2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim ilk haftalardan itibaren sertlesme, bebegin bi tarafa toplanmasi oluyordu. 12. Haftadan beri magnezyum kullaniyorum ve her gun maden suyu iciyorum artik sertlesmiyor. Magosit kullaniyorum hap seklinde. Doktoruna soyleyip degistirmesini isteyebilirsin magnezyumunu

Canim yan etki yaptiysa doktoruna danis istersen tekrar. Belki magnezyumu degistirir

Canım rahım agzı hakkında bişey dedi mi? Benımde tam 22 haftalıkken biri 500 diğeri 490 gr dı. Bana doğum hakkında konuşmadı doktorum rahım agzı 45 mm iyi dedi rahım agzına baglıymış doğum birazda.

Ben yaptıracağım canım. Araştırdım ben tehlikeli olduğunu düşünmüyorum. Bir kaç video izledim. Genelde tehlikeli demiyorlar. İki dilim baklava kadar şeker var içinde diyorlar.
İki dilim baklava kadarsa azmış bi daha doktorumu arayıp sorucam bende. Bi arkadasım o kadar seker yukluyorlar ki fenalık geçiriyo yaptıranlar dedi bende baya tırstım ve araştırdım bir kesim yaptırmıyor bir kesim yaptırıyor

bende yaptırıcam , 2 dilim baklava kadarlık şeker yükleniyor evet bu zararlı bir ölçüde ama annenin gebelik şekeri olup bunu bilmemesi daha zararlı

Hayırlı olsun canım süt kaşığını da çok gördüm ama emme refleksi üzerinde yapılmış bir araştırmasını görmedim canım o yüzden kullanmayı düşünmüyorum

Kızlar şeker yüklemesi yapılcakmış bana 1 ay sonra, siz yaptırıcak mısınız? Bi zararı var mı? Cok yorum okudum zararlı diye ama
Ben yaptıracağım, zararlı olsa neredeyse her doktor yaptırtmaz bence

Uzunluğu çok iyi, 3,5 üstü olması erken doğumu göstermiyor demek

lohusa takımı ve taç setini nerden aldınız görseli var mı ? :) şu an arayış içindeyim ama bulamıyorum bi türlü. baktıklarımın çoğu da pahalı,4k vermek istemiyorum bi lohusa takımına

çok güzellermiş fiyatı pahalı değil mi ama? ya da ben fiyat algımı iyice kaybettim sanırım ne normal ne pahalı bilmiyorum artık

Yok canım genel olarak plasenta suyu rahim ağzı iyi görünüyor dedi. Detay olarak söylemedi ama 2 hafta önce detaylı da 50mmlerdeydi şükür. Bu şekilde büyümeye devam ederlerse erken gelmek isteyebilirlee dedi. Sen şeker yüklemesi yaptırdın mı?

Bana doktorum yapalım derse yapacağım
Doktorumla konuştum. Sağlık bakanlığı yaptırın diye öneride bulunulmasını istiyormuş. O yüzden doktorlar yaptırın diyor. Kendimiz araştırıp kendimiz karar vereceğiz. Ben araştırdım yaptırmak mantıklı geldi. İnşallah hiç bir sorun çıkmadan bunu da çözeriz

hap şeklinde olduğunu bilmiyordum doktoruma söyleyeyim bende çünkü bunu hiç içemiyorum

Yan etki yaptı belkide doktoruna mutlaka söyle değişir muhtemel

Bu konuyla ilgili baya video izledim 6 tanesi yapılması taraftariydi biri cekimserdi. Ama doktorum gerek görmüyorum vb derse yaptırmam çünkü hepimizin hamilelik öncesi, hamilelik dönemi öykülerimiz farklı bunu öyküyü de bizi sürekli takip eden doktor daha iyi biliyor

ikea hemnes divandan istiyorum çocuk odasına ama mdfden yapılma istiyorum.yaptırma şeklinde değil de direk mdfden hazırını satan bir yer var mı bildiğiniz?

ikea hemnes divandan istiyorum çocuk odasına ama mdfden yapılma istiyorum.yaptırma şeklinde değil de direk mdfden hazırını satan bir yer var mı bildiğiniz?
Meltem mobilya %100 MDF ile çalışıyor. Ben Merlin mobilya diye bir site buldum onlarda %100 MDF garantisi veriyor Hepsiburada ve Trendyolda da yorumları okudum memnuniyet fazlaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…