- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.141
Benim tüp bebek ve çok sancılarım olduğu için bir de rahim ağzı çok sınırda olduğu için Progestan fitil şeklinde kullanıyorum… sancılarım düzeldi bir de magnezyum dozumu arttırdı…
E sen benmişsin:)) okurken dedim ki ben mi yazdım bunları:) bende öyle ya hep ya hiç. Diyet yaparsam ölümüne yapıp kilo veriyorum bıraktım diyincede hop geri alıyorum. Dediğin gibi az yiyim dengeleyeyimi bi başaramadım.Çiğdem şöyle perinatalog şeker çıkmasa da diyet önerdiği için şeker yüklemesine gerek yok ama açlık şekerin 95 üstü yokluk şekerin 135 üstü çıkarsa dahiliyeye görünüp insülin başlarız dedi günde 4 kez ölçmeye başla dedi.
Kendi doktorum yediğine biraz dikkat et şeker yükleyelim dedi bende perinatalog şeker ölçüm diyet verdi dedim yapabilecek misin dedi zor olduğu için mecbur yapıcam dedim.
Yani karar benim benim yapımda ya hep ya hiç var. Az karbonhidrat az meyve yemeyi ben beceremiyorum. Ya adam gibi diyet yaparım ya da yapamam yani arası yok. Kilo verirken de öyle 17 kiloyu deli gibi spor diyetle verdim yani.
Ben perinatalog dediğini yapacağım. Benim zaten şeker yüklemesi düzgün çıkıyor gebeliklerde. Erken doğum öyküm ve amniyon sıvım yeterli diyet için zaten diyet yapacağım için şeker ölçeceğim için de yükleme anlamsız .
Eczaneye uğradım şeker cihazı scrip falan aldım. 31 dk sonra ilk akşam ölçümümü yapacağım.
Ben de en basindan beri sabah aksam kullaniyorum canim. Dusuk ve erken dogum riskinden dolayi. 32. Haftaya kadar devam dedi doktorum. Serklaja kadar alttan kullandim, serklajdan sonra enfeksiyon riskine karsi agizdan al artik dedi
Rahim ağzından operasyon mu geçirdin,neden rahim ağzın sınırda bi sebebi var mı ?Ben de en basindan beri sabah aksam kullaniyorum canim. Dusuk ve erken dogum riskinden dolayi. 32. Haftaya kadar devam dedi doktorum. Serklaja kadar alttan kullandim, serklajdan sonra enfeksiyon riskine karsi agizdan al artik dedi
Ben ilk hamileligimde rahmimde perde oldugunu ogrenmistim. O zaman da 12. Haftada onlem amacli serklaj yapildi. Oglumu 38. Haftada kucagima aldim. Sonra histeroskopiyle perdeyi aldirdim. Histeroskopiyi yapan doktorum sonraki hamileliginde de serklaj yapmamiz lazim demisti. Bi de gecen sene 8 haftalik bi kurtajim var. Rahmim cok fazla islem gordugu icin rahim agzi yetmezligi olusabilirmis. Rahim agzi uzunlugum 12. Haftada 5 cm di. Kisalma yok aslinda ama tedbirli ilerliyoruzRahim ağzından operasyon mu geçirdin,neden rahim ağzın sınırda bi sebebi var mı ?
Serklaj kaçıncı haftada kaç mm iken yapıldı?
Bana da şimdilik 28e kadar kullan dedi doktor, sonra tekrar değerlendireceğiz
Aaaa çok iyiymiş ben de bakayım onlara sağolasın canımAhh ikizler olmak yalnız değilsin çift yönlü evet canım hem puset hem portbebe çift yön hsfif ben bile eşim olmadan tek başıma taşır katlar koyarım yani ben gayet sevdim eşimde bu kadar beklemiyodum dedi
Maşallah yaa darısı bize inşallahKızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız. Bugün bizim miniğin hareketini ilk defa eşimle birlikte dışarıdan gördük
İnşallah canım ya valla ilk defa denk geldim eşimde yanımdaydi o benden daha heyecanlıMaşallah yaa darısı bize inşallah
Amin canımBilmiyorum 23 gözüküyor ya usg de önde olduğu için.
Ama oğlum 3300 doğdu boyu 51 cm idi.
Bakalım bu nasıl olacak. Gerçi erkendi o da işte. 36+5 de doğmuştu. 39 öncesi erken dedi perinatalog bugün.
Valla gülüm sağlıkla doğsun zamanında doğsun boyu moyu ne diyeyim. Karı koca uzunuz zaten. Onda da sağlam diyet yapmıştım bunda da başlıyor bakalım Allâh yar ve yardımcım olsun.
Erkekler zaten böyle etkileşimler görünce daha da çok baba olacağının farkına varıyor yoksa bizim gibi 9 ay boyunca o heyecan yok genelinde istisnalar var tabi.İnşallah canım ya valla ilk defa denk geldim eşimde yanımdaydi o benden daha heyecanlı
Teşekkür ederim2 kere oldu bana bu iki hafta içinde öncesinde olmadı hiç. Akşam olmuştu ama yarım saat sürmüştü o sertlik uzandım sonra uyumuştum geçti. Doktor da bu durumlar da uzan dinlen dedi
Ne çok ne az aldığım kilo.21 haftada 4 kilo çok iyi değil mi ?
Kafada bitiyor gerçekten, inançla yaparsan halledersin inşallah , çok anlamam ama suyu aynı kalır bebiş de büyürse suyu normale döner sanki.
Kontrol de benden heyecanlı bizim kiErkekler zaten böyle etkileşimler görünce daha da çok baba olacağının farkına varıyor yoksa bizim gibi 9 ay boyunca o heyecan yok genelinde istisnalar var tabi.
Ben bir kaç tane kadife tarzı kalın tulumlardan bulup aldım şahsen, hem tulum kullanamı daha kolay Yenidoğanlar içinKızlar ben 23. Haftamdayım henüz öyle alışverişe girismedim baslasammi ne alcam bilmiyorum ki kış bebeği tüm zibinlar takımlar ince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?