Yaa gerçekten mi hep en başta sağlıklı olsun diyoruz ama ben eşim ailem herkes kız istiyor resmen inşallah hayırlısı ile önce sağlıklı olsun da kız olmasını çok isterim
Demek ki normal yaaaaaa İyi o zaman sevindim kızlar bi an dedim ben acaba fazla mı yiyorum kilo almaya mı başladım acaba. Çok fazla kilo almadan hamilelik sürecini atlatmak istiyorum sanırım strese girmeye başladım
Demek ki normal yaaaaaa İyi o zaman sevindim kızlar bi an dedim ben acaba fazla mı yiyorum kilo almaya mı başladım acaba. Çok fazla kilo almadan hamilelik sürecini atlatmak istiyorum sanırım strese girmeye başladım
Normal de uykuya düşkün değilimdir. Hatta zor uyurum az uyurum. Ama bu ara hunharca uyuyorum. Gün içinde Ya midem bulanıyor yada uyuyorum Başka yaptığım birşey yok
Bulantı uyandırdı beni de hemen tiroid ilacımı içtim kıpırdamadan bekliyorum. Bi 10 dk sonra yattığım yerden kraker ekmek falan yiyeceğim kalkarsam kusarım gibi
Bulantı uyandırdı beni de hemen tiroid ilacımı içtim kıpırdamadan bekliyorum. Bi 10 dk sonra yattığım yerden kraker ekmek falan yiyeceğim kalkarsam kusarım gibi
Ayyy benim tarafta 4 erkek torun var. Eşimin tarafta henüz yok ilk bizimki olacak. Bende kız istiyorum yaaaaaaa. Ama bu gece rüyamda dr kontrolde erkek olduğunu söyledi eşimle şok geçirdik aaa erkek iş nasıl erkek olur diye