2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kesinlikle bende bu hafta yaptırıcam bakalım şekeri. İnşallah bişey çıkmaz. Aslında her defasında ölçüyor rahim ağzını ama bu sefer söylemedi. Gayet güzel dedi sadece o kadar.

Bende öyleyim masabaşı ve hibrit çalışmama rağmen yorulmaya başladım. Akşamları uykular da normal değil artık. Tabi canım duran bebeği almak değil de daha çok hazırlamak için söyledi doktor da.

Kızlar merhaba, bu sabahtan itibaren sarı-yeşil renkte afedersiniz sümüksü yapıda akıntım var, doktorum 1 hafta daha yokmuş. 1 ay oldu kontrole gitmeyeli. Bu akıntı normal mi acaba?

Tam emon değilim ama bebeğim erken geleceği tarihte sezeryan günü vb alındığında izninde ona göre ayarlanıyor diye duymuştum
Erken doğum risklerinde tabii ki farklı bir düzenleme vardır bilmiyorum ama normal gebelikte özel sektörde 32. Haftada başlıyor izin doktorun izin raporuyla 37’ye kadar uzatabiliyorsun.
Ben mesela Allah izin verirse 35-36’lara kadar çalışmak istiyorum ki o süreyi doğum sonrasına aktarabileyim.

Yaa bende o doktora gittim geçenlerde gerçekten beklediğimden soğuktu hiç anlatmadı şu şurası bu burası diye ben eşime söylüyordum onlar bizim kadsr anlamiyor malum. Bir de sen randevuyu çok mu erken aldin 1550 neden ben 1750 ödedim nakit
Merhaba
Ben sadece uclu test yaptırdım o da temiz çıktı çok şükür. Benim bebeğin burun kemiği görünmedi once sonra devletteki perinatolog kısa gordu böbrek de genişleme kalpte delik gordu o yüzden endişelendim biraz
maşallah sanaaaa
en guzel bır resım.. saglıkla gelsın ınsallaahhh.
kacıncı haftanda gıtmıstın canım?
Amin tesekkurler☺
21+6 da gittim tam canim yukarıda bahsettiğim bulgulsr kaybolmuştu sadece kalpte küçük bir delik kalmıştı yani seninde ense burun normalse ikili testi çok önemseme bence sadece bir ihtimal. Yaşında varsa ondan yüksek cikmis olabilir
Ya ben 25. Haftada gidebileceğim sadece 24. Haftada mı yapılıyor
24-28. Haftalar arasında yapılıyor şeker yüklemesi canim

Plesantanın önde olması neden oluyormuş canım?

Evet benım 70 cıkmıştı sonra bi kere daha yapıldı 75 gbi bişey cıktı benım doktorumda gebelik şekeri ve gebelik tansıyonu için 24. Haftadan sonra onem arz edıyor demişti hatta hep düşük olan tansıyonum genelde 9-5 9-6 olan tansıyonum ilk defa 22. Haftada 11-6 11-8 arası olmaya başladı

Kesinlikle bende bu hafta yaptırıcam bakalım şekeri. İnşallah bişey çıkmaz. Aslında her defasında ölçüyor rahim ağzını ama bu sefer söylemedi. Gayet güzel dedi sadece o kadar.
Guzel gorunce yorum yapmıyolar zaten ben sadece ısrarla sordugum için mm soylemek zoru da kaldı kaçıncı hafta senın?

Yoo benim ki tam 22+0da 460 gr 26.5cm di haftasıyla uyumlu demedi mi doktor?
21+4 haftasıyla uyumluymuş öyle dedi dr ama önceden hep önden gidiyordu şimdi 21+2 çıktı acaba az mı yedim dedim
Benim 20+5 de 27 cm 440 Gramdi sadece boyu uzun doğar dedi haftası ile uyumluydu seninki kaç haftalık canim
21+4 canım, haftasıyla uyumlu dedi.
Kızlar merhaba, bu sabahtan itibaren sarı-yeşil renkte afedersiniz sümüksü yapıda akıntım var, doktorum 1 hafta daha yokmuş. 1 ay oldu kontrole gitmeyeli. Bu akıntı normal mi acaba?
bence gitmelisin başka bir hekime, yeşil akıntı enf belirtisi. önemli olduğunu sanmam ama ne kadar erken öğrenirsen o kadar düşük doz ilaçla atlatırsın.

Teşekkür ediyorum canım

Çok sağol canım benim 32 yaşındayım bende

Devlette de öyle canım doğum öncesi 8 sonrası 8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…