- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.501
Balım bir arkadaş yemekleri fazla yapıp sıcakken kavanozlayıp soğuyunca dolaba koyuyordu bozulmuyor diyordu konserve mantığı.Yemek pişirmekten gına geldi bebiş yaa her gün ne pişircem derdi beni mahvetti valla:) bankayada yanımda götürmeye çalışıyorum öğle yemeklerini
Bi tanıdığım çorbayı çok yapınca sıcakken kavanozlayıp dolaba koyuyor bende doğuma yakın bu tarz şeyler yapacağım. Doğurunca kullanayım diyeBalım bir arkadaş yemekleri fazla yapıp sıcakken kavanozlayıp soğuyunca dolaba koyuyordu bozulmuyor diyordu konserve mantığı.
Bende sebzeleri abartmadım yarım yarım filan aldım evdekiler sevmiyor sebze çünki kendime ayrı onlara ayrı yemek yapmam da gerekebilir
Mantıklı. Bende haftasonu 3-4 tencere yapıyorum 3-4 gün idare ediyo 1 gün kahvaltı ya da dışarda yiyoruz diğer haftasonu geliyo:) eşim nöbet usulü çalıştığı için o olmadığı günler yemek işi daha kolay biz ne olsa yiyoruz:)Balım bir arkadaş yemekleri fazla yapıp sıcakken kavanozlayıp soğuyunca dolaba koyuyordu bozulmuyor diyordu konserve mantığı.
Bende sebzeleri abartmadım yarım yarım filan aldım evdekiler sevmiyor sebze çünki kendime ayrı onlara ayrı yemek yapmam da gerekebilir
Benim öyle malaesef canım 20+2 günlük hamileyim 23 ayına girmiş kızım var ve huyu aşırı deigisti dediğin gibi sürekli yapışık ikiz gibi yaşıyoruz tuvalete girmem iki dk buluyor gelene kadar salya sümük göz yazı gol olmuş halde karşılıyor beni iki dk da o hale nasıl geliyor inanamıyorumMerhaba kızlar 2 yaş bebesi olan var mı aranızda son zamanlarda çok zor günler geçiriyorum sürekli ağlıyor istediği olmadığı için birşeyler fırlatıyor bugün telefonumu kırdı mesela oturdum saatlerce ağladım bana olan tavrı inanılmaz agrasif ananesine falan böyle değil ne yapacağımı bilemiyorum hamilelikle yüklenen hormonlarla ben bir tanesine bakamıyorum ikinciyi nasıl büyüteceğim diye ağlıyorumbana olan tavırlarından dolayı çok üzgünüm
canım madreden memnun musun kumaş kalitesi nasıl? ben de ondan alacağım da.Elele madre aldım canım
Eşimle ben çok beğendim kumaşı falan çok güzel geldiğinde kurduk denedik sonra kaldırdıkcanım madreden memnun musun kumaş kalitesi nasıl? ben de ondan alacağım da.
Canım acana bebek hareketlendiginde tekme atti tarzı konuştunuz mu bazen çocuklar böyle şeyleri çok dikkate alıyorBenim öyle malaesef canım 20+2 günlük hamileyim 23 ayına girmiş kızım var ve huyu aşırı deigisti dediğin gibi sürekli yapışık ikiz gibi yaşıyoruz tuvalete girmem iki dk buluyor gelene kadar salya sümük göz yazı gol olmuş halde karşılıyor beni iki dk da o hale nasıl geliyor inanamıyorumhiç olmadım huylar çıkarıyor insanlara girip atıp tekme atiyor geçen gün hiç yapmadığı şeyler yaptı kuzenin saçını çekip olan tekme atı ondan sonra kaynimin eşi nazik bı dile isara anneni üzme dedi ve oda yerlerde tepinerek ağlamaya başladı sadece bu cümle icin ve daha bir sürü saçmalık yani inan düzeleceğini düşünüyorum sende öyle yap sakin kalmaya calisalim çok zor ama mecbur basaricaz herşey güzel olucak diye kendimi avutuyorum
Ohh en güzeli vallaBalım bak bu da bugün delerken hafif acıttı ama deldiği yerden kan rahat geliyor. Diğerinde kan gelsin diye sıkmaktan canım acıyordu dünküler hala acıyor.
Muhtemel iğne ucu kalitesi ile ilgili. Accu chec direk deliyor kan direk çıkıyor. Ayy iyiki atmamışım cihaz yok ama kalem işimi görüyor.
Yok balım Akdeniz diyeti dedi ya doyana kadar protein sebze yiyorum. Yediklerimi benim diyet sayfama yazıyorum istersen seni de oraya etiketleyim bakarsın gün gün ne yedim.
Dün meyve ve ekmek türevi hiç yemedim. Bugün kahvaltıya bir dilim tam buğday ekmeği ekledim.
Dünde pazardan 5-6 çeşit sebze aldım bir hafta götürür beni. Yanına protein eklerim bakliyat eklerim.
Yeğenim sağolsun verecek✌
O kadar uzun süre dayanıyor mu?Bi tanıdığım çorbayı çok yapınca sıcakken kavanozlayıp dolaba koyuyor bende doğuma yakın bu tarz şeyler yapacağım. Doğurunca kullanayım diye
Sağolsun benimkiler de onlara yapmasam dışardan yerler. Ya da abartmadan az çeşit ile de geçiştirebilirim.Mantıklı. Bende haftasonu 3-4 tencere yapıyorum 3-4 gün idare ediyo 1 gün kahvaltı ya da dışarda yiyoruz diğer haftasonu geliyo:) eşim nöbet usulü çalıştığı için o olmadığı günler yemek işi daha kolay biz ne olsa yiyoruz:)
Bir türlü beğenmedim hala en son beğenemediğim için alamıcamLinens mağazalarında lisansli yatak örtüsü ve nevresimlerde indirim var
Hayır kelimesini duyduğu anda yerlere atıyor kendiniBenim öyle malaesef canım 20+2 günlük hamileyim 23 ayına girmiş kızım var ve huyu aşırı deigisti dediğin gibi sürekli yapışık ikiz gibi yaşıyoruz tuvalete girmem iki dk buluyor gelene kadar salya sümük göz yazı gol olmuş halde karşılıyor beni iki dk da o hale nasıl geliyor inanamıyorumhiç olmadım huylar çıkarıyor insanlara girip atıp tekme atiyor geçen gün hiç yapmadığı şeyler yaptı kuzenin saçını çekip olan tekme atı ondan sonra kaynimin eşi nazik bı dile isara anneni üzme dedi ve oda yerlerde tepinerek ağlamaya başladı sadece bu cümle icin ve daha bir sürü saçmalık yani inan düzeleceğini düşünüyorum sende öyle yap sakin kalmaya calisalim çok zor ama mecbur basaricaz herşey güzel olucak diye kendimi avutuyorum
Aynen asla carsaf alamiyorum. Next to me aldim ama eve gitti kutu olculerini de bilmiorum cocugumun nevresim disinda herseyi varBir türlü beğenmedim hala en son beğenemediğim için alamıcam
Bu o kadar çok benkiBir türlü beğenmedim hala en son beğenemediğim için alamıcam
Senin diğer iki aldığın erkek modeli diye kız mı alıyorsun?Bu o kadar çok benkimadam Coco, English Home, Instagram siteleri bir sürü yere baktım Trendyol falan başka AVM'de linense baktık en son baktığımız AVM'de 544 TL'ye bulduk internete baktım fiyatı 850 tlydi dedim evet bu
Mutlu1anne müjde eski cihazımın delme kalemini buldum. Bu sabah onla deldim çok güzel. ✌
Bir de sana ne sorucaktım delme iğnelerini kaç günde bir değişiyorsun ne kadar sıklıkla?
Sabah açlığım 77 çıktı.
S Seray94 ben one call plus aldım 220 ye ama tavsiye etmem delme kalemi çok kötü canımı acıttı.
Accu chec oğlumdan kalma kalemi var onu kullanıyorum ondan memnunum ama o da aşırı pahalı 800 filan
Mutlu1anne nın cihazın kalemi de iyiymiş ona bak.
Ya da trendyol vs yorumlara bak öyle al.
Yani cihaz bende üç aşağı beş yukarı iyi oluyor önemli olan kalemin düzgün olup can yakmaması.
Teşekkürler kızlar ben delme ucu olarak hiç düşünmemiştim daha doğrusu bilgim dahilinde Bi cihaz olmadığı için cahilim bu konuda
Ben ne çocuğuma ne doğum için kendime kendime beğenemiyorum yaa bide dokunmam lazım pamuklu yazan hiç bişi tam pamuklu değil hayırlısıAynen asla carsaf alamiyorum. Next to me aldim ama eve gitti kutu olculerini de bilmiorum cocugumun nevresim disinda herseyi varbakiorum hicbisey de icime sinmio bilemedim nolucak
Ay ne aldın at bakimBu o kadar çok benkimadam Coco, English Home, Instagram siteleri bir sürü yere baktım Trendyol falan başka AVM'de linense baktık en son baktığımız AVM'de 544 TL'ye bulduk internete baktım fiyatı 850 tlydi dedim evet bu
Ayrı bilmiyorum.Teşekkürler kızlar ben delme ucu olarak hiç düşünmemiştim daha doğrusu bilgim dahilinde Bi cihaz olmadığı için cahilim bu konudatrendyol yorumlara Bi kaç baktım cihazlarda çok az yorumlar var googleda aradım en iyi cihaz hangisi diye puanlama sırasıyla cimri de vermişler 135 liradan başlıyor sizin söylediklerinize de bakacağım... Bu delme iğnesini ayrı alamıyor muyuz
Senin diğer iki aldığın erkek modeli diye kız mı alıyorsun?
At bakalım resmini gözümüz kız şeysi görsün ✌erkek şeylerinden gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?