- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.761
Aynen bide bu normalmiş bidahaki gittiğimizde önde görebilirmişiz bugün kabak çekirdeği alcam bebek için iyimiş de ben pek yemiyodum onuda yiyim. Bebeğe yarayacak şeyleri yeni yemeye başladım, yeni yeni yumurta yiyorum tam yemeye başlıcam kokusu fena yapıyo yoğurda da yeni başladım sayılır. Probiyotik maya aldım hatta evdeki mayayla karıştırıp yoğurt mayaladım daha sağlıklı olur diye.evet zaten haftasına uyumlu olması iyiye işaret aslında sağlıklılar ya çok şükür
Bilmiyorum da marka güzel bende bebek arabasını alcam. Bide çok ertelemeyin 2 hafta önce fiyat baktık iki gün öncede sipariş için gittik fiyatlar artmıştı.Kızlar park yatak ELele Donna almayı düşünüyorum
Bu modeli tercih eden var mı?
Elelenin bebek arabasını bende duydum güzel olduğunu ama modellerini pek bilmiyorum.Hem yenidoğan hemde sonrasında kullanbileceğimiz hangi modeline bakıyorusn?Bilmiyorum da marka güzel bende bebek arabasını alcam. Bide çok ertelemeyin 2 hafta önce fiyat baktık iki gün öncede sipariş için gittik fiyatlar artmıştı.
Ben hafta sonu e-bebeğe gittim.Pek çok model aşırı geniş yapıdaydı ben o yüzden 70X110 boyutlu olanları araştırıyorum.Kenar tarafları düz değil de ovalimsi olanlar enden daha çok yer kaplıyor.Bebek arabası ve park yatak alan var mı arkadaslar, önerilerinize talibim
Bir türlü marka-modele karar veremıyorum
magositi aç mı kullanıyorsun tok mu ?Benim ilk haftalardan itibaren sertlesme, bebegin bi tarafa toplanmasi oluyordu. 12. Haftadan beri magnezyum kullaniyorum ve her gun maden suyu iciyorum artik sertlesmiyor. Magosit kullaniyorum hap seklinde. Doktoruna soyleyip degistirmesini isteyebilirsin magnezyumunu
Tok kullaniyorum aksam yemeginden sonramagositi aç mı kullanıyorsun tok mu ?
Stres yapma bebeğine daha çok zarar verir doktorum bana kanaman yoğun olmadığı sürece korkma dedi kırmızı değil kahve ise zaten eski ve beklemiş bir kan oluyormuş telaş yapmaya gerek yok demişti, haber verirsin muayeneden sonra inşallah bir defalık bir şeydir2 hafta önce detaylı ultrasonda benim de plesantam aşağıda çıktı ama doktor bunun sonraki haftalarda duzeleceğini risk oluşturmadığını söyledi. Ama belki de benim durumumun da sebebi budur. Lekelenme devam ediyor mu diye korkudan uyuyamıyorum bile. Sanki durdu gibi ped taktım ufak kahverengi iz oldu sadece. Yarın gidicem baktırıcam bu stresle rahat edemem asla
kabak çekirdeğinde çok yüksek magnezyumda var. magnezyum gebelikte çok önemli. ben çok ağrı çekiyordum uyuyamıyordum dr gittim dün magnezyumu arttırdı hemen etki etti.annemler 4 kız kardeşler zayıf bebek doğuran bir teyzem varAynen bide bu normalmiş bidahaki gittiğimizde önde görebilirmişiz bugün kabak çekirdeği alcam bebek için iyimiş de ben pek yemiyodum onuda yiyim. Bebeğe yarayacak şeyleri yeni yemeye başladım, yeni yeni yumurta yiyorum tam yemeye başlıcam kokusu fena yapıyo yoğurda da yeni başladım sayılır. Probiyotik maya aldım hatta evdeki mayayla karıştırıp yoğurt mayaladım daha sağlıklı olur diye.
ben tok alıyorummagositi aç mı kullanıyorsun tok mu ?
Gumusun iyilestirici ozelliginden dolayi kullaniliyor gumus kapak. Oglumda gogus kalkani cok isime yaramisti. Kalkanda gogus ucu bi yere temas etmedigi icin hemen iyilesmisti. Kremi surup kalkani kullanabiliyorsun rahatca. Ama gumus kapak hic kullanmadim. Ilk basta kullanirsak acaba yara olmadan baslayabilir miyiz emzirmeye. Simdilik gogus pedi ve kalkani aldim. Ama yara olmasini en bastan onleyecekse gumus kalkan almak da mantikliBenimde erken doğdu sizin kaç haftalıktı?
Amniyon sıvısı şeker vs durumunuzu nasıl?
Keşke branşçı olsaymışım ünv yazarken aklıma gelse bunlar öyle yapardım.
Peki gümüş kapak ne iş görecek?
Benim oğlumda aldığım göğüs pedleri süt saklama poşetleri hep öylece kaldı. Verdim sonra.
Gümüş kapak kalkan ped aklım karışıyor öyle dolu dolu emzirmediğimden sütüm olmadığından çokta hakim değilim konuya.
keşke daha erken alsaydım ya bende şu an hiç almak istemiyorum artıkBen geçen ay aldım tacın fiyatı falan arttı hep. Lohusa takımlarının fiyatı da arttı.
Başın sağ olsun canımDoğumdan sonra hepsi de kullanılacak o zaman
Parmaktan kan ölçmenizi tavsiye ederim. Benim bugün basit bir çorba ile sınır çıktı ki perinatalog insülin vurdurmak gerekir sınır üstü çıkarsa dedi .
Benimde 30 haftalıktı yaşamadı ne yazıkki ciğerleri gelişmediği için muhtemelen şekerden kaybettik.
Sizin erken doğum sebebi şeker mi diye düşündü doktorunuz?
Şeker ölçüm takibi insana yol gösteriyor kesinlikle neyi ne kadar yiyeceğinize kadar her konuda aydınlatıyor.
Heyet raporu 40 gün galiba iki kez mi alacaksınız özelden mi alınıyor?
Allahın izniyle hiçbir şey olmaz git dr'a tabiki asla ihmal etme, dua et bol bol. plasentası aşağıda olanlarda her zaman yukarı çıkmayabiliyor ve bazen kanamalar gözükebiliyor bir tık daha riskli geçiyor onu da bol istirahatle sağlıkla atlatıyor gebeler. benim bir yakınımın da plasentası aşağıda hiç sorun yaşamadı çok şükür hatta 36. haftasında kendi temizliğini bile kendi yapıyor hala maşallahı var. dr sadece normal doğum yapmasının riskli olacağını söylemiş zorunlu sezaryen olacak.2 hafta önce detaylı ultrasonda benim de plesantam aşağıda çıktı ama doktor bunun sonraki haftalarda duzeleceğini risk oluşturmadığını söyledi. Ama belki de benim durumumun da sebebi budur. Lekelenme devam ediyor mu diye korkudan uyuyamıyorum bile. Sanki durdu gibi ped taktım ufak kahverengi iz oldu sadece. Yarın gidicem baktırıcam bu stresle rahat edemem asla
Canım tahmini ne zaman doğum olacakAh aynı dert bende de var. 2 hafta sömestıra denk geliyor o yüzden 35 gibi izne ayrılsam mı diye düşünüyorum
Canım 37. Haftadan itibaren sanırım ara ara takılıyor günde 1 saat kadar doğum öncesiGumusun iyilestirici ozelliginden dolayi kullaniliyor gumus kapak. Oglumda gogus kalkani cok isime yaramisti. Kalkanda gogus ucu bi yere temas etmedigi icin hemen iyilesmisti. Kremi surup kalkani kullanabiliyorsun rahatca. Ama gumus kapak hic kullanmadim. Ilk basta kullanirsak acaba yara olmadan baslayabilir miyiz emzirmeye. Simdilik gogus pedi ve kalkani aldim. Ama yara olmasini en bastan onleyecekse gumus kalkan almak da mantikli
Ben Park yatağı Elele madre aldım be ek arabasını annem saklanmıştı onu kullanacağım ama alsaydim kinderkraft ya da yoyko alacaktımBebek arabası ve park yatak alan var mı arkadaslar, önerilerinize talibim
Bir türlü marka-modele karar veremıyorum
Hangi markaları önerirsin canım onlara da bakalımLolons firması geçen sene çalıştığım e-ticaret firması ile anlaşmlıydı.
Fuar firmasıdır aynı zamanda.
Genelde ihracat ağırlıklı ürünleri vardır.Ben fuarda firma yetkilileri ile tanıştığımda ürünleride incelemiştim.Güzellerdi.
Eski iş yerimin bana en büyük katkısı 100 ve üstü anne-bebek firması ile çalışıyor olmasıydı.Çoğu markaya bu sayede aşınayım
Kolesterol bende de fazla çıkmıştı aile hekimim de dahiliyeci de önemsememistiGünaydın, amniyon sıvı fazlalığı (polihidramniyoz) bende de fazla çıktı ya sakindim ama kafama takıldı biraz arastırdım gebelık diyabeti ve bebeğin o sıvıyı yutmasındaki sıkıntılardan oluyormuş. Ayrıca kordon sarkması da oluyormuş. Erken doğum riski de varmış.
Cayı Sekersız içiyorum artık ekmeği azalttım. Liste verildi onada uymaya çalışıyorum. 1 haftada etki eder mi bol su içicem.
Günlük 1 bardak süt, 1 bardak sade kefir aralarda. Cmtesi sabah yükleme yapılacak. Sağlık ocagında verdıgım kan testinde çıkanları size atayım. Bilen varsa bakabilirmi bende gizli şekermi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?