- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.881
ben ilk 16 haftalıkken hissettim, ve o gün mide bulantılarım geçti:) 18-19. haftalardan sonra artık düzenli olarak hissetmeye başladım. sabahları 7:30 gibi uyandırıyo beni yemek göndermem için:) bişeyler yedikten sonra uyuyo. öğlene kadar ara ara çok az oynuyo. esas hareketleri ben işten eve dönerken başlıyoYaa yerım onu
Bir de o hareketlerı ben hıssetsem, düzenli olarak ne zaman hıssetmeye basladınız
Odanin isisina gore secmemis lazim tog degerini. Ben bilmeden 2.5 tog almisim ilk hamileligimde hic kullanamadim cunku evim 27-28 dereceydiKızlar bunu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? 0.5 tog diyor. Kışa uygunmuş. Ama yine de acaba mı diyorum tog derecesi daha yüksek mi tercih etmeliyim kış için?
Ben bu pieer Cardin in sallanma ürününü 850 TL'ye gördüm bir daha bulursam link atayımAma internette daha pahalı canım. 1299 internete göre uygun fiyat
Yok hiç onlar. Bebekle ilgili bir olumsuzluk hissetmiyorumT turuncuportakall bel ağrısı kasık ağrısı filan var mı?
Annemle kayınalidem istanbulun göbeğinde değilmişisiz gibi aralık ayı diye diye yükselttirirler doğalgazı .Kendileri her daim üşüdüğü için bizide öyle sanırlar.Benim ev artık kışın ne kadar sıcak olur düşünemiyorum.Odanin isisina gore secmemis lazim tog degerini. Ben bilmeden 2.5 tog almisim ilk hamileligimde hic kullanamadim cunku evim 27-28 dereceydi
Yaa çok tatlıben ilk 16 haftalıkken hissettim, ve o gün mide bulantılarım geçti:) 18-19. haftalardan sonra artık düzenli olarak hissetmeye başladım. sabahları 7:30 gibi uyandırıyo beni yemek göndermem için:) bişeyler yedikten sonra uyuyo. öğlene kadar ara ara çok az oynuyo. esas hareketleri ben işten eve dönerken başlıyosanırım yine ben çok mutlu olduğum için işten eve gidene kadar arabada oynuyo hep.
son 5 gündür de babasının sesini tanıyo artıkdün ben iş görürken eşim geldi eve kızım napıyo diye eğilip göbeğime söylendi. duran çocuk hemen başladı oynamaya. çok garip ya. 25. haftadayız artık
Ama kustum sonuç olarak öyle bile olsa 24saatşde geçtiDoktoruna habr ver canım, gıda zehırlwnmesı olabılrı, ben de hamıle degılken burger kıng sonrası aynıs olmustum hayatımda hıc kusmayan ben kac kere ksumustum
Canım bugün kargo şubeye geldi senin ki ne alemdeAnnemle kayınalidem istanbulun göbeğinde değilmişisiz gibi aralık ayı diye diye yükselttirirler doğalgazı .Kendileri her daim üşüdüğü için bizide öyle sanırlar.Benim ev artık kışın ne kadar sıcak olur düşünemiyorum.
Bebekleri cok sicakta uyutmamak da gerekiyor aslinda. Burunlari tikaniyor hemen. Uyku kalitesi de dusuyor sicakta. Bizim ev de cok sicak oluyor. En soguk gunlerde bile 25 dusuyordu. O yuzden uyku tulumu almayi dusunmuyorum bu seferAnnemle kayınalidem istanbulun göbeğinde değilmişisiz gibi aralık ayı diye diye yükselttirirler doğalgazı .Kendileri her daim üşüdüğü için bizide öyle sanırlar.Benim ev artık kışın ne kadar sıcak olur düşünemiyorum.
Kusman bıtınce bol bol su ıc, bende hatırladıgım kadarıyla gece baslamıstı, ertesı gun ıkındıye kadar 3 4 kere kusmustumAma kustum sonuç olarak öyle bile olsa 24saatşde geçti
benimki teslim edildi eşimin iş yerine geldi 2 saat önceCanım bugün kargo şubeye geldi senin ki ne alemde
Evet şuan benim kargoda da 24 içinde teslim yazıyorbenimki teslim edildi eşimin iş yerine geldi 2 saat önce
Akşam hevesle gidip kurulum yapıcam.
Elele maşallah cidden hızlı gönderim yaptı sevindim bu konuda
Ben Oda termometresi alıcam.Bebekleri cok sicakta uyutmamak da gerekiyor aslinda. Burunlari tikaniyor hemen. Uyku kalitesi de dusuyor sicakta. Bizim ev de cok sicak oluyor. En soguk gunlerde bile 25 dusuyordu. O yuzden uyku tulumu almayi dusunmuyorum bu sefer
Sen hangi modelini almıştın Donna mı ALmonte mi?Evet şuan benim kargoda da 24 içinde teslim yazıyor
Almonte aldım anne yani olmuyor da boyu uzun diye onu aldımSen hangi modelini almıştın Donna mı ALmonte mi?
İşte asıl sorun zaten sonrasında bir şey yemedim suda içemedim doğru düzgün şu an beni o kötü yaptı sankiKusman bıtınce bol bol su ıc, bende hatırladıgım kadarıyla gece baslamıstı, ertesı gun ıkındıye kadar 3 4 kere kusmustum
Ama çok erken diyolar hareketler için, sanırım 7 ayından sonra hissetmeler daha net başlıyo. Benimkini erken hisettiğim için korkuyorum açıkçasıYaa çok tatlıdarısı bana ınsallahh, ben de hısssetseydım duzenlı olarak, nadıren kıpırtı oldu ama harekt dıyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?