- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.401
Sorma ya ben daha almadım hem çok pahalı geliyor hem de ne kadar giyecek kestiremiyorumBence girer yaa girmeli çünkü bi sürü para verdik
Sütümüz yararsa inşallahCanim mesela e bebek bakmayi düşünmüyorum yenidogan 50 cm diyor onu giydiremem diye tahmin ediyorum kizim 36 haftalik doğmuştu 49 cm di ondan rahattım ama bunda dikkatli olacağım erkek bebekler biraz daha uzun oluyor galiba
Tatlım işte direk riskli gebelik teşhisi koymuş olduHer kilolu hamile tip fakultesine mi gidiyormus. Cok ilgincler ya
Tatlım aynen sen bir takip et bakalım bir süreci görelim yani. Daha bismillah beş haftalık hamileyim.Bak bugün ful dikkat ettim akşam yemeğinde domates çorbasına kara kılçık unuyla yapmıştım sadece bir kaşık koydum normalde beyaz un 3 kaşık filan koyardım sıvıyağ bol koyardım azcık zeytinyağı terayağ koydum yanına cacık yedim sadece. Azcık un bile şekerimi 115 çıkardı tokluk.
Meyve ekmek kh sıfır bugün. Ara öğünde Fındık vebadem yedim onda da kh yüzdesi düşük yani.
Canım önce iki eczaneye gittim marka ve fiyatı aldım bir de strips fiyatları aldım.
Sonra eve gelip fiyat ve yorumlara baktım eczanenin birindeki daha uygundu gittim aldım.
Üç aşağı beş yukarı makineler benzer oluyor. Ama benim bu makine delerken parmağımı çok acıtıyor. Önce 5 ile denedim derin deldi acıdı 1-2 ile deldim kan çıkmadı. 3 ile gidiyorum daha alışamadım. Eski makinem canımı acıtmıyordu sanki delen kalemini bulursam onla deniycem ya unuttum .
Mutlu1anne sen kaç numara ile geliyosun?
Kıçının korkusuna ya beceriksiz tırstı bir açıdan öyle ise iyi yapmış eline yüzüne sıvayacağına aklı başında bir doktora yönlendirmiş de olabilir bilemedim valla
Ya da arpası fazla geldi zillinin.
Estetikçiler de zor vaka sevmiyor ya başından atıyor. Ama gebelik bu zor kolay bilemez ki.
Kaç çıkmış amniyon sıvın değer olarak sordun mu?
Senin raporda ne yazıyor.
Bugün iyiki gitmişsin bak.
Dün kararsızdın. Zaten 10 dakikada ne anlayacak. Yarım saati buluyor. Ben odadan çıktığımda 45 geçiyordu. Konuşma vs hepsi içinde.
Ya almayınca da olmuyo çünkü iki gün sonra herşeyin fiyatı artıyoSorma ya ben daha almadım hem çok pahalı geliyor hem de ne kadar giyecek kestiremiyorumoğlumda çok şanslıydım ya torba torba ablam filan getirmişti ihtiyaçtan değil keyfi alıyordum getirenlerin ki de daha giymeden küçülüyordu bu sefer henüz elimde bir şey yok üstelik o kadar getiren olmaz yaza anca o zamana da çocuk 6 aylık olmuş olur
Sütümüz yararsa inşallahhızlı büyürler. Hayırlısı ile bir de vaktinde doğarlar ise inşallah çoğu şey giydirmeden küçülebilir.
Yes beybiAy aşırı rahat valla bu sıcakta başka bişi giyilmiyor evde
Sen oda yapacakmıydın? Beşik dolap falan tamammıydı?Sorma ya ben daha almadım hem çok pahalı geliyor hem de ne kadar giyecek kestiremiyorumoğlumda çok şanslıydım ya torba torba ablam filan getirmişti ihtiyaçtan değil keyfi alıyordum getirenlerin ki de daha giymeden küçülüyordu bu sefer henüz elimde bir şey yok üstelik o kadar getiren olmaz yaza anca o zamana da çocuk 6 aylık olmuş olur
Sütümüz yararsa inşallahhızlı büyürler. Hayırlısı ile bir de vaktinde doğarlar ise inşallah çoğu şey giydirmeden küçülebilir.
Riskli gebelik belli yaş üstüTatlım işte direk riskli gebelik teşhisi koymuş oldu
İnş tatlim ya hepimizin bebisleri zamanlarında gelsin saglikli olsunlar kac tane içim gitti 1 kere bile giydiremedim diye ondan çok bisi almamakta fayda var hızla büyüyorlar onları sakladım artik büyüyünce kizima vercem bebekliklerini baya sakladım ona diğerleri ihtiyacı olana annem bana hiç saklamamis keske saklasaydı dediğim için kizima saklcm aynı şekilde oğlum içinde nasipseSorma ya ben daha almadım hem çok pahalı geliyor hem de ne kadar giyecek kestiremiyorumoğlumda çok şanslıydım ya torba torba ablam filan getirmişti ihtiyaçtan değil keyfi alıyordum getirenlerin ki de daha giymeden küçülüyordu bu sefer henüz elimde bir şey yok üstelik o kadar getiren olmaz yaza anca o zamana da çocuk 6 aylık olmuş olur
Yok beybi oda vs yapmıycam beşik araba tamam yeğenim göndercekSen oda yapacakmıydın? Beşik dolap falan tamammıydı?
Bundan sonrası kolay o zaman. Benim şuan o kadar karışık ki aldıklarım bana gelenler beşikler bilmem neler hepsi poşetlerde torbalarda ne eksik ne fazla ne var ne yok göremiyorum. Odayı hala halledemedim. Gözünün önünde olunca ne alınması gerektiğini daha iyi bilirsin bebeğimYok beybi oda vs yapmıycam beşik araba tamam yeğenim göndercek
Boş odayı kv de ye yaptım ✌bebek bakıcılığı görevi için.
Mobilya vs almıycam oğlumda da almadım büyüyünce kendi odasını kendi seçti aldı. Rengini modelini kendi beğendi severek kullanıyor. Bebeğin eşyalarını da onun gardroba koymaya başladım gıcık oluyo✌
Yaa başlarda ben çok sakladım ama bebek yapmaya cesaret edemedim alerjik bebe büyürken yordu biraz. Sonra da dağıttım. Duranlar da kazanın altında nem olmuş filan şu an çöpü yok sayılır.İnş tatlim ya hepimizin bebisleri zamanlarında gelsin saglikli olsunlar kac tane içim gitti 1 kere bile giydiremedim diye ondan çok bisi almamakta fayda var hızla büyüyorlar onları sakladım artik büyüyünce kizima vercem bebekliklerini baya sakladım ona diğerleri ihtiyacı olana annem bana hiç saklamamis keske saklasaydı dediğim için kizima saklcm aynı şekilde oğlum içinde nasipse
Gardrop geldiyse as tek tek gör ne var ne yok.Bundan sonrası kolay o zaman. Benim şuan o kadar karışık ki aldıklarım bana gelenler beşikler bilmem neler hepsi poşetlerde torbalarda ne eksik ne fazla ne var ne yok göremiyorum. Odayı hala halledemedim. Gözünün önünde olunca ne alınması gerektiğini daha iyi bilirsin bebeğim
Oda hazır olmadığı için gelmedi henüz bi ay sonraya zaten verdiler siparişi. Odayı boyamadım henüz. Çok işim varda hep sırasını bekliyo iki aya anca biter toparlanmam.Gardrop geldiyse as tek tek gör ne var ne yok.
Raflara battaniyeleri alt açma vs geldiyse onları sırala
Yani raf raf ünite ünite git.
Ivır zıvır çok banyo ürünleri
Bakım ürünleri
Sağlık malzemeleri
Ama bir açıdan ilk 6 ay bebek hem çok uyuyacak hem gezme peşinde dolaşma yok ek gıda idi mama yoğurt meyve vs derdi yok emecek uyuyacak. Çoğu şey hallolur. Hele kolik bebek değilse ohh.
Baştan ihtiyaç olmayanları almayabilirsin.
Mama sandalyesi vs erken çoğu şey için.
Yeri olan alsın ona lafım yok ama yeri olmayan için boşa kalabalık. İstanbul malum evlerin durumu ortada. Ben ilk 6 ay dışında lazım olacak bir şey almıycam. Sonrasını ihtiyaç oldukça alırım.
Acelesi yok ya hazır olunca 1-2 günlük iş hepsi.Oda hazır olmadığı için gelmedi henüz bi ay sonraya zaten verdiler siparişi. Odayı boyamadım henüz. Çok işim varda hep sırasını bekliyo iki aya anca biter toparlanmam.
Yok canım aynen devamSorun oldu mu canim ben de 1 hafta sonra kan vereceğim bakalım düşmüş mü
Demek ki arada troid atağa geçiyor senin de gebelik troidi miYok canım aynen devam
Nasıl bir model aldınOda hazır olmadığı için gelmedi henüz bi ay sonraya zaten verdiler siparişi. Odayı boyamadım henüz. Çok işim varda hep sırasını bekliyo iki aya anca biter toparlanmam.
Aynen canım ama ilk gebeliktede çıkmıştı onda daha 0.75 dozlara kadar çıkmıştı bunda daha stabil ilerliyo.Demek ki arada troid atağa geçiyor senin de gebelik troidi mi
Troid çok taklitçi bir hormon demişti bana dahiliye doktoru o zaman bazı gebeliklerde HCG yi taklit eder demek ki bebek atağa geçtikçe o da kendince bir şeyler yapıyorAynen canım ama ilk gebeliktede çıkmıştı onda daha 0.75 dozlara kadar çıkmıştı bunda daha stabil ilerliyo.
Anlayamadım canım kaç numara ile geliyosun derken ?Bak bugün ful dikkat ettim akşam yemeğinde domates çorbasına kara kılçık unuyla yapmıştım sadece bir kaşık koydum normalde beyaz un 3 kaşık filan koyardım sıvıyağ bol koyardım azcık zeytinyağı terayağ koydum yanına cacık yedim sadece. Azcık un bile şekerimi 115 çıkardı tokluk.
Meyve ekmek kh sıfır bugün. Ara öğünde Fındık vebadem yedim onda da kh yüzdesi düşük yani.
Canım önce iki eczaneye gittim marka ve fiyatı aldım bir de strips fiyatları aldım.
Sonra eve gelip fiyat ve yorumlara baktım eczanenin birindeki daha uygundu gittim aldım.
Üç aşağı beş yukarı makineler benzer oluyor. Ama benim bu makine delerken parmağımı çok acıtıyor. Önce 5 ile denedim derin deldi acıdı 1-2 ile deldim kan çıkmadı. 3 ile gidiyorum daha alışamadım. Eski makinem canımı acıtmıyordu sanki delen kalemini bulursam onla deniycem ya unuttum .
Mutlu1anne sen kaç numara ile geliyosun?
Kıçının korkusuna ya beceriksiz tırstı bir açıdan öyle ise iyi yapmış eline yüzüne sıvayacağına aklı başında bir doktora yönlendirmiş de olabilir bilemedim valla
Ya da arpası fazla geldi zillinin.
Estetikçiler de zor vaka sevmiyor ya başından atıyor. Ama gebelik bu zor kolay bilemez ki.
Kaç çıkmış amniyon sıvın değer olarak sordun mu?
Senin raporda ne yazıyor.
Bugün iyiki gitmişsin bak.
Dün kararsızdın. Zaten 10 dakikada ne anlayacak. Yarım saati buluyor. Ben odadan çıktığımda 45 geçiyordu. Konuşma vs hepsi içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?