- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.561
Ya ben o sepetin icine konan cocuk olayini sevmedigim. Hastane odasinda yaparm diyorum foto cekimini kismet olursa. Takimi atym bak pembe mavi beyaz her rengi var ama kararsiz kaldmAa resim atsana bakim ya ben çekim doğumda yaparım diyorum ama çekim için lohusa takımı taç falan aldım. Bebek için de normal hastane çıkışı öyle giyer dedim. Bebeği koydukları şeyin adı neyse obada bişiler yapıyolar süslü püslüde erkek çocuğa da ne bilim çiçek koyamam ama hastane süsleri hazırlıcam onlar renklendirir odayı diye düşünüyorum. Kız olsa Allaaaahh heryer süslü olurduda olamıyor
Xiaomi C200 internette indirimdeydi hala devam ediyorsa.. mağazada 1200 lira internette 850 ydi dünKızlar galiba kamerayı ikinci al alma kararı aldım ama kararlarımda hiçbir zaman sadık değilimdir umarım uygularımmantıklı geldi yaa nedense etrafımda kamera işini bu şekilde hallederler var. Odalarım zaten birbirine yakın çokta bana gerek yok gibi aslında da nolur nolmaz
Ilk cocuklarda cok ozeniliyor ama 2.cocuklarda herseyin farkında olduğun için kisitliyorsun kendini ama bende buna gerek yok diye diye çocuğa bisi almicakmisim gibi hissediyorumYaa başlarda ben çok sakladım ama bebek yapmaya cesaret edemedim alerjik bebe büyürken yordu biraz. Sonra da dağıttım. Duranlar da kazanın altında nem olmuş filan şu an çöpü yok sayılır.
Yaa bir de ben çok hevesliydim erkek çocuk ama nerde orjinal şeyler var bulup alırdım renk renk tarz şeyler alırdım.
Şimdi fiyatlar çok fahiş inanamıyorum gördükçe etiketleri. Elimi sürüyorum kumaş yüzde yüz pamuk yazıyor ama taş gibi.
Benim aldıklarım penguenli tulumlar, tavşanlı tulumlar, ayılı pofuduk tulumlar, poposu desenliler. Önü annem babam vs yazılı bir ton zıbın, binbir çeşit mama önlüğü. Ablam da çok güzel orjinal şeyler getiriyordu.
Süper baby, smokin vs şeklinde zıbınlar
Bu çocuğumda inşallah çapıtsız kalmaz
Benim geçen sene çalıştığım e-ticaret firmasının anlaşmalı mağazasıydı.Kızlar süpermino satıcısından alışveriş yapan var mı?
Ürünleri lisanslı diyor ama orjinal mi emin olamadım.
@Lmntbrdgi bilgin var mı?
Canım cok güzelmiş güle güle kullan,nereden aldın link atar mısınYa ben o sepetin icine konan cocuk olayini sevmedigim. Hastane odasinda yaparm diyorum foto cekimini kismet olursa. Takimi atym bak pembe mavi beyaz her rengi var ama kararsiz kaldm
Hastane cikisi begenemedim bitirlu icime sinmedi %100 organik olsun istiyorum galiba ilk giydikleri
Eki Görüntüle 3286182 Eki Görüntüle 3286185 Eki Görüntüle 3286184
Canım yaa sarılasım geldi inşallah bu gece uyurum diye ediyorumda şuanyastık mastık kar etmiyo gece bi uyanıyorum yastıklar yerde ben sırt üstü çocuk tekmeleyip duruyor içerde daha zor uyku mümkün değil 3-4 saat rahat gece ayakta ayak yanması desen ayrı dert. 2 haftadır böyle düzenim arada ağlıyom falan modumda düşüyo ama iyiyim yani böyle bişi. Sende alışcan bu rutine du bakalım. İyi bir arkadaş olduğum için haber vereyim dedim
Üstteki pembesi aşırı tatlı yaa. Caramell in hastane çıkışlarına bakabilirsin aziz bebe de güzel ama caramell in kumaşları biraz daha güzel. İnternette çok yok bende mağazalardan falan baktım buldum.Ya ben o sepetin icine konan cocuk olayini sevmedigim. Hastane odasinda yaparm diyorum foto cekimini kismet olursa. Takimi atym bak pembe mavi beyaz her rengi var ama kararsiz kaldm
Hastane cikisi begenemedim bitirlu icime sinmedi %100 organik olsun istiyorum galiba ilk giydikleri
Eki Görüntüle 3286182 Eki Görüntüle 3286185 Eki Görüntüle 3286184
Ay aklımda olsun bakarım ona daXiaomi C200 internette indirimdeydi hala devam ediyorsa.. mağazada 1200 lira internette 850 ydi dün
Şurda geriye ne kaldı 3.5-4 ayvalla dün gece canım burnumdaydı yatıyorum rahat edemiyorum bir türlü sonra uyumuşum ama sık sık uyanarak neyse napalım alışcaz
hani 2.trimester hamileliğin balayıydı ben daha baharı bile görmedimŞurda geriye ne kaldı 3.5-4 ay
Merhaba, neden karşısınız acaba olumsuz bir etkisi mi oluyor ?ben emzik kullanımına çok karşı olduğum için çok yorum yapmak istemedim. kızımda kullanmadım oğlumda da kullanmıcam büyük ihtimalle.
Ben magnezyuma başlamamıştım ama başlıcam bidahaki kontrolde isticem. Ağrım varsa d vitamini ve magnezyuma baktır sendehani 2.trimester hamileliğin balayıydı ben daha baharı bile görmedimne kusmam bitti ne mide yanmalarım bir de üstüne uykular ağrılar başladı
Bıraktırması zor diş yapısında sorun yapabilir en kaliteli malzeme de olsa farketmez bebeğin sürekli ağzında sağlıksız bir şey olcak. Yani böyle dezavantajlarıda var. Tabiki kullananlara laf yok herkes mükemmel annedirMerhaba, neden karşısınız acaba olumsuz bir etkisi mi oluyor ?
canım selammCanim bence hiç gerek yok ama tabi ki sen bilirsin Allah korusun burun kemiği kısa dediler diye yavruna kiyacak misin? Kiymayacsksan tevekkül et bekle bence Allah yavrularımızı bize bagislasin
Aşkım suyu biraz fazla cikti işte onun için de şeker yüklemesi yaptiricam bir de kalbinde küçük bir delik cikti doktor baya baktı da öyle gordu amniyosentez önerdi nolur nolmaz diye ama içim rahat elhamdülillah tek basina bir bulgu bisey ifade etmiyor önceki perinatologun dediği diğer bulguların hepsi (burun kemiği böbrek genisligi) kaybolmuş çok şükür o yüzden rahatım
Yaaa çok teşekkür ederim unutmamış beni de düşünmüş bir tanesin senbenim de karnım da sürekli gerginlik ve sertleşme var su fazlaligindanmis demek ki☹
Benim ailede şeker hastalığı nerdeyse yok diyebilirim kimse de duymadım o yüzden 24. Haftayı beklicem şeker yuklemesi için ama o zamana kadsr söylediklerine dikkat ederim inşallah çok sagol❤
fıyat baya ıyı canım 1550tl mı odedın sadece ?detaylıya girdim kızçem çok iyiymiş elhamdülillah her şeyi yerli yerindeistanbulda prof dr aytül çorbacıoğluna geldim 1550 tl fiyatı, birazcık soğuk bi dr ama ilgilendi bilgilendirdi fiyatı uygun diye tercih etmiştim memnun kaldım diyebilirim
Almadim kuzum daha. Ama asiri begendim.Canım cok güzelmiş güle güle kullan,nereden aldın link atar mısın
Caramell ı hic bilmiyorum. Bakiym.Üstteki pembesi aşırı tatlı yaa. Caramell in hastane çıkışlarına bakabilirsin aziz bebe de güzel ama caramell in kumaşları biraz daha güzel. İnternette çok yok bende mağazalardan falan baktım buldum.
maşallah sanaaaaGüzel dualarınız icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız canlar
Detaylidan çıktık olumlu geçti çok şükür korktuğum gibi değildi yaklaşık yarım saat falan sürdü doktor herseyini detaylı anlatmadı anlatmasını isterdim ama neyse
Önceki doktorun gördüğü bulgulardan sadece kalpte küçücük bir delik buldu. Onu da bulmak için baya baktı ben söylemiştim doktor gordu diye o yüzden özellikle baktı çok küçük kapanada bilir dedi doğduktan sonra çocuk kardiyolojisine gösterin dedi. Ne olur ne olmaz diye amniyosentez önerdi ama herseyiyle kabulüm diyorsan gerek yok dedi. Bir de suyu biraz fazla mutlaka bir an önce şeker yüklemesi yaptir dedi onu da yaptiricam insallah. Yuzunude gösterdi miniğim köfte burunlu bisey çok hareketliydi doktor dur çocuğum diyordu sürekli
link var mı kızlarYes beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?