERİNİ ALALIM SENİ SİSTEME DAHİL edelim dedi.
Bağlı olduğun sağlık ocağını ara gebe olduğunu belirt onlar seni yönlendirsin
Ben sling almayı düşünüyorum canımKızlar bebek kanguru almayı düşünüyormusun?
Ne derece kullanışlıdır?
Olmaz inşallahAh bende bilsemmmm nasıl beş aylığım evet evet çok tatlı gel bide bana sor şuan dik ama sırt üstü uzanıyorum nefesim kesilmeye başladı
İlk gebelikte çatlak olmayınca ikincinde de olmuyor ablamdan biliyorum oda ilkinde krem sürdü çatlak kremi ikincisinde sürmedi çatlamadı sanırım sizin deriler yumuşak keşke benimde öyle olsaydı ilkinde çatışmayan yerlerim çatladı iç bacaklarım ve göğüs üstlerim
Ilk doz 18ci haftadan itibaren yapılıyor 36 ya kadar yolu var galibaBeni daha tetanoz icin cagirmadilar kizlar 20. Haftaya girdim. Ilk doz kacinci haftaya kadar yapilabiliyor? Yaptirmaktan da cok korkuyorum aslinda asiyi, cunku ilk hamileligimde yaptirmamisti doktor
ilk tetenoz haftası 2. izlem haftasında dedi bana az önce hemşire sen yinede ara sağlık ocağını teyit al istersenAIle hekimim hamiel oldugumu biliyor. Ilac yazdirmaya gidiyoruz aslinda surekli progestan filan
Ben pek çok defa devlet ve şehir hastanesine gitmeme rağmen (normalde özel takipliyim) sisteme düşmemişti. Bir hışımla gittim ebeye, fırça atacaktım milleti arayıp soruyorlar siz neden beni aramıyorsunuz diyeAradm biz senin gebe olduğundan bir haberiz nerelerdesin sen dediler resmen
Bir sene sonra girmeleri çok komik olmuş gerçekten, kadını Allah korumuş. Beni korkuttular cezası var diye koştur koştur bildirdimBen pek çok defa devlet ve şehir hastanesine gitmeme rağmen (normalde özel takipliyim) sisteme düşmemişti. Bir hışımla gittim ebeye, fırça atacaktım milleti arayıp soruyorlar siz neden beni aramıyorsunuz diyeDevlet hastanelerinin kayıtlarını girmesi gerekiyor, onlar sisteme girmedigi için bize de düşmüyor. Hatta bir hastamızın sisteme girişini bir sene sonra yapmışlardı kadın o arada doğum bile yapmış, kimse de dememiş aile hekimliğine de git diye dedi. Tesadüfen öğrenmiştik dedi. Çok tatlı bir kadın ebem de hekimim de. Açıklayınca hak verdim, arada senin gibi sisteme girilmeyenler oluyor. Onlar haber vermese bizim de haberimiz olmuyor dedi kadın.
10 kilo aldım senay benimki de böyleee kaç kilo aldın toplamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?