- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.601
Benim ilk haftalardan itibaren sertlesme, bebegin bi tarafa toplanmasi oluyordu. 12. Haftadan beri magnezyum kullaniyorum ve her gun maden suyu iciyorum artik sertlesmiyor. Magosit kullaniyorum hap seklinde. Doktoruna soyleyip degistirmesini isteyebilirsin magnezyumunuKarnında sertleşme olan var mı ara ara oluyor 21+0 haftalık daha ilk gebeliğimde sanki bu sertleşmeler daha ilerleyen haftalarda oluyordu çok erken geldi bana magnezyumu pek düzenli kullanmadım içemiyorum birturlu keşke suda eriyen değilde hap şeklinde olanı olsa zaten geçen hafta başlattı daha
Canim yan etki yaptiysa doktoruna danis istersen tekrar. Belki magnezyumu degistirirBende suda eritme magnezyuma başladım bütün vücudum böyle oldu. Doktora gidince göstereceğim. Kaşıntı falan yok Allahtan ama böyle benek benek hep. Benimde karnım gergin ama bende yeni başladım magnezyuma ileride belki düzenli kullanınca rahatlatır
Canım rahım agzı hakkında bişey dedi mi? Benımde tam 22 haftalıkken biri 500 diğeri 490 gr dı. Bana doğum hakkında konuşmadı doktorum rahım agzı 45 mm iyi dedi rahım agzına baglıymış doğum birazda.Kızlar merhaba. Aslında hep okuyup takip ediyorum burayı ve Kasım annlerini. Hepimiz sağlıkla zamanında kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi. Benim tek yumurta ikizi, bugün 22+5 kontrole gittik biri 570gr diğeri 530gr olarak görünüyor. Normalde şeker yüklemesi istemiyordum ama doktorum kesinlikle önerdi. Normalde doğum için Kasım 8 ile 15 arası demişti, bu kontrol de daha da erken olabilir ama kasıma kadar durması en iyisi dedi. Sorun var mıdır sizce? Erken olursa diye biraz korktum açıkcası. 28. Haftada da iştem doğum iznine ayrılıcam inşallah.
İki dilim baklava kadarsa azmış bi daha doktorumu arayıp sorucam bende. Bi arkadasım o kadar seker yukluyorlar ki fenalık geçiriyo yaptıranlar dedi bende baya tırstım ve araştırdım bir kesim yaptırmıyor bir kesim yaptırıyorBen yaptıracağım canım. Araştırdım ben tehlikeli olduğunu düşünmüyorum. Bir kaç video izledim. Genelde tehlikeli demiyorlar. İki dilim baklava kadar şeker var içinde diyorlar.
bende yaptırıcam , 2 dilim baklava kadarlık şeker yükleniyor evet bu zararlı bir ölçüde ama annenin gebelik şekeri olup bunu bilmemesi daha zararlıİki dilim baklava kadarsa azmış bi daha doktorumu arayıp sorucam bende. Bi arkadasım o kadar seker yukluyorlar ki fenalık geçiriyo yaptıranlar dedi bende baya tırstım ve araştırdım bir kesim yaptırmıyor bir kesim yaptırıyor
ay çok güzeller nerede satılıyor bu ürünlerYa ben o sepetin icine konan cocuk olayini sevmedigim. Hastane odasinda yaparm diyorum foto cekimini kismet olursa. Takimi atym bak pembe mavi beyaz her rengi var ama kararsiz kaldm
Hastane cikisi begenemedim bitirlu icime sinmedi %100 organik olsun istiyorum galiba ilk giydikleri
Eki Görüntüle 3286182 Eki Görüntüle 3286185 Eki Görüntüle 3286184
Hayırlı olsun canımBen ilaveten malum hayat pahalı , 4aylık bitince dönmem lazım. Tek maaşla bizim onca kredilerle hayatta geçinmez :)
Ben de avent ve chicconun kolik biberonu arasında kararsız kalmıştım eşim baya hevesle araştırmış e bebekte de baya indirime girince chicconunkini almış.
Süt kaşığı mı ne var ondan kullanmayı düşünüyor musun, meme reddi olmaması için bunu önerdiklerini gördüm
Maşallah ayrıntılıya girenlerin gözleri aydın olsun.
* Raporuma baktım kızlar plasenta olayını bilen varmı riski varmı yerleşmesinde.
Dün cok iş yaptım yapmak zorunda kaldım ayakta cok kaldım, gece uyuyamadım ağrı birşey olurmu die hissedemediğim içinde.. Hafif yokladı İçim doldu resmen halime.
şimdide rapora baktım bilen varsa yazabılırmı.
Ben yaptıracağım, zararlı olsa neredeyse her doktor yaptırtmaz benceKızlar şeker yüklemesi yapılcakmış bana 1 ay sonra, siz yaptırıcak mısınız? Bi zararı var mı? Cok yorum okudum zararlı diye ama
Uzunluğu çok iyi, 3,5 üstü olması erken doğumu göstermiyor demekCanım rahım agzı hakkında bişey dedi mi? Benımde tam 22 haftalıkken biri 500 diğeri 490 gr dı. Bana doğum hakkında konuşmadı doktorum rahım agzı 45 mm iyi dedi rahım agzına baglıymış doğum birazda.
lohusa takımı ve taç setini nerden aldınız görseli var mı ? :) şu an arayış içindeyim ama bulamıyorum bi türlü. baktıklarımın çoğu da pahalı,4k vermek istemiyorum bi lohusa takımınaAa resim atsana bakim ya ben çekim doğumda yaparım diyorum ama çekim için lohusa takımı taç falan aldım. Bebek için de normal hastane çıkışı öyle giyer dedim. Bebeği koydukları şeyin adı neyse obada bişiler yapıyolar süslü püslüde erkek çocuğa da ne bilim çiçek koyamam ama hastane süsleri hazırlıcam onlar renklendirir odayı diye düşünüyorum. Kız olsa Allaaaahh heryer süslü olurduda olamıyor
çok güzellermişYa ben o sepetin icine konan cocuk olayini sevmedigim. Hastane odasinda yaparm diyorum foto cekimini kismet olursa. Takimi atym bak pembe mavi beyaz her rengi var ama kararsiz kaldm
Hastane cikisi begenemedim bitirlu icime sinmedi %100 organik olsun istiyorum galiba ilk giydikleri
Eki Görüntüle 3286182 Eki Görüntüle 3286185 Eki Görüntüle 3286184
Yok canım genel olarak plasenta suyu rahim ağzı iyi görünüyor dedi. Detay olarak söylemedi ama 2 hafta önce detaylı da 50mmlerdeydi şükür. Bu şekilde büyümeye devam ederlerse erken gelmek isteyebilirlee dedi. Sen şeker yüklemesi yaptırdın mı?Canım rahım agzı hakkında bişey dedi mi? Benımde tam 22 haftalıkken biri 500 diğeri 490 gr dı. Bana doğum hakkında konuşmadı doktorum rahım agzı 45 mm iyi dedi rahım agzına baglıymış doğum birazda.
Bana doktorum yapalım derse yapacağımKızlar şeker yüklemesi yapılcakmış bana 1 ay sonra, siz yaptırıcak mısınız? Bi zararı var mı? Cok yorum okudum zararlı diye ama
Doktorumla konuştum. Sağlık bakanlığı yaptırın diye öneride bulunulmasını istiyormuş. O yüzden doktorlar yaptırın diyor. Kendimiz araştırıp kendimiz karar vereceğiz. Ben araştırdım yaptırmak mantıklı geldi. İnşallah hiç bir sorun çıkmadan bunu da çözerizBana doktorum yapalım derse yapacağım
hap şeklinde olduğunu bilmiyordum doktoruma söyleyeyim bende çünkü bunu hiç içemiyorumBenim ilk haftalardan itibaren sertlesme, bebegin bi tarafa toplanmasi oluyordu. 12. Haftadan beri magnezyum kullaniyorum ve her gun maden suyu iciyorum artik sertlesmiyor. Magosit kullaniyorum hap seklinde. Doktoruna soyleyip degistirmesini isteyebilirsin magnezyumunu
Yan etki yaptı belkide doktoruna mutlaka söyle değişir muhtemelBende suda eritme magnezyuma başladım bütün vücudum böyle oldu. Doktora gidince göstereceğim. Kaşıntı falan yok Allahtan ama böyle benek benek hep. Benimde karnım gergin ama bende yeni başladım magnezyuma ileride belki düzenli kullanınca rahatlatır
Bu konuyla ilgili baya video izledim 6 tanesi yapılması taraftariydi biri cekimserdi. Ama doktorum gerek görmüyorum vb derse yaptırmam çünkü hepimizin hamilelik öncesi, hamilelik dönemi öykülerimiz farklı bunu öyküyü de bizi sürekli takip eden doktor daha iyi biliyorDoktorumla konuştum. Sağlık bakanlığı yaptırın diye öneride bulunulmasını istiyormuş. O yüzden doktorlar yaptırın diyor. Kendimiz araştırıp kendimiz karar vereceğiz. Ben araştırdım yaptırmak mantıklı geldi. İnşallah hiç bir sorun çıkmadan bunu da çözeriz
Meltem mobilya %100 MDF ile çalışıyor. Ben Merlin mobilya diye bir site buldum onlarda %100 MDF garantisi veriyor Hepsiburada ve Trendyolda da yorumları okudum memnuniyet fazlaydiikea hemnes divandan istiyorum çocuk odasına ama mdfden yapılma istiyorum.yaptırma şeklinde değil de direk mdfden hazırını satan bir yer var mı bildiğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?