2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bence girer yaa girmeli çünkü bi sürü para verdik
Sorma ya ben daha almadım hem çok pahalı geliyor hem de ne kadar giyecek kestiremiyorumoğlumda çok şanslıydım ya torba torba ablam filan getirmişti ihtiyaçtan değil keyfi alıyordum getirenlerin ki de daha giymeden küçülüyordubu sefer henüz elimde bir şey yok üstelik o kadar getiren olmaz yaza anca o zamana da çocuk 6 aylık olmuş olur
Sütümüz yararsa inşallah hızlı büyürler. Hayırlısı ile bir de vaktinde doğarlar ise inşallah çoğu şey giydirmeden küçülebilir.

Tatlım aynen sen bir takip et bakalım bir süreci görelim yani. Daha bismillah beş haftalık hamileyim.
Ne oldu yani?

Ya almayınca da olmuyo çünkü iki gün sonra herşeyin fiyatı artıyo iki aylıkken almaya başladım bişiler diyorum iyi ki almışım hepsinin fiyatı arttı. Bence yavaştan başla çünkü ben sana diyim 4 ay sonra doğurcan

Sen oda yapacakmıydın? Beşik dolap falan tamammıydı?

İnş tatlim ya hepimizin bebisleri zamanlarında gelsin saglikli olsunlar kac tane içim gitti 1 kere bile giydiremedim diye ondan çok bisi almamakta fayda var hızla büyüyorlar onları sakladım artik büyüyünce kizima vercem bebekliklerini baya sakladım ona diğerleri ihtiyacı olana annem bana hiç saklamamis keske saklasaydı dediğim için kizima saklcm aynı şekilde oğlum içinde nasipse

Sen oda yapacakmıydın? Beşik dolap falan tamammıydı?
Yok beybi oda vs yapmıycam beşik araba tamam yeğenim göndercek
Boş odayı kv de ye yaptım ✌bebek bakıcılığı görevi için.
Mobilya vs almıycam oğlumda da almadım büyüyünce kendi odasını kendi seçti aldı. Rengini modelini kendi beğendi severek kullanıyor. Bebeğin eşyalarını da onun gardroba koymaya başladım gıcık oluyo

Bundan sonrası kolay o zaman. Benim şuan o kadar karışık ki aldıklarım bana gelenler beşikler bilmem neler hepsi poşetlerde torbalarda ne eksik ne fazla ne var ne yok göremiyorum. Odayı hala halledemedim. Gözünün önünde olunca ne alınması gerektiğini daha iyi bilirsin bebeğim

Yaa başlarda ben çok sakladım ama bebek yapmaya cesaret edemedim alerjik bebe büyürken yordu biraz. Sonra da dağıttım. Duranlar da kazanın altında nem olmuş filan şu an çöpü yok sayılır.
Yaa bir de ben çok hevesliydim erkek çocuk ama nerde orjinal şeyler var bulup alırdım renk renk tarz şeyler alırdım.
Şimdi fiyatlar çok fahiş inanamıyorum gördükçe etiketleri. Elimi sürüyorum kumaş yüzde yüz pamuk yazıyor ama taş gibi.

Benim aldıklarım penguenli tulumlar, tavşanlı tulumlar, ayılı pofuduk tulumlar, poposu desenliler. Önü annem babam vs yazılı bir ton zıbın, binbir çeşit mama önlüğü. Ablam da çok güzel orjinal şeyler getiriyordu.
Süper baby, smokin vs şeklinde zıbınlar

Bu çocuğumda inşallah çapıtsız kalmaz

Gardrop geldiyse as tek tek gör ne var ne yok.
Raflara battaniyeleri alt açma vs geldiyse onları sırala
Yani raf raf ünite ünite git.
Ivır zıvır çok banyo ürünleri
Bakım ürünleri
Sağlık malzemeleri
Ama bir açıdan ilk 6 ay bebek hem çok uyuyacak hem gezme peşinde dolaşma yok ek gıda idi mama yoğurt meyve vs derdi yok emecek uyuyacak. Çoğu şey hallolur. Hele kolik bebek değilse ohh.
Baştan ihtiyaç olmayanları almayabilirsin.
Mama sandalyesi vs erken çoğu şey için.
Yeri olan alsın ona lafım yok ama yeri olmayan için boşa kalabalık. İstanbul malum evlerin durumu ortada. Ben ilk 6 ay dışında lazım olacak bir şey almıycam. Sonrasını ihtiyaç oldukça alırım.

Oda hazır olmadığı için gelmedi henüz bi ay sonraya zaten verdiler siparişi. Odayı boyamadım henüz. Çok işim varda hep sırasını bekliyo iki aya anca biter toparlanmam.

Oda hazır olmadığı için gelmedi henüz bi ay sonraya zaten verdiler siparişi. Odayı boyamadım henüz. Çok işim varda hep sırasını bekliyo iki aya anca biter toparlanmam.
Acelesi yok ya hazır olunca 1-2 günlük iş hepsi.
Doğumdan sonra da olur.
Önemli olan ilk hafta hastanede ne lazım evin temizliği bir de. Ona da 4 ay var dediğin gibi son hafta bile hallolur.

Aynen canım ama ilk gebeliktede çıkmıştı onda daha 0.75 dozlara kadar çıkmıştı bunda daha stabil ilerliyo.
Troid çok taklitçi bir hormon demişti bana dahiliye doktoru o zaman bazı gebeliklerde HCG yi taklit eder demek ki bebek atağa geçtikçe o da kendince bir şeyler yapıyor

Anlayamadım canım kaç numara ile geliyosun derken ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…