2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doğru söylüyorsun ben doğumdan sonra raporla seneyi bitireceğim mecbur rapor alamazsam ücretsiz izin yapacak bişey yok
Şahsi fikrim bir sorun yoksa rapor alınmamalı kul hakkına giriyor. Bizim okulda bir öğretmen sürekli rapor alarak tamamlamaya çalıştı kaymakam okula geldi müdürümüze 1 gün daha rapor alırsa ikiniz içinde soruşturma başlatacagim dedi. O konuşmadan sonra ne olduysa yatıyorum ölüyorym diye kadın hepinizden sağlam okula geldi

Bal muz çok şekerli canım şekerini yükseltir bence o toplara hiç girme ben 4.250 den fazla doğan hiç duymadım aile çevremde.
Çocuğun çok kilolu olması bana göre iyi bir şey değil. Allah korusun erken doğma durumunda organlar tam gelişmediği için çocuk koca bünyeye nasıl yetecek.

Et süt yoğurt yumurta bol bol ye kefir vs sebze ama muz bal gibi şekerli şeyler meyveler bence dikkatli olunmalı.
Benim doğum öncesi yara olmamıştı ama kaliteli emzirme için ne gerekiyorsa yaparız
Canım 37. Haftadan itibaren sanırım ara ara takılıyor günde 1 saat kadar doğum öncesi
Balım doğum sonrası kullancak mıyız?
37 den itibaren kullancaksak geriye bir iki hafta kalıyor.
Açlık şekerin 95 ın altında olmalı.
Bence ekmeği kes.
Kolesterol vs değerlerin sınır üstü doktorun yorumlar.

İnternetten aldınız deıl mı canım? Kurdunuz mu
Evet canım arabayı mağazada incelemiştim, sürmüştüm sonra internetten aldım. Park yatağı Kurduk ama geri bozduk daha çok var diye kutusuna kaldırdım. İkisini de çok beğendim. Ben almak istediğimde stokta yoktu her gün girdim baktım stoğa girince aldım hemen.

Yerıne ogretmen bulmamıslar mı acaba?

Araba, travel sıstem mı pekı?

Es34 lü bişeydi ya bende hatırlamıyorumkapattım o hesabı canım cok sıkkındı kk dan uzaklaştım. Ben 7 haftalık düşük yapmıştım sende oyleydi.
Hatırladımbenım de 9 haftalıktı. Sonra bı gıttın kayboldun
Nasjlsın sımdı kac haftalıksınız, cınsıyetınız ne kız ıse ısmı ne olcakisim bulamıyoruzbız de

Elelenin bebek arabasını bende duydum güzel olduğunu ama modellerini pek bilmiyorum.Hem yenidoğan hemde sonrasında kullanbileceğimiz hangi modeline bakıyorusn?
Mido diye bi modeli var ondan. Kabin boy bebek arabası bide puseti var. Çok detaylı bi bebek arabası alamıcam çünkü İstanbul’da oturduğum için kullanım alanım kısıtlı yerim kısıtlı. Ama gayet güzel kolay katlanıyor sağlam öyle yani

Yerıne ogretmen bulmamıslar mı acaba?
Doğum izni bitti geldi maaşımı alayım ama okula gelmeyeyim kafasindaydi. Okulda gözüktüğü için öğretmen boşluğu açılmadı edebiyat öğretmeniydi çocukların neredeyse 2.5 ay okulda gözüküp gelmedigi için dersleri boş geçti çalıştığım yerinde sosyo ekonomik durumu baya kötü aileleri çocukları okusun diye okul yurduna vermişler o yüzden Veli sorunu da yokti çocuklarda sakin sessiz olunca evimde ne kadar yatarsam moduna girmişti rapor alıyordu hastayım diye ağlıyordu akşamına at çiftliğinden atlarla fotoğraf atıyordu

Yani bencede etki eder bebeğe sanmıyorum etmeyeceğini artık çocuğa içerde enerji patlaması gelir ben sana diyim

Doğumdan sonra sürekli zaten canım 999 ayar al zaten çok hafif bir şey

Z Zecmel bazı arkadaşlar bizim sayfada var ama girişteki sayfada bilgileri yok sanırım canım
Ya listede olmak isteyenler için etiket yapıp paylaşın dedim ama açıkçası kim listede kim değil bilmiyorum. Bide pek kolay takip edilen bişi değil o yüzden kendilerinin yazması lazım yaa

Kızlar, 2 tane Müslim yeterli mi sizce?
Ayreten iki biberon yeter mi? Biri chicco küçük biri de NUK büyük, Ayreten suluk ve daha küçük bir biberon var

Evet o durum cok hos olmamıs, heyet raporunda yerıne bırının gırmesı gerekıyor, benım oncekı gebelıgımde heyet raporu aldıgımda zumrelerım gırmıslerdı, bu sene basımda da heyet raporu alıcam,yone zumrelerım paylasıcaklar. Ben oncekı gebelıgımde aglamıstım sınfılarımı bırakmak zorunda kaldıgım ıcın.. Normal rapor almayı hıc dusunmedım, durumumdan oturu heyet yazıcak, dogum sonrası ıcın konustuk aslında arkadsla, alabılırsek heyet raporu alıcaz, yoksa 2 3 ay ucretsız ızın olır, bızım okuldan heyet alan arkadslsr vardı dogum sonrası onlsra sorucam nasıl almıslar dıye..

Keşke herkes layığıyla iş yapsa, onun yerine olmak isteyen ve işini çok doğru yapacak olan kaç kişi var Allah bilir yazık günah yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…