- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.801
EvetSohrabcım merhaba hamile misin?yaaa beni hatırlar mısın bilmiyorum konuşuyoduk senınle düşük yaptıgımızda 3 sene once bülent tıraşta tedavi goruyordum baya mesajlaşıyoduk o sayfamı kapattım sonra ben.
Bence de olmalı, bıızım ıcın deıl bebekler ıcın olmalı, ızın surelerı cok az cıdden, bence ek gıdaya gecene kadsr anneler bebeklerıne bakabılmelı, o zaman daha saglıkla cocuklar yetısırSömestra denk gelince iznimiz yanıyor mu? Çok üzüldüm yayani 2 hafta fazladan izin olması lazım bize
Ne kadara yaptırıyormuş acabatabii, bir yakınım yaptırıyormuş şimdi mobilyacıda taslak hali hoşuma gitti henüz tamamlanmamış çıtaları vs eklenince tekrar atarım. çıtalı halini görünce beğenirsem burada yaptıracağım.
Kayınvaliden zevkliymiş gerçekten tebriklerGökkuşağı olan yorgan ve yastık kılıfı olacak, pembe olan da çarşaf olacak
Doğru söylüyorsun ben doğumdan sonra raporla seneyi bitireceğim mecbur rapor alamazsam ücretsiz izin yapacak bişey yokBence de olmalı, bıızım ıcın deıl bebekler ıcın olmalı, ızın surelerı cok az cıdden, bence ek gıdaya gecene kadsr anneler bebeklerıne bakabılmelı, o zaman daha saglıkla cocuklar yetısır
Ben seçtimKayınvaliden zevkliymiş gerçekten tebrikler
Bızım okuldan bıkac kısı heyet raporu aldı, onlara da sorucam dogumdan sonra nereden nasıl almıslar, ucret karsılıgı alınır dıye dusunuyorum, cunku ekonomı berbat, para da lazımDoğru söylüyorsun ben doğumdan sonra raporla seneyi bitireceğim mecbur rapor alamazsam ücretsiz izin yapacak bişey yok
Tam yüzden çekmemişler bence o yüzden.Kızlar bişey sorucam 20 haftalıkken çekilmişti bu görüntü neden bu kadar çirkin acaba bebeğe benzemiyorküçük diye mü böyle dedim ama atılan fotolar da ki bebekler gayet tatlı annesi babası olarakda elimiz ayağımız düzgün sayılır kendimizede benzetemedik
Ya ultrason makinasi iyi degil ya da plesanta onde (bnm ole) fotograf net cikmio. Baska bi sebebi yokKızlar bişey sorucam 20 haftalıkken çekilmişti bu görüntü neden bu kadar çirkin acaba bebeğe benzemiyorküçük diye mü böyle dedim ama atılan fotolar da ki bebekler gayet tatlı annesi babası olarakda elimiz ayağımız düzgün sayılır kendimizede benzetemedik
Benimde öyle. Çok zor çektiler yüzünün resmini.Ya ultrason makinasi iyi degil ya da plesanta onde (bnm ole) fotograf net cikmio. Baska bi sebebi yok
Sevindim canım dinlen bol bol sen de bekleyeceğiz artıkGunaydın herkese, plesantam aşağıda olduğu için bebeğin kafası baskı yapıp kanamaya sebep olmuş dedi doktorum. Detaylıda da plesantam aşağıda çıkmıştı zaten. 2 hafta ekstra dikkat dedi yorulmamak ağır kaldırmamak vs. Yukarı çıkarmış sonradan. Bebeğim gayet iyi şükür
Canım göğüs pedi koy sürekli değiştir uğraşma ama başıma gelmedi ama bunlar olabilecek şeyler doktor da normal demiş zatenMerhaba kızlar 22 haftalığım sağ göğsümden 3 gündür sıvı geliyor doktor normal ama uğraşma erken doğumu tetikleyebilir dedi. Dokunmuyorum ama gelmeye devam ediyor ne yapabilirim başına gelen var mı ?
Heyet raporu çok zor alınıyor bi rahatsızlık olmadan almak zor. Artık bakacağız bi şekilde seneyi kapatmak lazım. Dediğin gibi krediler var borç var para da lazımBızım okuldan bıkac kısı heyet raporu aldı, onlara da sorucam dogumdan sonra nereden nasıl almıslar, ucret karsılıgı alınır dıye dusunuyorum, cunku ekonomı berbat, para da lazım
İlişkiye girdikten sonra mı oldu?2 hafta önce detaylı ultrasonda benim de plesantam aşağıda çıktı ama doktor bunun sonraki haftalarda duzeleceğini risk oluşturmadığını söyledi. Ama belki de benim durumumun da sebebi budur. Lekelenme devam ediyor mu diye korkudan uyuyamıyorum bile. Sanki durdu gibi ped taktım ufak kahverengi iz oldu sadece. Yarın gidicem baktırıcam bu stresle rahat edemem asla
Sizde öğretmensiniz sanırım.Şekerden dolayı deıl kaybım, kasılmalar baslamıstı, bır de o gebelıgımde cok fazla kanama yasamıstım doktorum bu kanamalar erken dogumu tetıkler ama bu kadar erken beklemıyprdum demıstı, bır de rahım yapın ıkız gebelıgı kaldıramadı dıye bı yorum yaptı, cunku 21 haftalık bebekler tam gununde gıdıyordu, genelde kucuk gıderlermıs.. Nasip değilmiş dedım
Bu transfer ıcın tek embrıyo olmasını ısrarla soyledı, cok sukur suan ıcın problem yok, tedbır amaclı serklaj, tedbır amaclı dıyetısyen takıbı yapıyoruz.. Ikızlerın dogumundan sonra ınsulın dırencım kalmamıstı mesela ılac vs. Kullanmadım, oncesınde de sınırda cıkıyordu,, ama gebelıkte kılo alımı oldugu ıcın ben tedırgın oluyorum
Heyrt raporunu da 2 kere 45 gunluk seklınde alıcam,, sonra dogum ıznı baslar zaten.. 30 veya 45 gun verılıypr dıye bılıyorum. Ikızlerde de heyet raporunu bır kere kullandım 45 vermıstı doktorum
Göğüs kapağı mı gümüş?yeni dogum yapan arkadasim cok memnun ben de aldim e bebekten
Gebelikte şeker ve tansiyon çok tehlikeli.Şeker mi tetikledi sizce tansiyonu. Çünkü benimde normal tansiyonum 9 6 iken son zamanlarda sizin gibi 11 6 11 8 çıkmaya başladı. Suyum fazla şekerden supheleniliyor
Benim yaşım 29 canım
Benimde 1 ayı gecmistir neyse sağlık olsun. Bir de bisey daha sorucam senin bebeğinin kalbine özellikle dikkat etti mi delik vesaire bulana kadar yoksa çok üstünde durmadı mi ?
Plasenta aşağıda olmasından olabilir canım bir doktora görünmek de fayda var cok gecmis olsun
Magosit çok iyi ben sabah akşam içmeye başladım.Üç aydır içiyorum.Canım benimde magneyumum suda eritme şeklindeydi .Mİdem bulanıyordu içerimiyordum
Hap şeklinde olan Magosit'e geçtim
İyi ki öyle olmuş bizi de aydınlatıyorsun.Lolons firması geçen sene çalıştığım e-ticaret firması ile anlaşmlıydı.
Fuar firmasıdır aynı zamanda.
Genelde ihracat ağırlıklı ürünleri vardır.Ben fuarda firma yetkilileri ile tanıştığımda ürünleride incelemiştim.Güzellerdi.
Eski iş yerimin bana en büyük katkısı 100 ve üstü anne-bebek firması ile çalışıyor olmasıydı.Çoğu markaya bu sayede aşınayım
İnşallah güzel geçecekBenim bu cumartesi Emsey Hosbital'de ayrıntılım var bana bolca dua edin kızlar güzel haberler ile geleyim.
Hastaneyi randevu saati değişimi için aradığımda 2 hafta önce ki fiyatların değiştiğini söylediler.2000TL olmuş ayrıntılı
Ben randevu aldığımda 1800TL'yi dedim. Sizin randevu aldığınız dönemdeki fiyat geçerli olur merak etmeyin dedi.
Çok önceden randevu alanlar varsa gitmeden yine bir arayıp hastaneleri teyit almakta fayda olur kızlar
Allah yardımcımız olsunHeyet raporu çok zor alınıyor bi rahatsızlık olmadan almak zor. Artık bakacağız bi şekilde seneyi kapatmak lazım. Dediğin gibi krediler var borç var para da lazım
Canım ben bebek arabasını maxi-cosi leona 2 aldım. Park yatağı elele bonte 2 aldımBebek arabası ve park yatak alan var mı arkadaslar, önerilerinize talibim
Bir türlü marka-modele karar veremıyorum
EvetSizde öğretmensiniz sanırım.
İnşallah bu bebekleri hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım.
Nickiniz tanıdık geldi zaten forum başlıklarından.
Hoş geldinizbu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?