2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Üstte hava deliği var mı kuzum bunun hava almazsa kokar ona dikkat edin
Var var avent gıbı hem delıksız akıtmayan hemde delıklı kapağı var fotolarda gordugum kadarıyla
Benım kalkanlarımın sılıkon kısmı sararmış hep bısey olmaz dimi ya
Sütyen konusunda dogru dıyorsun aslında bakarım mutlaka

Koku var mı peki sararmadan bir şey olmaz sanırım ya güzelce steril et bir bak bakalım ne durumda yoksa sende al hazır düşmüşken

Koku var mı peki sararmadan bir şey olmaz sanırım ya güzelce steril et bir bak bakalım ne durumda yoksa sende al hazır düşmüşken
Koku falan yok yumuşak sılıkon kısmı sararmış sadece bı yıkayım da sılıkonda sararma normal gıbi bes senelik ürün kapaklarda bısey yok sert olanlarda
Surda sagda üstte gozukuyor o kadar

Eklentiler

• 5FD5A003-2C64-4198-B310-2AAC723F5B1A.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 65

Koku falan yok yumuşak sılıkon kısmı sararmış sadece bı yıkayım da sılıkonda sararma normal gıbi bes senelik ürün kapaklarda bısey yok sert olanlarda
Surda sagda üstte gozukuyor o kadar
Kızlar süt sağma makinesi bana verdi bi tanıdık onu nasıl steril edicem ben

Kızlar süt sağma makinesi bana verdi bi tanıdık onu nasıl steril edicem ben
Canım plastik yıkanan her yerini güzelce yıka biberin temizleyici ile sonra 5 dk karbonatlı suda bekletin onu da durula en son da klorsuz içme suyunu tencereye al kaynağında içinde 5 dk kaynak kurumaya bırak

Hepsiburada da canım kargo çıkan o senin attığın sepette 77 ye düşüyor bi de ama kargo çıkıyor tabi yine de avente göre gayet iyi alıcam
Benım uyelıgım var bebıskom ondan kargo olmuyor uygulama da gorup hepsıburadadan alıyorum genelde

Makınenın her parçasını tek tek sok borusu ağız kısmı bıberonu vs kaynar suda belkı karbonatla beklesın yarım saat sonra guzelce kurula mis

Kızım biberon kullandığı için aventin sterilizasyon makinasi var bende onu kullanıyorum
Çok pahalı ya makineler baktım da. Sürekli kullanacak olursam alırım yoksa şu aşamada almadım.

Canım plastik yıkanan her yerini güzelce yıka biberin temizleyici ile sonra 5 dk karbonatlı suda bekletin onu da durula en son da klorsuz içme suyunu tencereye al kaynağında içinde 5 dk kaynak kurumaya bırak

Sağolun

Ayyy bende aynıyım ağşamınan yatmıyom zabanan gakmıyom ama gün içinde de olduğum yerde uyuyasım geliyor sürekli yuhum geliiir modundayım
Akşam yatıyorum uyusam da gece uyanıyorum dön dön sonra bir daha uyuyorum. Zorla kalkıp kahvaltı yapıyorum 4e kadar uyuyorum ben felaket durumdayim

Ben öyleydim bi ara şimdi geçti vitaminlerimi aksatıyordum ama :/
Bu dönem yediklerimiz çok önemli full bizden alıyolar
Benim bebeğim herhalde 2 kilo anca doğacak bu gidişle. Milletin çenesiyle mı uğraşacağım yoksa bebek mı büyütmeye çalışagim belli değil

Akşam yatıyorum uyusam da gece uyanıyorum dön dön sonra bir daha uyuyorum. Zorla kalkıp kahvaltı yapıyorum 4e kadar uyuyorum ben felaket durumdayim
Bak ben uykum olmasına rağmen daha yeni yatıcam uyucam gündüzde sıcaktan daral gelıyor sabah 8 gıbı de kalkıyorum her sabah neyse bünye alışsın cok uyumasın oğlumda fosur fosur uyudum son bı hafta harıc
Eşim giderdi işe hop yatardım bır ıkı Allah ne verdiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…