- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.381
Her kilolu hamile tip fakultesine mi gidiyormus. Cok ilgincler yaKilolu hamile kalanlar da şeker tansiyon sorunlar olurmuş seni tıp fakültesi takip etsin dedi.
Özel hastane ile olmaz dedi.
Akıyor mu yoksa göğüs ucunda katılaşmış parçalar mi oluyorKızlar sütü gelen oldu mu çok az geldi benden
Aktı ıslaklık vardı dedim Allah Allah acaba bana mı öyle geliyor. Sonra hafif bi sıktım ama çok hafif bi baktım geldi. Daha da kurcalamadım. Ama ondan öncesinde ağrı oldu iki üç gündür, sonra süt geldiAkıyor mu yoksa göğüs ucunda katılaşmış parçalar mi oluyor
Ya kız bebek kıyafetleri aşırı tatlı ben bizimkine kıyafet bakıyorum diye girip kız bebek reyonlarından çıkıyorum hepEki Görüntüle 3285770
Görünce ask yasadim kiz bebis annelerierkek olacak benim ki ama kızların kıyafetleri cok ciciş be
Aktı ıslaklık vardı dedim Allah Allah acaba bana mı öyle geliyor. Sonra hafif bi sıktım ama çok hafif bi baktım geldi. Daha da kurcalamadım. Ama ondan öncesinde ağrı oldu iki üç gündür, sonra süt geldi
Amiiinn inşallahİnşallah bebiş doğduğunda da böyle bol olur canım
Aynen öyle kuzum ben bandana hastasiydim kızımda çeşit çeşit almstim ama o da bi yere kadar sonra kafalarında istemiyorlar cekistiriyorlar oğlum için bakıyorum ama dediğin gibi yaaYa kız bebek kıyafetleri aşırı tatlı ben bizimkine kıyafet bakıyorum diye girip kız bebek reyonlarından çıkıyorum hepbide erkek bebek kıyafetleri daha az yaa çeşit olarak. Bi tane don bitane fanile bide zıbın o kadar . Kız bebekte tokası çorabı şağkası salopeti çeşit çeşit
ya var yok değil de çok böyle güzel çeşitli yok yani. Kız bebek reyonu 2 taneyse erkek 1 taneAynen öyle kuzum ben bandana hastasiydim kızımda çeşit çeşit almstim ama o da bi yere kadar sonra kafalarında istemiyorlar cekistiriyorlar oğlum için bakıyorum ama dediğin gibi yaaama güzel tutumlar var erkek bebekler içinde favorilere ekliyorum alcam insallah
Bak bugün ful dikkat ettim akşam yemeğinde domates çorbasına kara kılçık unuyla yapmıştım sadece bir kaşık koydum normalde beyaz un 3 kaşık filan koyardım sıvıyağ bol koyardım azcık zeytinyağı terayağ koydum yanına cacık yedim sadece. Azcık un bile şekerimi 115 çıkardı tokluk.Bende alet yok kiiii bugün anneme gideceğim abimi bekliyorum almaya geliyor bi kaç gün sonra anca başlayabilirim zaten tatlı mı yiyorum takip yapınca ne olacak anlamadım gitti genetik birşeyse ilaç mı verecek doktor ne olacak
Canım önce iki eczaneye gittim marka ve fiyatı aldım bir de strips fiyatları aldım.sudem34 canım sen şeker ölçüm aleti neye göre aldın ne almalıyım
Kıçının korkusuna ya beceriksiz tırstı bir açıdan öyle ise iyi yapmış eline yüzüne sıvayacağına aklı başında bir doktora yönlendirmiş de olabilir bilemedim vallaValla resmen hasta seçmişti
Kaç çıkmış amniyon sıvın değer olarak sordun mu?Dikkat ettiyseniz bugun hep sıvı fazlalığı dendi ayrıntılıya girenlere. Ben dıkkat edicem 1 haftada bıle fark eder dedı diyetisyen. Benimde sınırın üzeri cıktı cok yuksek değilmiş. Kiloyu sen değil bebek almalı dedi doktor.
Sekersız cayımız hoşgeldin, aman sağlıkla gelsinler de herseye uyarız.
Ekmek sadece sabah bir dilim akşam bir dilim öğünler doyurucu.
Allaha şükürler olsun bugunlere geldik.
Sağlıkla gelsinler.
Erkek çocuklarının kaderi bu demek ki zaten beğendiğin oluyor mavi yeşil beyaz toprak rengi krem gibi renk skalasi var ayıcıklı arabalı motifler hep oyle çeşit yok haklısın hastane cikisi bile 2 tane alcam fazlaya gerek yok zaten hepsi birbirine benziyorya var yok değil de çok böyle güzel çeşitli yok yani. Kız bebek reyonu 2 taneyse erkek 1 tane
Ben bitane takım aldım kutulu oluyo ya. Bi tane normal almıştım bide biri hediye göndermiş. Normal takımlar alcam şimdi işte zaten çok giymiyorlar ki hemen büyüyorlar. Zıbın baya aldım bide 1-3 eksik baya şuan bende onları tamamlamaya çalışıyorum. Uygun gören duyan link atsınErkek çocuklarının kaderi bu demek ki zaten beğendiğin oluyor mavi yeşil beyaz toprak rengi krem gibi renk skalasi var ayıcıklı arabalı motifler hep oyle çeşit yok haklısın hastane cikisi bile 2 tane alcam fazlaya gerek yok zaten hepsi birbirine benziyor
5 li mi alıcan onlu mu?Erkek çocuklarının kaderi bu demek ki zaten beğendiğin oluyor mavi yeşil beyaz toprak rengi krem gibi renk skalasi var ayıcıklı arabalı motifler hep oyle çeşit yok haklısın hastane cikisi bile 2 tane alcam fazlaya gerek yok zaten hepsi birbirine benziyor
Bence girer yaa girmeli çünkü bi sürü para verdik5 li mi alıcan onlu mu?
Bebek iri olursa hastane çıkışına girebilir mi
Canim mesela e bebek bakmayi düşünmüyorum yenidogan 50 cm diyor onu giydiremem diye tahmin ediyorum kizim 36 haftalik doğmuştu 49 cm di ondan rahattım ama bunda dikkatli olacağım erkek bebekler biraz daha uzun oluyor galiba5 li mi alıcan onlu mu?
Bebek iri olursa hastane çıkışına girebilir mi
Ay bu LCW nin tulumu mu ona benzettim aynısının mavisi bende şuanEki Görüntüle 3285785 21 haftalik denir mi bilemedim yaa cok fenalardayim
Helal kiz vallaAy bu LCW nin tulumu mu ona benzettim aynısının mavisi bende şuan
Ay aşırı rahat valla bu sıcakta başka bişi giyilmiyor evdeHelal kiz vallarahat ediyorum onunla çok yaa evin içinde pijama fln gezmek mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?