- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.679
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.681
Çoğul gebeliktede önüne iki hafta daha ekleniyor devletteDevlette de öyle canım doğum öncesi 8 sonrası 8
Aynen hem doğum öncesine hem sonrasına +2Çoğul gebeliktede önüne iki hafta daha ekleniyor devlette
Hmm o zaman devletle özel arasındaki fark ücretsiz izinde oluyor. Sanırım devlette 2 yıl ücretsiz hak var ama özelde 6 ayla sınırlıDevlette de öyle canım doğum öncesi 8 sonrası 8
İnşallah canımHmm o zaman devletle özel arasındaki fark ücretsiz izinde oluyor. Sanırım devlette 2 yıl ücretsiz hak var ama özelde 6 ayla sınırlıhalbuki hepsi çocuk hepsinin anneye ihtiyacı var bi yasa gelsede 2 sene olsa şu ücretsiz hakkı bizde de
Sonrasina yok canım sadece önüne 2 , toplam 18 hafta, eğer doğumdan önce kullanmazsa yine 18 e tamamlanacak şekilde doğumdan sonraya aktarılıyorAynen hem doğum öncesine hem sonrasına +2
23. Haftadayız canım. Senin?Guzel gorunce yorum yapmıyolar zaten ben sadece ısrarla sordugum için mm soylemek zoru da kaldıkaçıncı hafta senın?
Benimde aynısı oldu bende korktum başta önden çıkıyodu sonra niye haftasına geçti diye. Ama ayrıntılıda bir sorun yoktu yaa bişi olmaz inşallah21+4 haftasıyla uyumluymuş öyle dedi dr ama önceden hep önden gidiyordu şimdi 21+2 çıktı acaba az mı yedim dedim
21+4 canım, haftasıyla uyumlu dedi.
bence gitmelisin başka bir hekime, yeşil akıntı enf belirtisi. önemli olduğunu sanmam ama ne kadar erken öğrenirsen o kadar düşük doz ilaçla atlatırsın.
Ben adaylık kaldırma sınavına çalışırken+2 +2 şeklindeydiSonrasina yok canım sadece önüne 2 , toplam 18 hafta, eğer doğumdan önce kullanmazsa yine 18 e tamamlanacak şekilde doğumdan sonraya aktarılıyor
Bebeğin hareketlerini hissetmede etkisi var mı acaba onu merak ettimPlasenta öyle yerleşmiş yani normal bir durummuş bir sorun teşkil etmiyormuş sadece görüntü alınırken zor oluyor. Fotoğrafta da önde görünen plasenta
Evet canım geç hissetmeme o neden olmuşBebeğin hareketlerini hissetmede etkisi var mı acaba onu merak ettim
Yaa ben de hissetmiyorum benim de mi öyleEvet canım geç hissetmeme o neden olmuş
Bende 20. Haftada hissetmiştim şuan çok iyi hissediyorum.Yaa ben de hissetmiyorum benim de mi öyle
Bakalım ben ne zaman hissedicemBende 20. Haftada hissetmiştim şuan çok iyi hissediyorum.
Ben cumartesi alışveriş yaptım bugün kargoya verdilerKızlar lolons.com dan alışveriş yaptınız mı? Fiyatlar uygun gibi geldi
Gelince yazar mısın kalitelerini falan bende almak istiyorumBen cumartesi alışveriş yaptım bugün kargoya verdiler
Tabii ki canımGelince yazar mısın kalitelerini falan bende almak istiyorum
Yaşın kaç?Yaa bende o doktora gittim geçenlerde gerçekten beklediğimden soğuktu hiç anlatmadı şu şurası bu burası diye ben eşime söylüyordum onlar bizim kadsr anlamiyor malum. Bir de sen randevuyu çok mu erken aldin 1550 neden ben 1750 ödedim nakit
Merhaba
Ben sadece uclu test yaptırdım o da temiz çıktı çok şükür. Benim bebeğin burun kemiği görünmedi once sonra devletteki perinatolog kısa gordu böbrek de genişleme kalpte delik gordu o yüzden endişelendim biraz
Amin tesekkurler☺
21+6 da gittim tam canim yukarıda bahsettiğim bulgulsr kaybolmuştu sadece kalpte küçük bir delik kalmıştı yani seninde ense burun normalse ikili testi çok önemseme bence sadece bir ihtimal. Yaşında varsa ondan yüksek cikmis olabilir
24-28. Haftalar arasında yapılıyor şeker yüklemesi canim
Canım istersen 37 de ayrılıp 5 haftayı ekletebiliyorsun doğum sonrasınaDevlette de öyle canım doğum öncesi 8 sonrası 8
At bakalım neler aldınBen cumartesi alışveriş yaptım bugün kargoya verdiler
Göğüs pedi ile göğüs kalkanı arasındaki fark ne?Böyle bir liste gördüm
tabii, bir yakınım yaptırıyormuş şimdi mobilyacıda taslak hali hoşuma gitti henüz tamamlanmamış çıtaları vs eklenince tekrar atarım. çıtalı halini görünce beğenirsem burada yaptıracağım.Bulursanız beni de etiketler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?