2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay onlara neymiş be onun cebinden mi çıkıyo cadı gelin olmak her zaman iyidir.
Ilk cocuguma o kadar ozenip ikinciyi lekeli kiyafetlerle buyutemem dedim. Hem cocuguma yaptigim masraf israf degil benim icin dedim. Gercekten de sanki onlardan istiyorum parasini. Maasimi nereye harcayacagima da karisacak utanmasa

Kızlar ilk ay için bebişlerinize kıyafet olarak neler aldınız? Ben tulum almayı düşünüyorum ama beğenemedim önerilerinize açığım. Bir de çorap, ağız mendili nasıl bir şey almalı?
Ben bundan almıştım çok güzeller

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-13-13-10-51-385_trendyol.com.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 58
Balım bak bu da bugün delerken hafif acıttı ama deldiği yerden kan rahat geliyor. Diğerinde kan gelsin diye sıkmaktan canım acıyordu dünküler hala acıyor.
Muhtemel iğne ucu kalitesi ile ilgili. Accu chec direk deliyor kan direk çıkıyor. Ayy iyiki atmamışım cihaz yok ama kalem işimi görüyor.
Sen diyetisyene gittin mi canım liste için neler yiyosun ?
Yok balım Akdeniz diyeti dedi ya doyana kadar protein sebze yiyorum. Yediklerimi benim diyet sayfama yazıyorum istersen seni de oraya etiketleyim bakarsın gün gün ne yedim.

Dün meyve ve ekmek türevi hiç yemedim. Bugün kahvaltıya bir dilim tam buğday ekmeği ekledim.

Dünde pazardan 5-6 çeşit sebze aldım bir hafta götürür beni. Yanına protein eklerim bakliyat eklerim.
Yeğenim sağolsun verecek

Canım kızım da 2 yaşında huylarda ciddi değişmeler var benim kızım agresiflikten ziyade herşeye küsüyor ağlıyor geçer diye umuyorum

Kızlar bugün neler aldım?

Phillips yeni doğan biberon başlığı
Kolik biberon aparatı
Accu chec iğnesi
Burun aspiratörü

Biberonları az alıcam orta boy alıp diğerlerinin başlığını alıcam.

Kızlar iki günde 1.1 kilo verdim.
Karnımın gerginliği yumuşadı.
Bence diyet çok etkili. ✌
Aşkım kilo drgil odem o. Karb almayinca odem tutmadin. Suan kilo vermek normalden cok ama cok zor. Ama odem pit die gider

Bu biberonlara ek olarak kasik biberon al dedi arkdsm. Kendisi cocuk doktoru olur. Eger bisi olursa kasik biberonla mama vermek meme reddini azaltiomus

Aşkım kilo drgil odem o. Karb almayinca odem tutmadin. Suan kilo vermek normalden cok ama cok zor. Ama odem pit die gider
Aynen balım glikoz girmeyince vücuda ödem indi fos diye vücut su tutamadı. Diğer sayfada ödemiş gitti yazdım buraya yazmamışım
Bu biberonlara ek olarak kasik biberon al dedi arkdsm. Kendisi cocuk doktoru olur. Eger bisi olursa kasik biberonla mama vermek meme reddini azaltiomus
Kaşık biberon hiç kullanamadım sanırım.
Ya benim sıpanın sarılığı vardı kuvözden çıkınca da tekrar olmasın diye eşim denen akıllı birey emzirmeden ziyade mama ile doyurtmaya çabaladı korktu tekrar küvöze girecek diye. Ama bunda inşallah akıllı davranır emzirme odaklı olabilirim.

Gamzem süt makinesi kiralaması ne kadar ben muhasebeye gidince sormayı unuttum.
Lansinoh dün bir yerde 1.629 du.
Ama yeğenim sütten keserken bile lazım teyze diyor. Mastit olmuş mesela şimdi kesme evresinde dün acile gitmiş.
İlk aylar kiralamak bile sonra cihaz gerekirse tekrar mı sipariş veririz.

Kızlar ıslak mendil hangi marka alacaksınız?
Alt açma örtüsü tek kullanımlık vs
Araştırdınız mı?
L Lmntbrdgi senin kulağın deliktir.
Mühendisoğlu çok marka paylaşmış.Bazıları markette bile ulaşımı kolay hatta.

Kızlar ıslak mendil hangi marka alacaksınız?
Alt açma örtüsü tek kullanımlık vs
Araştırdınız mı?
L Lmntbrdgi senin kulağın deliktir.
Mühendisoğlu çok marka paylaşmış.
Sleepy bionatural almayi dusunuyorum islak mendilde. Ama tek kullanimlik alt acmalarda bence marka cok onemli degil, uygun fiyatli hangisi denk gelirse onu alirim sanirim

Bilmiorum ki aklima gelip sormadim hastaneye. 23unde mi ne randevum var gidince unutmazsam sorarim fiyat. Sana dedin makina cok onemliymis die. Sutu arttirio mastititin olmasini engelliyo bi de stok yapiosun win win bence. Ama dedigin gbi gerekirse alinir ama once para kaptirmaya gerek yok. Bence gerekirse sonra siparis veririz
Alt acma ortusu bence de muhim degil marka ya

Slepy bionaturel almayı düşünüyorum canım ama stok yapmayacağım molfixin izotoniklu bir ıslak mendili de var onu da düşünüyorum

Alt açmaya da canım hamurun almıştım ama tek kullanımlık almayı düşünmüyorum çünkü dışarı içinde yine hamurun alt açma çantasını almıştım

Yemek pişirmekten gına geldi bebiş yaa her gün ne pişircem derdi beni mahvetti valla:) bankayada yanımda götürmeye çalışıyorum öğle yemeklerini

Annem de çok fazla lazım oluyor dedi
Evet ben de oğlumda kullandım ama 7-8 tane filan yeterli olmuştu. çok kullanışlı hala sırtına ter bezi olarak kullanıyorum mesela. Büyük müslinlerden de 5 tane aldım onlar da yetti ve hala kullanıyorum şimdi kızıma da kullanabilirim. Kaliteli alınca sıkıntı olmuuor diye düşünüyorum müslin ve ağız mendillerini deux lapins ,chakra ve posh baby den almıştım. Tavsiye ederim. Yıkandılar ama asla eskimediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…