2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet
Yaa oncrkı ısım neydı, hatırlayamadım, o donem o kadar cok kısı ıle dertlestık kı

Kızlar bişey sorucam 20 haftalıkken çekilmişti bu görüntü neden bu kadar çirkin acaba bebeğe benzemiyor küçük diye mü böyle dedim ama atılan fotolar da ki bebekler gayet tatlı annesi babası olarakda elimiz ayağımız düzgün sayılır kendimizede benzetemedik

Eklentiler

• eb62a07a-06c7-4521-bba6-9b52ba9763b4.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 72
Sömestra denk gelince iznimiz yanıyor mu? Çok üzüldüm ya yani 2 hafta fazladan izin olması lazım bize
Bence de olmalı, bıızım ıcın deıl bebekler ıcın olmalı, ızın surelerı cok az cıdden, bence ek gıdaya gecene kadsr anneler bebeklerıne bakabılmelı, o zaman daha saglıkla cocuklar yetısır

Bence de olmalı, bıızım ıcın deıl bebekler ıcın olmalı, ızın surelerı cok az cıdden, bence ek gıdaya gecene kadsr anneler bebeklerıne bakabılmelı, o zaman daha saglıkla cocuklar yetısır
Doğru söylüyorsun ben doğumdan sonra raporla seneyi bitireceğim mecbur rapor alamazsam ücretsiz izin yapacak bişey yok

Doğru söylüyorsun ben doğumdan sonra raporla seneyi bitireceğim mecbur rapor alamazsam ücretsiz izin yapacak bişey yok
Bızım okuldan bıkac kısı heyet raporu aldı, onlara da sorucam dogumdan sonra nereden nasıl almıslar, ucret karsılıgı alınır dıye dusunuyorum, cunku ekonomı berbat, para da lazım

Tam yüzden çekmemişler bence o yüzden.

Ya ultrason makinasi iyi degil ya da plesanta onde (bnm ole) fotograf net cikmio. Baska bi sebebi yok

Gunaydın herkese, plesantam aşağıda olduğu için bebeğin kafası baskı yapıp kanamaya sebep olmuş dedi doktorum. Detaylıda da plesantam aşağıda çıkmıştı zaten. 2 hafta ekstra dikkat dedi yorulmamak ağır kaldırmamak vs. Yukarı çıkarmış sonradan. Bebeğim gayet iyi şükür

Sevindim canım dinlen bol bol sen de bekleyeceğiz artık

Canım göğüs pedi koy sürekli değiştir uğraşma ama başıma gelmedi ama bunlar olabilecek şeyler doktor da normal demiş zaten

Bızım okuldan bıkac kısı heyet raporu aldı, onlara da sorucam dogumdan sonra nereden nasıl almıslar, ucret karsılıgı alınır dıye dusunuyorum, cunku ekonomı berbat, para da lazım
Heyet raporu çok zor alınıyor bi rahatsızlık olmadan almak zor. Artık bakacağız bi şekilde seneyi kapatmak lazım. Dediğin gibi krediler var borç var para da lazım

İlişkiye girdikten sonra mı oldu?
Benim rahim ağzında minik bir polip var o hamileliğin başında kendiliğinden kanadı doktor da ilişkiyi yasakladı. Toplamda 4 damla yıngeçmemiştir gelen kan.
Sizde öğretmensiniz sanırım.
İnşallah bu bebekleri hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım.
Nickiniz tanıdık geldi zaten forum başlıklarından.
Hoş geldiniz bu arada.
yeni dogum yapan arkadasim cok memnun ben de aldim e bebekten
Göğüs kapağı mı gümüş?
Gebelikte şeker ve tansiyon çok tehlikeli.
Dıyet şart canım ihmal etme.
Canım benimde magneyumum suda eritme şeklindeydi .Mİdem bulanıyordu içerimiyordum
Hap şeklinde olan Magosit'e geçtim
Magosit çok iyi ben sabah akşam içmeye başladım.Üç aydır içiyorum.
İyi ki öyle olmuş bizi de aydınlatıyorsun.
İnşallah güzel geçecek

Sizde öğretmensiniz sanırım.
İnşallah bu bebekleri hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım.
Nickiniz tanıdık geldi zaten forum başlıklarından.
Hoş geldiniz bu arada.
Evet ınsallah tek duam rabbım ısteyenherkesın kucagını doldursun çok cabaladım, bu sıteye uye oldugumdan berı savasıyorum saglıklı hayırlı bır evlat ıcın, dusuk sonrası gebelık planlayanlar dıye bı konum var, bı donem cok aktıftık, herkes bebegını kucagına aldı ben harıc ınsallah sıra bende bu sefer rabbımın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…