- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.921
Hadi insallah. Bnde cok tedirgin gittim acikcasi. Ama cok sukur diyetisyenle ilerlemek ise yaradi galibaharikaaa maşallah
30 ağustos da benim günüm darısı başıma inşallah :)
Ay evet. İlk ac kan aliyolar. Sonra o siseyi 15dk da bitir dediler. Bitirdikten tam 1 saat sonra 2. Kani veriyorsun.Hayırlı olsun canım. 2. Kanı verene kadar da aç mı kalıyoruz. Nasıl o kadar aç kalcam
Ev asiri soguksa 2,5 tog kullanilabilir. Kendi yorganlarinizdan pay bicebilirsiniz. Biz 1,5togluk yorgan kullanioruz mesela. Cogunlukla tshirtle yatiyoruzBildiğim kadarıyla 2.5 tog olmalı
Evim sıcak kombiyi bile çalıştırmıyoruz klima yetiyor. O yüzden 0.5 yeter diye düşünmüştüm. Ama bir de şu var. 4 ay reflü yatağında yatacak zaten. Tuluma ihtiyaç olur mu bilemedimEvin sicakligina bagli. Bizim ev sicak oluyor mesela. Ben kisliklari 1tog aldim . 24derecede zibin 22 derecede uzun body oneriyo ole bisey icine giydiririm. Evin sicaksa 1-1,5 yeterli olur
Yazlik da 0,2 aldim haziran-temmuz basi kullanmak icin agustosta
Bole dusunebilirsin
Yerimm o kediyi de senin miniğini de
Ben sureklı konusuyorum yaptıgım her ısı anlatıyorum, benım kedım var, tuhaf tuhaf bakıyor bana, herhalde annem kafayı yedi diyordur
Valla eşim hiç vazgeçmediBenim eşim de konuşuyor tepki versin çok istiyorum ama hala tepki yok bizde
Otomatik sallanan ana kucagı alayım diyorum refluye gerek varmı oda lazım olurmu yatacağı zaten 5 6 ay olabılır.Kızlar çocuğun reflüsü olmasa bile reflü yatağında yatıracak mısınız?
Ben reflü yatağına emin olamadım hala.
Baş kısmı için ok sağ sol yapmadan yatar ama anne karnına benzer yatağın içinde gece gündüz sürekli yatacak mı?
Kafamda deli sorular.
BEn oglumu hep reflu yataginda yatirmistim canim. Bi saga bi sola olacak sekilde yatirmistim. Allah korusun kusarsa filan egimli olmasi onemli benceKızlar çocuğun reflüsü olmasa bile reflü yatağında yatıracak mısınız?
Baş kısmı için ok sağ sol yapmadan yatar ama anne karnına benzer yatağın içinde gece gündüz sürekli yatacak mı?
Kafamda deli sorular.
Evet ben yatırıcam canım çok tavsiye ediyorlar diye aldımKızlar çocuğun reflüsü olmasa bile reflü yatağında yatıracak mısınız?
Kafamda deli sorular.
Dinlerken bile kusasım geldiAy evet. İlk ac kan aliyolar. Sonra o siseyi 15dk da bitir dediler. Bitirdikten tam 1 saat sonra 2. Kani veriyorsun.
2. Kani verdikten 1saat sonra 3. Kani veriyorsun
Arada su yok wc yok yemek yok.
Bende hafif eğimli bir reflü yatağı aldım. Heves işte deneyip görücezEvet ben yatırıcam canım çok tavsiye ediyorlar diye aldım
Neden almadılar doktor mu izin vermedi?Ablamında öyleydi ama almadılar işte sonra doğum sonrası geçti şükür
Canım bişey yiyemediğin için kötü olmuşsundur muhtemelen, iki ay önce bende burger yedikten sonra kusmuştum ama ertesi güne bişey kalmamıştı yarına sende düzelmiş olursun. Hafif şeyler ye tost gibi yağsız makarna gibi canın ne isterse ben yağsız makarnaya yoğurt döküp yemiştim iyi gelmişti midem kötü olunca genelde böyle şeyler tüketiyorum geçmiş olsunİşte asıl sorun zaten sonrasında bir şey yemedim suda içemedim doğru düzgün şu an beni o kötü yaptı sanki
Canımmmm çok geçmiş olsun bak geçip gidiyor bile inşallah. Allah’ın izniyle alacağız yavruları kucağımıza sağlıkla. İyi de görünüyormuşsun maşallah. O 2 haftada güzel geçsin inşallah. Bol bol dinlen her şey güzel olacak. Bi gün hastahanede karşılaşırsak göbüşlerimizi tokuştururuzSerklaj sonrasi ilk kontrolum vardi bugun. Doktorun odasina yuruyerek girdim diye kizdi resmen. Fazla iyi gozukuyorsun yatman lazim dediValla kalkmadim bir haftadir dedim ama agrim yok ne yapayim neyse cok şükür bir sorun yokmus. 2 hafta daha kritik bebekler icin dedi. Yatmaya devam. Kan testi icin laboratuvar a giderken tekerlekli sandalye getirdi esim, soz dinlemeye calisiyorum :)
Bu arada endol diye bir ilac vermisti. 5 gun. Bittigi gunun ertesinde 3 4 kere kasilma oldu. Karnimda bir yer sertlesti toplandi. telefon actim hemen, Dogum kasilmasiymis o. Demekki endol e devam edecegiz dedi. Hamilelik de uzun sure kullanimi onerilmiyor ama mecburuz kullanmaya dedikullanmaya baslayinca gecti hemen kasilmalar. Haftaya yine randevu ve seker testini konusacagiz
Alisveris isini iyice saldim ben. Bu kis cok agir gececekmis. Anlasilan bebeklerle disari pek cikamayacagiz. Araba su an almamaya karar verdim. Zaten zorunlu yatistayken gidip inceleyemem. Bebekler Dogup Bir kac aylik olunca bakarim artik. Mama sandalyesi fln da almayacagim simdi.
Park yatak, ana kucagi, oto koltugu ve kiyafetleri toplu alacagim ve hazirimoto koltugu haric belirledim zaten. @Esin34 canim uzulme sen de son dakikaya kalacak diye. Dogduktan sonra bile her sey hallolur, saglikli olsunlar yeterki
Ben fiyat öğrenmemek için bakmıyorum daYani erken almaya karşıydım ama bugün almadığım şey için yarın pişman oluyorum fiyatı artıyo çünkü
Canım çok geçmiş olsun. Burgerlerdeki yeşillikler iyi yıkanmamışsa olabilir ya da uzun süredir yemediysen ve şimdi tedirgin olarak yediysen o da olumsuz etkilemiştir. Önemli olan ateşin var mı? Titreme gibi bir durum yaşıyor musun? Kustukların içerisinde sadece yiyecekler mi var? Kanama akıntı vb şeylerin var mı? Ara ara mide bozulması ve üşütmeden kusmak normal. Ben de 12 haftada pizza yemiştim çok iyi bir yerden ama kusmuştum gece ve sabah sonra çubuk kraker yedim onu da kustum. Bi süre yemedim bi şey. İlk patates yedim sonra geçti zamanla. Kendini korkutma belirtilerini takip etKızlar dün geceden beri berbat kötüyüm ya. Dün canım çok çektiği için burger king yedim bide şeftali ice tea içtim sonrasında aşırı midem bulanmaya başladı ama akşama doğru iyiydim. Akşamda mocha içtim. O mu dokundu yoksa üşüdüm mü bilmiyorum(elbiseyle dışarıda oturdum 12ye kadar) gece inanılmaz bir mide yanması başladı. Kustum ama yine de iyi olamadım. Sabaha karşı 5buçuk gibi anca uyudum ve 3 4 saat anca. Bugünde su dahil ne yesem kustum midem berbat durumdabir türlü iyi olamadım
anladim canim ben yarın randevulu gidicem insallah yaparlar yaEvet kağıt verdiler randevu al bulamazsan da yine gel dediler kağıt doktor imzalı eczaneden glukoz al 8.30 da hastane aç bir şekilde orda ol vs filan yazıyor aynı gün yapmadılar çünkü o zaman 24. Haftada değildim canım
Yaparlar büyük ihtimalle devlette ise glukozu senin alman gerekiyor diye biliyorumanladim canim ben yarın randevulu gidicem insallah yaparlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?