2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Beni yataktan kaldıracak bir güç yok şu an. Sıcaklar bile etkilemiyor daha çok uykumu getiriyor zorla kalkıp akşam yemeği hazırlıyorum

Benim boyum 1.59 eşimin 1.76. Ikimizde çok kalıplı insanlar değiliz. Eşim küçükken çok bücürmüş lisede uzamış serpilmis. Belli yani bizim ki fındık kadar olacak
Bitek ona bağlama canım. Senin hamilelik beslenmen,,bebişin beslenmesi falan farkettiriyor. Benim kuzende 1.57 falan eşi 1.75 civarı çocukları 13 yaşında şu an 1.75 oldu bile

Bitek ona bağlama canım. Senin hamilelik beslenmen,,bebişin beslenmesi falan farkettiriyor. Benim kuzende 1.57 falan eşi 1.75 civarı çocukları 13 yaşında şu an 1.75 oldu bile
Benim beslenmem bu ara iyi degil uyumaktan. Birazda ondan diyorum küçücük doğar diye. Eşimi okula bile almıyorlarmış çok küçüksün diye bebek ona benzerse vay halimize

Bende bugün doğru düzgün hissetmedim nerdeyse hiç hissetmedim
Doğru düzgün ile hiç farklı şeyler canım. Yani arada bi dürttüyse takma kafana sadece takip et. Bugün akşam uzun süredir hareket hissetmiyordum şu an arttı mesela. Yine de ufak bi çikolata yiyip karanlık bi odada soluna yat konuş biraz bebişinle muhtemelen hareket eder

Sabah bir iki pıtını hissettim normalde karnımda dalgalanır tümsek yapardı kendi hissettirirdi oıt pıtlar çok derindendi artık yarın çikolata falan ne varsa onunla ilgilenicem

Gerçekten hissetmedim yarım gözlemleyeceğim hiç bu kadar yapmıyordu anlamadım

Bende yarın takip edeceğim inşAllah eder ya
Canim tatli birseyler ye soluna yat. Ya da belkide hareket ediyor pozisyonu dolayisiyla hissetmiyorda olabilirsin

Sabah bir iki pıtını hissettim normalde karnımda dalgalanır tümsek yapardı kendi hissettirirdi oıt pıtlar çok derindendi artık yarın çikolata falan ne varsa onunla ilgilenicem
Aynen bak bi hareketine şimdi yatarken de yapabilirsin çok yemene gerek yok bi parça atsan yeter en çok biz yatınca başlıyorlar harekete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…