2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben aventin biberon setini aldıydım onun yanında bitane çıkıyo ama ben kullanmıcam inşallah da gerek kalmaz bidaha bıraktırmaya falan uğraşamam çok zor oluyo
Bebek doğduktan sonra çalışmayacak mısın?
Canım takip ettiğim net bir liste yok kh ve meyve almadan sağlıklı her şeyi yiyorum.
Seni de etiket atayım ne yediğime bakarsın günlük.
Şekerimi de ölçüyorum iyi çıkıyor şükür.
Kilo verme geçmişim var diyette ne yenir ne yenmez biliyorum ama hamilelikte hangi gıdadan uzak durmak lazım tereddüte düşünce burda kızlara danışıyorum.

Yoo ben şuan çalışmıyorum yaa geçen sene bıraktım ama çalışmaya başlasam da emzik yine düşünmüyorum şuanlık. Tabi herşey bebeğe bağlı çünkü yapmam dediğimiz şeyleri bazen yapmak zorunda kalıyoruz

Kızlar süpermino satıcısından alışveriş yapan var mı?
Ürünleri lisanslı diyor ama orjinal mi emin olamadım.
L Lmntbrdgi bilgin var mı?

İyi akşamlar bugun sabah başladım akşamına ancak toparlayabildim henuz bitmiş deıl bu kadar yeter. Bir yandan da korktum valla ağrım olurmu die. Ev tadilatta idi heryer toz felan mecburen yaptım.. Ayaklarım patlıyor desem. Cmtesi hastane ile geciyor bu haftada şeker yükleme cıktı..haberlere bakayım dedim içim şişti iki haber okudum.

Kendime begendim bi tane fotograf cekimi icin tullu mullu kafa seyi de var bulent ersoy seysi gibi
Emzik ilk 40 gunden sonra verilicekse verilmesi oneriliyor. 2 yastan once birakilmasi

yatarken rahat edememe güncellemesi geldi bana. sırt üstü yatsam karnım ağırlık yapıyor gibi geliyor. şu hamile destek yastıklarından aldım ebebekteki sırtı ve karnı destekleyen küçük olandan ama rahat edemiyorum çok uyanıyorum o yüzden ve uykuya dalma problemi yaşıyorum

Kızlar iki gündür oturduğumda kuyruk sokumumda bir acı hissediyorum. Başına gelen var mı normal mi?

Allah yardımcımız olsun
amin valla şuan acayip huzursuzum fiziksel olarak dayak yemiş gibiyim. bir türlü yatakta rahat edemiyorum. belim acayip yorgun. hafif bir skolyozum var ama tedavi gerektirmeyecek boyuttaydı acaba o mu sebep oluyor diyorum. daha kaç hafta var bi doğuraydık hayırlısıyla zamanında sağlıkla

ılık bir duş almayı denesene. Kasların rahatlar rahatça uykuya dalarsın belki

Sağol canım , tamam takip ederim ben de oradan

Canım yaa sarılasım geldi inşallah bu gece uyurum diye ediyorumda şuan yastık mastık kar etmiyo gece bi uyanıyorum yastıklar yerde ben sırt üstü çocuk tekmeleyip duruyor içerde daha zor uyku mümkün değil 3-4 saat rahat gece ayakta ayak yanması desen ayrı dert. 2 haftadır böyle düzenim arada ağlıyom falan modumda düşüyo ama iyiyim yani böyle bişi. Sende alışcan bu rutine du bakalım. İyi bir arkadaş olduğum için haber vereyim dedim

Kendime begendim bi tane fotograf cekimi icin tullu mullu kafa seyi de var bulent ersoy seysi gibi

Emzik ilk 40 gunden sonra verilicekse verilmesi oneriliyor. 2 yastan once birakilmasi
Aa resim atsana bakim ya ben çekim doğumda yaparım diyorum ama çekim için lohusa takımı taç falan aldım. Bebek için de normal hastane çıkışı öyle giyer dedim. Bebeği koydukları şeyin adı neyse obada bişiler yapıyolar süslü püslüde erkek çocuğa da ne bilim çiçek koyamam ama hastane süsleri hazırlıcam onlar renklendirir odayı diye düşünüyorum. Kız olsa Allaaaahh heryer süslü olurduda olamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…