2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
evet zaten haftasına uyumlu olması iyiye işaret aslında sağlıklılar ya çok şükür
Aynen bide bu normalmiş bidahaki gittiğimizde önde görebilirmişiz bugün kabak çekirdeği alcam bebek için iyimiş de ben pek yemiyodum onuda yiyim. Bebeğe yarayacak şeyleri yeni yemeye başladım, yeni yeni yumurta yiyorum tam yemeye başlıcam kokusu fena yapıyo yoğurda da yeni başladım sayılır. Probiyotik maya aldım hatta evdeki mayayla karıştırıp yoğurt mayaladım daha sağlıklı olur diye.

Kızlar park yatak ELele Donna almayı düşünüyorum
Bu modeli tercih eden var mı?
Bilmiyorum da marka güzel bende bebek arabasını alcam. Bide çok ertelemeyin 2 hafta önce fiyat baktık iki gün öncede sipariş için gittik fiyatlar artmıştı.

Bebek arabası ve park yatak alan var mı arkadaslar, önerilerinize talibim
Bir türlü marka-modele karar veremıyorum

Bilmiyorum da marka güzel bende bebek arabasını alcam. Bide çok ertelemeyin 2 hafta önce fiyat baktık iki gün öncede sipariş için gittik fiyatlar artmıştı.
Elelenin bebek arabasını bende duydum güzel olduğunu ama modellerini pek bilmiyorum.Hem yenidoğan hemde sonrasında kullanbileceğimiz hangi modeline bakıyorusn?

Ben hafta sonu e-bebeğe gittim.Pek çok model aşırı geniş yapıdaydı ben o yüzden 70X110 boyutlu olanları araştırıyorum.Kenar tarafları düz değil de ovalimsi olanlar enden daha çok yer kaplıyor.
E- bebekte fiyatlar 1800TL civarından başlıyordu 7000 küsüre kadar çok farklı fiyatlar vardı.
Forumdaki pek çok arkadaş elele aldığı için bana da bu marka yakın geliyor ama modele daha net karar vermedi.
Sadece anne yanında bir kademe daha aşağıya inebilen bu yan parça detayına dikkat ediyorum. Şuan full sabit olanlara göre daha mantıklı geldi bana

Elele Donna yada Almonte modelleri mantıklı geliyor

magositi aç mı kullanıyorsun tok mu ?

Stres yapma bebeğine daha çok zarar verir doktorum bana kanaman yoğun olmadığı sürece korkma dedi kırmızı değil kahve ise zaten eski ve beklemiş bir kan oluyormuş telaş yapmaya gerek yok demişti, haber verirsin muayeneden sonra inşallah bir defalık bir şeydir

kabak çekirdeğinde çok yüksek magnezyumda var. magnezyum gebelikte çok önemli. ben çok ağrı çekiyordum uyuyamıyordum dr gittim dün magnezyumu arttırdı hemen etki etti.annemler 4 kız kardeşler zayıf bebek doğuran bir teyzem var 2800 doğmuş kızı doğumda da çok bağırmış doğurup çıkınca diğer kız kardeşler kuzenime bakıp bunun için mi o kadar bağırdın demiş gününü tamamlayıp en ufak doğan benim 4 kilo doğmuşum, kardeşim 7.5 aylık 4 kilo doğmuş, teyzemin oğlu 6kilo doğmuş hepsi diyor ki bol bol et ye peynir ye. 6 kilo doğuran teyzemin karışımı var muz süt badem fındık bal karıştırır içermiş. ben de ara öğün olarak bu karışımı yapacağım bebeğe kilo aldırır mı sence yapayım mı diye sordum eşime bu karışımın kilo aldırmayacağı biri olduğunu sanmam diyo ekstra olarak değil de ara öğün olarak bunu içeceğim artık

Gumusun iyilestirici ozelliginden dolayi kullaniliyor gumus kapak. Oglumda gogus kalkani cok isime yaramisti. Kalkanda gogus ucu bi yere temas etmedigi icin hemen iyilesmisti. Kremi surup kalkani kullanabiliyorsun rahatca. Ama gumus kapak hic kullanmadim. Ilk basta kullanirsak acaba yara olmadan baslayabilir miyiz emzirmeye. Simdilik gogus pedi ve kalkani aldim. Ama yara olmasini en bastan onleyecekse gumus kalkan almak da mantikli

Başın sağ olsun canım

Allahın izniyle hiçbir şey olmaz git dr'a tabiki asla ihmal etme, dua et bol bol. plasentası aşağıda olanlarda her zaman yukarı çıkmayabiliyor ve bazen kanamalar gözükebiliyor bir tık daha riskli geçiyor onu da bol istirahatle sağlıkla atlatıyor gebeler. benim bir yakınımın da plasentası aşağıda hiç sorun yaşamadı çok şükür hatta 36. haftasında kendi temizliğini bile kendi yapıyor hala maşallahı var. dr sadece normal doğum yapmasının riskli olacağını söylemiş zorunlu sezaryen olacak.

Canım 37. Haftadan itibaren sanırım ara ara takılıyor günde 1 saat kadar doğum öncesi

Ben Park yatağı Elele madre aldım be ek arabasını annem saklanmıştı onu kullanacağım ama alsaydim kinderkraft ya da yoyko alacaktım

Günaydın, amniyon sıvı fazlalığı (polihidramniyoz) bende de fazla çıktı ya sakindim ama kafama takıldı biraz arastırdım gebelık diyabeti ve bebeğin o sıvıyı yutmasındaki sıkıntılardan oluyormuş. Ayrıca kordon sarkması da oluyormuş. Erken doğum riski de varmış.
Cayı Sekersız içiyorum artık ekmeği azalttım. Liste verildi onada uymaya çalışıyorum. 1 haftada etki eder mi bol su içicem.
Günlük 1 bardak süt, 1 bardak sade kefir aralarda. Cmtesi sabah yükleme yapılacak. Sağlık ocagında verdıgım kan testinde çıkanları size atayım. Bilen varsa bakabilirmi bende gizli şekermi var.

Eklentiler

• Screenshot_20230815_101928.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20230815_101908.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20230815_101816.webp
    6 KB · Görüntüleme: 59
Hangi markaları önerirsin canım onlara da bakalım

Kolesterol bende de fazla çıkmıştı aile hekimim de dahiliyeci de önemsememisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…