- 8 Şubat 2023
- 248
- 689
- 23
- 32
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.081
İnşallah kalbim küt küt atıyor bugün sıpa hiç kendini de belli etmedi normalde vurur hissederdim acaba benim stresim mi etkiliyor onuBenimde yarın Ayrıntılı. 30 dk sürer dediler. Duruma göre bakılıyormıs. Uzunda sürebilirmiş. İnşallah hayırlı haberler le gelelim.
Bende heyecanlıyım yarın 10.30 gibi randevum. Yarısına geldik bakalım inşallah sorunsuz geçer.İnşallah kalbim küt küt atıyor bugün sıpa hiç kendini de belli etmedi normalde vurur hissederdim acaba benim stresim mi etkiliyor onu
Ben bu tarz bi sey aldim kisin disariya cikarken kullanmak icinkızlar kışın bebekleri dışarı çıkartırken ne giydirmek gerekiyor ?
çok tatlıymış...soğuk havalarda yeterince korur mu acaba?Ben bu tarz bi sey aldim kisin disariya cikarken kullanmak icin
Bende pembisini aldım cok-da gzuelllBen bu tarz bi sey aldim kisin disariya cikarken kullanmak icin
Ben koldan yapıyorum göbekten yapınca sanki benide zarar vercem gibi hissediuorum zor bi süreç bizler için sanki dahada zor kolay gelsin allah yaridm etsin bazen psikolojim alt üst oluyorYorumları okudum da karında sertleşme nedir doktor hep iyi dıodu suyuna felan. Karnım sert derımmı sert bilemedim. Oksapar vuruluyorum doğuma kadar da devam olucak göbekten 4 5 parmak yanda zor vuruyoruz karnım sert yani.
Icine kalin giydiririm puset ortusu de olacagi icin rahat korurçok tatlıymış...soğuk havalarda yeterince korur mu acaba?
İnşallah canımBende heyecanlıyım yarın 10.30 gibi randevum. Yarısına geldik bakalım inşallah sorunsuz geçer.
İçine giydireceğin atlet tarzı şeyleri alabilirsin zıbın atlet zaten Eylül başı ortası gibi kışlıkları çıkartırlar sezon değişirKızlar ben 23. Haftamdayım henüz öyle alışverişe girismedim baslasammi ne alcam bilmiyorum ki kış bebeği tüm zibinlar takımlar ince
Ben de sendenim canım annemin çeyize koyduğu yelekler, bir kaç arkadaşın aldığı hediye dışında hiç bir şey yok. Çöp kovası ve bebek arabasınalmak ilk fikrimKızlar ben 23. Haftamdayım henüz öyle alışverişe girismedim baslasammi ne alcam bilmiyorum ki kış bebeği tüm zibinlar takımlar ince
Zaman yaklastikca strese giriyorum bu sefer daha bisi almadim diyeBen de sendenim canım annemin çeyize koyduğu yelekler, bir kaç arkadaşın aldığı hediye dışında hiç bir şey yok. Çöp kovası ve bebek arabasınalmak ilk fikrim
Ben de burada alınanları okuyunca diyorum oooo ben çok gerideyim diye sonra içimden bir ses “amaannn istanbuldasın bugün söylesen yarın kapında olmadı e bebek 1 km yakında” deyip tutuyor beni. İkizler burcumla mücadeleye devamZaman yaklastikca strese giriyorum bu sefer daha bisi almadim diye
Zaten doğrusu bebek doğunca almak kilolu vi bebek olsa mesela benim kuzenim bebisi masallah kilolu aldığı herşey küçüktü 3 aylik bebise 6 Aylık kıyafetler 9 aylik zibinlar giydirdiBen de burada alınanları okuyunca diyorum oooo ben çok gerideyim diye sonra içimden bir ses “amaannn istanbuldasın bugün söylesen yarın kapında olmadı e bebek 1 km yakında” deyip tutuyor beni. İkizler burcumla mücadeleye devambakalım hangi tarafım kazanacak.
Her marka da tam beden üretmiyorZaten doğrusu bebek doğunca almak kilolu vi bebek olsa mesela benim kuzenim bebisi masallah kilolu aldığı herşey küçüktü 3 aylik bebise 6 Aylık kıyafetler 9 aylik zibinlar giydirdi
Evet o da var. Alınır yaaa sağlıkla kucağımıza alalım daZaten doğrusu bebek doğunca almak kilolu vi bebek olsa mesela benim kuzenim bebisi masallah kilolu aldığı herşey küçüktü 3 aylik bebise 6 Aylık kıyafetler 9 aylik zibinlar giydirdi
Sık olmamakla beraber bi sorun olmaz yaniKızlar çekinerek soruyorum ama eşinizle cinsel ilişki yasağınız var mı? Hormonlarınız nasıl etkiliyor? Benim olumlu etkiliyor ama eşim istemiyor bebeğe bir şey olur diye. Ben de bu sefer sanki daha çok istiyorum gibiben de mi sorun böyle olan var mı?
InşallahEvet o da var. Alınır yaaa sağlıkla kucağımıza alalım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?