- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.541
Teşekkür ederim ona da bakıyım biBen 32. Haftadan sonra yıkamayı düşünüyorumincia deterjan alacağım ama şu an sktsi yaklaştığı için çoğu yerde yok
Bebek doğduktan sonra çalışmayacak mısın?Ben aventin biberon setini aldıydım onun yanında bitane çıkıyo ama ben kullanmıcam inşallah da gerek kalmazbidaha bıraktırmaya falan uğraşamam çok zor oluyo
Canım takip ettiğim net bir liste yok kh ve meyve almadan sağlıklı her şeyi yiyorum.Diyet listen kişiye özel misudem34 paylaşman da bi problem yoksa rica etsem paylaşabilir misin ?
Benim karnım çok gergin oluyor bugün hep uzandım anca öyle geçiyor.
Bağırsaklarım da maşallah haftasonu mesaim ile birlikte tatile çıkıyor hiç çalışmıyor :)
Yoo ben şuan çalışmıyorum yaa geçen sene bıraktım ama çalışmaya başlasam da emzik yine düşünmüyorum şuanlık. Tabi herşey bebeğe bağlı çünkü yapmam dediğimiz şeyleri bazen yapmak zorunda kalıyoruzBebek doğduktan sonra çalışmayacak mısın?
Canım takip ettiğim net bir liste yok kh ve meyve almadan sağlıklı her şeyi yiyorum.
Seni de etiket atayım ne yediğime bakarsın günlük.
Şekerimi de ölçüyorum iyi çıkıyor şükür.
Kilo verme geçmişim var diyette ne yenir ne yenmez biliyorum ama hamilelikte hangi gıdadan uzak durmak lazım tereddüte düşünce burda kızlara danışıyorum.
Kendime begendim bi tane fotograf cekimi icin tullu mullu kafa seyi de var bulent ersoy seysi gibiBen ne çocuğuma ne doğum için kendime kendime beğenemiyorum yaa bide dokunmam lazım pamuklu yazan hiç bişi tam pamuklu değil hayırlısı
Ay ne aldın at bakimbende alırsam haber ederim inşallah da alabilirim elli kere fikir değiştirdim yaa
Emzik ilk 40 gunden sonra verilicekse verilmesi oneriliyor. 2 yastan once birakilmasiKızlar Emzik hiç ama hiç tavsiye etmem meme reddi sebebi ben oğlumda Emzik ve biberon yüzünden ilk ay meme reddi yaşadım sonra emzirme danışmanından danışmanlık aldım hepsi çöpe gitti ve yavrum memeye geri döndü kabus gibiydi o günler o yüzden bu kez hiç hastaneye dahi biberon emzik almayı düşünmüyorum alternatif yöntemler var mama vermek ille de gerekirse
AhahahhaBende hafiften başladı kardeşim yürürken arkamdan videomu çekmiş çok komik
Trendyolda tba collection diye bir satıcıdan müslin nevresim takımı aldım geldi çok beğendim bakabilirsiniz güzel soft renkli olanları varBir türlü beğenmedim hala en son beğenemediğim için alamıcam
acı değil de ağrılarım başladı benimde, bel ağrısı bacak ağrısıKızlar iki gündür oturduğumda kuyruk sokumumda bir acı hissediyorum. Başına gelen var mı normal mi?
Allah yardımcımız olsunacı değil de ağrılarım başladı benimde, bel ağrısı bacak ağrısı
amin valla şuan acayip huzursuzum fiziksel olarak dayak yemiş gibiyim. bir türlü yatakta rahat edemiyorum. belim acayip yorgun. hafif bir skolyozum var ama tedavi gerektirmeyecek boyuttaydı acaba o mu sebep oluyor diyorum. daha kaç hafta varAllah yardımcımız olsun
ılık bir duş almayı denesene. Kasların rahatlar rahatça uykuya dalarsın belkiamin valla şuan acayip huzursuzum fiziksel olarak dayak yemiş gibiyim. bir türlü yatakta rahat edemiyorum. belim acayip yorgun. hafif bir skolyozum var ama tedavi gerektirmeyecek boyuttaydı acaba o mu sebep oluyor diyorum. daha kaç hafta varbi doğuraydık hayırlısıyla zamanında sağlıkla
aldım, bugün masaja da gittim rahatlayamadım bir türlü. biraz meditasyon yapacağım belki iyi gelirılık bir duş almayı denesene. Kasların rahatlar rahatça uykuya dalarsın belki
Benim uzun süre oturunca oluyor, uzanınca geçiyor…Kızlar iki gündür oturduğumda kuyruk sokumumda bir acı hissediyorum. Başına gelen var mı normal mi?
Sağol canım , tamam takip ederim ben de oradanBebek doğduktan sonra çalışmayacak mısın?
Canım takip ettiğim net bir liste yok kh ve meyve almadan sağlıklı her şeyi yiyorum.
Seni de etiket atayım ne yediğime bakarsın günlük.
Şekerimi de ölçüyorum iyi çıkıyor şükür.
Kilo verme geçmişim var diyette ne yenir ne yenmez biliyorum ama hamilelikte hangi gıdadan uzak durmak lazım tereddüte düşünce burda kızlara danışıyorum.
Canım yaa sarılasım geldi inşallah bu gece uyurum diye ediyorumda şuanyatarken rahat edememe güncellemesi geldi bana. sırt üstü yatsam karnım ağırlık yapıyor gibi geliyor. şu hamile destek yastıklarından aldım ebebekteki sırtı ve karnı destekleyen küçük olandan ama rahat edemiyorum çok uyanıyorum o yüzden ve uykuya dalma problemi yaşıyorum
Bakim kız aklımda dursunTrendyolda tba collection diye bir satıcıdan müslin nevresim takımı aldım geldi çok beğendim bakabilirsiniz güzel soft renkli olanları var
Aa resim atsana bakim ya ben çekim doğumda yaparım diyorum ama çekim için lohusa takımı taç falan aldım. Bebek için de normal hastane çıkışı öyle giyer dedim. Bebeği koydukları şeyin adı neyse obada bişiler yapıyolar süslü püslüde erkek çocuğa da ne bilim çiçek koyamam ama hastane süsleri hazırlıcam onlar renklendirir odayı diye düşünüyorum. Kız olsa Allaaaahh heryer süslü olurduda olamıyorKendime begendim bi tane fotograf cekimi icin tullu mullu kafa seyi de var bulent ersoy seysi gibi
Emzik ilk 40 gunden sonra verilicekse verilmesi oneriliyor. 2 yastan once birakilmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?