2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kesinlikle ilk olan pembe harika
Ilk cocuklarda cok ozeniliyor ama 2.cocuklarda herseyin farkında olduğun için kisitliyorsun kendini ama bende buna gerek yok diye diye çocuğa bisi almicakmisim gibi hissediyorum
Yaa hala aynı şeyleri beğeniyorum elim aklım hep onlara gidiyor
Benim geçen sene çalıştığım e-ticaret firmasının anlaşmalı mağazasıydı.
Ben kuzenlerimide hediye almıştım.
Ürünleri orjinaldi
Yaaa ben fake sandım fiyatlar çok uygun ve yorum olmayınca hiç tuhaf geldi. Bazen fason firmalar orjinalin çakmasını yapıyor ya.
Hadi gözün aydın. Sendika indirimiyle 2000 olan detaylıyı 1500 e oldum.

2 yaş bebeğim yok daha doğrusu büyüttüm ama neden böyle olduğunu söylim sana.
Çocuğun çok küçük.
Bir kardeşi olacağı için ( biliyor mu konuyu gerçi bilmiyorum ama bildiğini varsayıyorum) tedirgin olma oranı yüksek.
Muhtemelen artık eskisi gibi sevilmeyeceğini düşünüyor olabilir.
Muhtemelen bebek doğduktan sonra da sorunlar devam eder.
Zaten iki yaş sorunlu bir yaş grubu.
Üstüne aileye yeni üye geldiğini kabul edersek işler daha da karışacak gibi.
Siz eşiniz ve çevreniz çok fazla hamilelik üzerinde durmayın isterseniz.
Bebeğe alınanları çok göstermeyin.
Doğuma yakın hediyeler alıp kardeşinin aldığını ona yolladığını falan söyleyin.
Umarım en kısa süre içinde sorunlar çözülür.
Evet beraber büyüyorlar iyi oluyor eziyet bir kere de çıkıyor ama yaş aralığının küçük olmasınında bazı dezavantajları oluyor.
Ama sonuç olarak hepimiz az çok öyle büyüdük.
Onlarda halleder annesi
Hersey bir gün yoluna girer

Merhaba, neden karşısınız acaba olumsuz bir etkisi mi oluyor ?
uzun süre kullanımda damak yapısını ciddi bozuyor. bende alışılmış olan bir şeyin çocuklardan heran bıraktırabileceğine karşı zorluk yaşıyorum yani çocuklar için memeyi bezi bırakmak bir süreç ve ayrılık birde buna emzik eklemek istemediğim için kullanmak istemiyorum. bazı insanlar bu ayrılık süreçlerini kolayca halledebiliyorlar ama benim için or olduğundan hiç başlamamayı tercih ediyorum. çünkü bıraktıramazsam da damak yapısını bozacak diye endişeliyim. ama tercih meselesi kullananlar çok memnun çok rahat istdiklerinde de bıraktırdıklarını söylüyolar.

Bende cumartesi günü girdin detaylıya. Plesantam öndeymiş o yüzden çok zor görüntü aldık. Bide göbek bağında 3 tane damar olması gerekiyormuş bende 2 tane damar varmış. Sadece zayıf bebek olabilir dedi ama 5 gün önden gidiyor gayet iyi dedi. 21+4 günlüktü 22+2 çıktı. 500 gram 26 cm. Zar zor alabildiğimiz yüzü de böyle

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 122
fıyat baya ıyı canım 1550tl mı odedın sadece ?
benımde perınatolıojıye gıtmem lazım.
sen kacıncı haftanda gıtmıstın ?
22de gittim evet canım 1550 tl ödedim nakitte.
bizimki de böyle inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım çok tatlı maşallahhh

Eklentiler

• IMG_1854.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
22de gittim evet canım 1550 tl ödedim nakitte.

bizimki de böyle inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım çok tatlı maşallahhh
Ya ne güzel çıkmış resimi. Benim plesantam izin vermedi böykr güzel çıkmasına. Bire çikolata yememe rağmen tamamen kafasını gömmüştü. Amin canım sağlıklı olsunlar inşallah. Yarısını geçtik. Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin

bizimki de zor görüntü verdi ben de çikolata yedim dolaştım kahve içtim falan ellerini kapattı yüzüne sonra açtı

Maşallah ayrıntılıya girenlerin gözleri aydın olsun.
* Raporuma baktım kızlar plasenta olayını bilen varmı riski varmı yerleşmesinde.
Dün cok iş yaptım yapmak zorunda kaldım ayakta cok kaldım, gece uyuyamadım ağrı birşey olurmu die hissedemediğim içinde.. Hafif yokladı İçim doldu resmen halime.
şimdide rapora baktım bilen varsa yazabılırmı.

Eklentiler

• Screenshot_20230814_121701.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 108
Bu normal bir durum. Plasentanın ön duvara yerleşmesi demek. Benimde öyle

Kızlar şeker yüklemesi yapılcakmış bana 1 ay sonra, siz yaptırıcak mısınız? Bi zararı var mı? Cok yorum okudum zararlı diye ama

Kızlar şeker yüklemesi yapılcakmış bana 1 ay sonra, siz yaptırıcak mısınız? Bi zararı var mı? Cok yorum okudum zararlı diye ama
Ben yaptıracağım canım. Araştırdım ben tehlikeli olduğunu düşünmüyorum. Bir kaç video izledim. Genelde tehlikeli demiyorlar. İki dilim baklava kadar şeker var içinde diyorlar.

Karnında sertleşme olan var mı ara ara oluyor 21+0 haftalık daha ilk gebeliğimde sanki bu sertleşmeler daha ilerleyen haftalarda oluyordu çok erken geldi bana magnezyumu pek düzenli kullanmadım içemiyorum birturlu keşke suda eriyen değilde hap şeklinde olanı olsa zaten geçen hafta başlattı daha

İnternal ostan uzakta sonlanması güzel canım

Kızlar merhaba. Aslında hep okuyup takip ediyorum burayı ve Kasım annlerini. Hepimiz sağlıkla zamanında kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi. Benim tek yumurta ikizi, bugün 22+5 kontrole gittik biri 570gr diğeri 530gr olarak görünüyor. Normalde şeker yüklemesi istemiyordum ama doktorum kesinlikle önerdi. Normalde doğum için Kasım 8 ile 15 arası demişti, bu kontrol de daha da erken olabilir ama kasıma kadar durması en iyisi dedi. Sorun var mıdır sizce? Erken olursa diye biraz korktum açıkcası. 28. Haftada da iştem doğum iznine ayrılıcam inşallah.

Bende suda eritme magnezyuma başladım bütün vücudum böyle oldu. Doktora gidince göstereceğim. Kaşıntı falan yok Allahtan ama böyle benek benek hep. Benimde karnım gergin ama bende yeni başladım magnezyuma ileride belki düzenli kullanınca rahatlatır

Eklentiler

• IMG_0545.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 91
Yani tek yumurta ikizleri genelde biraz daha kilo olarak az olur. Seninki normal tek gebelik gibi maşallah kiloları belki ondan istemiştir. Yine de yaptır nolur nolmaz. Ama çok sorunda olacağını sanmıyorum. Çevremdeki 33.haftada doğan hem tek yumurta ikizi hemde çift yumurta ikizi var küvezde bile kalmadılar. Erken ya da geç olması hiiiiiçç sorun değil inan yeterki gelişimleri tam olsun çok şükür yaşlarıda büyüdü gayet iyiler gelişimleride normal

Ayyy inşallah canım, sağlıkla gelsinler de. Tek yumurta ikizinin bir tık daha sorunlu olduğunu söylüyorlar hep. 28den sonra yatarsın biraz dedi. Hazırlıklara da tamamem başlayamadım onunda telaşı geldi birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…