2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benım suyum normal, tansiyon içinde normal şu anlık dedi 14-9 olursa haber vermemi istedi dün akşam 10-6 ölçtüm yine.
Bu arada ben doktoruma kendim sordum kalbinde delik vs var mı diye yokmuş özellikle kalbe bakıyorlar canım bütün organları inceliyor

Anladım canım bende yaptıracagım buyuk ihtimal zaten

Bebek arabası ve park yatak alan var mı arkadaslar, önerilerinize talibim
Bir türlü marka-modele karar veremıyorum
Sohrabcım merhaba hamile misin? yaaa beni hatırlar mısın bilmiyorum konuşuyoduk senınle düşük yaptıgımızda 3 sene once bülent tıraşta tedavi goruyordum baya mesajlaşıyoduk o sayfamı kapattım sonra ben.

Sen kacinci hafta izne ayriliyorsun doguma 3 hafta kala zorunlu izini soruyorum benle aynisin 1 mart adet tarihim
Ben ekimin ya 2 sinde ya 8 inde izne ayrılirim diye düşünüyorum cumadan ders programı değişir sen

Sen kacinci hafta izne ayriliyorsun doguma 3 hafta kala zorunlu izini soruyorum benle aynisin 1 mart adet tarihim
Ben zorunlu izne kalmam herhalde hem tatile gidiyor hem de 12. Sınıflarimi 2. Dönem sınava Kendi gozetimimde hazırlansınlar istiyorum ama her şey nasip

Merhaba kızlar 22 haftalığım sağ göğsümden 3 gündür sıvı geliyor doktor normal ama uğraşma erken doğumu tetikleyebilir dedi. Dokunmuyorum ama gelmeye devam ediyor ne yapabilirim başına gelen var mı ?

19 temmuzda almışım randevuyu. yok baya kalbini inceledi kalbi olduğunu söyledi de hatta çok fazla inceledi acaba bir şey mi var diye ben evhamlandım iyi mi kalbi dedim evet çok sağlıklı dedi elhamdülillah.
Anladim canim bana devletteki perinatolog 18 haftalikken kalbinde delik var demişti onu söylemiştim bu doktora acaba o yüzden mi çok baktı dedim kalbine. Baya bir baktı sonunda küçük bir delik buldu amniyosentez önerdi istemedim tabi insallah birsey yoktur
Anladjm canim çok sagol ❤

Kayınvalidem bu kumaşlardan puset örtüsü, emzirme örtüsü ve emzirme yastığı yaptırıyor. Bide aynı kumaştan nevresim diktiriyorlar. Nasıl sizce?
Alttaki beyaz desenli tatlı görünüyor üniseks ürünler daha hoş görünüyor bence bebekte

Ben Park yatağı Elele madre aldım be ek arabasını annem saklanmıştı onu kullanacağım ama alsaydim kinderkraft ya da yoyko alacaktım
Çok tesekkur ederım kızlar ekran resmı aldım arastırcagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…