2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İnşallah kalbim küt küt atıyor bugün sıpa hiç kendini de belli etmedi normalde vurur hissederdim acaba benim stresim mi etkiliyor onu
Yüzde 90 uykuda geçiriyorlar artık vakitlerini, belki çok hareket etmedi, ettiyse de o an elin karnında değildi ya da hararetli hareket etmedi vs. içini ferah tut

Bizim 1 ay önce kalkti yasak ama
Biz yine de yapmıyoruz ben korkuyorum, eşim de gerçi öyle…

Canım o zaman senin bebeğin de tahmini 56 cm 3700 doğar uzun bir bebis

Biz bu sürede tam anlamıyla bir kez bile yaşamadık yüzeysel şeyler yaşadık ikimizde aşırı derecede korkuyoruz bir şey olur diye

İnşallah kalbim küt küt atıyor bugün sıpa hiç kendini de belli etmedi normalde vurur hissederdim acaba benim stresim mi etkiliyor onu
Benim de 3 gün önce hiç vurmadı hareket bile etmedi ama çok uykusuzdum uykumu aldım hareketlendi biz yorgun uykusuz olunca onlarında hareketleri etkileniyor

Yüzde 90 uykuda geçiriyorlar artık vakitlerini, belki çok hareket etmedi, ettiyse de o an elin karnında değildi ya da hararetli hareket etmedi vs. içini ferah tut

Çıkınca uyusun yemin ederim normalde bukadar kuran bı insan değilimdir belki ilk başta kanama yaşadım kaybetme korkusu ile oluyor bunlar

Benim de 3 gün önce hiç vurmadı hareket bile etmedi ama çok uykusuzdum uykumu aldım hareketlendi biz yorgun uykusuz olunca onlarında hareketleri etkileniyor

Aslında evdeyim hamile olduğumu öğrenince işten ayrıldım riskli gebelikti çünkü yorulmuyorum da temizliği yemeği kayınvalidem yapıyor altlı üstlü oturuyoruz ama anlamadım ben benimki uysal bı çocuk heralde doguncada öyle olur inşallah

İnşallah canım

Çıkınca uyusun yemin ederim normalde bukadar kuran bı insan değilimdir belki ilk başta kanama yaşadım kaybetme korkusu ile oluyor bunlar
Ben de ilk 3 ay kanamalar yaşadım, proluton depotlar bazen her gün vuruldum vs.. hepimizde bu korku var maalesef ama elimizden kendimize ve bebeğimize güvenmekten başka bişi gelmiyor, endişe etmeden geçirmeye çalışalım

Bende ilk üç ay her hafta bir kere vuruldum şimdi bile hala progesteron hap kullanıyorum sabah akşam onu da detaylidan sonra duruma göre bırakıp birakmayacagimiza karar veririz dedi doktor

ayni durumu yasiyoruz ve cinsal iliski olmayacak belli

Kızlar tulum, alt üst takım, zıbın gibi kıyafetlerden kaç tane almak lazım? Yeterli gelir mi gelmez mi asla kestiremiyorum.

En basindan beri yasak bize. Yapabiliyorken yapin daha sonra yok lohusalik, yok bebek derken eski duzenine ulasmasi uzun zaman aliyor

Ağırlığı nasıl? Çift yönlü mü? Ben hala karar vermedim? Ahhh ikizler burcu olmak şuana kadar son dakika kararım değişir diye her şeyi sona bırakma kararım kesin sadece
Ahh ikizler olmak yalnız değilsin çift yönlü evet canım hem puset hem portbebe çift yön hsfif ben bile eşim olmadan tek başıma taşır katlar koyarım yani ben gayet sevdim eşimde bu kadar beklemiyodum dedi

Sıkma canını sakın sudemcim. Artık daha bilinçliyiz önlem alıyoruz farkındalıklıyız. İnşallah sende 38-39 haftalarda yapacaksın doğumunu gönlünü ferah tut çaresiz dert olmasın yeter ki.
Peki yinede şeker yüklemesini mutlaka yaptır dedi mi doktorun zaten var gibi diyet uygukqyacakmışsın ama?

Çok şükür

Sen normalde de yediğine dikkat ediyorsun. Suyun neden fazla olduğuna dair bir şey söyledi mi ?
Geçmişteki erken doğum sebebin neydi, kaçıncı hafta ?

Benim de karnımda sertlik oluyor ara ara, ben de bugün sordum onu, doğum sancıları onlar günde bir iki kere olması normaldir 5.aydan sonra , ama saatler sürerse hemen gel dedi.
Gebeliğin başından beri progestana devam benim de..

Bebeğinizin pozisyonu nasıl? Benimki ayak geliş şeklinde. İkinci hamileliğim ilkini normal doğumla doğurmuştum umarım düzelir bu haftalarda. Düzelmesi için ne yapabilirim?
Benimki hep baş aşağıda , hiç kafası yukarıda olmadı. Biz de bu zamanlarda baş aşağıda olmasından korkmuştuk ama doktor normal böyle olması gerekir sağlıklısı bu vs dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…