- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #17.841
benim en yakin arkim doc cocuk doktoru yani aslinda doktorumuz suan aktif gorevdeKızlar, 2 tane Müslim yeterli mi sizce?
Ayreten iki biberon yeter mi? Biri chicco küçük biri de NUK büyük, Ayreten suluk ve daha küçük bir biberon var
Aksam kraft pu travel sıstem dıye bı araba ınceledık 10 kg dı, senınlı daha hafıfmısEvet canım travel ama ağır değil 8.6 kg. Çift yönlü, kolay katlanıp açılıyor.
Ona heyet raporu vermemişlerdi çünkü hiçbir sorunu yoktu hamileykende 5 6 haftalık hamileydi ay ben derse gidemem bebeğime bir şey olur ay ben nöbet tutamam bebeğime bir şey olur ay ben çocuklara sınıfa geç diye bağıramam bebeğim etkilenir artık hepimizi çıldırtmisti hala daha okuldakilere ondan nefret ediyor gibiyiz çünkü 10 kişiyiz 4 katlı okul bahce sürekli yük üstümüzdeydi derse gitmezdi öğretmenler odasında otururdu çocuklardan biri epilepsi nöbeti geçirmişti 9 larda çocuklarda anlamamış onun yüzünden kaç ay polisle hastaneyle uğraştık müdür de bikmisti onunla uğraşmamak için onun işlerini de bize rica minnet veriyordu. Bir doktor 10 gundeb fazla 2 kez rapor veremiyormis gidiyordu cumadan arıyordu ben pazartesi hastalabacagim gibi haberiniz olsun. Pazartesi cuma raporu alıyordu 2 gün zaten izinliyoz ya raporu oraya kaynamiyorduEvet o durum cok hos olmamıs, heyet raporunda yerıne bırının gırmesı gerekıyor, benım oncekı gebelıgımde heyet raporu aldıgımda zumrelerım gırmıslerdı, bu sene basımda da heyet raporu alıcam,yone zumrelerım paylasıcaklar. Ben oncekı gebelıgımde aglamıstım sınfılarımı bırakmak zorunda kaldıgım ıcın.. Normal rapor almayı hıc dusunmedım, durumumdan oturu heyet yazıcak, dogum sonrası ıcın konustuk aslında arkadsla, alabılırsek heyet raporu alıcaz, yoksa 2 3 ay ucretsız ızın olır, bızım okuldan heyet alan arkadslsr vardı dogum sonrası onlsra sorucam nasıl almıslar dıye..
Teşekkür ederim canım, kaşık biberonda kararsız kalmıştım alayım o zamanbenim en yakin arkim doc cocuk doktoru yani aslinda doktorumuz suan aktif gorevdebu traz seyleri hep onunla planladik. İki tane aldirdi bana emzirmede sorun olmazsa ztn kullanmicaksin ama yedekte dursun dedi bnde avent ve dr browns aldim.
Sadece kasik biberon al dedi ilk gunler sut gelene kdr lazim olursa memeyi daha sonra reddetmesin die kasik biberon ile verirsin dedi onlari da
Arabayı mağazada görmek daha mantıklı canım. Kendin bir sür dene konforluysa öyle tercih et. Sonra internete bakarsın fiyat daha uygunsa internetten alırsınAksam kraft pu travel sıstem dıye bı araba ınceledık 10 kg dı, senınlı daha hafıfmıs
İnşallah canım. benimkine de baya baktı bence riskleri elemine etmek için bakıyorlar uzun uzun.Anladim canim bana devletteki perinatolog 18 haftalikken kalbinde delik var demişti onu söylemiştim bu doktora acaba o yüzden mi çok baktı dedim kalbine. Baya bir baktı sonunda küçük bir delik buldu amniyosentez önerdi istemedim tabi insallah birsey yoktur
4 ay önce sipariş vermiş 9 bin tlye ama bu ayda teslimini istemiş o yüzden fiyatlar değişmiştir muhtemelen.Ne kadara yaptırıyormuş acaba
şeker problemin yoksa muzun günlük tüketimi öneriyor dr'um. 1 porsiyon meyve yerine geçiyormuş. her gün 1 adet tüketmemi söyledi.Bal muz çok şekerli canım şekerini yükseltir bence o toplara hiç girme ben 4.250 den fazla doğan hiç duymadım aile çevremde.
Çocuğun çok kilolu olması bana göre iyi bir şey değil. Allah korusun erken doğma durumunda organlar tam gelişmediği için çocuk koca bünyeye nasıl yetecek.
sütü tek içemiyorum ben midemi bulandırıyor, böyle içebildim tadı da baya lezzetliYani bencede etki eder bebeğe sanmıyorum etmeyeceğiniartık çocuğa içerde enerji patlaması gelir ben sana diyim
Kesinlikle öyle yazık günah çocuklara ben okula gelip bunlarla uğraşacağıma 8 tane çocuk doğurur kendi çocuklarıma bakarım dediKeşke herkes layığıyla iş yapsa, onun yerine olmak isteyen ve işini çok doğru yapacak olan kaç kişi var Allah bilir yazık günah yaa
Yok ya o ıyıce sapıtmıs, yazık gunah, ben gıderken bıle sınfılarımı dagıtmaya ugrasmıstım, arkadaslarım sen burayı merak etme, saglıgına bak demıslerdı..benım doktorım calısamazsın heyet verıcem dedıgınde yazılıyı yapayım acıklayım sonra dedım, asla dedı o da.. Cok sukur vıcdanım rahat o konuda ama saglıkla devam edemedık, bu bebegımde nısan ayında transfer oldım okul müdürüm heyet alacaksan al dedı ben yeırne bırını ayarlarım dedı, 45 gun kalmıstı okulların kapanmasına sımdılık bır sıkıntı yok deyıp tamamladım okulu, sadece karneden 2 gun once sıddetlı kanama yasadım hastanede yattım bır gun, karneyı vermeye gidemedim.. 13.haftada serklaj konuldu bana 1,5 2 saatten fazla ayakta kalmamam gerekıyor xo yuzden baslayamıcam okula, dogum ıznıne kadsr heyet raporu vercekOna heyet raporu vermemişlerdi çünkü hiçbir sorunu yoktu hamileykende 5 6 haftalık hamileydi ay ben derse gidemem bebeğime bir şey olur ay ben nöbet tutamam bebeğime bir şey olur ay ben çocuklara sınıfa geç diye bağıramam bebeğim etkilenir artık hepimizi çıldırtmisti hala daha okuldakilere ondan nefret ediyor gibiyiz çünkü 10 kişiyiz 4 katlı okul bahce sürekli yük üstümüzdeydi derse gitmezdi öğretmenler odasında otururdu çocuklardan biri epilepsi nöbeti geçirmişti 9 larda çocuklarda anlamamış onun yüzünden kaç ay polisle hastaneyle uğraştık müdür de bikmisti onunla uğraşmamak için onun işlerini de bize rica minnet veriyordu. Bir doktor 10 gundeb fazla 2 kez rapor veremiyormis gidiyordu cumadan arıyordu ben pazartesi hastalabacagim gibi haberiniz olsun. Pazartesi cuma raporu alıyordu 2 gün zaten izinliyoz ya raporu oraya kaynamiyordu
Benimde doğumum aralıkta olacak normalde ocaktı. Beni de ekleyebilirsinYa listede olmak isteyenler için etiket yapıp paylaşın dedim ama açıkçası kim listede kim değil bilmiyorum. Bide pek kolay takip edilen bişi değil o yüzden kendilerinin yazması lazım yaa
Ah kuzu ayakta durabılsem, haftasonu avm de kendıme uzun bol tshırt alayım dıye cıktık, 1 saat sure ıcınde halledıp eve doncez dedık, mahvoldım.. Ya da dırek magazanın onune gıdıp durmalıArabayı mağazada görmek daha mantıklı canım. Kendin bir sür dene konforluysa öyle tercih et. Sonra internete bakarsın fiyat daha uygunsa internetten alırsın
Bana da fikir oldu yalnız hee thanks bebekİnşallah canım. benimkine de baya baktı bence riskleri elemine etmek için bakıyorlar uzun uzun.
4 ay önce sipariş vermiş 9 bin tlye ama bu ayda teslimini istemiş o yüzden fiyatlar değişmiştir muhtemelen.
şeker problemin yoksa muzun günlük tüketimi öneriyor dr'um. 1 porsiyon meyve yerine geçiyormuş. her gün 1 adet tüketmemi söyledi.
sütü tek içemiyorum ben midemi bulandırıyor, böyle içebildim tadı da baya lezzetli
Çok üzüldüm çocukların şansına inşallah daha iyi öğretmeyi seven çocuklara güzel şeyler katan öğretmenleri olurKesinlikle öyle yazık günah çocuklara ben okula gelip bunlarla uğraşacağıma 8 tane çocuk doğurur kendi çocuklarıma bakarım dedi
Ben de buraya transfer oldumBenimde doğumum aralıkta olacak normalde ocaktı. Beni de ekleyebilirsinsat 2 Nisan / tahmini doğum 27 Aralık. Şehir Ankara / ilk bebek , kız
Ekledim canım başka listede olmak isteyen varsa yazın kızlar ekleyimBenimde doğumum aralıkta olacak normalde ocaktı. Beni de ekleyebilirsinsat 2 Nisan / tahmini doğum 27 Aralık. Şehir Ankara / ilk bebek , kız
Gördüm gördümBen de buraya transfer oldum
Aynen avm ye gitme canım. Babymall varsa orda direkt oraya git, araba bölümünü incele çık. Gidemezsen de aradığın özelliklere göre yorumlara bakarak internetten alıcaksın artıkAh kuzu ayakta durabılsem, haftasonu avm de kendıme uzun bol tshırt alayım dıye cıktık, 1 saat sure ıcınde halledıp eve doncez dedık, mahvoldım.. Ya da dırek magazanın onune gıdıp durmalı
Yaaa ıste bana boyle guzel haberlerle gelGördüm gördümben de bi arabaya tavsiyesi yapayım Bagi neo tek elle kapanıyor ve kabin oluyor pusette takılıyor. Çukurambat babymall genelde çok boş oluyor ve çalışanlar baya ilgili yani oraya bakmaya gidebilirsin öyle aman aman yürüme yeri de yok. Arabayı hemen kapıya bırakırsınız avm olmayınca yürüme mesafesi çok olmuyor. Biz bütün büyük parçaları ordan aldık , fiyat de internete göre de daha uygun , e bebek e göre de
Varmıs rahat bır magaza, oyle yapıcam uygun vakıtte artıkAynen avm ye gitme canım. Babymall varsa orda direkt oraya git, araba bölümünü incele çık. Gidemezsen de aradığın özelliklere göre yorumlara bakarak internetten alıcaksın artık
Beşik ve oto koltuğu da ordan aldık biz hem çok ilgililer hemde hızlı oluyor. Benimde ayakta durmaya çok gücüm olmuyor orda oturdum zaten bakarken bile eşim inceledi ben de gözümle baktımYaaa ıste bana boyle guzel haberlerle geloraya gıdelım bız de o zaman, yıne de modellerı yazayım hepsını gostersınler bana tek tek zsten yatak araba, dolap, bu 3 unu dert edıyorum kendıme, ıcvr zıvır kıyafetlerı netten alıyorum cogunu da tamamladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?