- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.641
Bana hatta 2.5 cm dedi doktorumUzunluğu çok iyi, 3,5 üstü olması erken doğumu göstermiyor demek
Çok doğru söylüyorsun sürekli dışarıdan gelen bir küçük olma baskısı var. Herşeyi yenidoğan aldım bende küçük doğarlar diye. Umarım giyebilirler.Ya insan korkuyo tabiki ama dikkat edersen Allahım izniyle bişi olmaz. Bide herkes illa kötü bi anı anlatır böyle durumlarda, o iki tanıdığıma da o kadar saçma sapan şeyler dediler ki. Hala diyorlar inan. Tek yumurta ikizi olanların gelişimleri çok normal yani yaşıtlarıyla uyumlu vay efendim gelişimleri gerideymiş bilmem ne diyip duruyorlar. Halbuki çok normalller yani ki kıyafet alırken yaşına uygun alıyoruz tam oluyo, doktorda diyo tek gebeliğe uyumlu ölçüleri. Çift yumurta ikizlerine de aynı baskıyı hala yapıyorlar bak hala kaç sene olmuş yani onlarda yaşıtlarından 2 yaş daha büyük giyiyorlar
Evet sezeryan düşünüyoruz. Evet o haftalarda olacak büyük ihtimal. Sizinde mi tek yumurta ikizi?Doktor sezeryan mi düşünüyor 36.hftada anca olursunuz o tarihte bnmde 10 Aralık gozukuyor doğumla ilgili tarih vermedi doktor şuan 23.hftadayim
Valla şöyle doktorun bana söylediği en az 34e kadar bekleyelim, en geç 36da alalım. Ama daha erken de olabilir dedi. 28 sonrası daha dinlenerek geçireceğim canım sanırım.Ya bide 30.hfya diye biliyorum bn ikizlerin ayrılması öyle erken ayrılabiliyor muyuz
Canım cuma gunu tam 22 haftalıktım işte detaylıya girdim cok şükür saglıklıymışlarYok canım genel olarak plasenta suyu rahim ağzı iyi görünüyor dedi. Detay olarak söylemedi ama 2 hafta önce detaylı da 50mmlerdeydi şükür. Bu şekilde büyümeye devam ederlerse erken gelmek isteyebilirlee dedi. Sen şeker yüklemesi yaptırdın mı?
Evet doktorumuza guvenmek en mantıklı şey sanırım bu sürecteBana doktorum yapalım derse yapacağım
Canım benım şekerim en alt sınırda cıkıyor acşık kan şekeri ama ordan anlaşılmıyor heralde gebelik şekeri ki doktorum yapalım dediBu konuyla ilgili baya video izledim 6 tanesi yapılması taraftariydi biri cekimserdi. Ama doktorum gerek görmüyorum vb derse yaptırmam çünkü hepimizin hamilelik öncesi, hamilelik dönemi öykülerimiz farklı bunu öyküyü de bizi sürekli takip eden doktor daha iyi biliyor
30. Haftada mı ayrılabılıyoruz hakikatten kaçıncı haftada izne ayrılınıyorYa bide 30.hfya diye biliyorum bn ikizlerin ayrılması öyle erken ayrılabiliyor muyuz
Valla ole. Hersey manyak gbi zamlaniyo bole icime sinen bisi olmazsa buyuk ihtimal alicam gbiEvet çok doğru diyosun aslındabir an önce almak istiyorum çünkü almadıkça daha da artıyo fiyat veya tükeniyo ama herşey çok pahalı almadıkça almayasım geliyo
Kan tahlili yaptırdığım için aç gittim aç vuruldumKızlar tetanoz aşısı için tok ya da aç olmak gerekiyor mu?
En erken 32. Haftada30. Haftada mı ayrılabılıyoruz hakikatten kaçıncı haftada izne ayrılınıyor
Benim 2. genel izlemde açlık şekerim 49 çıktı en az 70 olması gerekiyormuş dahiliye vb gittik daha sonra 3 4 gün geçti acilde baktırdım 88 di normal dediler kendi doktorum o zaman bu haftalar bizim için önem arz etmez 24. Haftadan sonra bakacam dediCanım benım şekerim en alt sınırda cıkıyor acşık kan şekeri ama ordan anlaşılmıyor heralde gebelik şekeri ki doktorum yapalım dedi
Tam emon değilim ama bebeğim erken geleceği tarihte sezeryan günü vb alındığında izninde ona göre ayarlanıyor diye duymuştumEn erken 32. Haftada
Yok çift yumurta ikizi bnmkiler bna 32 den sonra konuşuruz dedi hiç tarih vermedi erken diyeEvet sezeryan düşünüyoruz. Evet o haftalarda olacak büyük ihtimal. Sizinde mi tek yumurta ikizi?
Bizim ikiz ya daha erken tarihte ayrılıyoruz bn yasal 30.hfta olarak biliyorumEn erken 32. Haftada
Yoo benim ki tam 22+0da 460 gr 26.5cm di haftasıyla uyumlu demedi mi doktor?kızlar bebiş 414 gram çıktı haftasıyla uyumlu dedi dr ama zayıf mı sanki 500 gramları filan duyunca acaba eksik mi besleniyorum dedim
Yani duran bebegide almak istemez herhlde ikiz gebe olanları çok dinledim genelde ztb erken geliyorlar ama 38 i gorende var dinlenme düşüncesi çok mantıklı şuan bile agirlastim sanki masa basi çalışıyorum ayaklar şişiyor ve karnım baya çıktı açıkçası 30.hftaya kdr dayanabilecek miyim bilmiyorumValla şöyle doktorun bana söylediği en az 34e kadar bekleyelim, en geç 36da alalım. Ama daha erken de olabilir dedi. 28 sonrası daha dinlenerek geçireceğim canım sanırım.
Benim 20+5 de 27 cm 440 Gramdi sadece boyu uzun doğar dedi haftası ile uyumluydu seninki kaç haftalık canimkızlar bebiş 414 gram çıktı haftasıyla uyumlu dedi dr ama zayıf mı sanki 500 gramları filan duyunca acaba eksik mi besleniyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?