- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.101
Yüzde 90 uykuda geçiriyorlar artık vakitlerini, belki çok hareket etmedi, ettiyse de o an elin karnında değildi ya da hararetli hareket etmedi vs.İnşallah kalbim küt küt atıyor bugün sıpa hiç kendini de belli etmedi normalde vurur hissederdim acaba benim stresim mi etkiliyor onu
Bizim 1 ay önce kalkti yasak amaKızlar çekinerek soruyorum ama eşinizle cinsel ilişki yasağınız var mı? Hormonlarınız nasıl etkiliyor? Benim olumlu etkiliyor ama eşim istemiyor bebeğe bir şey olur diye. Ben de bu sefer sanki daha çok istiyorum gibiben de mi sorun böyle olan var mı?
Canım o zaman senin bebeğin de tahmini 56 cm 3700 doğarÖnceki hamilelikte diyet yapmıştım bunda daha tam dikkat etmemişken yine gerekti kısmet.
Kaldı 18 hafta Allah'ın izniyle sıkıntı olmayacak inşallah
Rahim ağzı uzunlugu güzel 3.5 mu ne erken doğuma dair belirti yok gayet düzgün.
Perinatalog hikayemden dolayı tedbir amaçlı başladı .
Amin
Amin inşallah
400 küsür kilosu boy 26 ya da 27
Canım bence başla diyete bak ilk bebeğimi kaybettim muhtemelen bu sebepten ama doktor hiç önlem almadı hiç uyarmadı. Acemilikti tamamen. Sütten ağzım yandı . Keşke doktor diyet verseydi şeker ölçtürseydi günde 4 kere tansiyon ölçtürseydi ciğer geliştirici iğne vursaydı herşeye dikkat etseydi de bebeğim yaşasaydı. Şimdi bunları öğrendikçe ihmal var diyorum. Kızım belki yaşayacaktı bilmiyorum. Amacım kimseyi korkutmak değil ama varsa bir belirti gerekli önlem alınmalı. Keşke bende daha akıllı olsam daha çok araştırsam doktora güvenmesem başka doktora da gitseydim. Uzun lafın kısası Allâh kimsenin başına vermesin ama tedbiri de kimse elden bırakmasın. Diyetini yap amniyon sıvın seninde benimde bir iki arkadaş daha vardı isimlerini hatırlayamadım onların da düzelsin inşallahhepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.
Amin canım
Biz bu sürede tam anlamıyla bir kez bile yaşamadık yüzeysel şeyler yaşadık ikimizde aşırı derecede korkuyoruz bir şey olur diyeKızlar çekinerek soruyorum ama eşinizle cinsel ilişki yasağınız var mı? Hormonlarınız nasıl etkiliyor? Benim olumlu etkiliyor ama eşim istemiyor bebeğe bir şey olur diye. Ben de bu sefer sanki daha çok istiyorum gibiben de mi sorun böyle olan var mı?
Benim de 3 gün önce hiç vurmadı hareket bile etmedi ama çok uykusuzdum uykumu aldım hareketlendi biz yorgun uykusuz olunca onlarında hareketleri etkileniyorİnşallah kalbim küt küt atıyor bugün sıpa hiç kendini de belli etmedi normalde vurur hissederdim acaba benim stresim mi etkiliyor onu
Yüzde 90 uykuda geçiriyorlar artık vakitlerini, belki çok hareket etmedi, ettiyse de o an elin karnında değildi ya da hararetli hareket etmedi vs.içini ferah tut
Benim de 3 gün önce hiç vurmadı hareket bile etmedi ama çok uykusuzdum uykumu aldım hareketlendi biz yorgun uykusuz olunca onlarında hareketleri etkileniyor
İnşallah canımAslında evdeyim hamile olduğumu öğrenince işten ayrıldım riskli gebelikti çünkü yorulmuyorum da temizliği yemeği kayınvalidem yapıyor altlı üstlü oturuyoruz ama anlamadım ben benimki uysal bı çocuk heralde doguncada öyle olur inşallah
Ben de ilk 3 ay kanamalar yaşadım, proluton depotlar bazen her gün vuruldum vs.. hepimizde bu korku var maalesef ama elimizden kendimize ve bebeğimize güvenmekten başka bişi gelmiyor, endişe etmeden geçirmeye çalışalımÇıkınca uyusunyemin ederim normalde bukadar kuran bı insan değilimdir belki ilk başta kanama yaşadım kaybetme korkusu ile oluyor bunlar
Bende ilk üç ay her hafta bir kere vuruldum şimdi bile hala progesteron hap kullanıyorum sabah akşam onu da detaylidan sonra duruma göre bırakıp birakmayacagimiza karar veririz dedi doktorBen de ilk 3 ay kanamalar yaşadım, proluton depotlar bazen her gün vuruldum vs.. hepimizde bu korku var maalesef ama elimizden kendimize ve bebeğimize güvenmekten başka bişi gelmiyor, endişe etmeden geçirmeye çalışalım
İnşallah hepimiz sağlıkli bı şekilde kucağımıza alırızBen de ilk 3 ay kanamalar yaşadım, proluton depotlar bazen her gün vuruldum vs.. hepimizde bu korku var maalesef ama elimizden kendimize ve bebeğimize güvenmekten başka bişi gelmiyor, endişe etmeden geçirmeye çalışalım
Ben de kullanıyorum vajinalBende ilk üç ay her hafta bir kere vuruldum şimdi bile hala progesteron hap kullanıyorum sabah akşam onu da detaylidan sonra duruma göre bırakıp birakmayacagimiza karar veririz dedi doktor
İnşallahBen de kullanıyorum vajinalzor gerçekten bizim hamileliğimiz ama iyi olacak insallah
ayni durumu yasiyoruz ve cinsal iliski olmayacak belliKızlar çekinerek soruyorum ama eşinizle cinsel ilişki yasağınız var mı? Hormonlarınız nasıl etkiliyor? Benim olumlu etkiliyor ama eşim istemiyor bebeğe bir şey olur diye. Ben de bu sefer sanki daha çok istiyorum gibiben de mi sorun böyle olan var mı?
En basindan beri yasak bize. Yapabiliyorken yapinKızlar çekinerek soruyorum ama eşinizle cinsel ilişki yasağınız var mı? Hormonlarınız nasıl etkiliyor? Benim olumlu etkiliyor ama eşim istemiyor bebeğe bir şey olur diye. Ben de bu sefer sanki daha çok istiyorum gibiben de mi sorun böyle olan var mı?
Ahh ikizler olmak yalnız değilsin çift yönlü evet canım hem puset hem portbebe çift yön hsfif ben bile eşim olmadan tek başıma taşır katlar koyarım yani ben gayet sevdim eşimde bu kadar beklemiyodum dediAğırlığı nasıl? Çift yönlü mü? Ben hala karar vermedim? Ahhh ikizler burcu olmak şuana kadar son dakika kararım değişir diye her şeyi sona bırakma kararım kesinsadece
Sıkma canını sakın sudemcim. Artık daha bilinçliyiz önlem alıyoruz farkındalıklıyız. İnşallah sende 38-39 haftalarda yapacaksın doğumunu gönlünü ferah tut çaresiz dert olmasın yeter ki.Kızlar ayrıntılıdan çıktım.
Her şey iyi şükür elhamdülillah.
Sadece 8 gün önden gidiyor. Amniyon sıvım 70 . 50 ve altı olması gerekiyormuş.
80 üstü ciddi problemmiş.
Erken doğum hikayem olduğu için çok sağlam diyet verdi. Akdeniz türü beslen. Sadece sebze ve protein et süt yoğurt vs dedi. Meyveyi karbonhidrat tamamen kes dedi.
Progesteron fitil başladı her akşam yatmadan bir tane. Sancı azaltsın erken doğum tetiklemesin diye. 38.haftaya kadar kullan dedi.
Magnezyumi iki katına çıkardı.. Sabah akşam magosit +bonevit içeceğim.
Şeker ölçücem her gün sabah öğlen akşam
Sabah açlık sabah öğlen akşam tokluk toplam 4 kere
Tok ölçüm ağzına lokmayı ilk attığın dakikadan 60.dakika sonrası olacak tam.
Bende haberler böyle.
Korktuğum başıma geldi . Sımsıkı bir diyet yapacağım. Sağlık olsun bebeğim iyi olsun inşallah.
Zamanında doğsun sağlıklı ilerlesin.
Bir de karnımdaki sertlik gerginlik onlar sancı dedi. Suyun fazla olduğu için dedi. Şeker yüklemesi yapmış ve şeker çıkmış gibi hareket edeceğiz.
@Zeyzey2134 başka amniyon sıvısı fazla olan kim varsa kızlar dikkat edin. Doktorun öneri tavsiye ve önlemleri bunlar.
Çok şükürKızlar ayrıntılıdan çıktım.
Her şey iyi şükür elhamdülillah.
Sadece 8 gün önden gidiyor. Amniyon sıvım 70 . 50 ve altı olması gerekiyormuş.
80 üstü ciddi problemmiş.
Erken doğum hikayem olduğu için çok sağlam diyet verdi. Akdeniz türü beslen. Sadece sebze ve protein et süt yoğurt vs dedi. Meyveyi karbonhidrat tamamen kes dedi.
Progesteron fitil başladı her akşam yatmadan bir tane. Sancı azaltsın erken doğum tetiklemesin diye. 38.haftaya kadar kullan dedi.
Magnezyumi iki katına çıkardı.. Sabah akşam magosit +bonevit içeceğim.
Şeker ölçücem her gün sabah öğlen akşam
Sabah açlık sabah öğlen akşam tokluk toplam 4 kere
Tok ölçüm ağzına lokmayı ilk attığın dakikadan 60.dakika sonrası olacak tam.
Bende haberler böyle.
Korktuğum başıma geldi . Sımsıkı bir diyet yapacağım. Sağlık olsun bebeğim iyi olsun inşallah.
Zamanında doğsun sağlıklı ilerlesin.
Bir de karnımdaki sertlik gerginlik onlar sancı dedi. Suyun fazla olduğu için dedi. Şeker yüklemesi yapmış ve şeker çıkmış gibi hareket edeceğiz.
@Zeyzey2134 başka amniyon sıvısı fazla olan kim varsa kızlar dikkat edin. Doktorun öneri tavsiye ve önlemleri bunlar.
Benimki hep baş aşağıda , hiç kafası yukarıda olmadı. Biz de bu zamanlarda baş aşağıda olmasından korkmuştuk ama doktor normal böyle olması gerekir sağlıklısı bu vs dediBebeğinizin pozisyonu nasıl? Benimki ayak geliş şeklinde. İkinci hamileliğim ilkini normal doğumla doğurmuştum umarım düzelir bu haftalarda. Düzelmesi için ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?