2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hayırlı olsun canım. 2. Kanı verene kadar da aç mı kalıyoruz. Nasıl o kadar aç kalcam
Ay evet. İlk ac kan aliyolar. Sonra o siseyi 15dk da bitir dediler. Bitirdikten tam 1 saat sonra 2. Kani veriyorsun.
2. Kani verdikten 1saat sonra 3. Kani veriyorsun
Arada su yok wc yok yemek yok.

Bildiğim kadarıyla 2.5 tog olmalı
Ev asiri soguksa 2,5 tog kullanilabilir. Kendi yorganlarinizdan pay bicebilirsiniz. Biz 1,5togluk yorgan kullanioruz mesela. Cogunlukla tshirtle yatiyoruz
Oda sicakligi max 18-20arasi olmasi lazim 2,5 tog icin ki bebek odasi 23 (24) ideal
2,5 anlamsiz olur

Evim sıcak kombiyi bile çalıştırmıyoruz klima yetiyor. O yüzden 0.5 yeter diye düşünmüştüm. Ama bir de şu var. 4 ay reflü yatağında yatacak zaten. Tuluma ihtiyaç olur mu bilemedim

Kızlar çocuğun reflüsü olmasa bile reflü yatağında yatıracak mısınız?

Ben reflü yatağına emin olamadım hala.
Baş kısmı için ok sağ sol yapmadan yatar ama anne karnına benzer yatağın içinde gece gündüz sürekli yatacak mı?

Kafamda deli sorular.

Otomatik sallanan ana kucagı alayım diyorum refluye gerek varmı oda lazım olurmu yatacağı zaten 5 6 ay olabılır.

BEn oglumu hep reflu yataginda yatirmistim canim. Bi saga bi sola olacak sekilde yatirmistim. Allah korusun kusarsa filan egimli olmasi onemli bence

Evet ben yatırıcam canım çok tavsiye ediyorlar diye aldım

Ay evet. İlk ac kan aliyolar. Sonra o siseyi 15dk da bitir dediler. Bitirdikten tam 1 saat sonra 2. Kani veriyorsun.
2. Kani verdikten 1saat sonra 3. Kani veriyorsun
Arada su yok wc yok yemek yok.
Dinlerken bile kusasım geldi
Kesin ben katlanamam bu döngüye

Kızlar ilkim bebeden hiç alışveriş yapan oldu mu? Sürekli reklam olarak karşıma çıkıyor, güzel ürünleri var ama kaliteli mi acaba?

İşte asıl sorun zaten sonrasında bir şey yemedim suda içemedim doğru düzgün şu an beni o kötü yaptı sanki
Canım bişey yiyemediğin için kötü olmuşsundur muhtemelen, iki ay önce bende burger yedikten sonra kusmuştum ama ertesi güne bişey kalmamıştı yarına sende düzelmiş olursun. Hafif şeyler ye tost gibi yağsız makarna gibi canın ne isterse ben yağsız makarnaya yoğurt döküp yemiştim iyi gelmişti midem kötü olunca genelde böyle şeyler tüketiyorum geçmiş olsun

Canımmmm çok geçmiş olsun bak geçip gidiyor bile inşallah. Allah’ın izniyle alacağız yavruları kucağımıza sağlıkla. İyi de görünüyormuşsun maşallah. O 2 haftada güzel geçsin inşallah. Bol bol dinlen her şey güzel olacak. Bi gün hastahanede karşılaşırsak göbüşlerimizi tokuştururuz evet şu ev işi hallolsa her şey yoluna daha hızlı girer. Bakalım hayırlısı hakkımızda

Canım çok geçmiş olsun. Burgerlerdeki yeşillikler iyi yıkanmamışsa olabilir ya da uzun süredir yemediysen ve şimdi tedirgin olarak yediysen o da olumsuz etkilemiştir. Önemli olan ateşin var mı? Titreme gibi bir durum yaşıyor musun? Kustukların içerisinde sadece yiyecekler mi var? Kanama akıntı vb şeylerin var mı? Ara ara mide bozulması ve üşütmeden kusmak normal. Ben de 12 haftada pizza yemiştim çok iyi bir yerden ama kusmuştum gece ve sabah sonra çubuk kraker yedim onu da kustum. Bi süre yemedim bi şey. İlk patates yedim sonra geçti zamanla. Kendini korkutma belirtilerini takip et

anladim canim ben yarın randevulu gidicem insallah yaparlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…