2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya evet sorma birazcık öyle oldu birazdan kalkıcam inşallah Kızımıda görmeme izin verirler saati varmış 9 sanırım
Allahım kızını görmeye mi gitcen sen şimdi seni de yerim kızını da yerim kime benziyor Lina
Ya güzel hatırlayalım da sağlıklı olalım da gerisi gerçekten unutulacak detaylar. Çantam Benim de hazır hemen alıp çıkacağım inşallah bence Bearhug jübilesini Barbaros ile yapıyor şu an imzasını atıp kenara çekilir ben de Duru kuşumu sağlıcakla büyüteyim bana yeter
Ya eskiden alternatifleri de yokmuş ki istanbul Paşabahçede annem beni doğurmuş ama Plesenta içerde daha. Çatalda öyle bekliyor. Ebe demiş ki öğle arası yemek molası. Beni vermiş annemin koynuna Çıkmış gitmiş öylece kadını plesenta içerde çatalda çıplak bırakıp. Nasıl üşüdüm diyo günlerce hasta yatmış ay çok vicdansızlık yaaa. Şimdi olsa kıyameti kopartırız ama o zaman sesleri çıkmıyormuş ki yazık

Günaydın Bugün sürpriz olacak mı bakalım, güzel bir gün olsun ☺
Benim sütümü arttırmam lazım yaa kızlar. Bu oğluş mamayı sevmiyor sütü seviyor sanırım Mama verince bitirmiyoruz süt verince bitiyor. Tabi sevmek değilde sanırım mama akışı daha yavaş biberonda süte göre o yüzden olabilir. Bebiş geldiğinde artar deniliyor da bebiş gelince düzenli su içmeyi unutuyorum,düzenli uyku yok,düzenli yemek yok Süt için bunlar da lazım. İnstagramda süt arttırma için danışmanlar var alsam mı destek diyorum da güvenemediğinden karar veremiyorum

Masallah annen eltin esin hepinizmi gittiniz canim?
Biz eşim oğlum geldik durum doğuma dönünce annemlere haber verdık hemen onlar 2 saat mesafede oturuyor , kaynanam görümcem Eltim fln gelmiş sadece ameliyattan çıkarken gordum yasak ya , Eltim annem gelene kadar bi saat durdu yanımda bebişlede ilk o ilgilenmiş

Canım danışmalık için acele etme yaa daha dün bir bugün iki. Biraz zaman ver memintolara bence önce su işini hallet. Kendin yazmışsın eksikleri onları bi tamamla önce

Babası aynı sen diyor

Ne guzel hamile halinle bundan nasiplendin bebeginde senin sayende nasibini aldi Allah kabul etsin
Bu arada adana bolgesindede klimasiz ev yok bir anda oranin sicaklari geldi aklima
Evet elhamdulillah nasip oldu, kendimi çok nasipli hissediyorum. İnşaallah buranın maneviyatı ile yoğrulur bebeğim, sâliha bir hanım olur

Otelde klima açıyorum direkt yoksa durulmaz buralarda..

Günaydın
Süt için en çok su ve dereotu bence bende çok işe yaramıştı
Bulgur içinde çok iyi diyolar bol sütlü günleriniz olsun

Canım pzt günü konuşacağız. Konuştuğumuz an ağzımdan ne çıkacaksa o olacak o kadar ki kararsızım Benimki de sez için 39u beklerim demişti bi konuşmasında
Benim doktorda öyle canım sez yada vajinal farketmez öncesinde kendi gelmek istemediği sürece 39+0 diyo 38+6 ya bile yok diyo

Aaaaa ben şok
Gercekten eskiler cok vicdansizmis

Gecen hulya kocyigitin gelin filmine bakiyoz diyorumki eskiler nekadar acimasiz vicdansiz diyorum resmen filmi yasiyorum o kv alacan kafasini duvara vura vura dovecen diyorum. Birebir filmi yasiyorum ben izlemiyorum

Bende gordum o danismanlari bitanesi var gercekten cok professionnel gorunuyo
Yani ben olsam denerdim heralde
Ne kaybedersin en kotu ihtimal parani ama iyi bi danismansa emzirme kaliten artar
Ben online diyet almistim herkes amaan eeğ kaka gozuyle bakarken ben 14 kilo verince herkes online diyet almaya baslamisti

Gerçekten öyle ama yaaa ben de bu ara ne izlesem çok içselleştiriyorum. Sanki bana noluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…