2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ay çok güzeller nerede satılıyor bu ürünler

Özel Dikim Diva Lohusa Gecelik ve Sabahlığı

çok güzellermiş fiyatı pahalı değil mi ama? ya da ben fiyat algımı iyice kaybettim sanırım ne normal ne pahalı bilmiyorum artık
Ya bence de pahali ama cok asiri guzell
En dandik satilanlar 500-600 trendyolda duz penye. Ama yani bu da fotolarda da cok guzel olur bilemedim ben de cok kararsiz kaldim
Hicbirsey degil lohusa takimi hastane cikisi next to me carsafi bunlar beni bitirdi beceremedim

lohusa takımı ve taç setini nerden aldınız görseli var mı ? :) şu an arayış içindeyim ama bulamıyorum bi türlü. baktıklarımın çoğu da pahalı,4k vermek istemiyorum bi lohusa takımına
taç bunu aldım ama takımlar bunlara benziyo bu mağazadan aldım şuan benim aldıklarım bitmişler görünmüyorlar i. Ama kumaşları yumuşacık çok cici

Eklentiler

• IMG_2954.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_2953.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_2956.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 72
Meltem mobilya %100 MDF ile çalışıyor. Ben Merlin mobilya diye bir site buldum onlarda %100 MDF garantisi veriyor Hepsiburada ve Trendyolda da yorumları okudum memnuniyet fazlaydi
palldekids'in bir dolabını beğendim 3 kapılı dolap, 1.kalite mdf ve ağaç 2 yıl garantili hazeran kapaklı falan çok hoşuma gitti 18bin tl dediler fiyat konusunda arafta kaldım. divanı da yapıyorlar mı diye sordum bakalım fiyat araştırması yapacağım

Eklentiler

• IMG_1519.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_1518.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 73
Buna benzer bir takımı divanda vardı çilekte gördüm çilekte yonga levha kullaniyor yonga levhada çok kaliteli oluyor

Canım bende ilk etapta hazeran düşündüm ama herkes çok kullanışlı değil aşırı toz oluyor dedi aklında olsun. Birde yırtılabiliyormuş. Ama çok güzel duruyorlar panjur kapağa döndüm ben.

Ya insan korkuyo tabiki ama dikkat edersen Allahım izniyle bişi olmaz. Bide herkes illa kötü bi anı anlatır böyle durumlarda, o iki tanıdığıma da o kadar saçma sapan şeyler dediler ki. Hala diyorlar inan. Tek yumurta ikizi olanların gelişimleri çok normal yani yaşıtlarıyla uyumlu vay efendim gelişimleri gerideymiş bilmem ne diyip duruyorlar. Halbuki çok normalller yani ki kıyafet alırken yaşına uygun alıyoruz tam oluyo, doktorda diyo tek gebeliğe uyumlu ölçüleri. Çift yumurta ikizlerine de aynı baskıyı hala yapıyorlar bak hala kaç sene olmuş yani onlarda yaşıtlarından 2 yaş daha büyük giyiyorlar

çok güzel gözüküyor ya gerçekten ben bi vazgeçemeyecek gibiyim bayıldım çünkü

Doktor sezeryan mi düşünüyor 36.hftada anca olursunuz o tarihte bnmde 10 Aralık gozukuyor doğumla ilgili tarih vermedi doktor şuan 23.hftadayim

Ya bide 30.hfya diye biliyorum bn ikizlerin ayrılması öyle erken ayrılabiliyor muyuz

Evet çok doğru diyosun aslında bir an önce almak istiyorum çünkü almadıkça daha da artıyo fiyat veya tükeniyo ama herşey çok pahalı almadıkça almayasım geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…