2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Şunu benimkine anlatsam mantıklı sizde almayın ben kucağımda götürürüm der

Yok artik kucaginda mi goturucekmis
Ona benden lazim bitane. Yolla bana mum ederim 2 gunde. Hayatimda olmadigim kadar sinirli ve asabiyim kontrolden cikmis durumdayim cok sansli senin gibi melek bi gelini var bi de sansini zorluyo tobe tobe

Bana bence rahat batiyo ya da nazar degiyo bisdy oluyo stresten geberiyorum ama ortada bisey yok?

Bana bence rahat batiyo ya da nazar degiyo bisdy oluyo stresten geberiyorum ama ortada bisey yok?
Hormonlar hormonlar banada geliyorlar öyle herşey batıyor o anlarda herşeye kızasım bağırsım geliyor özellikle kocama
Yemekler içinde kendini çok kasma bak nefisle savaşmakta stres çok yapar

Brezilyada doğumu araştırıyorum doğum ve ihtiyaçlar turist bile olsan ücretsizmiş ilk üç ay vizesiz giriş varmış ordayken oturum izni olmasada uzatılıyormuş ve doğan bebeğe vatandaşlık veriliyormuş dört sene sonrada anne babaya veriliyormuş vatandaşlık

Şunu benimkine anlatsam mantıklı sizde almayın ben kucağımda götürürüm der
kız aceleniz ne diyo bana bi cinnet geliyo daha kırık iğne almadım çocuğa millet yıllık bezini stokladı acele ettim de naptım sanki
Yok artik kucaginda mi goturucekmis
Ona benden lazim bitane. Yolla bana mum ederim 2 gunde. Hayatimda olmadigim kadar sinirli ve asabiyim kontrolden cikmis durumdayim cok sansli senin gibi melek bi gelini var bi de sansini zorluyo tobe tobe
ya sinirlenmedim desem yalan olur ama o ne derse desin sonuçta benim dediğim olucak niye kendimi yorayım konuşsun dursun ben biraz relax bi tip haline geldim hamilelikte kocam batıyo gözüme sadece

Ahahahh ağzı olan konuşuyor yaa ben biraz belli ettim bazı laflarından rahatsız olduğumu daha da demiyo şimdilik bişi doğumdan sonrasını merak ediyorum asıl. Abartmaz diye umuyorum inşallah

Ahahahh ağzı olan konuşuyor yaa ben biraz belli ettim bazı laflarından rahatsız olduğumu daha da demiyo şimdilik bişi doğumdan sonrasını merak ediyorum asıl. Abartmaz diye umuyorum inşallah
kız abartsa napıcak çocuk değiliz ki tepkimizi veririz edebiyle çekilirse çekilir çekilmezse kötüye kötü salla. odasını yapmak istiyorum diyordu bu aceleniz ne lafından sonra n.h yapar tamamlanınca atarsam fotosunu şükretsin

Benimkinde yok kuzum çekip bırakıyosun sadece ve acı hiç hissetmiyorum annemin aleti senin dediğin gibi o çok canını yakmıştı denemiştimde.
Eşim araştırdı güya demekki yorumlara düzgün bakmadı. Ayy evdekini bulmam lazım ya bu Çin işkencesi son bulmalı.

Her doktor hasta psikolojisinden anlamıyor. Çok güler yüzlü cıvık tipleri de sevmiyorum işini iyi yapsın yeter artık yaşadıklarımdan sonra.
Sudem
Tatlı ihtiyacını nasıl gideriyorsun. Canım deli gibi tatlı istiyor. Eşim bugün dondurma almıştı dayanamadım
Bırak tatlıyı ekmek bile yemediğim için başım ağrıdı kh ihtiyacından fındık yedim su içtim.

Süte tarçın, yoğurda tarçın döküp yiyebilirsin. Kahvaltıda bir tane erik veya 2-3 dilim elma yiyebilirsin.
Amniyon sıvısı değeri mi?
Bana tek taraf değeri 70 , ideali 50 ve altı dedi ama artık perinatologlar neye göre yapıyor bilmiyorum.

Yaa dimi hep bi belirti istiyoruz halbuki zaten gelecek hepsi, biraz sabır etmek lazım bir de gerçekten her hamilelik kendine özgü… bunu bi anlasak

Ya is icin okdr cok brezilyaya gittim ki. Sana soyleyebilecegim su okdr fakirlerlerki inan hicbir avantaji olmaz cocugun orada dogmasının btw sende normal bir brezilya hastanesinde sogum yapmak istemezsin. Kanada amerika ingiltere veya ab uyesi kaliteli bi ulke cocugun hayatini kurtarir. Gerisinin hicbir anlami yok inan

GUnaydin kizlar. Kaynana ve gorumcenin en iyisi bize uzak olani 4-5 gunlune gittik temmuzda. Yetti bana. Bebege kiyafet almak israfmis. Oglumdan kalanlari giydirecekmisim gorumceme gore. 2 tane yeni alsam yetermis. Kizlar oglum 8 yasinda. Sakladigim yenidogan kiyafetler vardi. Tasinirken baktim cogu sandik lekesi gibi olmus sari sari. Bi kac sey denedim cikarmak icin cikmadi. Ben de attim yani. Neymis evde giydirecekmisim lekelileri, yenisini almayacakmisim.

Bana şunu bunu yap vb dediklerinde bir liste ve irtibat numarası verin ona göre hareket edeyim diyorum nefes alacağım saatleri de eklemeyi unutmayın diyorum insanlar çok gereksiz konuşuyor

Herkes kendi doğurdu ile ilgilensin

Kızlar kızılcık idrar yolu enfeksiyonuna çok iyi geliyormuş ve emzirme döneminde süt artırıcı etkisi varmıs

Hastanelerinin burdakilerden daha kötü olduğunu da okudum ama mesele illa oranın vataandaşı olsun değil 177 Avrupa ülkesine vizesiz giriş , fakir olduklarını biliyorum yavrum Amerika zor , kanada belki
Keşke Bulgaristan un öyle birşeyi olsa Bulgaristan'a yerleşme ihtimalimiz var gündemde şuan ama araştırdım doğumla verilmiyormuş orda vatandaşlık

Kızlar ilk ay için bebişlerinize kıyafet olarak neler aldınız? Ben tulum almayı düşünüyorum ama beğenemedim önerilerinize açığım. Bir de çorap, ağız mendili nasıl bir şey almalı?

Kızlar ilk ay için bebişlerinize kıyafet olarak neler aldınız? Ben tulum almayı düşünüyorum ama beğenemedim önerilerinize açığım. Bir de çorap, ağız mendili nasıl bir şey almalı?
Coraplari lastikli degil boyle katlamali tercih etmek gerekiyor. Lastikliler bebegin bilegini sıkıyor. Agiz mendillerinde de caramell in mendilleri yumusacik cok guzel. Muslin olanlardan da almayi dusunuyorum ben

Eklentiler

• Screenshot_20230813-112939_Trendyol.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20230813-112911_Trendyol.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 58
Coraplari lastikli degil boyle katlamali tercih etmek gerekiyor. Lastikliler bebegin bilegini sıkıyor. Agiz mendillerinde de caramell in mendilleri yumusacik cok guzel. Muslin olanlardan da almayi dusunuyorum ben
Kaçar tane almak gerekiyor bunlardan. Bir de çorapların boyutunu kestiremiyorum üzerinde cm yazıyor ama anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…