• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gozun aydin cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Cok sukur canim sevindim senin adina hakkinda hayirlisi olsun insallah

Kizlar bugun kadir gecesi, rabbim dualarinizi hayirlisiyla kabul etsin kadir geceniz mubarek olsun. Birbirimizin dualarinda bulusmak umuduyla🤲

Gözün aydın kuzum benim geçmiş olsun ne olacak . şimdi

Gözün aydın canım ♥️🥰

Canım gözün aydın 🙏🏻

Cinsiyet öğrenen tüm annelerimize hayırlı olsun. Sağlıklı hayırlı evlat olmalarını diliyorum 😊🧿
Bende çarşamba net olarak bilgi veririm sanıyorum hayırlısıyla inşallah.

Bu arada hayırlı kandiller cümleten rabbim gönlümüzden geçen tüm dileklerimizi hayırla mutlulukla sonuçlandırsın. Sağlığımızı sıhhatimizi daim eylesin inşallah.

Papatyamaviss Papatyamaviss sana da hayırlı olsun canım.
Süreç nasıl devam edecek ne olacak şimdi.
Öncelikle teşekkür ederim kızlar 😍
Rabbim cümlemizin Kadir gecesini mübarek eylesin dualarımızı kabul etsin 🤲🏼
Avukatıma parayı verecek , 24 unden sonra istediğin zaman gelip alabilirsin dedi çok şükür 🤲🏼
100 dolar kadar gün param var kendısınde onu hala vermedı onu da alabılırsem süper olacak bakalım bunada şükür diyorum

Avukatıma parayı verecek , 24 unden sonra istediğin zaman gelip alabilirsin dedi çok şükür 🤲🏼
100 dolar kadar gün param var kendısınde onu hala vermedı onu da alabılırsem süper olacak bakalım bunada şükür diyorum
Çok sevindim kuzum hakkını alabilmene güzel günler senin ve bebeğinle olsun inşallah 🤲💓

Benim hissim de eşimin hissi de en başından beri kız 🥰
hurafeler genelde kız tatlı aşeriyorum mesela normalde asla sevmediğim şerbetli tatlıları hem de bu mide bulantısına rağmen yiyemiyorum o ayrı ama canım çekiyor 🤣 ki ben tamamen şekersiz beslenen yıllardır ağzına tatlı sürmemiş biriyim ama canım en pis tatlıları çekiyor. Normalde tatlıya erkek derler ama bizim ailede tam tersi bu hurafe teyzelerim erkek beklerken hep ekşi yedi kızı olanlar tatlı
Ramzi teorisine göre de kız 7 haftalık ilk ultrason görüntüsünde sağda bebiş sonra yer değiştirmiş 🤣
Rus takvimi de kız diyor

Erkek diyenler bir tek annem ve Çin takvimi 🤣🤣
Annem de kaynanama inadına erkek diyor. Ultrason resmini görünce koca kafalı bu aynı babası ve dayısı gibi kesin erkek dedi yine
Ben de belki koca kafalı kızım olacaktır kızların kafası büyük olmuyor mu dedim 🤣🤣🤣
Benimde fetal DNA sonucu kız..ama bende sabah bulantıları oldu onlarida idare ettim hiç kusmadim..ayrıca ben çok fazla ekşi aserdim halende öyle mesela limon herşeyde limon olmalı ekşi olmalı..tatlıyı çikolatayı seven biri olarak onlardan uzaklaştım...babada hep ye eksiyi doğur Ayşe'yi,ye tatlıyı doğur Hakkiyi dediler..tahminleri tuttu😂

Benim hissim de eşimin hissi de en başından beri kız 🥰
hurafeler genelde kız tatlı aşeriyorum mesela normalde asla sevmediğim şerbetli tatlıları hem de bu mide bulantısına rağmen yiyemiyorum o ayrı ama canım çekiyor 🤣 ki ben tamamen şekersiz beslenen yıllardır ağzına tatlı sürmemiş biriyim ama canım en pis tatlıları çekiyor. Normalde tatlıya erkek derler ama bizim ailede tam tersi bu hurafe teyzelerim erkek beklerken hep ekşi yedi kızı olanlar tatlı
Ramzi teorisine göre de kız 7 haftalık ilk ultrason görüntüsünde sağda bebiş sonra yer değiştirmiş 🤣
Rus takvimi de kız diyor

Erkek diyenler bir tek annem ve Çin takvimi 🤣🤣
Annem de kaynanama inadına erkek diyor. Ultrason resmini görünce koca kafalı bu aynı babası ve dayısı gibi kesin erkek dedi yine
Ben de belki koca kafalı kızım olacaktır kızların kafası büyük olmuyor mu dedim 🤣🤣🤣
Ramzi, skull falan çok yanıltıyor bence. Ultrason netse nubb daha güvenilir gibi 😅 Etrafımdaki çoğu kişi kız hissediyordu. Eşim, babası falan erkek hissediyordu. Hatta babası oğlumuz geliyor pabucun dama atılacak diye seviyormuş kediyi çok sinir olmuştum. 😅 ama yanlış anlaşılmasın beni sinir eden bebeğin erkek olma ihtimali değil kayınpederin erkek odaklı olmasıydı emin emin konuşmalar falan 😅 Ki erkek torunu da var hani desem ki rol model olmak istiyor falan ama bu tarz bir çabası da yok çocuğa karşı hatta baya azarlar yani 😅
[/QUOTE]

Büyükler bir tuhaf cidden ya 🤣🤣
Benim de kayınvalidem kız istiyor illa kız olacak diyordu hep henüz hamile olduğumu bilmiyor ama ilk evlendiğim günden beri öyle çocuğun olunca demiyor konuşurken kızın olunca diyor mesela kfkdmdmdlks

Annem de ona inat hayır oğlu olacak diyor ve şimdi de sanki erkek olduğu kesin gibi konuşuyor haha ben de ikisinin arasında kalıyorum hep 🤣🤣 cidden bir tuhaflar
Kızlar arabuluculuk olumlu sonuclandı sizede haber vereyım dedim 🤲🏼
Gözün aydın kuzum çok sevindim 😍🙏🏻

Benimde fetal DNA sonucu kız..ama bende sabah bulantıları oldu onlarida idare ettim hiç kusmadim..ayrıca ben çok fazla ekşi aserdim halende öyle mesela limon herşeyde limon olmalı ekşi olmalı..tatlıyı çikolatayı seven biri olarak onlardan uzaklaştım...babada hep ye eksiyi doğur Ayşe'yi,ye tatlıyı doğur Hakkiyi dediler..tahminleri tuttu😂
Normalde öyle diyorlar evet 😃 tatlı yiyince erkek olurmuş ama bizim ailede tam tersi işlediği için tatlı yiyene kızın olacak derler direk 🤭
Bende hurafelerin çoğu hep kız gösteriyor bakalım yumurtadan ne çıkacak 🤣🤣

Ben de çoğunlukla ekşi yiyorum ama normalde de ekşiyi daha çok sevdiğimden he he öyledir kesin yapıyordum denilenlere 😅

Kızlar bugün kadir gecesi birbirimize dua edelim unutmayalım 🙏🏻😍

Allahım evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı onları
Hayırlı kul hayırlı evlat bizide evlatlarımıza hayırlı anne baba eylesin Rabbim onları bize bizi onlara bağışlasın inş 🙏🏻
İnş hep mutlu haberler verelim burada hep mutlu haberler alalım 🥰🌸
Şimdi ettim hepimize rabbim kabul etsin inşallah

Gözün aydın papatyacığım🤗

Günaydın hanımlar, ben dün gece uyurken birden karnımda sanki bir kıpırdama oldu böyle kalp atımı gibi attı karnım. Daha 14. Haftanın içindeyim bebek hareketi falan olamaz değil mi? Böyle sanki bişe oynadı karnımda.Sonra 2 3 kere vurdu karnıma.

Günaydın hanımlar, ben dün gece uyurken birden karnımda sanki bir kıpırdama oldu böyle kalp atımı gibi attı karnım. Daha 14. Haftanın içindeyim bebek hareketi falan olamaz değil mi? Böyle sanki bişe oynadı karnımda.Sonra 2 3 kere vurdu karnıma.
Erken deniyor genelde ama bende bugün hem gündüz hem akşam aynı yerde kıpırdama (pıt pıt) hissettim ve ben bugünkü olanın bebek olduğunu düşünüyorum bugün 13+1 olduk 🥹

Ben de kızım da hep tatlı yiyordum bulantım hiç yoktu.bunda canım hiç istemedi.bulantıları kessin diye ekşi yiyordum.galiba tatlı kız,ekşi erkek doğru gibi 🙈

Arkadaşlar hayırlısıyla yarın 13.haftama gireceğim.. doğru dürüst bulantım bile olmazken bu 1 haftada 4 kere istifrar ettim, bu demir ilacını sabah içiyorum araya 1 saat boşluk bırakıp yemek yiyorum zaten çay kahve içmem, ilacı içince bulantı yapmiyor. yemek yiyince kötü oluyorum.. gyno ferro sanol ilacın ismi.. böyle bir sorun yaşayan oldu mi?
Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Back
X