- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.481
Ilk cocuguma o kadar ozenip ikinciyi lekeli kiyafetlerle buyutemem dedim. Hem cocuguma yaptigim masraf israf degil benim icin dedim. Gercekten de sanki onlardan istiyorum parasini. Maasimi nereye harcayacagima da karisacak utanmasaAy onlara neymiş be onun cebinden mi çıkıyocadı gelin olmak her zaman iyidir.
Ben bundan almıştım çok güzellerKızlar ilk ay için bebişlerinize kıyafet olarak neler aldınız? Ben tulum almayı düşünüyorum ama beğenemedim önerilerinize açığım. Bir de çorap, ağız mendili nasıl bir şey almalı?
Canim bunlar ince oluyor. Ama simdiye kadar aldiklarimin icinde en cok bunlari begendim, yumusacikBu nasıl emin olamadım ince mi olur?
Balım bak bu da bugün delerken hafif acıttı ama deldiği yerden kan rahat geliyor. Diğerinde kan gelsin diye sıkmaktan canım acıyordu dünküler hala acıyor.Evet analık delilik :)
çok sevindim zamanla çünkü parmak uçlarımız hassaslaşcak dele dele77 çok iyi maşallah. Ben düzenli ölçüm yaptığımda 3 günde bir değişiyordum. Ama şuan düzenli ölçüme geçmediğim için 10-15 günde bir değişiyorum.
Benim cihaz counter plus bi araştır istersen canım @Seray94
Yok balım Akdeniz diyeti dedi ya doyana kadar protein sebze yiyorum. Yediklerimi benim diyet sayfama yazıyorum istersen seni de oraya etiketleyim bakarsın gün gün ne yedim.Sen diyetisyene gittin mi canım liste için neler yiyosun ?
Yeğenim sağolsun verecekMüslin tabiki daha iyi de fiyatı azcık birazcık fazla şu sıralarbide şuan satılan her müslin eskisi gibi pamuklu değil dikkat etmek lazım. Bana temiz geldi bende onları kullancam daha yeni almadım pek gerekte kalmadı
Canım kızım da 2 yaşında huylarda ciddi değişmeler var benim kızım agresiflikten ziyade herşeye küsüyor ağlıyor geçer diye umuyorumMerhaba kızlar 2 yaş bebesi olan var mı aranızda son zamanlarda çok zor günler geçiriyorum sürekli ağlıyor istediği olmadığı için birşeyler fırlatıyor bugün telefonumu kırdı mesela oturdum saatlerce ağladım bana olan tavrı inanılmaz agrasif ananesine falan böyle değil ne yapacağımı bilemiyorum hamilelikle yüklenen hormonlarla ben bir tanesine bakamıyorum ikinciyi nasıl büyüteceğim diye ağlıyorumbana olan tavırlarından dolayı çok üzgünüm
21+0Kızlar detaylıya kaçıncı haftada gittiniz?
Aşkım kilo drgil odem o. Karb almayinca odem tutmadin. Suan kilo vermek normalden cok ama cok zor. Ama odem pit die giderKızlar iki günde 1.1 kilo verdim.
Karnımın gerginliği yumuşadı.
Bence diyet çok etkili. ✌
Bu biberonlara ek olarak kasik biberon al dedi arkdsm. Kendisi cocuk doktoru olur. Eger bisi olursa kasik biberonla mama vermek meme reddini azaltiomusKızlar bugün neler aldım?
Phillips yeni doğan biberon başlığı
Kolik biberon aparatı
Accu chec iğnesi
Burun aspiratörü
Biberonları az alıcam orta boy alıp diğerlerinin başlığını alıcam.
Aynen balım glikoz girmeyince vücuda ödem indi fos diye vücut su tutamadı. Diğer sayfada ödemiş gitti yazdım buraya yazmamışımAşkım kilo drgil odem o. Karb almayinca odem tutmadin. Suan kilo vermek normalden cok ama cok zor. Ama odem pit die gider
Kaşık biberon hiç kullanamadım sanırım.Bu biberonlara ek olarak kasik biberon al dedi arkdsm. Kendisi cocuk doktoru olur. Eger bisi olursa kasik biberonla mama vermek meme reddini azaltiomus
Sleepy bionatural almayi dusunuyorum islak mendilde. Ama tek kullanimlik alt acmalarda bence marka cok onemli degil, uygun fiyatli hangisi denk gelirse onu alirim sanirim
Yeğenim e bebek kullanıyor alt açmayı.Sleepy bionatural almayi dusunuyorum islak mendilde. Ama tek kullanimlik alt acmalarda bence marka cok onemli degil, uygun fiyatli hangisi denk gelirse onu alirim sanirim
Bilmiorum ki aklima gelip sormadim hastaneye. 23unde mi ne randevum var gidince unutmazsam sorarim fiyat. Sana dedin makina cok onemliymis die. Sutu arttirio mastititin olmasini engelliyo bi de stok yapiosun win win bence. Ama dedigin gbi gerekirse alinir ama once para kaptirmaya gerek yok. Bence gerekirse sonra siparis veririzAynen balım glikoz girmeyince vücuda ödem indi fos diye vücut su tutamadı. Diğer sayfada ödemiş gitti yazdım buraya yazmamışım
Kaşık biberon hiç kullanamadım sanırım.
Ya benim sıpanın sarılığı vardı kuvözden çıkınca da tekrar olmasın diye eşim denen akıllı birey emzirmeden ziyade mama ile doyurtmaya çabaladı korktu tekrar küvöze girecek diye. Ama bunda inşallah akıllı davranır emzirme odaklı olabilirim.
Gamzem süt makinesi kiralaması ne kadar ben muhasebeye gidince sormayı unuttum.
Lansinoh dün bir yerde 1.629 du.
Ama yeğenim sütten keserken bile lazım teyze diyor. Mastit olmuş mesela şimdi kesme evresinde dün acile gitmiş.
İlk aylar kiralamak bile sonra cihaz gerekirse tekrar mı sipariş veririz.
Slepy bionaturel almayı düşünüyorum canım
Alt açmaya da canım hamurun almıştım ama tek kullanımlık almayı düşünmüyorum çünkü dışarı içinde yine hamurun alt açma çantasını almıştım
Yemek pişirmekten gına geldi bebiş yaa her gün ne pişircem derdi beni mahvetti valla:) bankayada yanımda götürmeye çalışıyorum öğle yemekleriniBalım bak bu da bugün delerken hafif acıttı ama deldiği yerden kan rahat geliyor. Diğerinde kan gelsin diye sıkmaktan canım acıyordu dünküler hala acıyor.
Muhtemel iğne ucu kalitesi ile ilgili. Accu chec direk deliyor kan direk çıkıyor. Ayy iyiki atmamışım cihaz yok ama kalem işimi görüyor.
Yok balım Akdeniz diyeti dedi ya doyana kadar protein sebze yiyorum. Yediklerimi benim diyet sayfama yazıyorum istersen seni de oraya etiketleyim bakarsın gün gün ne yedim.
Dün meyve ve ekmek türevi hiç yemedim. Bugün kahvaltıya bir dilim tam buğday ekmeği ekledim.
Dünde pazardan 5-6 çeşit sebze aldım bir hafta götürür beni. Yanına protein eklerim bakliyat eklerim.
Yeğenim sağolsun verecek✌
Evet ben de oğlumda kullandım ama 7-8 tane filan yeterli olmuştu. çok kullanışlı hala sırtına ter bezi olarak kullanıyorum mesela. Büyük müslinlerden de 5 tane aldım onlar da yetti ve hala kullanıyorum şimdi kızıma da kullanabilirim. Kaliteli alınca sıkıntı olmuuor diye düşünüyorum müslin ve ağız mendillerini deux lapins ,chakra ve posh baby den almıştım. Tavsiye ederim. Yıkandılar ama asla eskimediler.Annem de çok fazla lazım oluyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?