- 3 Mayıs 2021
- 1.339
- 1.401
- 83
- 39
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.781
Sömestra denk gelince iznimiz yanıyor mu? Çok üzüldüm yaBenım de dogum ıznımın 2 haftası somestera denk gelecek
Kasım ara tatili de gidiyorSömestra denk gelince iznimiz yanıyor mu? Çok üzüldüm yayani 2 hafta fazladan izin olması lazım bize
Sen kacinci hafta izne ayriliyorsun doguma 3 hafta kala zorunlu izini soruyorum benle aynisin 1 mart adet tarihimKasım ara tatili de gidiyor
22+4 canım23. Haftadayız canım. Senin?
Benım suyum normal, tansiyon içinde normal şu anlık dedi 14-9 olursa haber vermemi istedi dün akşam 10-6 ölçtüm yine.Şeker mi tetikledi sizce tansiyonu. Çünkü benimde normal tansiyonum 9 6 iken son zamanlarda sizin gibi 11 6 11 8 çıkmaya başladı. Suyum fazla şekerden supheleniliyor
Benim yaşım 29 canım
Benimde 1 ayı gecmistir neyse sağlık olsun. Bir de bisey daha sorucam senin bebeğinin kalbine özellikle dikkat etti mi delik vesaire bulana kadar yoksa çok üstünde durmadı mi ?
Plasenta aşağıda olmasından olabilir canım bir doktora görünmek de fayda var cok gecmis olsun
Anladım canım bende yaptıracagım buyuk ihtimal zatenBende yaptıracağım canım
Bende şeker riski kilo v.s yok normalde ama ailemde şeker hastası olanlar var. Risk gruunda olabilirim
Kadın doğumcumda Dahiliyeci olan kendi halamda şeker yükleme testi yaptırmamı istediler. İki doktorumda bir sıkıntı ve prblem olmayacağını içerideki şeker oranını günlükte çok rahat zaten tükettiğimizi söylediler
Sohrabcım merhaba hamile misin?Bebek arabası ve park yatak alan var mı arkadaslar, önerilerinize talibim
Bir türlü marka-modele karar veremıyorum
Ben ekimin ya 2 sinde ya 8 inde izne ayrılirim diye düşünüyorum cumadan ders programı değişir senSen kacinci hafta izne ayriliyorsun doguma 3 hafta kala zorunlu izini soruyorum benle aynisin 1 mart adet tarihim
Ben zorunlu izne kalmam herhalde hem tatile gidiyor hem de 12. Sınıflarimi 2. Dönem sınava Kendi gozetimimde hazırlansınlar istiyorum ama her şey nasipSen kacinci hafta izne ayriliyorsun doguma 3 hafta kala zorunlu izini soruyorum benle aynisin 1 mart adet tarihim
Bir kere öyle dene canım bak farkı olacak mıEczacının asistanı da bana direk yat gibi bir şey söyledi
Can sağlığı olsun ne yapalım sizin doğum ne zaman?
Kasım ara tatili de gidiyor 32 de ayrılırsak
Evet 2.5 Altima düserse problem olabilir ama 3 üstü genel olarak iyi, Tabi bir de rahim ağzının kapalı vs olması gerekiyo, bir kaç detayı varBana hatta 2.5 cm dedi doktorum25 mm e kadar sıkıntı yokmuş. Aman allah korusun bizleri
Rahım agzının kapalı olmasından haberım yoktu ölçüm yeterli sanıyordumEvet 2.5 Altima düserse problem olabilir ama 3 üstü genel olarak iyi, Tabi bir de rahim ağzının kapalı vs olması gerekiyo, bir kaç detayı var
O da bir etken ama doktor herşey iyi dediyse demek ki kapalıRahım agzının kapalı olmasından haberım yoktu ölçüm yeterli sanıyordum
Anladim canim bana devletteki perinatolog 18 haftalikken kalbinde delik var demişti onu söylemiştim bu doktora acaba o yüzden mi çok baktı dedim kalbine. Baya bir baktı sonunda küçük bir delik buldu amniyosentez önerdi istemedim tabi insallah birsey yoktur19 temmuzda almışım randevuyu. yok baya kalbini inceledi kalbi olduğunu söyledi de hatta çok fazla inceledi acaba bir şey mi var diye ben evhamlandım iyi mi kalbi dedim evet çok sağlıklı dedi elhamdülillah.
Anladjm canim çok sagol ❤Benım suyum normal, tansiyon içinde normal şu anlık dedi 14-9 olursa haber vermemi istedi dün akşam 10-6 ölçtüm yine.
Bu arada ben doktoruma kendim sordum kalbinde delik vs var mı diye yokmuş özellikle kalbe bakıyorlar canım bütün organları inceliyor
Alttaki beyaz desenli tatlı görünüyor üniseks ürünler daha hoş görünüyor bence bebekteKayınvalidem bu kumaşlardan puset örtüsü, emzirme örtüsü ve emzirme yastığı yaptırıyor. Bide aynı kumaştan nevresim diktiriyorlar. Nasıl sizce?
Gökkuşağı olan yorgan ve yastık kılıfı olacak, pembe olan da çarşaf olacakAlttaki beyaz desenli tatlı görünüyor üniseks ürünler daha hoş görünüyor bence bebekte
Ben hafta sonu e-bebeğe gittim.Pek çok model aşırı geniş yapıdaydı ben o yüzden 70X110 boyutlu olanları araştırıyorum.Kenar tarafları düz değil de ovalimsi olanlar enden daha çok yer kaplıyor.
E- bebekte fiyatlar 1800TL civarından başlıyordu 7000 küsüre kadar çok farklı fiyatlar vardı.
Forumdaki pek çok arkadaş elele aldığı için bana da bu marka yakın geliyor ama modele daha net karar vermedi.
Sadece anne yanında bir kademe daha aşağıya inebilen bu yan parça detayına dikkat ediyorum. Şuan full sabit olanlara göre daha mantıklı geldi bana
Elele Donna yada Almonte modelleri mantıklı geliyor
Eki Görüntüle 3286910
Çok tesekkur ederım kızlarBen Park yatağı Elele madre aldım be ek arabasını annem saklanmıştı onu kullanacağım ama alsaydim kinderkraft ya da yoyko alacaktım
Çok guzel yaa, keske benım kayınvalıdenın de aklına gelse boyle seyler, benım yerime de öp elleriniKayınvalidem bu kumaşlardan puset örtüsü, emzirme örtüsü ve emzirme yastığı yaptırıyor. Bide aynı kumaştan nevresim diktiriyorlar. Nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?