2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yemek pişirmekten gına geldi bebiş yaa her gün ne pişircem derdi beni mahvetti valla:) bankayada yanımda götürmeye çalışıyorum öğle yemeklerini
Balım bir arkadaş yemekleri fazla yapıp sıcakken kavanozlayıp soğuyunca dolaba koyuyordu bozulmuyor diyordu konserve mantığı.
Bende sebzeleri abartmadım yarım yarım filan aldım evdekiler sevmiyor sebze çünki kendime ayrı onlara ayrı yemek yapmam da gerekebilir

Bi tanıdığım çorbayı çok yapınca sıcakken kavanozlayıp dolaba koyuyor bende doğuma yakın bu tarz şeyler yapacağım. Doğurunca kullanayım diye

Mantıklı. Bende haftasonu 3-4 tencere yapıyorum 3-4 gün idare ediyo 1 gün kahvaltı ya da dışarda yiyoruz diğer haftasonu geliyo:) eşim nöbet usulü çalıştığı için o olmadığı günler yemek işi daha kolay biz ne olsa yiyoruz:)

Benim öyle malaesef canım 20+2 günlük hamileyim 23 ayına girmiş kızım var ve huyu aşırı deigisti dediğin gibi sürekli yapışık ikiz gibi yaşıyoruz tuvalete girmem iki dk buluyor gelene kadar salya sümük göz yazı gol olmuş halde karşılıyor beni iki dk da o hale nasıl geliyor inanamıyorum hiç olmadım huylar çıkarıyor insanlara girip atıp tekme atiyor geçen gün hiç yapmadığı şeyler yaptı kuzenin saçını çekip olan tekme atı ondan sonra kaynimin eşi nazik bı dile isara anneni üzme dedi ve oda yerlerde tepinerek ağlamaya başladı sadece bu cümle icin ve daha bir sürü saçmalık yani inan düzeleceğini düşünüyorum sende öyle yap sakin kalmaya calisalim çok zor ama mecbur basaricaz herşey güzel olucak diye kendimi avutuyorum

Canım acana bebek hareketlendiginde tekme atti tarzı konuştunuz mu bazen çocuklar böyle şeyleri çok dikkate alıyor

Ohh en güzeli valla

Bi tanıdığım çorbayı çok yapınca sıcakken kavanozlayıp dolaba koyuyor bende doğuma yakın bu tarz şeyler yapacağım. Doğurunca kullanayım diye
O kadar uzun süre dayanıyor mu?
Gerçi konserve mantığı gibi.
Sağolsun benimkiler de onlara yapmasam dışardan yerler. Ya da abartmadan az çeşit ile de geçiştirebilirim.

Hayır kelimesini duyduğu anda yerlere atıyor kendini televizyonun falan kırılmasını bekliyoruz çaresizce tv ünitesine çıkıyor inemiyor aşağıya diye bağırınıyor o istemeden asla indiremiyoruz ve daha niceleri kızlar böyle olmaz falandı hani

Bir türlü beğenmedim hala en son beğenemediğim için alamıcam
Bu o kadar çok benki madam Coco, English Home, Instagram siteleri bir sürü yere baktım Trendyol falan başka AVM'de linense baktık en son baktığımız AVM'de 544 TL'ye bulduk internete baktım fiyatı 850 tlydi dedim evet bu

Senin diğer iki aldığın erkek modeli diye kız mı alıyorsun?
At bakalım resmini gözümüz kız şeysi görsün ✌erkek şeylerinden gına geldi

Teşekkürler kızlar ben delme ucu olarak hiç düşünmemiştim daha doğrusu bilgim dahilinde Bi cihaz olmadığı için cahilim bu konuda trendyol yorumlara Bi kaç baktım cihazlarda çok az yorumlar var googleda aradım en iyi cihaz hangisi diye puanlama sırasıyla cimri de vermişler 135 liradan başlıyor sizin söylediklerinize de bakacağım... Bu delme iğnesini ayrı alamıyor muyuz

Aynen asla carsaf alamiyorum. Next to me aldim ama eve gitti kutu olculerini de bilmiorum cocugumun nevresim disinda herseyi var bakiorum hicbisey de icime sinmio bilemedim nolucak
Ben ne çocuğuma ne doğum için kendime kendime beğenemiyorum yaa bide dokunmam lazım pamuklu yazan hiç bişi tam pamuklu değil hayırlısı
Ay ne aldın at bakim bende alırsam haber ederim inşallah da alabilirim elli kere fikir değiştirdim yaa

Ayrı bilmiyorum.
Makinenin içinde cihaz ile beraber çıkıyor.

Senin diğer iki aldığın erkek modeli diye kız mı alıyorsun?
At bakalım resmini gözümüz kız şeysi görsün ✌erkek şeylerinden gına geldi
Aynen öyle oldu onları annem ailede doğacak ilk erkek çocuğa ayırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…