2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benimde hareketlenme ve coşma haftası 21 olmuştu.
Şimdi 22+3'deyiz.Artık ne zaman uyanacak ne zaman hareketlenecek ne zaman uçuşa gececek onları bile tahmin edebiliyorum
Ben son 2 haftadır hep öyleyim.Aşırı hareketli benim kızda . Detaylıya girdim Allaha şükür turp gibiydi.
PAnik yapma bence ağrı sızı hissedersen sadece önlem amaçlı hastane düşünürsün

Yaa çok tatlı darısı bana ınsallahh, ben de hısssetseydım duzenlı olarak, nadıren kıpırtı oldu ama harekt dıyemem
İnşallah en kısa sürede sende düzenli olarak hissedersin kuzucum illa ki konuşuyorsun sende, babasıyla biz sürekli konuşuyoruz deli gibi evde

İnşallah en kısa sürede sende düzenli olarak hissedersin kuzucum illa ki konuşuyorsun sende, babasıyla biz sürekli konuşuyoruz deli gibi evde
Ben sureklı konusuyorum yaptıgım her ısı anlatıyorum, benım kedım var, tuhaf tuhaf bakıyor bana, herhalde annem kafayı yedi diyordur

Merhabalar sürekli takipte olsam da pek yazmıyorum Herkese tatlı telaşlarımızda kolaylıklar diliyorum, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Kızlar benim sorum şu bazı günler çok şiş oluyor karnım, bebişin pozisyonu kaynaklı olabiliyor mu acaba karın şişliğinde değişmeler? (23+3)

Sağol canım ağrı yok çok şükür. İşin ilginci ne zaman ultrasona girsem hareket etmiyor onun dışında maşallahı var :)

Kızlar bu aralar n11 de daha uyguna geliyor çoğu şey haberiniz olsun.
Ben hiç yakalayamıyorum uygun olarak. Kupon var diyorlar giriyorum bakıyorum benim hesabıma hiç kupon tanımlanmış olmuyor. Anlamıyorum millet nasıl kupon yakalıyor

Benim eşim de konuşuyor tepki versin çok istiyorum ama hala tepki yok bizde

Aynısını ben de bazı günler yaşıyorum ama normalmiş bazı günler daha az hareket etmesi…

Sağol canım ağrı yok çok şükür. İşin ilginci ne zaman ultrasona girsem hareket etmiyor onun dışında maşallahı var :)
Ultason öncesi ben mutlaka yemek yiyorum test vermeyeceksem
Evden çıkmadan önce 1 türk kahvesi , doktorda randevu beklerken çikolata. Hareket farkı cidden yüksek oluyor aklında olsun

Kızlar bunu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? 0.5 tog diyor. Kışa uygunmuş. Ama yine de acaba mı diyorum tog derecesi daha yüksek mi tercih etmeliyim kış için?
Evin sicakligina bagli. Bizim ev sicak oluyor mesela. Ben kisliklari 1tog aldim . 24derecede zibin 22 derecede uzun body oneriyo ole bisey icine giydiririm. Evin sicaksa 1-1,5 yeterli olur
Yazlik da 0,2 aldim haziran-temmuz basi kullanmak icin agustosta
Bole dusunebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…