2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Karnının her yerinde mi oluyor tek tarafında mi bir de nasıl bir ağrı yapıyor

Karnının her yerinde mi oluyor tek tarafında mi bir de nasıl bir ağrı yapıyor
Hiç Ağrı olmuyor , her yeri sert oluyor çok rahatsız oluyorum hareketlerim kısıtlanıyor karnın sert olduğu için, ben yemekten sanıyordum meğersem yemekten değilmiş.

Hiç Ağrı olmuyor , her yeri sert oluyor çok rahatsız oluyorum hareketlerim kısıtlanıyor karnın sert olduğu için, ben yemekten sanıyordum meğersem yemekten değilmiş.
Ne kadar süre oluyor canım

Kızlar çok şükür nıpt sonucumuz temiz geldi

Çok şükür test sonucumuz bugün temiz geldi

Canım o zaman senin bebeğin de tahmini 56 cm 3700 doğar uzun bir bebis
Bilmiyorum 23 gözüküyor ya usg de önde olduğu için.
Ama oğlum 3300 doğdu boyu 51 cm idi.
Bakalım bu nasıl olacak. Gerçi erkendi o da işte. 36+5 de doğmuştu. 39 öncesi erken dedi perinatalog bugün.
Valla gülüm sağlıkla doğsun zamanında doğsun boyu moyu ne diyeyim. Karı koca uzunuz zaten. Onda da sağlam diyet yapmıştım bunda da başlıyor bakalım Allâh yar ve yardımcım olsun.

Bebek/çocuk odası yapmayacaklara bir sorum var. Dolap şifonyer vs almayı düşünüyor musunuz ? Nasıl yapacaksınız ?
Oglumunnodasinda koyacak yer olmadigi icin sadece sifonyer aldim. Ama esyalarinin hepsi muhtemelen sigmayacak, oglumun dolabinin bir kismini da kullanacagim bebek icin

Ahh ikizler olmak yalnız değilsin çift yönlü evet canım hem puset hem portbebe çift yön hsfif ben bile eşim olmadan tek başıma taşır katlar koyarım yani ben gayet sevdim eşimde bu kadar beklemiyodum dedi
Link atar mısın tatlım?

Bebek/çocuk odası yapmayacaklara bir sorum var. Dolap şifonyer vs almayı düşünüyor musunuz ? Nasıl yapacaksınız ?
Ben dolap ve şifonyer aldım. Park yatak aldım yanıma da. Bence şimdilik kafi. 3-4 yaş civarı karyolasını alırım dedim

Çiğdem şöyle perinatalog şeker çıkmasa da diyet önerdiği için şeker yüklemesine gerek yok ama açlık şekerin 95 üstü yokluk şekerin 135 üstü çıkarsa dahiliyeye görünüp insülin başlarız dedi günde 4 kez ölçmeye başla dedi.

Kendi doktorum yediğine biraz dikkat et şeker yükleyelim dedi bende perinatalog şeker ölçüm diyet verdi dedim yapabilecek misin dedi zor olduğu için mecbur yapıcam dedim.

Yani karar benim benim yapımda ya hep ya hiç var. Az karbonhidrat az meyve yemeyi ben beceremiyorum. Ya adam gibi diyet yaparım ya da yapamam yani arası yok. Kilo verirken de öyle 17 kiloyu deli gibi spor diyetle verdim yani.

Ben perinatalog dediğini yapacağım. Benim zaten şeker yüklemesi düzgün çıkıyor gebeliklerde. Erken doğum öyküm ve amniyon sıvım yeterli diyet için zaten diyet yapacağım için şeker ölçeceğim için de yükleme anlamsız .

Eczaneye uğradım şeker cihazı scrip falan aldım. 31 dk sonra ilk akşam ölçümümü yapacağım.

Son düzenleme:
Allah saglikla zamaninda kucagina almayi nasip etsin canim. Butun zorluklarin ustesinden bebeklerimize kavusmak icin gelecegiz insallah

Canım bir ay önce amniyon sıvın fazla doktor dikkat et dediğinde bir iki hafta dikkat ettim sonra biraz gevşettim. Meyve ve karbonhidrat tükettim. Yani 21 haftada 3.9 kilo almışım. Tamamen dikkat etsem belki amniyon sıvısı normale dönerdi.

İlki 30 . Haftada doğdu . 2 hafta öndendi.
İkinci 36+5 . Diyet tansiyon şeker hepsine dikkat ettim elhamdülillah sağlıklı.

Bu da 17.haftadan beri amniyon fazlası var. Sağlam diyete bugün öğlen başladım inşallah progestan ,magnezyum 2,diyet takviyesine, şeker ölçümümü başladık. Bir ay sonraki kontrolde belli olacak. İnanıyorum inşallah bir ay dilimi sıkarım amniyon normale döner inşallah.

Suyun fazla olması sebepsiz de olabilir dedi. Ama şeker sıvıyı arttırır sıvı sancıyı sancı erken doğumu yani domino taşı gibi hepsi birbiriyle ilişkili.

W world1 senin amniyon sıvın nasıl?
Sen neden progestan kullanıyorsun?
Tüp bebek mi?
Kaçıncı gebelik?
Kaçız gebelik?

21 haftada 4 kilo çok iyi değil mi ?

Kafada bitiyor gerçekten, inançla yaparsan halledersin inşallah , çok anlamam ama suyu aynı kalır bebiş de büyürse suyu normale döner sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…