- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.441
Şunu benimkine anlatsam mantıklı sizde almayın ben kucağımda götürürüm derkvde terörü diye bir şey var yabugün oto koltuğu aldık -çocuğa ilk kez bir şey aldık bu arada- aramış diyor ki ne aceleniz vardı doğunca alırdınız ben onu kucağımda götürürüm. diyecektim senin büyüttüğün olmamış sen önce onu düzelt sonra bana akıl verirsin sabır çektim sustum yok oto koltuğunda gidecek saçmalama lütfen dedim hanım kız çizgimden çıkmadım
Yok artik kucaginda mi goturucekmiskvde terörü diye bir şey var yabugün oto koltuğu aldık -çocuğa ilk kez bir şey aldık bu arada- aramış diyor ki ne aceleniz vardı doğunca alırdınız ben onu kucağımda götürürüm. diyecektim senin büyüttüğün olmamış sen önce onu düzelt sonra bana akıl verirsin sabır çektim sustum yok oto koltuğunda gidecek saçmalama lütfen dedim hanım kız çizgimden çıkmadım
Bana bence rahat batiyo ya da nazar degiyo bisdy oluyo stresten geberiyorum ama ortada bisey yok?Teşekkür ederim canım benimbenim olmadığım zamanlarda mıydı senin kontrolün ne zamandı
Ya şu kilo takıntısını boşver Allah aşkına sağlığını etkiliyor mu bebeğin sağlığı nasıl bunlar önemli sağlığın yerinde bebekte iyiyse stres ne yapıyorsun , o doktora da söyle kendisi yapsın o kadar şeyi hamileye onkadar yüklenilir mi ya , ye canının istediğini
Hormonlar hormonlarBana bence rahat batiyo ya da nazar degiyo bisdy oluyo stresten geberiyorum ama ortada bisey yok?
kız aceleniz ne diyo bana bi cinnet geliyoŞunu benimkine anlatsam mantıklı sizde almayın ben kucağımda götürürüm der
ya sinirlenmedim desem yalan olur ama o ne derse desin sonuçta benim dediğim olucak niye kendimi yorayımYok artik kucaginda mi goturucekmis
Ona benden lazim bitane. Yolla bana mum ederim 2 gunde. Hayatimda olmadigim kadar sinirli ve asabiyim kontrolden cikmis durumdayim cok sansli senin gibi melek bi gelini var bi de sansini zorluyo tobe tobe
Ahahahh ağzı olan konuşuyor yaa ben biraz belli ettim bazı laflarından rahatsız olduğumu daha da demiyo şimdilik bişi doğumdan sonrasını merak ediyorum asıl. Abartmaz diye umuyorum inşallahkız aceleniz ne diyo bana bi cinnet geliyodaha kırık iğne almadım çocuğa millet yıllık bezini stokladı acele ettim de naptım sanki
ya sinirlenmedim desem yalan olur ama o ne derse desin sonuçta benim dediğim olucak niye kendimi yorayımkonuşsun dursun ben biraz relax bi tip haline geldim hamilelikte kocam batıyo gözüme sadece
kız abartsa napıcak çocuk değiliz ki tepkimizi veririz edebiyle çekilirse çekilir çekilmezse kötüye kötü salla. odasını yapmak istiyorum diyordu bu aceleniz ne lafından sonra n.h yapar tamamlanınca atarsam fotosunu şükretsinAhahahh ağzı olan konuşuyor yaa ben biraz belli ettim bazı laflarından rahatsız olduğumu daha da demiyo şimdilik bişi doğumdan sonrasını merak ediyorum asıl. Abartmaz diye umuyorum inşallah
Eşim araştırdı güya demekki yorumlara düzgün bakmadı. Ayy evdekini bulmam lazım ya bu Çin işkencesi son bulmalı.Benimkinde yok kuzum çekip bırakıyosun sadece ve acı hiç hissetmiyorum annemin aleti senin dediğin gibi o çok canını yakmıştı denemiştimde.
Her doktor hasta psikolojisinden anlamıyor. Çok güler yüzlü cıvık tipleri de sevmiyorum işini iyi yapsın yeter artık yaşadıklarımdan sonra.26 yaşındaydım gittiğim de ilk gebeliğim di.
Her hangi bir sağlık problemimde yoktu.
Kanda pozitif çıkınca doktora gittim.
Daha bismillah tanıştık muayene etti keseyi gördü ama direk kafasında senaryoları kurdu.
Belki daha önce birseyler tecrübe edinmiş mesleki sıkıntılara girmiş olabilir bilemiyorum ama aynı hastanenin başka doktoru gayet güzel konuşmuştu.
Bırak tatlıyı ekmek bile yemediğim için başım ağrıdı kh ihtiyacından fındık yedim su içtim.Sudem
Tatlı ihtiyacını nasıl gideriyorsun. Canım deli gibi tatlı istiyor. Eşim bugün dondurma almıştı dayanamadım
Amniyon sıvısı değeri mi?sudem34 bu hafta olması gereken değer 235 olmalı iken, 245 cıkmıs yaşım ileri acıkcası karbonhidrat ta iyi bişey değil hemen akşamına başladım listeye..
Liste verdiği iyi oldu diye düşünüyorum. Beslenme düzene girer. Tsh için eutrox 25 kullanıyorum Tsh a dikkat edıodum ama bu süreç uzun doktor ne derse o.
Alısverıs eylülde yapıcam ayrı oda yapmiyorum ana kız aynı dolabı kullanıcaz, bu ay cok acıldık kurutmalı makine aldım kışın lazım olacak, doğum paketi aldık iyiki almısım hersey zamlı.
Yaa dimi hep bi belirti istiyoruz halbuki zaten gelecek hepsi, biraz sabır etmek lazım bir de gerçekten her hamilelik kendine özgü… bunu bi anlasakAslında çok sabırsız davranıyoruz hemen herşey olsun diye bekliyoruz. İlk başladığında bende niye midem bulanmıyor kusmuyorum acaba bebek iyimi diyodum 6+5 de kusmaya başladım 22+3 üm sabah kusuyodum halahareket işide insan ister istemez oynasın diyo bi dün gece deliksiz uyudum tekmelerine aldırmadan, artık o kadar uykusuz kalmışım ki normalde yanlış yatsam uyarıyo hemen uyanıyorum muhtemelen onları bile hissetmedim
Ya is icin okdr cok brezilyaya gittim ki. Sana soyleyebilecegim su okdr fakirlerlerki inan hicbir avantaji olmaz cocugun orada dogmasının btw sende normal bir brezilya hastanesinde sogum yapmak istemezsin. Kanada amerika ingiltere veya ab uyesi kaliteli bi ulke cocugun hayatini kurtarir. Gerisinin hicbir anlami yok inanBrezilyada doğumu araştırıyorum doğum ve ihtiyaçlar turist bile olsan ücretsizmiş ilk üç ay vizesiz giriş varmış ordayken oturum izni olmasada uzatılıyormuşve doğan bebeğe vatandaşlık veriliyormuş dört sene sonrada anne babaya veriliyormuş vatandaşlık
Bana şunu bunu yap vb dediklerinde bir liste ve irtibat numarası verin ona göre hareket edeyim diyorum nefes alacağım saatleri de eklemeyi unutmayın diyorumGUnaydin kizlar. Kaynana ve gorumcenin en iyisi bize uzak olani4-5 gunlune gittik temmuzda. Yetti bana. Bebege kiyafet almak israfmis. Oglumdan kalanlari giydirecekmisim gorumceme gore. 2 tane yeni alsam yetermis. Kizlar oglum 8 yasinda. Sakladigim yenidogan kiyafetler vardi. Tasinirken baktim cogu sandik lekesi gibi olmus sari sari. Bi kac sey denedim cikarmak icin cikmadi. Ben de attim yani. Neymis evde giydirecekmisim lekelileri, yenisini almayacakmisim.
Herkes kendi doğurdu ile ilgilensinGUnaydin kizlar. Kaynana ve gorumcenin en iyisi bize uzak olani4-5 gunlune gittik temmuzda. Yetti bana. Bebege kiyafet almak israfmis. Oglumdan kalanlari giydirecekmisim gorumceme gore. 2 tane yeni alsam yetermis. Kizlar oglum 8 yasinda. Sakladigim yenidogan kiyafetler vardi. Tasinirken baktim cogu sandik lekesi gibi olmus sari sari. Bi kac sey denedim cikarmak icin cikmadi. Ben de attim yani. Neymis evde giydirecekmisim lekelileri, yenisini almayacakmisim.
Hastanelerinin burdakilerden daha kötü olduğunu da okudum ama mesele illa oranın vataandaşı olsun değil 177 Avrupa ülkesine vizesiz giriş , fakir olduklarını biliyorum yavrumYa is icin okdr cok brezilyaya gittim ki. Sana soyleyebilecegim su okdr fakirlerlerki inan hicbir avantaji olmaz cocugun orada dogmasının btw sende normal bir brezilya hastanesinde sogum yapmak istemezsin. Kanada amerika ingiltere veya ab uyesi kaliteli bi ulke cocugun hayatini kurtarir. Gerisinin hicbir anlami yok inan
Coraplari lastikli degil boyle katlamali tercih etmek gerekiyor. Lastikliler bebegin bilegini sıkıyor. Agiz mendillerinde de caramell in mendilleri yumusacik cok guzel. Muslin olanlardan da almayi dusunuyorum benKızlar ilk ay için bebişlerinize kıyafet olarak neler aldınız? Ben tulum almayı düşünüyorum ama beğenemedim önerilerinize açığım. Bir de çorap, ağız mendili nasıl bir şey almalı?
Kaçar tane almak gerekiyor bunlardan. Bir de çorapların boyutunu kestiremiyorum üzerinde cm yazıyor ama anlamıyorumCoraplari lastikli degil boyle katlamali tercih etmek gerekiyor. Lastikliler bebegin bilegini sıkıyor. Agiz mendillerinde de caramell in mendilleri yumusacik cok guzel. Muslin olanlardan da almayi dusunuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?