2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaa yerım onu
Bir de o hareketlerı ben hıssetsem, düzenli olarak ne zaman hıssetmeye basladınız
ben ilk 16 haftalıkken hissettim, ve o gün mide bulantılarım geçti:) 18-19. haftalardan sonra artık düzenli olarak hissetmeye başladım. sabahları 7:30 gibi uyandırıyo beni yemek göndermem için:) bişeyler yedikten sonra uyuyo. öğlene kadar ara ara çok az oynuyo. esas hareketleri ben işten eve dönerken başlıyo sanırım yine ben çok mutlu olduğum için işten eve gidene kadar arabada oynuyo hep.

son 5 gündür de babasının sesini tanıyo artık dün ben iş görürken eşim geldi eve kızım napıyo diye eğilip göbeğime söylendi. duran çocuk hemen başladı oynamaya. çok garip ya. 25. haftadayız artık

Kızlar bunu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? 0.5 tog diyor. Kışa uygunmuş. Ama yine de acaba mı diyorum tog derecesi daha yüksek mi tercih etmeliyim kış için?
Odanin isisina gore secmemis lazim tog degerini. Ben bilmeden 2.5 tog almisim ilk hamileligimde hic kullanamadim cunku evim 27-28 dereceydi

OWli boyle bi tog tablosu vermis

Eklentiler

• Screenshot_20230823-161124_Chrome.webp
    22 KB · Görüntüleme: 56
Odanin isisina gore secmemis lazim tog degerini. Ben bilmeden 2.5 tog almisim ilk hamileligimde hic kullanamadim cunku evim 27-28 dereceydi
Annemle kayınalidem istanbulun göbeğinde değilmişisiz gibi aralık ayı diye diye yükselttirirler doğalgazı .Kendileri her daim üşüdüğü için bizide öyle sanırlar.Benim ev artık kışın ne kadar sıcak olur düşünemiyorum.

Yaa çok tatlı darısı bana ınsallahh, ben de hısssetseydım duzenlı olarak, nadıren kıpırtı oldu ama harekt dıyemem

Canım bugün kargo şubeye geldi senin ki ne alemde

Bebekleri cok sicakta uyutmamak da gerekiyor aslinda. Burunlari tikaniyor hemen. Uyku kalitesi de dusuyor sicakta. Bizim ev de cok sicak oluyor. En soguk gunlerde bile 25 dusuyordu. O yuzden uyku tulumu almayi dusunmuyorum bu sefer

Bebekleri cok sicakta uyutmamak da gerekiyor aslinda. Burunlari tikaniyor hemen. Uyku kalitesi de dusuyor sicakta. Bizim ev de cok sicak oluyor. En soguk gunlerde bile 25 dusuyordu. O yuzden uyku tulumu almayi dusunmuyorum bu sefer
Ben Oda termometresi alıcam.
Doktorun kesin taimatı var şu derecede kalmaıyız diyerek yol yapacağım. İnşaaah beni bastırmayı başaramazlar

Kusman bıtınce bol bol su ıc, bende hatırladıgım kadarıyla gece baslamıstı, ertesı gun ıkındıye kadar 3 4 kere kusmustum
İşte asıl sorun zaten sonrasında bir şey yemedim suda içemedim doğru düzgün şu an beni o kötü yaptı sanki

Merhaba kızlar ben 21+6 günlük hamileyim bu aralar bebeğimin hareketleri çok arttı sanki böyle içimde bişeyler patlıyormuş gibi his oluyor. Detaylıya girdim bir problem yok çok şükür. bu patlama gibi his sizde de oluyor mu bazen korkuyorum.

Yaa çok tatlı darısı bana ınsallahh, ben de hısssetseydım duzenlı olarak, nadıren kıpırtı oldu ama harekt dıyemem
Ama çok erken diyolar hareketler için, sanırım 7 ayından sonra hissetmeler daha net başlıyo. Benimkini erken hisettiğim için korkuyorum açıkçası bence geliyor gelmekte olan benim çocukluğum gibi yaramaz olcak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…