2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay bilemedim bende eşofman altı hırkayla çıkarım diye düşündüm😊
Bende hırka koydum bir tane ama eşofman koymadım daha bakalım onu koyunca tamam😊
Ben de eşofman takımı baktım ama begenemedin mi bir şey ya😅 ben diş fırçası ve bir kaç makyaj eşyası koydum yıkanmam herhalde dedim😂
Bende yapmam muhtemelen de ne olur ne olmaz dursun kenarda 😁

Merhaba canım Allah tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim 10 haftalıkken kalbi durmuştu bir süre girmedim foruma şimdi gördüm drum laparoskopi önerdi fiyatlar uçmuş Dr hastane arıyorum 💕
Merhaba, ilk hamileliğimde benimde 9 haftalık iken kalbi durmuştu. Sadece pıhtılaşma var mı diye test yaptırdım ben onu da devlet hastanesi yaptı. Laparoskopi ne için önerdiler ki? İnşallah kısa zamanda siz de güzel haberler alır, sağlıkla kucaklarsınız 🙏

Evet cok acittigi soyleniyi ogun gelsin bakicaz artik 🤷‍♀️

Ben bugun nobete kalkmadim 12de uyudum 6 olmadan kalktim🥲

Aa masallah sana
Sendemi hamileydin
Cok sukur bi sorunum yok fiziki psikoloji olarak iyi gidiyo 33+6 oldum bende. Sadece bebek kilolu diye 38+5de suni sanciyla dogumu baslatmak istiyolar o durum var
Sen nasilsin
Ay sen sonuna gelmisin ya🥹
Cinsiyeti ne
Hic sanci falan yokmu
ah canım benim masallah sana insa iyi olacak cok sevindim kardesleri ne yaptı cinsiyeti ne?
kac kilo yavrucak su an canım?
biliyorsun bir kızim var 8 yasında şimdi karnimda da bir beyefendi var 💙 doktor diyo koningwens dedim ja ja 😍 burda boyle birsey varmış.
bide okul açıldı dün tam tereddütluyduk yani nasil olacak ya o zamana o güne gelirse diye. seninkiler kaca basladilar

Günaydın herkese, işe geldim sayfaları bitirdim 😂 ebru_can_ebru ebru_can_ebru geçmiş olsun 🙏 iyi olmanıza sevindim 💐
freejourney freejourney sana da geçmiş olsunn, umarım zamanını bekler hepsi 🙏🙏 Sen kaçta aldın çalışamaz raporunu zorladı mı? Ben de gidip geliyorum, 12 saat nöbet sonra izin şeklinde, biraz rahatım ama otururken çocuk sürekli geriniyor, ta sağ kaburgamdan sol kasığımı aynı anda itiyor pozisyonunu hala çözemedim 😂 İşi sevmiyor diyordum ama dün evde de çok hareket etti. Artık normalim bu sanırım 🫠 Diyorum artık ne çocuk rahat ne ben rahatım...

Benim terlik de böyleydi canım çok rahat oldu valla. Bir de doğum sonrası 1 hafta ayaklarım fena şişti yani hamilelikte o kadar şişmemişti çok fenaydı 🙈 O yüzden bu terliklerle gezdim hep o sürede ☺
Bende dedim hastanede kullanırım sonrasındada dışarda kullanırım çok rahat oluyor gerçekten😊

İnternetten ziyade cati muayenesi olup ona yakin zamanda doguran 1-2 arkadasim var. Teaaduftur belkide 😂
Çatı muayenesinden kasıt doktorun elle açıklığa bakmasıysa bana da bir kere yapıldı, hiç tetikler diye düşünmedim bir kere vajinaya iki parmakla girilmesi gibi oluyor

Günaydın kızlar 🥰 ebru_can_ebru ebru_can_ebru geçmiş olsun canım kızçene.
Gece ben bi uyudum ara ara uyandım pek hareketsizdi minnoşum. Hareketsiz olunca da tedirgin oluyoruz ya bu ne zor iş. Şimdi biraz hareketli ama az gibi hareketi yaaaa 😔 doğunca nefesini falan kontrol etcem ben kesin 🙈
Ben hala geceleri 4 yaşındaki kızımın nefesini kontrol ederim biraz izlerim takıntılıyım sanırsam 🤦‍♀️

Kızlar ya ben bu bacak ağrısından gerçekten çok sıkıldım huzursuz bacak oldum resmen hergün hergün ağrıyor sinirlerim bozuluyor artık😅

Merhaba canım Allah tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim 10 haftalıkken kalbi durmuştu bir süre girmedim foruma şimdi gördüm drum laparoskopi önerdi fiyatlar uçmuş Dr hastane arıyorum 💕
Cok uzgunum canim kusura bakma :(
Rabbim tez zamanda gonlundekini nasip etsin insallah ❤️
ah canım benim masallah sana insa iyi olacak cok sevindim kardesleri ne yaptı cinsiyeti ne?
kac kilo yavrucak su an canım?
biliyorsun bir kızim var 8 yasında şimdi karnimda da bir beyefendi var 💙 doktor diyo koningwens dedim ja ja 😍 burda boyle birsey varmış.
bide okul açıldı dün tam tereddütluyduk yani nasil olacak ya o zamana o güne gelirse diye. seninkiler kaca basladilar
2 kiz vardi biliyosun buda erkek
En son 32 haftalikken 2 kiloydu sali gunu randevum var bakalim kac cikacak
Masallah seninkide erkek kizin sevindimi. Sen 4.0 haftaya gectin mudehale etmeyi dusunmuyolarmi
Benim kucuk 1erst kleuterschool buyuk 2de secundaire aralarinda 10 yas biliyosun
Bununla kucugun arasinda 3 yas olmus olacak

Ben hamilelikte sürekli böyle iyi mi bunu yesem zararı olur mu, şunu yaptım bir şey oldu mu stresi yaşarken eşime oh ne güzel siz rahatsınız bebekleri bi tüpte özel sağlıklı geliştirip bu oldu diyip verseler demiştim. Ben bunu geyik muhabbetine demiştim de mesaj yanlış gitti, bebeğim küvezde işte gelişmesini bekliyoruz 🙈 Valla konuşurken herşeyi tane tane seçmek lazım ☺
Ayyy
Kız vallahi ağızdan çıkana çok dikkat etmek lazım. Ben bu saatten sonra her şeye hayırlısı demeyi düşünüyorum 😂
Benim agrim olmustu kuzum onceki gun birde doguma karar verelim bakalim dedi. O aradada bakti uygun muyum diye 😎
Anladım kuşum. Şimdi oluyor mu peki? İyisin dimi. Azıcık dursun bebeler yerinde 😬
Günaydın herkese, işe geldim sayfaları bitirdim 😂 ebru_can_ebru ebru_can_ebru geçmiş olsun 🙏 iyi olmanıza sevindim 💐
freejourney freejourney sana da geçmiş olsunn, umarım zamanını bekler hepsi 🙏🙏 Sen kaçta aldın çalışamaz raporunu zorladı mı? Ben de gidip geliyorum, 12 saat nöbet sonra izin şeklinde, biraz rahatım ama otururken çocuk sürekli geriniyor, ta sağ kaburgamdan sol kasığımı aynı anda itiyor pozisyonunu hala çözemedim 😂 İşi sevmiyor diyordum ama dün evde de çok hareket etti. Artık normalim bu sanırım 🫠 Diyorum artık ne çocuk rahat ne ben rahatım...
Çok sağol canım. Beni çok zorladığı için değil de artık dinlenmek, doğuma odaklanmak istediğim için aldım aslında çalışamaz raporunu. 34+5te aldım. Aklımda 32de almak vardı da eylül ayını bitireyim bari dedim. İyiki de aldım doğuruyodum az daha 😂😂
Senin kaç haftalıktı? Benim de birkaç gün önceye kadar fıkır fıkır hiç durmuyodu yerinde. Kıçını sağdan ayaklarını soldan ittirip duruyodu 😂 seninki de çapraz duruyor anlaşılan 😅
İzin için de kuzum kendini rahat hissettiğin sürece çalış tabii ama artık yoruluyosan, huzursuz oluyosan bırak gitsin. Ben olsam öyle yapardım yani 🫠

Back
X