- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.421
Şeker ölçüm cihazında parmağı delme numarası var 1-2-3-4-5Anlayamadım canım kaç numara ile geliyosun derken ?
Aslınfa şuan tiroidim bence normal en başından beri referans aralıklarında ama işte gebelikte ilk trimester 2.5 ikinci trimester 3 altında tutulsun diye minik bi doz kullanıyorum:)Troid çok taklitçi bir hormon demişti bana dahiliye doktoru o zaman bazı gebeliklerde HCG yi taklit eder demek ki bebek atağa geçtikçe o da kendince bir şeyler yapıyor
Benimkinde yok kuzum çekip bırakıyosun sadece ve acı hiç hissetmiyorum annemin aleti senin dediğin gibi o çok canını yakmıştı denemiştimde.Şeker ölçüm cihazında parmağı delme numarası var 1-2-3-4-5
5 nasırlı eller için mesela derim ve büyük kanatıyor.
Ya ahşap beyaz dolap şifonyer karyola aldık İlknur bebeden Madrid takımın ismi baya kaliteli bişi. Anne yanı aldıydım ebebekten. Kargolayı şimdiden bilerek aldım çünkü bana misafir gelcek bebek için falan yatacak yer yok. Koltuğum vardı onu sattım çıkarttım. Emzirme sandalyesi alcam bide o odaya öyle yani şuanlıkNasıl bir model aldın
26 yaşındaydım gittiğim de ilk gebeliğim di.Riskli gebelik belli yaş üstü
Önceki gebeliklerinde sorunu olan vs
Kilo riske mi giriyormuş ?
Hayırli olsun canımYa ahşap beyaz dolap şifonyer karyola aldık İlknur bebeden Madrid takımın ismi baya kaliteli bişi. Anne yanı aldıydım ebebekten. Kargolayı şimdiden bilerek aldım çünkü bana misafir gelcek bebek için falan yatacak yer yok. Koltuğum vardı onu sattım çıkarttım. Emzirme sandalyesi alcam bide o odaya öyle yani şuanlık
SudemBak bugün ful dikkat ettim akşam yemeğinde domates çorbasına kara kılçık unuyla yapmıştım sadece bir kaşık koydum normalde beyaz un 3 kaşık filan koyardım sıvıyağ bol koyardım azcık zeytinyağı terayağ koydum yanına cacık yedim sadece. Azcık un bile şekerimi 115 çıkardı tokluk.
Meyve ekmek kh sıfır bugün. Ara öğünde Fındık vebadem yedim onda da kh yüzdesi düşük yani.
Canım önce iki eczaneye gittim marka ve fiyatı aldım bir de strips fiyatları aldım.
Sonra eve gelip fiyat ve yorumlara baktım eczanenin birindeki daha uygundu gittim aldım.
Üç aşağı beş yukarı makineler benzer oluyor. Ama benim bu makine delerken parmağımı çok acıtıyor. Önce 5 ile denedim derin deldi acıdı 1-2 ile deldim kan çıkmadı. 3 ile gidiyorum daha alışamadım. Eski makinem canımı acıtmıyordu sanki delen kalemini bulursam onla deniycem ya unuttum .
Mutlu1anne sen kaç numara ile geliyosun?
Kıçının korkusuna ya beceriksiz tırstı bir açıdan öyle ise iyi yapmış eline yüzüne sıvayacağına aklı başında bir doktora yönlendirmiş de olabilir bilemedim valla
Ya da arpası fazla geldi zillinin.
Estetikçiler de zor vaka sevmiyor ya başından atıyor. Ama gebelik bu zor kolay bilemez ki.
Kaç çıkmış amniyon sıvın değer olarak sordun mu?
Senin raporda ne yazıyor.
Bugün iyiki gitmişsin bak.
Dün kararsızdın. Zaten 10 dakikada ne anlayacak. Yarım saati buluyor. Ben odadan çıktığımda 45 geçiyordu. Konuşma vs hepsi içinde.
Teşekkür ederiiiimm sen naptın oda işiniHayırli olsun canım
Ben de park yatak olduğu için yavrulu yatak aldım Merlin mobilya Tokyo setiTeşekkür ederiiiimm sen naptın oda işini
Yaa hadi hayırlı olsuuunnBen de park yatak olduğu için yavrulu yatak aldım Merlin mobilya Tokyo seti
3 gün içinde kargoluyorlarmis normaldeYaa hadi hayırlı olsuuunnGeldimi seninki? Hemen gelmiyomuş yaa ben geliyo sandım ama öyle değilmiş zaten bebeğin gelmesine de var daha
Goon u ben de çok iyi diye duydumGOON PREMIUM SOFT bez kullanan var mı kızlar? benim çevremden 2 kişi tavsiye etti prima sleepy pişik yaptı ama bu asla pişik yapmadı diye trendyol yorumları da çok iyi fiyatı da uygun geldi bana almak niyetindeyim.
kız bu bez fiyatları ne böyle alışverişlere yeni başladım şoklardayım atmayıp müzede sergilemek lazımGoon u ben de çok iyi diye duydum
Cidden çok pahalılar e bebek e gittik o gün gözüm takıldı e bebek internetten de pahalıydikız bu bez fiyatları ne böyle alışverişlere yeni başladım şoklardayım atmayıp müzede sergilemek lazım
Benimde hemen gelmemesi lazım daha boya işi tamam değil onu halletmem lazım3 gün içinde kargoluyorlarmis normaldeben evde değilim diye 15 Ağustosta kargoya verin dedim doktorum yıllık izne çıkmış mesaj atıp 21 inde kargoya verin diyecem
Evet yaa amerikan bezlerine dönsek daha iyi galiba hem sıfır çevre kirliliği hem az maliyetkız bu bez fiyatları ne böyle alışverişlere yeni başladım şoklardayım atmayıp müzede sergilemek lazım
Tanıdığım biri goon u hep baby mollden sipariş veriyordu en uygun orası satıyor diye her sitenin ucuz sattığı bez farklı.kız bu bez fiyatları ne böyle alışverişlere yeni başladım şoklardayım atmayıp müzede sergilemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?