2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım çok şükür iyi geçmiş doktor randevunz
İşitme testinizede çok sevindim
Bence gayet iyi kilosu sonucta hastaneden çıktıktan sonra düşmedi azda olsa artış var Maşallah Kuzey’e
İyi yapıyosn eşine verdikce dinlen sen

İnanmıyorum gerçekten mi
Evet kuzucum gerçekten Dünden başlayan ağrım vardı Farklı olduğu bugün belli oldu acile geldik doktor düzenli sancıların başlamış bu saatten sonra durdurmaya gerek yok dedı eskı sezeryanlı oluncada biraz riskli bakıyolar bilirsin , doktor bebeğin gayet iyi boyutlarda çok sıkıntı yaşamayız Allah’ın izniyle dedi ve aldılar direk su yutmuş , solunum desteği veriyolarmış fanusta, birde antibiyotik başlamışlar idrarımda enfeksıyon cıkmıs diye ben görüşmedim henüz doktorla eşimin aktardığı kadarını biliyorum 5-7 gün civarı kalabilir demişler, yandaki kadının bebişi ile oyalanıyoruz

Senin bebişin de senin iyileşmen için zaman verecek sana o zaman ☺ Fanus sonra küvez içi ondan sonra bitiyor destek. Süt ne durumda sağma mı yapıyorsun makine var mıydı yanında canım

Papatyamaviss yaaaa gözyaşım pıt bu neyin acelesi linaaaaaa Canım gözün aydın olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah maşallah kilosu iyi bir an önce sen de linoşumuz da toparlanırsınız inşallah. Sana dinlenmek ve toparlanmak için zaman vermiş Lina çabucak iyileşin ve kavuşun ya diyorum ki bu kız yazmadı uzun bir süre noldu acep derken meğer doğuruyormuşsun vaaaayyyy beeeee

Çanlar çalıyor, geliyor gelmekte olanlar beni de korku heyecan basıyor birileri doğurdukça

Çanlar çalıyor, geliyor gelmekte olanlar beni de korku heyecan basıyor birileri doğurdukça
Sormaaa canım sen doktorunla konuştun mu? Normal, sezaryen neye karar verdiniz?
Bizim doktorumuz tam 39+0'da almak istiyor ama bebişleri görüyorsun kendileri belirliyorlar

Sormaaa canım sen doktorunla konuştun mu? Normal, sezaryen neye karar verdiniz?
Bizim doktorumuz tam 39+0'da almak istiyor ama bebişleri görüyorsun kendileri belirliyorlar
Canım pzt günü konuşacağız. Konuştuğumuz an ağzımdan ne çıkacaksa o olacak o kadar ki kararsızım Benimki de sez için 39u beklerim demişti bi konuşmasında

Canım pzt günü konuşacağız. Konuştuğumuz an ağzımdan ne çıkacaksa o olacak o kadar ki kararsızım Benimki de sez için 39u beklerim demişti bi konuşmasında
Ayy ne düşünüyorsun diyeceğim ama kararsizim diyorsun zaten NST deki hemşire seninle de emzirme, doğum, lohusalık konuştu mu belki karar sürecine yardımcı olur

Bebeğim doğdu kızlar
Başak oldu prensesim , akşam 20.12
Aaaaa hayirli olsun canim gozun aydin rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin

Papatyamaviss ay aklimada geldi bu kiz hic yazmadi dedim bisey mi oldu dedim kendi kendime
Balli sut icmeye kalktim hafif bogaz agrim var. Once wcye gittim diyorumki uykulu uykuku yaaa biz saatlerce konustuk kv gelin gorumce ama papatyanin hic sesi cikmadi dogurdumu napti diyorum. Sonrada diyorumki of sacmalama ya kadin erken uyumustur ondan gormemistir

Meger kadin dogurmus
Olduda bitti masallah
Bide spinal yapamayiz diyolardi demekki mecbur kalinca yapiliyomus
Biz kv gorumce cekistirirken kiz dogurmaya gitmis bende uyuya kaldim aha simdi goruyorum
Yarın doktor alttan smear test gibi bişe yapacakmış doğum öncesi eğer enfeksiyon varsa antibiyotik başlamamız gerekiyor dedi
Alttan yapılan işlemler geriyor beni ama gerekli dedi demekki bu yüzden istiyo testi
Benimde pzrttesi rdvumda banada yapilacak o test.
Bişey yağı diyordu burda arkadaşlar ya adı aklıma gelmiyor belki bilen yazar. Hamilelikte kullanmışlardı, çamaşıra damlatılıyor. İnşallah azalmıştır ya da bitmiştir canım
Niaouli yag deniyo ama turkcesi bumu tam olarak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…