2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bir sene sonra girmeleri çok komik olmuş gerçekten, kadını Allah korumuş. Beni korkuttular cezası var diye koştur koştur bildirdim
Çok ilginç, komik ve aslında sorumsuzca bir durum. Ben de sırf aşı vs için gittim, cezası olduğunu şimdi öğrendim

AIle hekimim hamiel oldugumu biliyor. Ilac yazdirmaya gidiyoruz aslinda surekli progestan filan
20. Haftada tedbıren vuruldum saglık ocagı hemsıre aradı cep numarasından aşıya çağırdı sabit nodan aramıyorlar belkide aramıslardır. Siz arayın söyleyin yinede. Diğer doz 24 de imiş. Hafif kol ağrısı sadece oda ilk gün hıssetmedim rahat gecırırsıniz korkmayın bende korktuğumu yazmstm burda da, incecik iğne hissetmedim bile. Üzerine yatmayın sadece.

Beni hasta etmesinden,agridan filan korkmuyorum da. Benim erken dogum riskim var o korkutuyor. Arayip sorayim en iyisi

Sen gene de ulaş canım tek doz yeterli mi diye konuş bakalım
Kayit yaptirmistim ilk basta. E nabizda da bebek gorunuyor ama daha aramadilar. Doktorum yaptirabilirsin dedi asiyi bir de gecen bu asiyla ilgili kotu bir olay duydum odum kopuyor bi sey olacak diye
Sen tekrardan hatırlat tatlım ne duydun?

Aynen bizde evde xiaomi kullaniyoruz ama telefonu kitlemek istemiorum. Kendi kamerasi hep acik olsun istiorum

Aynen bizde evde xiaomi kullaniyoruz ama telefonu kitlemek istemiorum. Kendi kamerasi hep acik olsun istiorum
Sanırım bebevoda görüntü hep açık ve kapalı sadece ses seçenekleri var tabii görüntü hep açık olunca şarjı çabuk bitiyormuş ve her gün şarj etmek gerekiyormuş, şarjı daha uzun giden bir seçenek var mı bilmiyorum henüz araştırmadım

Bunlari bende arastirmadim ama 4 sene fln kullanicagimizi dusunursek orta iyi bisey lazimm
Benim en onemli bu kaldi. Bi de cop kovasikararsiz kaldim copte de. Kamerada bakalim baska oneri gelicek mi
Bebevo yazdim ama

Kızlar bugün 20+4 te ayrıntılı ultrasonda burun kemiği 5.6 mm çıktı küçükmüş galiba üçlü tarama yaptırmadıysan yaptır istersen dedi diğer herseyi normal bir problem yok dedi böyle birseyle karşılaşan oldu mu

Yani normalde bu haftalarda 6 mm üstü olması gerekiyormuş 5.6 mm dedi kendi doktoruma da 22 Ağustos’ta randevum o zaman göstereceğim sonucu

Bunlari bende arastirmadim ama 4 sene fln kullanicagimizi dusunursek orta iyi bisey lazimm
Benim en onemli bu kaldi. Bi de cop kovasikararsiz kaldim copte de. Kamerada bakalim baska oneri gelicek mi
Bebevo yazdim ama
Cop kovasi hamilelik dusundugumde ilk aldigim seydi benim kullanisli olacagini dusunuyorum

Yani normalde bu haftalarda 6 mm üstü olması gerekiyormuş 5.6 mm dedi kendi doktoruma da 22 Ağustos’ta randevum o zaman göstereceğim sonucu
Yani arada 0.4 mm var cok bir fark yok ki belki fındık burunludur bebisin benimde 14. Haftada normal kadin doğum doktoru burun kemiğini goremedi 18 de devlet de perinatologa gittim burun kemiği kısa dedi amniyonsentez önerdi yaptırmadım tabi ki 22. Haftada da özel perinatologa gittim normal olctum burun kemiğini dedi. Başka bir uygulamada da bir arkadaşa burun kemiği kısa diye korkutmuslar fetal dna yaptirmis tertemiz cikmis yani sadece burun kemiği bisey ifade etmiyor. Cok var boyle denilip de fındık burunlu doğan bebek

benim alt komşumun böyle bir sorunu oldu. 12. hafta 2'li test taramasında burun kemiği çok küçük ölçüldü. fetal dna yaptırdı tertemiz geldi. 21. haftada detaylıda da burnu minicik ölçüldü preinatolog fındık burunlu bi oğlunuz olacak dedi. yani fetal dna temiz geldiği için içi rahat ama demek ki işte yapısal da minicik olabiliyor. sadece burun kemiğiyle değerlendirmek ne derece doğru bilemedim .
içiniz rahat etmeyecekse maddi durumunuzda el veriyorsa fetal dna yaptırabilirsiniz.

Panik oldum bian eşim kendi doktorumuzda bi değerlendirsin 22 sinde dedi ama ben bi perinatoloğa gitsek mi randevu günü gelene kadar diye düşündüm

Senin şuan temiz görünüyor dimi herşey yaa bidaha ayrıntılı yaptıracakmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…