Canım çok şükür iyi geçmiş doktor randevunzSayfalar birikince okumak ne zormuş. Bugün doktor kontrolüne gitmiştik fena yoruldum. Biraz karışık bi hastane 3 bölüm gezdik hepsi ayrı katta hastane içi labirent gibi blok blok, bi de bugün bebem beslenme kısmında çok uğraştırdı sabah 8de yediğimle duruyordum bittimÖnce aşımızı olduk, 30 sn kadar ağladık bitti☺ Sonra doktor kontrolümüz iyiydi. 3 günde 46 gr aldırabilmişim dr iyi dedi bana sorsa az Genel bilgiler verdi. Beyin gelişimi için bıngıldağından başlayarak sırtından kuyruk sokumuna kadar her seferinde farklı hareketler ile masaj yap dedi. Masaj yaparken de bir şarkınız olsun onu aç dedi, sizlerin de bilgisi olsun. İşitme testinden yoğun bakımda iken 2 kere kalmıştı,bugün onu yaptırdık geçti sonunda Onun için uyuması gerekiyormuş. Doktor emzir dedi normalde 2 emip uyuyan sıpam en az 15 dk emdi Bir de sonra uyumadı hemen. İşitme testine de son dk girebildik poliklinik kapanacaktı Eve geldik nasıl yemek yediğimi bilmiyorum nefes almadım sanırım Sonra da besleyip eşime bıraktım uyudum kendime geldim. Analık zor Ama çok güzel ❤
Canım siz nasıl oldunuz Aybars nasıl sen nasılsın Almila gördümü kardeşiniİnanmıyorum gerçekten mi
Canım çok şükür emme sorunu var besleme bende iyiyim . Almila sokta çok mutlu ama kafalar karışık. Bende iyiyim şükürCanım siz nasıl oldunuz Aybars nasıl sen nasılsın Almila gördümü kardeşini❤
Inanamiyorummmm canım benim giremedim neler olmuşsun masallah sağlıklı uzun ömürlü olsun çok sevindimAmin kuzucum ya inşallah heyecanla bekliyorum
Evet kuzucum gerçektenİnanmıyorum gerçekten mi
Senin bebişin de senin iyileşmen için zaman verecek sana o zaman ☺ Fanus sonra küvez içi ondan sonra bitiyor destek. Süt ne durumda sağma mı yapıyorsun makine var mıydı yanında canımEvet kuzucum gerçektenDünden başlayan ağrım vardı Farklı olduğu bugün belli oldu acile geldik doktor düzenli sancıların başlamış bu saatten sonra durdurmaya gerek yok dedı eskı sezeryanlı oluncada biraz riskli bakıyolar bilirsin , doktor bebeğin gayet iyi boyutlarda çok sıkıntı yaşamayız Allah’ın izniyle dedi ve aldılar direk su yutmuş , solunum desteği veriyolarmış fanusta, birde antibiyotik başlamışlar idrarımda enfeksıyon cıkmıs diye ben görüşmedim henüz doktorla eşimin aktardığı kadarını biliyorum 5-7 gün civarı kalabilir demişler, yandaki kadının bebişi ile oyalanıyoruz
Çanlar çalıyor, geliyor gelmekte olanlarebru_can_ebru ve Papatyamaviss kızlar çok sevindim bütün sayfaları okuyamadım anladığım kadarıyla ikinizin bebeği de iyi maşallah Allah sağlıkla, mutlulukla, huzurlu bir ailede büyütmeyi nasip etsin.
Çok heyecanlı ve korkuluyum her an her şey olabilir
SormaaaÇanlar çalıyor, geliyor gelmekte olanlarbeni de korku heyecan basıyor birileri doğurdukça
Bu ara ben mi kaçırıyorum yoksa Buda mı süprizBebeğim doğdu kızlar
Başak oldu prensesim , akşam 20.12
Canım pzt günü konuşacağız. Konuştuğumuz an ağzımdan ne çıkacaksa o olacak o kadar ki kararsızımSormaaacanım sen doktorunla konuştun mu? Normal, sezaryen neye karar verdiniz?
Bizim doktorumuz tam 39+0'da almak istiyor ama bebişleri görüyorsun kendileri belirliyorlar
Ayy ne düşünüyorsun diyeceğim ama kararsizim diyorsun zatenCanım pzt günü konuşacağız. Konuştuğumuz an ağzımdan ne çıkacaksa o olacak o kadar ki kararsızımBenimki de sez için 39u beklerim demişti bi konuşmasında
Aaaaa hayirli olsun canim gozun aydin rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsinBebeğim doğdu kızlar
Başak oldu prensesim , akşam 20.12
Balli sut icmeye kalktim hafif bogaz agrim var. Once wcye gittim diyorumki uykulu uykuku yaaa biz saatlerce konustuk kv gelin gorumce ama papatyanin hic sesi cikmadi dogurdumu napti diyorum. Sonrada diyorumki of sacmalama ya kadin erken uyumustur ondan gormemistir
Olduda bitti masallahKuzum dünden ağrım vardı zaten , bugun arttı oyle boyle akşam baya arttı acile geldik zaten sancı cıkarsa alıcaz dedı dırek ve yarım saatte oldu bıttı 2800 küsür doğmuş , kuvezde suan ama durumu iyi
Bide spinal yapamayiz diyolardi demekki mecbur kalinca yapiliyomusSpınal oldum mutluyumburger yıyıp acıle gıdınce genel yapamadılar tabi
Ben iyiyim uyuşukluk geçiyor artık ağrılarım gelıyor ufaktan normal olarak
@Satilucky yazdıklarımdan okuyun askım tek tek bakamıyorum
Biz kv gorumce cekistirirken kiz dogurmaya gitmis bende uyuya kaldim aha simdi goruyorumAnaaam kız koltukta uyuyakalmışım uyanana kadar neler olmuş Linoşumuz da gelmek istedi demekyerim onun parmaklarını ben
İkinizin de iyi olmasına çok sevindim kuzum kilosu haftası iyi inşallah çabucak çıkacak zaten küvözden de merak etme
Senin ballı lokma da kendisi seçti günü saati resmenhayırlı uzun sağlıklı misler gibi ömrü olsun güzel bir zamanda doğmuş tepe noktasına güzel açılarla bağlanıyor kişisel gezegenleri tuttuğunu koparan cesur başarılı düzenli hareketli çalışkan bir kız olacak gibi Linoşko
Benimde pzrttesi rdvumda banada yapilacak o test.Yarın doktor alttan smear test gibi bişe yapacakmış doğum öncesi eğer enfeksiyon varsa antibiyotik başlamamız gerekiyor dedi
Alttan yapılan işlemler geriyor beni ama gerekli dedi demekki bu yüzden istiyo testi
Niaouli yag deniyo ama turkcesi bumu tam olarak bilmiyorumBişey yağı diyordu burda arkadaşlar ya adı aklıma gelmiyor belki bilen yazar. Hamilelikte kullanmışlardı, çamaşıra damlatılıyor. İnşallah azalmıştır ya da bitmiştir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?