- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.621
Sabah aç karnına gidiyorsun önce açlık kan şekerine bakılıyor daha sonra glukoz verilip 1 veya 2 saat sonra tokluk şekerine bakılıyorŞeker yüklemesi nasıl yapılıyor? Nasıl bir işlem?
Ah çok sevindim sizin de adınıza çok şükürÇok şükür test sonucumuz bugün temiz geldi
ay çok güzeller nerede satılıyor bu ürünler
Ya bence de pahali ama cok asiri guzellçok güzellermişfiyatı pahalı değil mi ama? ya da ben fiyat algımı iyice kaybettim sanırım ne normal ne pahalı bilmiyorum artık
taç bunu aldım ama takımlar bunlara benziyo bu mağazadan aldım şuan benim aldıklarım bitmişler görünmüyorlar i. Ama kumaşları yumuşacık çok cicilohusa takımı ve taç setini nerden aldınız görseli var mı ? :) şu an arayış içindeyim ama bulamıyorum bi türlü. baktıklarımın çoğu da pahalı,4k vermek istemiyorum bi lohusa takımına
palldekids'in bir dolabını beğendim 3 kapılı dolap, 1.kalite mdf ve ağaç 2 yıl garantili hazeran kapaklı falan çok hoşuma gitti 18bin tl dediler fiyat konusunda arafta kaldım. divanı da yapıyorlar mı diye sordum bakalım fiyat araştırması yapacağımMeltem mobilya %100 MDF ile çalışıyor. Ben Merlin mobilya diye bir site buldum onlarda %100 MDF garantisi veriyor Hepsiburada ve Trendyolda da yorumları okudum memnuniyet fazlaydi
Buna benzer bir takımı divanda vardı çilekte gördüm çilekte yonga levha kullaniyor yonga levhada çok kaliteli oluyorpalldekids'in bir dolabını beğendim 3 kapılı dolap, 1.kalite mdf ve ağaç 2 yıl garantili hazeran kapaklı falan çok hoşuma gitti 18bin tl dediler fiyat konusunda arafta kaldım. divanı da yapıyorlar mı diye sordum bakalım fiyat araştırması yapacağım
Canım bende ilk etapta hazeran düşündüm ama herkes çok kullanışlı değil aşırı toz oluyor dedi aklında olsun. Birde yırtılabiliyormuş. Ama çok güzel duruyorlarpalldekids'in bir dolabını beğendim 3 kapılı dolap, 1.kalite mdf ve ağaç 2 yıl garantili hazeran kapaklı falan çok hoşuma gitti 18bin tl dediler fiyat konusunda arafta kaldım. divanı da yapıyorlar mı diye sordum bakalım fiyat araştırması yapacağım
Ya insan korkuyo tabiki ama dikkat edersen Allahım izniyle bişi olmaz. Bide herkes illa kötü bi anı anlatır böyle durumlarda, o iki tanıdığıma da o kadar saçma sapan şeyler dediler ki. Hala diyorlar inan. Tek yumurta ikizi olanların gelişimleri çok normal yani yaşıtlarıyla uyumlu vay efendim gelişimleri gerideymiş bilmem ne diyip duruyorlar. Halbuki çok normalller yani ki kıyafet alırken yaşına uygun alıyoruz tam oluyo, doktorda diyo tek gebeliğe uyumlu ölçüleri. Çift yumurta ikizlerine de aynı baskıyı hala yapıyorlar bak hala kaç sene olmuş yani onlarda yaşıtlarından 2 yaş daha büyük giyiyorlarAyyy inşallah canım, sağlıkla gelsinler de. Tek yumurta ikizinin bir tık daha sorunlu olduğunu söylüyorlar hep. 28den sonra yatarsın biraz dedi. Hazırlıklara da tamamem başlayamadım onunda telaşı geldi birden
çok güzel gözüküyor ya gerçektenCanım bende ilk etapta hazeran düşündüm ama herkes çok kullanışlı değil aşırı toz oluyor dedi aklında olsun. Birde yırtılabiliyormuş. Ama çok güzel duruyorlarpanjur kapağa döndüm ben.
bakayım teşekkür ederimBuna benzer bir takımı divanda vardı çilekte gördüm çilekte yonga levha kullaniyor yonga levhada çok kaliteli oluyor
Doktor sezeryan mi düşünüyor 36.hftada anca olursunuz o tarihte bnmde 10 Aralık gozukuyor doğumla ilgili tarih vermedi doktor şuan 23.hftadayimKızlar merhaba. Aslında hep okuyup takip ediyorum burayı ve Kasım annlerini. Hepimiz sağlıkla zamanında kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi. Benim tek yumurta ikizi, bugün 22+5 kontrole gittik biri 570gr diğeri 530gr olarak görünüyor. Normalde şeker yüklemesi istemiyordum ama doktorum kesinlikle önerdi. Normalde doğum için Kasım 8 ile 15 arası demişti, bu kontrol de daha da erken olabilir ama kasıma kadar durması en iyisi dedi. Sorun var mıdır sizce? Erken olursa diye biraz korktum açıkcası. 28. Haftada da iştem doğum iznine ayrılıcam inşallah.
Ya bide 30.hfya diye biliyorum bn ikizlerin ayrılması öyle erken ayrılabiliyor muyuzKızlar merhaba. Aslında hep okuyup takip ediyorum burayı ve Kasım annlerini. Hepimiz sağlıkla zamanında kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi. Benim tek yumurta ikizi, bugün 22+5 kontrole gittik biri 570gr diğeri 530gr olarak görünüyor. Normalde şeker yüklemesi istemiyordum ama doktorum kesinlikle önerdi. Normalde doğum için Kasım 8 ile 15 arası demişti, bu kontrol de daha da erken olabilir ama kasıma kadar durması en iyisi dedi. Sorun var mıdır sizce? Erken olursa diye biraz korktum açıkcası. 28. Haftada da iştem doğum iznine ayrılıcam inşallah.
Ayyy bayıldımmtaç bunu aldım ama takımlar bunlara benziyo bu mağazadan aldım şuan benim aldıklarım bitmişler görünmüyorlar i. Ama kumaşları yumuşacık çok cici
Evet çok doğru diyosun aslındaÖzel Dikim Diva Lohusa Gecelik ve Sabahlığı
Ya bence de pahali ama cok asiri guzell
En dandik satilanlar 500-600 trendyolda duz penye. Ama yani bu da fotolarda da cok guzel olurbilemedim ben de cok kararsiz kaldim
Hicbirsey degil lohusa takimi hastane cikisi next to me carsafi bunlar beni bitirdi beceremedim
Ben geçen ay aldım tacın fiyatı falan arttı hep. Lohusa takımlarının fiyatı da arttı.Ayyy bayıldımmgüzel günlerde sağlıkla mutlulukla huzurla kullanın inşallah
Tok karnına vuruldumKızlar tetanoz aşısı için tok ya da aç olmak gerekiyor mu?
2. İzlem yapılacaksa aç gidilmesi gerekiyorKızlar tetanoz aşısı için tok ya da aç olmak gerekiyor mu?
Gebelik şekeri aclık kan şekerinden cıkmıyor yani oyle mi?bende yaptırıcam , 2 dilim baklava kadarlık şeker yükleniyor evet bu zararlı bir ölçüde ama annenin gebelik şekeri olup bunu bilmemesi daha zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?