2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben baza aldığım için üstüne yatak örtüsü de alayım dedim bunalmistim bakmaktan

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-13-18-41-11-344_com.android.chrome.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 54
Aynen ya üstünde yüzde yüz pamuk yazıyor taş gibi kazık gibi ürün denetim yok doğru düzgün insan sağlığı hiçe sayılıyor
Aynen öyle oldu onları annem ailede doğacak ilk erkek çocuğa ayırdı
Valla dursun zarar etmezsin bebek görmeye filan arkadaşlarına götürürsün yeğenlerine hediye gider açmadıkça her türlü gideri var

Nevresim seti de baya baktım tek kışilik internette Tuğbakugu diye bir sitede 600 TL'ye gördüğüm model Bime 225 TL'ye gelmişti %100 pamuktu rastgele gördüm bazen lisanslı çok güzel şeyler geliyor

Aynen öyle canım

Kızlar Emzik hiç ama hiç tavsiye etmem meme reddi sebebi ben oğlumda Emzik ve biberon yüzünden ilk ay meme reddi yaşadım sonra emzirme danışmanından danışmanlık aldım hepsi çöpe gitti ve yavrum memeye geri döndü kabus gibiydi o günler o yüzden bu kez hiç hastaneye dahi biberon emzik almayı düşünmüyorum alternatif yöntemler var mama vermek ille de gerekirse

Emzik neye karar verdin?
Yenidoğan seti dışında almayacak mısın?
Ben aventin biberon setini aldıydım onun yanında bitane çıkıyo ama ben kullanmıcam inşallah da gerek kalmaz bidaha bıraktırmaya falan uğraşamam çok zor oluyo

Kızlar, bebek kıyafetlerini kaç derecede ve ne ile yıkadınız? Hangi deterjanı önerirsiniz?
Şimdilik dalin aldım ama battaniye ana kucağı kılıfı falan filan yıkamak için. Ben minoris alcam memnuniyet durumuma göre de devam derim ya da değişirim

Kızlar, bebek kıyafetlerini kaç derecede ve ne ile yıkadınız? Hangi deterjanı önerirsiniz?
Ben 32. Haftadan sonra yıkamayı düşünüyorum incia deterjan alacağım ama şu an sktsi yaklaştığı için çoğu yerde yok

Aynen öyle yaa güvenemiyorum o yüzden

Kızlar ilk ay için bebişlerinize kıyafet olarak neler aldınız? Ben tulum almayı düşünüyorum ama beğenemedim önerilerinize açığım. Bir de çorap, ağız mendili nasıl bir şey almalı?
Ben iki yenidoğan kıyafet aldım bir tane de 1-3 aylık şimdilik. Ağız mendili olarak hem omuz hem Ağız mendili olan Müslin bezler var ondan aldık.
7 tane de yenidoğan zıbını aldık 5i yenidoğan 2si 3aylık.
Kıyafetlerin içinde beresi eldiveni ve çorapları var ilaveten 3tane de yenidoğan çorap aldık. Zaten evde olacağı için şimdilik fazla kıyafet almayacağım. Hediye vs de geliyor ve ilk zamanlar çabuk küçülüyor diye. Ama baktık yetmiyor doğduktan sonra hemen ebebekten alırız çok yakın zaten

Ben doğum iznim bitince işe dönmeyi istiyorum çünkü hayatımın ev yemek çocuk eş dortgeninde geçmesini istemiyorum durumda böyle olunca sütümü sağıp bırakmam gerekecek yarım günde olsa anne göğüs yapısına ve akışına en yakın biberon aventinkiler çocuk çekmeden akitmiyor 15 biberonun aynı anda test edildiği bir videoda da tek akitmayan biberon oydu. Sadece emzik veya biberon meme reddi yapar mı ya da sadece emzik veya biberon alan bebekler mi meme reddi yaşar bununla ilgili kapsamlı araştırmalari okumuştum meme reddindeki en büyük etken yanlış emzirme daha sonra anneden gelen sütün yapısıydi. Emzik ani bebek ölümlerini en çok engelleyen ögelerden biriydi belli aydan sonra emzik kullanmaya devam etmek dış yapısına bozuyor 14 aydı galiba belli bir süre sonra bebek anneyi emzik yerine kullanmaya başlıyor bu durum lohusa deprasyonu denen duruma daha çok neden oluyor şu da var emzik vermek isteyip tutmayan çok bebekte gördüm emzik vermek istemediği halde emzik vermek zorunda kalan çok bebekte yani biraz kendileri belirleyecek

Kızlar iki günde 1.1 kilo verdim.
Karnımın gerginliği yumuşadı.
Bence diyet çok etkili. ✌
Diyet listen kişiye özel mi sudem34 paylaşman da bi problem yoksa rica etsem paylaşabilir misin ?
Benim karnım çok gergin oluyor bugün hep uzandım anca öyle geçiyor.

Bağırsaklarım da maşallah haftasonu mesaim ile birlikte tatile çıkıyor hiç çalışmıyor :)

Ben ilaveten malum hayat pahalı , 4aylık bitince dönmem lazım. Tek maaşla bizim onca kredilerle hayatta geçinmez :)

Ben de avent ve chicconun kolik biberonu arasında kararsız kalmıştım eşim baya hevesle araştırmış e bebekte de baya indirime girince chicconunkini almış.

Süt kaşığı mı ne var ondan kullanmayı düşünüyor musun, meme reddi olmaması için bunu önerdiklerini gördüm

Ben ıslak mendil Sleepy aldım ama hani dursun kenarda diye üç adet aldım. Temizleme pamuğu kullanacağım. Yengem tüm ıslak mendilleri denemiş en ucuzundan pahalısına baby me önerdi bana onu aldım. Alt açma örtüsü tek kullanımlıkları da baby me aldım ama en ucuz ne ise onu alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…