- 24 Aralık 2021
- 2.965
- 14.983
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.041
Çok ilginç, komik ve aslında sorumsuzca bir durum. Ben de sırf aşı vs için gittim, cezası olduğunu şimdi öğrendimBir sene sonra girmeleri çok komik olmuş gerçekten, kadını Allah korumuş. Beni korkuttular cezası var diye koştur koştur bildirdim
hahahahah ben de 10 aldım10 kilo aldım sen
Yalnız olmamak harikahahahahah ben de 10 aldım
Güle güle kullanBen dagiden emzirme yarım atleti aldım geldi denedim çok kullanışlı
seni gördüğüme ne kadar mutluyum anlatamamYalnız olmamak harika
Bi mukabele efenimseni gördüğüme ne kadar mutluyum anlatamam
20. Haftada tedbıren vuruldum saglık ocagı hemsıre aradı cep numarasından aşıya çağırdı sabit nodan aramıyorlar belkide aramıslardır. Siz arayın söyleyin yinede. Diğer doz 24 de imiş. Hafif kol ağrısı sadece oda ilk gün hıssetmedim rahat gecırırsıniz korkmayın bende korktuğumu yazmstm burda da, incecik iğne hissetmedim bile. Üzerine yatmayın sadece.AIle hekimim hamiel oldugumu biliyor. Ilac yazdirmaya gidiyoruz aslinda surekli progestan filan
Beni hasta etmesinden,agridan filan korkmuyorum da. Benim erken dogum riskim var o korkutuyor. Arayip sorayim en iyisi20. Haftada tedbıren vuruldum saglık ocagı hemsıre aradı cep numarasından aşıya çağırdı sabit nodan aramıyorlar belkide aramıslardır. Siz arayın söyleyin yinede. Diğer doz 24 de imiş. Hafif kol ağrısı sadece oda ilk gün hıssetmedim rahat gecırırsıniz korkmayın bende korktuğumu yazmstm burda da, incecik iğne hissetmedim bile. Üzerine yatmayın sadece.
Sen gene de ulaş canım tek doz yeterli mi diye konuş bakalımbende 20. haftamdayım benide aramadılar büyük olaslık kayıt olmadık.Hep özel takipli olduğum için.
Sağlık ocağını aradım telefonları açmıyorlar.
Benim geçen sene işe girerken zorunlu tetenoz yaptılar dedim heralde o yüzdn aramadılar
Sen tekrardan hatırlat tatlım ne duydun?Kayit yaptirmistim ilk basta. E nabizda da bebek gorunuyor ama daha aramadilar. Doktorum yaptirabilirsin dedi asiyi bir de gecen bu asiyla ilgili kotu bir olay duydum odum kopuyor bi sey olacak diye
Şaşırmadım deseydinAradm biz senin gebe olduğundan bir haberiz nerelerdesin sen dediler resmen
Kendim cok etkilendim. Kimseyi etkilemek istemem canimSen gene de ulaş canım tek doz yeterli mi diye konuş bakalım
Sen tekrardan hatırlat tatlım ne duydun?
Aynen bizde evde xiaomi kullaniyoruz ama telefonu kitlemek istemiorum. Kendi kamerasi hep acik olsun istiorumArkadaşım bebevo kullanıyor memnun olduğunu söylemişti sanırım ondan alacağım xioami 360 var bizde onu da kedim için kullanıyorum gece görüşü hareket sensörü baya iyi ama ben bebeği devamlı görebileceğim bir monitörün elimin altında olmasını istediğim için bebevo da alacağım sanırım
Sanırım bebevoda görüntü hep açık ve kapalı sadece ses seçenekleri var tabii görüntü hep açık olunca şarjı çabuk bitiyormuş ve her gün şarj etmek gerekiyormuş, şarjı daha uzun giden bir seçenek var mı bilmiyorum henüz araştırmadımAynen bizde evde xiaomi kullaniyoruz ama telefonu kitlemek istemiorum. Kendi kamerasi hep acik olsun istiorum
Bunlari bende arastirmadim ama 4 sene fln kullanicagimizi dusunursek orta iyi bisey lazimmSanırım bebevoda görüntü hep açık ve kapalı sadece ses seçenekleri var tabii görüntü hep açık olunca şarjı çabuk bitiyormuş ve her gün şarj etmek gerekiyormuş, şarjı daha uzun giden bir seçenek var mı bilmiyorum henüz araştırmadım
Cop kovasi hamilelik dusundugumde ilk aldigim seydi benimBunlari bende arastirmadim ama 4 sene fln kullanicagimizi dusunursek orta iyi bisey lazimm
Benim en onemli bu kaldi. Bi de cop kovasikararsiz kaldim copte de. Kamerada bakalim baska oneri gelicek mi
Bebevo yazdim ama
Yani arada 0.4 mm var cok bir fark yok ki belki fındık burunludur bebisinYani normalde bu haftalarda 6 mm üstü olması gerekiyormuş 5.6 mm dedi kendi doktoruma da 22 Ağustos’ta randevum o zaman göstereceğim sonucu
benim alt komşumun böyle bir sorunu oldu. 12. hafta 2'li test taramasında burun kemiği çok küçük ölçüldü. fetal dna yaptırdı tertemiz geldi. 21. haftada detaylıda da burnu minicik ölçüldü preinatolog fındık burunlu bi oğlunuz olacak dedi. yani fetal dna temiz geldiği için içi rahat ama demek ki işte yapısal da minicik olabiliyor. sadece burun kemiğiyle değerlendirmek ne derece doğru bilemedim .Kızlar bugün 20+4 te ayrıntılı ultrasonda burun kemiği 5.6 mm çıktı küçükmüş galiba üçlü tarama yaptırmadıysan yaptır istersen dedi diğer herseyi normal bir problem yok dedi böyle birseyle karşılaşan oldu mu
Panik oldum bian eşim kendi doktorumuzda bi değerlendirsin 22 sinde dedi ama ben bi perinatoloğa gitsek mi randevu günü gelene kadar diye düşündümYani arada 0.4 mm var cok bir fark yok ki belki fındık burunludur bebisinbenimde 14. Haftada normal kadin doğum doktoru burun kemiğini goremedi 18 de devlet de perinatologa gittim burun kemiği kısa dedi amniyonsentez önerdi yaptırmadım tabi ki 22. Haftada da özel perinatologa gittim normal olctum burun kemiğini dedi. Başka bir uygulamada da bir arkadaşa burun kemiği kısa diye korkutmuslar fetal dna yaptirmis tertemiz cikmis yani sadece burun kemiği bisey ifade etmiyor. Cok var boyle denilip de fındık burunlu doğan bebek
Senin şuan temiz görünüyor dimi herşey yaa bidaha ayrıntılı yaptıracakmısın?Yani arada 0.4 mm var cok bir fark yok ki belki fındık burunludur bebisinbenimde 14. Haftada normal kadin doğum doktoru burun kemiğini goremedi 18 de devlet de perinatologa gittim burun kemiği kısa dedi amniyonsentez önerdi yaptırmadım tabi ki 22. Haftada da özel perinatologa gittim normal olctum burun kemiğini dedi. Başka bir uygulamada da bir arkadaşa burun kemiği kısa diye korkutmuslar fetal dna yaptirmis tertemiz cikmis yani sadece burun kemiği bisey ifade etmiyor. Cok var boyle denilip de fındık burunlu doğan bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?