2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Anlayamadım canım kaç numara ile geliyosun derken ?
Şeker ölçüm cihazında parmağı delme numarası var 1-2-3-4-5
5 nasırlı eller için mesela derim ve büyük kanatıyor.
Mesaj otomatik düzenlemiş okumadan göndermişim. Şu klavyeler alem zaten.

Troid çok taklitçi bir hormon demişti bana dahiliye doktoru o zaman bazı gebeliklerde HCG yi taklit eder demek ki bebek atağa geçtikçe o da kendince bir şeyler yapıyor
Aslınfa şuan tiroidim bence normal en başından beri referans aralıklarında ama işte gebelikte ilk trimester 2.5 ikinci trimester 3 altında tutulsun diye minik bi doz kullanıyorum:)

Şeker ölçüm cihazında parmağı delme numarası var 1-2-3-4-5
5 nasırlı eller için mesela derim ve büyük kanatıyor.
Benimkinde yok kuzum çekip bırakıyosun sadece ve acı hiç hissetmiyorum annemin aleti senin dediğin gibi o çok canını yakmıştı denemiştimde.

Nasıl bir model aldın
Ya ahşap beyaz dolap şifonyer karyola aldık İlknur bebeden Madrid takımın ismi baya kaliteli bişi. Anne yanı aldıydım ebebekten. Kargolayı şimdiden bilerek aldım çünkü bana misafir gelcek bebek için falan yatacak yer yok. Koltuğum vardı onu sattım çıkarttım. Emzirme sandalyesi alcam bide o odaya öyle yani şuanlık

Riskli gebelik belli yaş üstü
Önceki gebeliklerinde sorunu olan vs
Kilo riske mi giriyormuş ?
26 yaşındaydım gittiğim de ilk gebeliğim di.
Her hangi bir sağlık problemimde yoktu.
Kanda pozitif çıkınca doktora gittim.
Daha bismillah tanıştık muayene etti keseyi gördü ama direk kafasında senaryoları kurdu.
Belki daha önce birseyler tecrübe edinmiş mesleki sıkıntılara girmiş olabilir bilemiyorum ama aynı hastanenin başka doktoru gayet güzel konuşmuştu.

Hayırli olsun canım

Sudem
Tatlı ihtiyacını nasıl gideriyorsun. Canım deli gibi tatlı istiyor. Eşim bugün dondurma almıştı dayanamadım

GOON PREMIUM SOFT bez kullanan var mı kızlar? benim çevremden 2 kişi tavsiye etti prima sleepy pişik yaptı ama bu asla pişik yapmadı diye trendyol yorumları da çok iyi fiyatı da uygun geldi bana almak niyetindeyim.

Yaa hadi hayırlı olsuuunn Geldimi seninki? Hemen gelmiyomuş yaa ben geliyo sandım ama öyle değilmiş zaten bebeğin gelmesine de var daha
3 gün içinde kargoluyorlarmis normalde ben evde değilim diye 15 Ağustosta kargoya verin dedim doktorum yıllık izne çıkmış mesaj atıp 21 inde kargoya verin diyecem

GOON PREMIUM SOFT bez kullanan var mı kızlar? benim çevremden 2 kişi tavsiye etti prima sleepy pişik yaptı ama bu asla pişik yapmadı diye trendyol yorumları da çok iyi fiyatı da uygun geldi bana almak niyetindeyim.
Goon u ben de çok iyi diye duydum

3 gün içinde kargoluyorlarmis normalde ben evde değilim diye 15 Ağustosta kargoya verin dedim doktorum yıllık izne çıkmış mesaj atıp 21 inde kargoya verin diyecem
Benimde hemen gelmemesi lazım daha boya işi tamam değil onu halletmem lazım
kız bu bez fiyatları ne böyle alışverişlere yeni başladım şoklardayım atmayıp müzede sergilemek lazım
Evet yaa amerikan bezlerine dönsek daha iyi galiba hem sıfır çevre kirliliği hem az maliyet

kız bu bez fiyatları ne böyle alışverişlere yeni başladım şoklardayım atmayıp müzede sergilemek lazım
Tanıdığım biri goon u hep baby mollden sipariş veriyordu en uygun orası satıyor diye her sitenin ucuz sattığı bez farklı.

bir de kızlar hayatımda gördüğüm en kötü ve en çok pişik olan çocuk eşimin bir akrabasının çocuğu.cildi çok hassas atopik dermatiti var filan. pişiği dermocine pişik önleyici kremle çözdü. çocuk rahat etti. ben de ondan almayı düşünüyorum

sudem34 bu hafta olması gereken değer 235 olmalı iken, 245 cıkmıs yaşım ileri acıkcası karbonhidrat ta iyi bişey değil hemen akşamına başladım listeye..
Liste verdiği iyi oldu diye düşünüyorum. Beslenme düzene girer. Tsh için eutrox 25 kullanıyorum Tsh a dikkat edıodum ama bu süreç uzun doktor ne derse o.
Alısverıs eylülde yapıcam ayrı oda yapmiyorum ana kız aynı dolabı kullanıcaz, bu ay cok acıldık kurutmalı makine aldım kışın lazım olacak, doğum paketi aldık iyiki almısım hersey zamlı.

kvde terörü diye bir şey var ya bugün oto koltuğu aldık -çocuğa ilk kez bir şey aldık bu arada- aramış diyor ki ne aceleniz vardı doğunca alırdınız ben onu kucağımda götürürüm. diyecektim senin büyüttüğün olmamış sen önce onu düzelt sonra bana akıl verirsin sabır çektim sustum yok oto koltuğunda gidecek saçmalama lütfen dedim hanım kız çizgimden çıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…