2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kaçar tane almak gerekiyor bunlardan. Bir de çorapların boyutunu kestiremiyorum üzerinde cm yazıyor ama anlamıyorum
Agiz mendilleri cok lazim oluyor 20-30 tane almayi dusunuyorum. Coraplarin hepsi buyuk gelmisti ogluma ilk basta. O yuzden en kucuk bedenden aldim bi paket. 0-6 aylik olanlardan oglumdan kalanlar var.

Merhaba kızlar 2 yaş bebesi olan var mı aranızda son zamanlarda çok zor günler geçiriyorum sürekli ağlıyor istediği olmadığı için birşeyler fırlatıyor bugün telefonumu kırdı mesela oturdum saatlerce ağladım bana olan tavrı inanılmaz agrasif ananesine falan böyle değil ne yapacağımı bilemiyorum hamilelikle yüklenen hormonlarla ben bir tanesine bakamıyorum ikinciyi nasıl büyüteceğim diye ağlıyorum bana olan tavırlarından dolayı çok üzgünüm

Agiz mendilleri cok lazim oluyor 20-30 tane almayi dusunuyorum. Coraplarin hepsi buyuk gelmisti ogluma ilk basta. O yuzden en kucuk bedenden aldim bi paket. 0-6 aylik olanlardan oglumdan kalanlar var.
Yani siz bilirsiniz elbet ama zaten sürekli her gün bebek kıyafeti yıkanacağı için 20-30 çok fazla olabilir.

Yaşadığın sürecin çok zor olduğunu biliyorum ama inan çocuğu olan her anne o yollardan geçti. Her yaşın bir atağı oluyor sendrom diye nitelendirilsede ben öyle demeyi tercih etöiyorum. Bir geçiş süreci büyüme sancısı. 2 yaş ben olduğunu kabul ettirme yaşı varlığı gösterme bebeklikten çıkıp çocujluğa adım atma. Zor geçişlerden biri. Böyle hissetmende çok doğal ama yavrunun böyle davranmasıda çok olağan. Neden sana sadece çünkü en güvendiği sensin limanı sensin tüm nazı niyazı sana. Mesela iş yerinde müdürünle tartıştığını düşün içini annene mi dökersin eşine mi? Buda onun gibi en yakınına tüm hıncını atıyo.
Birine zor bakıyorum ikisine nasıl bakayım düşüncesi her yaş çocuğu olan anne için zaman zaman akla geliyor kızım 5 yaşında 2 gün önce bizde bir kriz yaşadık ve ben napıcam diye ağladım. O yüzden asla kendini yalnız hissetme geçeceğini bil.
Bebeğinin öfkeli olduğu zamanlarda kaygılanma strese girme sadece sarıl senin kaygını stresini anladıkça o da strese girip volume artırıyo. Zor biliyorum ama sadece sabır bol bol sarıl ten teması kur ve oyun oyna. Geçecek emin ol geçecek

Desteğiniz için teşekkür ederim aslında biliyorum ama analık delilik işte çok zor gerçekten zor üzülüyor ağlıyor diye karnımdakine de üzülüyorum öyle kısır bir döngü işte

Bu nasıl emin olamadım ince mi olur?

Eklentiler

• D6B989E5-2528-4316-B48C-E715F510F211.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 64
Mutlu1anne müjde eski cihazımın delme kalemini buldum. Bu sabah onla deldim çok güzel.
Bir de sana ne sorucaktım delme iğnelerini kaç günde bir değişiyorsun ne kadar sıklıkla?
Sabah açlığım 77 çıktı.

S Seray94 ben one call plus aldım 220 ye ama tavsiye etmem delme kalemi çok kötü canımı acıttı.

Accu chec oğlumdan kalma kalemi var onu kullanıyorum ondan memnunum ama o da aşırı pahalı 800 filan

Mutlu1anne nın cihazın kalemi de iyiymiş ona bak.

Ya da trendyol vs yorumlara bak öyle al.

Yani cihaz bende üç aşağı beş yukarı iyi oluyor önemli olan kalemin düzgün olup can yakmaması.

Hm den bu çorabı almak istiyorum doğduğunda giymesi için ama bedenini anlamadım. Yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• DCE9B32B-7503-4158-A1D7-670E99BD593D.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 27BEAE1F-7AFB-46B3-893A-7BC3E4F0D0FD.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 63
Desteğiniz için teşekkür ederim aslında biliyorum ama analık delilik işte çok zor gerçekten zor üzülüyor ağlıyor diye karnımdakine de üzülüyorum öyle kısır bir döngü işte
Evet analık delilik :)
çok sevindim zamanla çünkü parmak uçlarımız hassaslaşcak dele dele 77 çok iyi maşallah. Ben düzenli ölçüm yaptığımda 3 günde bir değişiyordum. Ama şuan düzenli ölçüme geçmediğim için 10-15 günde bir değişiyorum.
Benim cihaz counter plus bi araştır istersen canım S Seray94

Annem de çok fazla lazım oluyor dedi

Kızlar ilk ay için bebişlerinize kıyafet olarak neler aldınız? Ben tulum almayı düşünüyorum ama beğenemedim önerilerinize açığım. Bir de çorap, ağız mendili nasıl bir şey almalı?
Ben de çok anlamıyorum ama annemle gidip baktık annemin içine pek sinmedi ya boyutu küçük geldi ya kumaşı sertimsi geldi sonra gidip bu beyaz tülbentlik kumaşlar oluyor ya onlardan bulduk annem onları kaynatıp kendisi yapacak

Coraplari lastikli degil boyle katlamali tercih etmek gerekiyor. Lastikliler bebegin bilegini sıkıyor. Agiz mendillerinde de caramell in mendilleri yumusacik cok guzel. Muslin olanlardan da almayi dusunuyorum ben
Bu marka çok iyi bu arada biraz pahalı ama eder

Ay onlara neymiş be onun cebinden mi çıkıyo cadı gelin olmak her zaman iyidir.

Müslin ağız mendili önerdi yeğenim
Müslin tabiki daha iyi de fiyatı azcık birazcık fazla şu sıralar bide şuan satılan her müslin eskisi gibi pamuklu değil dikkat etmek lazım. Bana temiz geldi bende onları kullancam daha yeni almadım pek gerekte kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…