- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.901
Benimde hareketlenme ve coşma haftası 21 olmuştu.Merhaba kızlar ben 21+6 günlük hamileyim bu aralar bebeğimin hareketleri çok arttı sanki böyle içimde bişeyler patlıyormuş gibi his oluyor. Detaylıya girdim bir problem yok çok şükür. bu patlama gibi his sizde de oluyor mu bazen korkuyorum.
İnşallah en kısa sürede sende düzenli olarak hissedersin kuzucumYaa çok tatlıdarısı bana ınsallahh, ben de hısssetseydım duzenlı olarak, nadıren kıpırtı oldu ama harekt dıyemem
Zorlıcan kendını, mıdenı bulandırmıcak seyler ye yagsız tost yemeye calıs, duzelırsın merak etmeİşte asıl sorun zaten sonrasında bir şey yemedim suda içemedim doğru düzgün şu an beni o kötü yaptı sanki
Ama çok erken diyolar hareketler için, sanırım 7 ayından sonra hissetmeler daha net başlıyo. Benimkini erken hisettiğim için korkuyorum açıkçasıbence geliyor gelmekte olan benim çocukluğum gibi yaramaz olcak bence
Ben sureklı konusuyorum yaptıgım her ısı anlatıyorum, benım kedım var, tuhaf tuhaf bakıyor bana, herhalde annem kafayı yedi diyordurİnşallah en kısa sürede sende düzenli olarak hissedersin kuzucumilla ki konuşuyorsun sende, babasıyla biz sürekli konuşuyoruz deli gibi evde
Kışın nasıl olacak onu nasıl anlıcam şimdidenOdanin isisina gore secmemis lazim tog degerini. Ben bilmeden 2.5 tog almisim ilk hamileligimde hic kullanamadim cunku evim 27-28 dereceydi
Hadi yaBen bu pieer Cardin in sallanma ürününü 850 TL'ye gördüm bir daha bulursam link atayım
Bu 0.5 alan 24-30 derece arası kullanılıyormuş yaza pek uygun değil yazmış satıcı hattaOdanin isisina gore secmemis lazim tog degerini. Ben bilmeden 2.5 tog almisim ilk hamileligimde hic kullanamadim cunku evim 27-28 dereceydi
Sağol canım ağrı yok çok şükür. İşin ilginci ne zaman ultrasona girsem hareket etmiyor onun dışında maşallahı var :)Benimde hareketlenme ve coşma haftası 21 olmuştu.
Şimdi 22+3'deyiz.Artık ne zaman uyanacak ne zaman hareketlenecek ne zaman uçuşa gececek onları bile tahmin edebiliyorum
Ben son 2 haftadır hep öyleyim.Aşırı hareketli benim kızda . Detaylıya girdim Allaha şükür turp gibiydi.
PAnik yapma bence ağrı sızı hissedersen sadece önlem amaçlı hastane düşünürsün
O zaman 0.5 uygun gibiOWli boyle bi tog tablosu vermis
Gecen seneden farkli bir eve mi tasindin, toksa hic olcmedin mi isiyiKışın nasıl olacak onu nasıl anlıcam şimdiden
Ben hiç yakalayamıyorum uygun olarak. Kupon var diyorlar giriyorum bakıyorum benim hesabıma hiç kupon tanımlanmış olmuyor. Anlamıyorum millet nasıl kupon yakalıyorKızlar bu aralar n11 de daha uyguna geliyor çoğu şey haberiniz olsun.
Yok canım hiç ölçmedim ilk bebişim olacakGecen seneden farkli bir eve mi tasindin, toksa hic olcmedin mi isiyi
Benim eşim de konuşuyor tepki versin çok istiyorum ama hala tepki yok bizdeben ilk 16 haftalıkken hissettim, ve o gün mide bulantılarım geçti:) 18-19. haftalardan sonra artık düzenli olarak hissetmeye başladım. sabahları 7:30 gibi uyandırıyo beni yemek göndermem için:) bişeyler yedikten sonra uyuyo. öğlene kadar ara ara çok az oynuyo. esas hareketleri ben işten eve dönerken başlıyosanırım yine ben çok mutlu olduğum için işten eve gidene kadar arabada oynuyo hep.
son 5 gündür de babasının sesini tanıyo artıkdün ben iş görürken eşim geldi eve kızım napıyo diye eğilip göbeğime söylendi. duran çocuk hemen başladı oynamaya. çok garip ya. 25. haftadayız artık
75gr seker yuklemesinde
Aynısını ben de bazı günler yaşıyorum ama normalmiş bazı günler daha az hareket etmesi…Ya normalde maşallah hergün hissediyorum birazda hareketli bi bebek olacak muhtemelen. Ama dün şey oldu tecrübeyle sabit yani bi durduk yere kaybetme korkusu geldi ki korkuyodum buna stres yapmaktan, çocukta daha tık yok tatlı yedim yattım dinlendim yok. Bide o oynamadıkça daha bi stres oldum hiç oynamadı. Sonra okudum kendimi falan rahatlamaya çalıştım gece oynadı. Çocuğumuda durduk yere stres yaptımşimdi rahatlamaya takmamaya çalışıyorum
Ultason öncesi ben mutlaka yemek yiyorum test vermeyeceksemSağol canım ağrı yok çok şükür. İşin ilginci ne zaman ultrasona girsem hareket etmiyor onun dışında maşallahı var :)
harikaaa maşallah75gr seker yuklemesinde
Açlık 78
60. Dakika 106
120. Dakika 79
Doktorum bi sorun yok dedi cok sukur
Hayırlı olsun canım. 2. Kanı verene kadar da aç mı kalıyoruz. Nasıl o kadar aç kalcam75gr seker yuklemesinde
Açlık 78
60. Dakika 106
120. Dakika 79
Doktorum bi sorun yok dedi cok sukur
Evin sicakligina bagli. Bizim ev sicak oluyor mesela. Ben kisliklari 1tog aldim . 24derecede zibin 22 derecede uzun body oneriyo ole bisey icine giydiririm. Evin sicaksa 1-1,5 yeterli olurKızlar bunu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? 0.5 tog diyor. Kışa uygunmuş. Ama yine de acaba mı diyorum tog derecesi daha yüksek mi tercih etmeliyim kış için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?