- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
İnanır mısın 2 3 gecedir bende aynıyım şimdi okuyunca güldüm benim yaşadığımı buraya aynen nakletmişsinDün benimde öyleydi uyurken de bulanmazsın artık dedim. gözümü aralıyorum midem kötü zorla uyumaya çalıştım sabaha kadar.
Bide bişeyi merak ediyorum yaşayan var mı acaba. Bana 2 gece de bi olan bi sıcak basması bi üşüme titreme durumları var. Geçen gece eşim korkmuş hatta bi baktım terliyorsun bi bakıyorum titriyosun korktum bişey oldu diye dedi. Bi üst açıyorum bi üşüyüp sarılıyo sonra terliyorum. Bu da hormonlardan dolayı mı oluyor acaba.
Sanki hiç yemek yememişsin de saatlerdir açmış gibi sonra vay efendim niye kilo aldım habire mide bulanır da bastırmak için yersem böyle kilo alırım doktor Bi de ayda 1 kilo diye sınırlama koyduAynı durum bende var bir şeyler yersem bulantı yok yedikten 1 saat geçmeden yine bulantı başlıyor
Aynen öyle valla çok sıkıntılı bir durumSanki hiç yemek yememişsin de saatlerdir açmış gibi sonra vay efendim niye kilo aldım habire mide bulanır da bastırmak için yersem böyle kilo alırım doktor Bi de ayda 1 kilo diye sınırlama koydu
O sıcak basması üşüme bendede var. Böyle gece bi anda fenalık basıyo sanki nefes nefese kalmış gibi eşimde noluyo sana böyle diyip duruyo. Daha sonrada üşüyüp iyice eşime sokuluyorumDün benimde öyleydi uyurken de bulanmazsın artık dedim. gözümü aralıyorum midem kötü zorla uyumaya çalıştım sabaha kadar.
Bide bişeyi merak ediyorum yaşayan var mı acaba. Bana 2 gece de bi olan bi sıcak basması bi üşüme titreme durumları var. Geçen gece eşim korkmuş hatta bi baktım terliyorsun bi bakıyorum titriyosun korktum bişey oldu diye dedi. Bi üst açıyorum bi üşüyüp sarılıyo sonra terliyorum. Bu da hormonlardan dolayı mı oluyor acaba.
Bende öyle özellikle ayaklarım yanıyor gibi aZ dışarı çıkarıyorum yorgandan sanki üstüme kar yağıyor eşim sürekli kızar ben kapatıyorum sen açıyorsun diyeİnanır mısın 2 3 gecedir bende aynıyım şimdi okuyunca güldüm benim yaşadığımı buraya aynen nakletmişsinBi de 4 yaşında kızım var gece gelip kucağıma sokuluyor yaz ayında gibi yapış yapış oluyorum
Geçmiş olması gerek aslında doktoruna sor bence eksik vitaminden olabilir mi bilemedimMerhaba iyi akşamlar kızlar bsy soracağım çok fazla başım dönüyor gözlerime vuruyor açamıyorum gözlerimi sizde de var mı böyle evde 2 tane küçük çocuğum var temizlik yemek onların ilgisi bakımı hiç birine yetemiyorum baya kötüyüm normal mi bu
Tansiyonuna baktın mı benimde Bayadır öyle tansiyon hepn9 a 6 çıkıyor..Merhaba iyi akşamlar kızlar bsy soracağım çok fazla başım dönüyor gözlerime vuruyor açamıyorum gözlerimi sizde de var mı böyle evde 2 tane küçük çocuğum var temizlik yemek onların ilgisi bakımı hiç birine yetemiyorum baya kötüyüm normal mi bu
Canım öncelikle jayırlı olsun benim normal oldu ama doktorum kesinlikle vajinal bakmadığı için bende de sadece kese var sorun yok çok küçük dedi ben 6+3 üm daha yolk falan görmedim bence normaldir her şey stres yapmaKızlar merhaba. 25 ocak tüp bebek transferi oldum çok şükür pozitif gördük. Betayı gördüğümde 20 lerdeydi sabırla günlerce beta baktırdım 7000 küsürlerde baktırmayı bıraktık. Tüp bebek hesaplamasına göre 6. Haftada keseyi tam göremedim var ama belirsiz demişti. 5 gün sonra tekrar çağırdı gördü. İki hafta sonra kalp atışına gel dedi. Yolk falan sordum henüz küçük dedi. Kesenin foto ekliyorum anlayan var mı acaba? Bir şey olacak diye ödüm kopuyor daha 12 gün var kalp atışına
Seninde hayırlı olsun canım ben hesaplarıma göre 6+6 olmalıyım. Bu görüntü çarşamba günü vajinal bakıldı. Allah korusun boş gebelik falan bi sürü şey okudum burda evham yaptım çokCanım öncelikle jayırlı olsun benim normal oldu ama doktorum kesinlikle vajinal bakmadığı için bende de sadece kese var sorun yok çok küçük dedi ben 6+3 üm daha yolk falan görmedim bence normaldir her şey stres yapma
Çok sinir bozucu bişey inşallah artmaz sizin ki. Benim fenaBugün bir arkadaşım dedi 3. Aydan itibaren bulantı oldu bende dedi benim daha minik arada oluyor ama şuan normal keşke hep böyle olsa hayırlısı olsun inşallah
O durum bendede var ilk gebeliğim çok korkuyorum yok dış gebelik mi kese görünüyor bu sefer kalbini duyacak mıyım stresi var kalbini duysam başka şeyler çıkar ama önüne geçemiyorum sonra diyorum rabbim verdi rabbim alır doğacağı varsa ne yaparsam yapayım doğacak öyle kendimi telkinleştiriyorum.Seninde hayırlı olsun canım ben hesaplarıma göre 6+6 olmalıyım. Bu görüntü çarşamba günü vajinal bakıldı. Allah korusun boş gebelik falan bi sürü şey okudum burda evham yaptım çok
Aa demek hamilelikten o da. Aman Allah başka dert vermesin de idare etcez artık. İnşallah sağlıkla tamamlarız sürecibende aynıyım bir üşüme geliyor titriyorum resmen .mide bulantımda çok hem ilaçta içiyorum ama ne fayda
Ay yalnız olmadığıma sevinsem mi yaşanılan şeyin sıkıntısına üzülsem mi bilemedim bebişlerimiz yapıyor demekİnanır mısın 2 3 gecedir bende aynıyım şimdi okuyunca güldüm benim yaşadığımı buraya aynen nakletmişsinBi de 4 yaşında kızım var gece gelip kucağıma sokuluyor yaz ayında gibi yapış yapış oluyorum
İşte tam ben de böyleyim ve bir de kalbini sonra duyamadık yazılarını görünce daha da kötü oluyorum. Ama Allaha sığınalım Allah esirgesin korusun inşO durum bendede var ilk gebeliğim çok korkuyorum yok dış gebelik mi kese görünüyor bu sefer kalbini duyacak mıyım stresi var kalbini duysam başka şeyler çıkar ama önüne geçemiyorum sonra diyorum rabbim verdi rabbim alır doğacağı varsa ne yaparsam yapayım doğacak öyle kendimi telkinleştiriyorum.
O sıcak basması üşüme bendede var. Böyle gece bi anda fenalık basıyo sanki nefes nefese kalmış gibi eşimde noluyo sana böyle diyip duruyo. Daha sonrada üşüyüp iyice eşime sokuluyorumnormal bence. Bide ben gün içinde falan nefes nefese kalıyorım. Sanki koşmuşumda öyle nefes nefese halbuki bi odadan diğer odaya geçiyorum
Sayende başardımKızlar forum seçeneklerine girip
‘’
Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle
Bu kısmı işaretleyin açılsın. Var aslında takviminiz ama sizin kapalı demekki görünmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?