- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
Ahh kuzuuumm gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. İkinizde iyisinizdir inşallahBebeğim doğdu kızlar
Başak oldu prensesim , akşam 20.12
Allahım kızını görmeye mi gitcen sen şimdiYa evet sormabirazcık öyle oldu birazdan kalkıcam inşallah Kızımıda görmeme izin verirler saati varmış 9 sanırım
Ya güzel hatırlayalım da sağlıklı olalım da gerisi gerçekten unutulacak detaylar. Çantam Benim de hazır hemen alıp çıkacağım inşallahEvet bazı belirsizlikleri halletmek güzel ama dediğin gibi bakalım beklediğimiz gibi mi olacak kuzumçantası, puseti hazır bekliyor arabayı bile hep tam depo tutmaya çalışıyoruz
Doğum sancısı zihne kaydedilmeyen tek ağrıymış. Anneler evet o an ağrım vardı dermiş ama bunun şiddetini anımsayamazlarmışo yüzden annelere güvenmiyorum
Annişinin hamilelik, lohusalık zamanlarını zor geçirmediği 4 çocuktan belli kuzum ya meselaBearhug a soralım bakalım 2,3,4 ü yapar mı
Ya eskiden alternatifleri de yokmuş kiEskiler hep oyleymis bizmi cok nazli niyazliyiz
Bende ilk hamileligimi hic bilmiyorum
Ozaman yasimda kucuktu 20 yasimdaydim
Ne hamileligimde ne nasil oldu hatirlamiyorum nede dogumu
Ikincisi biraz koronaya gelsede cok takipliydim
Ucuncusunde herseyi cok didikledim sanki gibime geliyo
Ya evet sormabirazcık öyle oldu birazdan kalkıcam inşallah Kızımıda görmeme izin verirler saati varmış 9 sanırım
Biz eşim oğlum geldik durum doğuma dönünce annemlere haber verdık hemen onlar 2 saat mesafede oturuyor , kaynanam görümcem Eltim fln gelmiş sadece ameliyattan çıkarken gordum yasak ya , Eltim annem gelene kadar bi saat durdu yanımda bebişlede ilk o ilgilenmişMasallah annen eltin esin hepinizmi gittiniz canim?
Canım danışmalık için acele etme yaa daha dün bir bugün iki. Biraz zaman ver memintolaraGünaydınBugün sürpriz olacak mı bakalım, güzel bir gün olsun ☺
Benim sütümü arttırmam lazım yaa kızlar. Bu oğluş mamayı sevmiyor sütü seviyor sanırımMama verince bitirmiyoruz süt verince bitiyor. Tabi sevmek değilde sanırım mama akışı daha yavaş biberonda süte göre o yüzden olabilir. Bebiş geldiğinde artar deniliyor da bebiş gelince düzenli su içmeyi unutuyorum,düzenli uyku yok,düzenli yemek yok Süt için bunlar da lazım. İnstagramda süt arttırma için danışmanlar var alsam mı destek diyorum da güvenemediğinden karar veremiyorum
Babası aynı sen diyorAllahım kızını görmeye mi gitcen sen şimdiseni de yerim kızını da yerim kime benziyor Lina
Ya güzel hatırlayalım da sağlıklı olalım da gerisi gerçekten unutulacak detaylar. Çantam Benim de hazır hemen alıp çıkacağım inşallahbence Bearhug jübilesini Barbaros ile yapıyor şu an imzasını atıp kenara çekilir ben de Duru kuşumu sağlıcakla büyüteyim bana yeter
Ya eskiden alternatifleri de yokmuş kiistanbul Paşabahçede annem beni doğurmuş ama Plesenta içerde daha. Çatalda öyle bekliyor. Ebe demiş ki öğle arası yemek molası. Beni vermiş annemin koynuna Çıkmış gitmiş öylece kadını plesenta içerde çatalda çıplak bırakıp. Nasıl üşüdüm diyo günlerce hasta yatmış ay çok vicdansızlık yaaa. Şimdi olsa kıyameti kopartırız ama o zaman sesleri çıkmıyormuş ki yazık
Amin kuzucum aminnnnGösterirler bence, ay Allah'ım kendi gidişim aklıma geldi şimdiHemen kavuşun inşallah
OiiyyyBabası aynı sen diyor
Hıc uyumadım on dk falanOiiyyyya nasıl gittin de doğurdun kız sen hala inanamıyorum.
Ah canım benimHıc uyumadım on dk falanbende anlamadım ya hala daha şokum
Yaaa, gözün aydın.Sabah sabah gozumu açıp ,kalkmadan direk mesajlara bakayım dedim ve günün suprizi.Saglikla kavuşun en kısa zamanda.İyi olmanıza sevindim.Bebeğim doğdu kızlar
Evet elhamdulillah nasip oldu, kendimi çok nasipli hissediyorum. İnşaallah buranın maneviyatı ile yoğrulur bebeğim, sâliha bir hanım olurNe guzel hamile halinle bundan nasiplendinbebeginde senin sayende nasibini aldi Allah kabul etsin
Bu arada adana bolgesindede klimasiz ev yokbir anda oranin sicaklari geldi aklima
Ay maşallah ya Rabbim ellerini yesinlerBebeğim doğdu kızlar
GünaydınGünaydınBugün sürpriz olacak mı bakalım, güzel bir gün olsun ☺
Benim sütümü arttırmam lazım yaa kızlar. Bu oğluş mamayı sevmiyor sütü seviyor sanırımMama verince bitirmiyoruz süt verince bitiyor. Tabi sevmek değilde sanırım mama akışı daha yavaş biberonda süte göre o yüzden olabilir. Bebiş geldiğinde artar deniliyor da bebiş gelince düzenli su içmeyi unutuyorum,düzenli uyku yok,düzenli yemek yok Süt için bunlar da lazım. İnstagramda süt arttırma için danışmanlar var alsam mı destek diyorum da güvenemediğinden karar veremiyorum
Benim doktorda öyle canım sez yada vajinal farketmez öncesinde kendi gelmek istemediği sürece 39+0 diyo 38+6 ya bile yok diyoCanım pzt günü konuşacağız. Konuştuğumuz an ağzımdan ne çıkacaksa o olacak o kadar ki kararsızımBenimki de sez için 39u beklerim demişti bi konuşmasında
Aaaaa ben şokYa eskiden alternatifleri de yokmuş kiistanbul Paşabahçede annem beni doğurmuş ama Plesenta içerde daha. Çatalda öyle bekliyor. Ebe demiş ki öğle arası yemek molası. Beni vermiş annemin koynuna Çıkmış gitmiş öylece kadını plesenta içerde çatalda çıplak bırakıp. Nasıl üşüdüm diyo günlerce hasta yatmış ay çok vicdansızlık yaaa. Şimdi olsa kıyameti kopartırız ama o zaman sesleri çıkmıyormuş ki yazık
Bu kadar çok dr aynı şeyi yapıyorsa demek ki doğru olan bir şey varBenim doktorda öyle canım sez yada vajinal farketmez öncesinde kendi gelmek istemediği sürece 39+0 diyo 38+6 ya bile yok diyo
Bende gordum o danismanlari bitanesi var gercekten cok professionnel gorunuyoGünaydınBugün sürpriz olacak mı bakalım, güzel bir gün olsun ☺
Gerçekten öyle ama yaaaAaaaa ben şok
Gercekten eskiler cok vicdansizmis
Gecen hulya kocyigitin gelin filmine bakiyoz diyorumki eskiler nekadar acimasiz vicdansiz diyorum resmen filmi yasiyorum o kv alacan kafasini duvara vura vura dovecen diyorum. Birebir filmi yasiyorum ben izlemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?