Ya emzirme falan anlattı daaaa ne bileyim biraz donuk bir kadın. Öyle çok muhabbet etmiyoruzAyy ne düşünüyorsun diyeceğim ama kararsizim diyorsun zatenNST deki hemşire seninle de emzirme, doğum, lohusalık konuştu mu belki karar sürecine yardımcı olur
Sağol canımatatalya canım geçmiş olsun aşınızı olmuşsunuz Allahım büyüdü bile Kuzey Ata yaaa inanılır gibi değil maşallah kuzuma
Bence seninki sezeryan olacak kendi isteğiyleYa emzirme falan anlattı daaaa ne bileyim biraz donuk bir kadın. Öyle çok muhabbet etmiyoruzBenim büyük ablam 1 vaj. 1 sez doğum yaptı. Vajinalde de çok dikişi oldu ağrısı sancısı vs zorlandı yani. Küçük ablamda 9saat falan sancı çekip açılma olmadı çatı dar diye sez oldu. Bunlar beni çok geriyor işte. Genetik faktörü beni amaaaan hiç uğraşma sez. ol gitsin demeye itiyor. sen ne düşünüyorsun?
Evet biraz soğuk ve sert görünüyor ama seni, bebeği tanımaya başlayınca daha iyiYa emzirme falan anlattı daaaa ne bileyim biraz donuk bir kadın. Öyle çok muhabbet etmiyoruzBenim büyük ablam 1 vaj. 1 sez doğum yaptı. Vajinalde de çok dikişi oldu ağrısı sancısı vs zorlandı yani. Küçük ablamda 9saat falan sancı çekip açılma olmadı çatı dar diye sez oldu. Bunlar beni çok geriyor işte. Genetik faktörü beni amaaaan hiç uğraşma sez. ol gitsin demeye itiyor. sen ne düşünüyorsun?
Yaaa doğru evet senin direkt sez olacak. Kafan rahat oh misss. Günün belli olması güzel de o zamana kadar duracakmı bakalım.Evet biraz soğuk ve sert görünüyor ama seni, bebeği tanımaya başlayınca daha iyi
Benim bebeğim makat gelişte kuzum dönmedi biz sezaryen tarihi bile belirledik artık Allah nasip ederse 11 gün sonra inşallah
Genetik faktörünün önemli olduğuna inanıyorum ya ama daha çok anne ile paralel gibi geliyor bana annenin doğumları nasıl?
Canım hayırlı olsun, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.Evet kuzucum gerçektenDünden başlayan ağrım vardı Farklı olduğu bugün belli oldu acile geldik doktor düzenli sancıların başlamış bu saatten sonra durdurmaya gerek yok dedı eskı sezeryanlı oluncada biraz riskli bakıyolar bilirsin , doktor bebeğin gayet iyi boyutlarda çok sıkıntı yaşamayız Allah’ın izniyle dedi ve aldılar direk su yutmuş , solunum desteği veriyolarmış fanusta, birde antibiyotik başlamışlar idrarımda enfeksıyon cıkmıs diye ben görüşmedim henüz doktorla eşimin aktardığı kadarını biliyorum 5-7 gün civarı kalabilir demişler, yandaki kadının bebişi ile oyalanıyoruz
Ben açıkçası kiloyu hiç sorun etmiyordum Allahın izniyle seninki gibi benimki gibi ufak bebeklerimiz doğduktan sonra alır nolacak diye düşündüm hep kireçlenme başlamış diyene kadar çünkü kireçleme olunca anladığım kadarıyla ne yaparsan yap kilo pek alamıyormuş başka başka olumsuz açıklamalar da var bir de en başından beri 6 gün geriden geliyordu son kontrolden bu yana 8 güne çıkmış 9 günde 2 gün gerileme de fazla geldi bilmiyorum ya annelik çok garipmiş dünden beri dumur oldumBenim haftam seninle aynı benim bebeğim 35+2de 2180 gr çıktı doktor gelişimi 10 gün geride ama normal başka bir sorun yok bu bebek minyon olacak dedi
Çok şükür şu saate iyi geldim kuzum kalanıda sonra ayağa kalkınca belli olur artıkCanım hayırlı olsun, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.
Kuzucuk hemen toparlayacak eminim ki hiç dert etme sen..sen nasılsın herhangi bir ağrın var mı?
Bana kireçlemeden bahsetmedi kan akımları gayet iyi bebeğim besleniyor ama fazla büyümüyor.Ben açıkçası kiloyu hiç sorun etmiyordum Allahın izniyle seninki gibi benimki gibi ufak bebeklerimiz doğduktan sonra alır nolacak diye düşündüm hep kireçlenme başlamış diyene kadar çünkü kireçleme olunca anladığım kadarıyla ne yaparsan yap kilo pek alamıyormuş başka başka olumsuz açıklamalar da var bir de en başından beri 6 gün geriden geliyordu son kontrolden bu yana 8 güne çıkmış 9 günde 2 gün gerileme de fazla geldi bilmiyorum ya annelik çok garipmiş dünden beri dumur oldum
Elle sağmayla başla dedı kuzum ebe bugun makıneye geçicem mınık mınık kolosturum topladık gondercezSenin bebişin de senin iyileşmen için zaman verecek sana o zaman ☺ Fanus sonra küvez içi ondan sonra bitiyor destek. Süt ne durumda sağma mı yapıyorsun makine var mıydı yanında canım
Ya evet sormaPapatyamaviss yaaaa gözyaşım pıt bu neyin acelesi linaaaaaa Canım gözün aydın olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah maşallah kilosu iyi bir an önce sen de linoşumuz da toparlanırsınız inşallah. Sana dinlenmek ve toparlanmak için zaman vermiş Lina çabucak iyileşin ve kavuşun ya diyorum ki bu kız yazmadı uzun bir süre noldu acep derken meğer doğuruyormuşsun vaaaayyyy beeeee
Sürpriz teyzesiBu ara ben mi kaçırıyorum yoksa Buda mı süprizPapatyamaviss sağlıkla büyüsün minik kuş hayırlı evlat olsun inşallah
Evet bazı belirsizlikleri halletmek güzel ama dediğin gibi bakalım beklediğimiz gibi mi olacak kuzumYaaa doğru evet senin direkt sez olacak. Kafan rahat oh misss. Günün belli olması güzel de o zamana kadar duracakmı bakalım.Annemin 4 normal doğumu var anneme göre oldu bitti anlamadım bile bir de ne hamilelik bilmiş ne lohusalık.
Yerim onu ya Tatlı kuş Allah analı babalı büyütsün kuzumSürpriz teyzesi
Eskiler hep oyleymis bizmi cok nazli niyazliyizYaaa doğru evet senin direkt sez olacak. Kafan rahat oh misss. Günün belli olması güzel de o zamana kadar duracakmı bakalım.Annemin 4 normal doğumu var anneme göre oldu bitti anlamadım bile bir de ne hamilelik bilmiş ne lohusalık.
Masallah annen eltin esin hepinizmi gittiniz canim?Ay bu arada kızlar , boyle bır durumda çantanız arabada olsun bıze o kadar ani oldu ki eşim çantayı almaya gıttı oğlumu bıraktı döndüğünde bebiş çıkmıştı bile , çok yakın hastaneEşimde panik yaptı Eltim gelmiş girmiş kıyafetlerı vs o vermıs annem gelene kdr o durdu yanımda sağolsun
Ayyy ben şok Maşallah barekallahBebeğim doğdu kızlar
Başak oldu prensesim , akşam 20.12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?