- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.701
1 ayı geçmiştir canım ben alalı. bize biraz tarif etti ama soğuktu gerçekten. hatta 30 dk erken gittiğimiz için asistanı kaç randevusu diye sordu çok erken gelmişsiniz dedi bi surat astı ahdhx neyse kızçem iyiydi gerisi önemli değilYaa bende o doktora gittim geçenlerde gerçekten beklediğimden soğuktu hiç anlatmadı şu şurası bu burası diye ben eşime söylüyordum onlar bizim kadsr anlamiyor malum. Bir de sen randevuyu çok mu erken aldin 1550 neden ben 1750 ödedim nakit
evet zaten haftasına uyumlu olması iyiye işaret aslında sağlıklılar ya çok şükürBenimde aynısı oldu bende korktum başta önden çıkıyodu sonra niye haftasına geçti diye. Ama ayrıntılıda bir sorun yoktu yaa bişi olmaz inşallah
Benim gittiğim doktor da hiç bir şey anlatmadı. Hatta eşim dediki hocam sanki bir film izliyoruz ama dilini tek siz biliyorsunuz. Daha demin kalbini gördünüz falan dedi. Ben ve yanındaki asistanı duyacak kadar sessiz anlattı gerçekten. Rapor çıkarken neler olduğunu söyledi1 ayı geçmiştir canım ben alalı. bize biraz tarif etti ama soğuktu gerçekten. hatta 30 dk erken gittiğimiz için asistanı kaç randevusu diye sordu çok erken gelmişsiniz dedi bi surat astı ahdhx neyse kızçem iyiydi gerisi önemli değil
Ben de onu düşünüyorum ama oradaki izinler 15 tatile gider mi diye tam emin olamadımYaşın kaç?
Canım istersen 37 de ayrılıp 5 haftayı ekletebiliyorsun doğum sonrasına
At bakalım neler aldın
Göğüs pedi ile göğüs kalkanı arasındaki fark ne?
Fitil eridiği için onun beyazlığıdır, daha önce kullandım eridikçe o beyazlık geliyorduSelam kızlar ne sorucam
1. Progestan fitil alanlar iki üç saat sonra çamaşır da ıslaklık gibi sonrasında sabah kalkınca yine bu sefer de beyaz parça halinde çıktığı oluyor mu?
Benim bugün resmen üç posta halinde çıktı gibi.
Siz nasıl beceriyorsunuz?
2.Bugün kulağım sağ taraf özellikle sancı olmaya başladı. Buz gibi soğuk su ile duş almayı seviyorum dün sıcaktan iki kere yıkanınca duş sonrası direk sancı başlamıştı. Neyse yarın sabah asm ye gidip antibiyotik damla yazdırmayı düşünüyorum. İlerlerse antibiyotik lik olmak istemiyorum ilerlemeden çözmek şart. Sabaha kadar evde yapılacak bir öneriniz var mı? Antibiyotikli gebelerin de kullandığı bildiğiniz damla var mı?
Bugün karnım gergin. Akşam tokluk şekerim sınırda 130 çıktı ilk defa.
Tambuğday ekmeği kahvaltıda, öğlen domates, akşam tarhana çorbası içtim tek karbonhidrat bunlar biraz da kuruyemiş.
Balım 2. Sorunun cevabını bilemiyorumSelam kızlar ne sorucam
1. Progestan fitil alanlar iki üç saat sonra çamaşır da ıslaklık gibi sonrasında sabah kalkınca yine bu sefer de beyaz parça halinde çıktığı oluyor mu?
2.Bugün kulağım sağ taraf özellikle sancı olmaya başladı. Buz gibi soğuk su ile duş almayı seviyorum dün sıcaktan iki kere yıkanınca duş sonrası direk sancı başlamıştı. Neyse yarın sabah asm ye gidip antibiyotik damla yazdırmayı düşünüyorum. İlerlerse antibiyotik lik olmak istemiyorum ilerlemeden çözmek şart. Sabaha kadar evde yapılacak bir öneriniz var mı? Antibiyotikli gebelerin de kullandığı bildiğiniz damla var mı?
Tambuğday ekmeği kahvaltıda, öğlen domates, akşam tarhana çorbası içtim tek karbonhidrat bunlar biraz da kuruyemiş.
Ben 12. Haftaya kadar kullandım bana doktorum ağızdan al demişti uyumadan önce içiyordum yorgunluk vb sorunum olmuyordu ama bağırsaklarımi çok yavaşlattıgi için sanırım şişkinlikte mahvoluyordumSelam kızlar ne sorucam
yani bize de işte burası kalp burası böbrek filan dedi biraz ağzının içine içine konuşuyordu fiyat performans olarak memnun kaldım ama çok para versem memnun olmazdım.Benim gittiğim doktor da hiç bir şey anlatmadı. Hatta eşim dediki hocam sanki bir film izliyoruz ama dilini tek siz biliyorsunuz. Daha demin kalbini gördünüz falan dedi. Ben ve yanındaki asistanı duyacak kadar sessiz anlattı gerçekten. Rapor çıkarken neler olduğunu söyledi
15 tatil gider tatlım uzatırsanBen de onu düşünüyorum ama oradaki izinler 15 tatile gider mi diye tam emin olamadımgöğüs kalkanı göğüs ucunun yara olmasını önlüyor ve içine süt birikiyor akıp gitmiyor göğüs pedinde ıslak hissetme mikrop üretme gibi sorunlar oluyormus
Tatil de tatile gidince üzülüyorum15 tatil gider tatlım uzatırsan
Aşırı haklısın hatta şey olsa devlet öğretmenlerin de doğum izni bitince yaz tatili başlasa okullar açılınca part time olsa ohTatil de tatile gidince üzülüyorum
Hahaha aynen öyleAşırı haklısın hatta şey olsa devlet öğretmenlerin de doğum izni bitince yaz tatili başlasa okullar açılınca part time olsa oh
İşte kalkan alınca göğüs pedi almaya kullanmaya gerek var mı onu diyorumBen de onu düşünüyorum ama oradaki izinler 15 tatile gider mi diye tam emin olamadımgöğüs kalkanı göğüs ucunun yara olmasını önlüyor ve içine süt birikiyor akıp gitmiyor göğüs pedinde ıslak hissetme mikrop üretme gibi sorunlar oluyormus
Yaa doğru içerde nerede kalacak onca şey her gün. Uygulama şeklim doğruysa sıkıntı yok.Fil eridiği için onun beyazlığıdır, daha önce kullandım eridikçe o beyazlık geliyordu
Ayy ben sanıyorum progestan ı yanlış kullanıyorum tam sokamıyorum da ondan geliyor sandım gün boyu kaç kez çamaşır değişiyorum.Balım 2. Sorunun cevabını bilemiyorum
1. Soruya cevap iki gebeliğimde de haftalarca kullandım aynen dediğin gibi oluyo çözüm yok maalesef doğru uyguluyorsun ama progestan fitilin fıtratı bu
Şeker içinde stres olma stres de yükseltiyo çok yaşadım. Tarhana çorbasındaki karbonhidrattandır belki hiç takılma yüksek çıkmamış sonuçta yarın protein ve sebzeyi artırırsın. Bide daha önce dediğim gibi karbonhidrat aldığın öğünlerden sonra 15 dk yürü evin içinde farkı göreceksin.
Pandemide 24 de filan ayrılıyor muş millet biz kaçırdık doğum izni vs daha uzunmuşHahaha aynen öyleYaz olunca kuzenlerimi falan arıyorum işteyim falan diyorlar şaşırıyorum nasıl yani gibi oluyor Aralık olması iyi oldu okul açıldığı hafta okul nöbetinden muaf olduğumjz hafta oluyor hemen hemen 1 ay çalışıp tekrar izne ayrılıyoruz bir de süt izninin yarısi diğer yılın ilk donemine kadar sarkıyor nöbette
Ay aynen. Bende 1200 tl verdim o yüzden rahatım. Bide sağlıklı olduğunu öğrendim. Kendi doktorum güler yüzlü herşeyi anlatıyor. Çok para verseydim daha çok şey beklerdim. Beklentimi karşıladıyani bize de işte burası kalp burası böbrek filan dedi biraz ağzının içine içine konuşuyordu fiyat performans olarak memnun kaldım ama çok para versem memnun olmazdım.ben hayatımda arkadaş olarak akraba olarak falan da asla mıymıntı enerjisi düşük insan normalde de çekemem şusn hiç çekemem dr'da da enerjisi yüksek birini arıyorum.
Bende kullandım öyle beyaz parça parça geliyordu hem çok kaşındırıyordu hem de çok akıntı oluyordu. Doktorum fitili koyduktan sonra 15 dk yürü iyice erisin dedi öyle yapınca daha rahat kullanmıştımİşte kalkan alınca göğüs pedi almaya kullanmaya gerek var mı onu diyorum
Yaa doğru içerde nerede kalacak onca şey her gün. Uygulama şeklim doğruysa sıkıntı yok.
Ayy ben sanıyorum progestan ı yanlış kullanıyorum tam sokamıyorum da ondan geliyor sandım gün boyu kaç kez çamaşır değişiyorum.
Ayy arkadaşın da gebelik şekeri varmış 35.haftada suyu gelmiş diyet yapmış o da kanını ölçmüş hep parmaktan o dedi çok dikkat et dedi.
Benım de dogum ıznımın 2 haftası somestera denk gelecekHahaha aynen öyleYaz olunca kuzenlerimi falan arıyorum işteyim falan diyorlar şaşırıyorum nasıl yani gibi oluyor Aralık olması iyi oldu okul açıldığı hafta okul nöbetinden muaf olduğumjz hafta oluyor hemen hemen 1 ay çalışıp tekrar izne ayrılıyoruz bir de süt izninin yarısi diğer yılın ilk donemine kadar sarkıyor nöbette
Eczacının asistanı da bana direk yat gibi bir şey söylediBende kullandım öyle beyaz parça parça geliyordu hem çok kaşındırıyordu hem de çok akıntı oluyordu. Doktorum fitili koyduktan sonra 15 dk yürü iyice erisin dedi öyle yapınca daha rahat kullanmıştım
Can sağlığı olsun ne yapalım sizin doğum ne zaman?Benım de dogum ıznımın 2 haftası somestera denk gelecek
Benım 12 ocak olarak gorunuyo ama aralıkta dogar yuksek ıhtımalleEczacı da bana direk yat düşmesin gibi bir şey söyledi
Can sağlığı olsun ne yapalım sizin doğum ne zaman?
Kasım ara tatili de gidiyor 32 de ayrılırsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?