2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar galiba kamerayı ikinci al alma kararı aldım ama kararlarımda hiçbir zaman sadık değilimdir umarım uygularım mantıklı geldi yaa nedense etrafımda kamera işini bu şekilde hallederler var. Odalarım zaten birbirine yakın çokta bana gerek yok gibi aslında da nolur nolmaz

Ya ben o sepetin icine konan cocuk olayini sevmedigim. Hastane odasinda yaparm diyorum foto cekimini kismet olursa. Takimi atym bak pembe mavi beyaz her rengi var ama kararsiz kaldm
Hastane cikisi begenemedim bitirlu icime sinmedi %100 organik olsun istiyorum galiba ilk giydikleri

Xiaomi C200 internette indirimdeydi hala devam ediyorsa.. mağazada 1200 lira internette 850 ydi dün

Ilk cocuklarda cok ozeniliyor ama 2.cocuklarda herseyin farkında olduğun için kisitliyorsun kendini ama bende buna gerek yok diye diye çocuğa bisi almicakmisim gibi hissediyorum

Kızlar süpermino satıcısından alışveriş yapan var mı?
Ürünleri lisanslı diyor ama orjinal mi emin olamadım.
@Lmntbrdgi bilgin var mı?
Benim geçen sene çalıştığım e-ticaret firmasının anlaşmalı mağazasıydı.
Ben kuzenlerimide hediye almıştım.
Ürünleri orjinaldi

valla dün gece canım burnumdaydı yatıyorum rahat edemiyorum bir türlü sonra uyumuşum ama sık sık uyanarak neyse napalım alışcaz

Üstteki pembesi aşırı tatlı yaa. Caramell in hastane çıkışlarına bakabilirsin aziz bebe de güzel ama caramell in kumaşları biraz daha güzel. İnternette çok yok bende mağazalardan falan baktım buldum.

hani 2.trimester hamileliğin balayıydı ben daha baharı bile görmedim ne kusmam bitti ne mide yanmalarım bir de üstüne uykular ağrılar başladı
Ben magnezyuma başlamamıştım ama başlıcam bidahaki kontrolde isticem. Ağrım varsa d vitamini ve magnezyuma baktır sende

Merhaba, neden karşısınız acaba olumsuz bir etkisi mi oluyor ?
Bıraktırması zor diş yapısında sorun yapabilir en kaliteli malzeme de olsa farketmez bebeğin sürekli ağzında sağlıksız bir şey olcak. Yani böyle dezavantajlarıda var. Tabiki kullananlara laf yok herkes mükemmel annedir

canım selamm
benımde ıkılı testımde kan sonucum down acısında 258/1 cıktı..
ama bende amnıyosentez vs ıstemedım.. sadece perınatologa gıdecegım 20.haftamda.
ense ve burun normal gorunuyor ..
suan 13haftalıgım ..
senın ıkılı mı sorunlu çıkmıştı?

fıyat baya ıyı canım 1550tl mı odedın sadece ?
benımde perınatolıojıye gıtmem lazım.
sen kacıncı haftanda gıtmıstın ?

Canım cok güzelmiş güle güle kullan,nereden aldın link atar mısın
Almadim kuzum daha. Ama asiri begendim.
Foto cekiminde cok guzel olur diye dusundum

Lohusa Takımı

Caramell ı hic bilmiyorum. Bakiym.

maşallah sanaaaa
en guzel bır resım.. saglıkla gelsın ınsallaahhh.
kacıncı haftanda gıtmıstın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…