2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy ne düşünüyorsun diyeceğim ama kararsizim diyorsun zaten NST deki hemşire seninle de emzirme, doğum, lohusalık konuştu mu belki karar sürecine yardımcı olur
Ya emzirme falan anlattı daaaa ne bileyim biraz donuk bir kadın. Öyle çok muhabbet etmiyoruz Benim büyük ablam 1 vaj. 1 sez doğum yaptı. Vajinalde de çok dikişi oldu ağrısı sancısı vs zorlandı yani. Küçük ablamda 9saat falan sancı çekip açılma olmadı çatı dar diye sez oldu. Bunlar beni çok geriyor işte. Genetik faktörü beni amaaaan hiç uğraşma sez. ol gitsin demeye itiyor. sen ne düşünüyorsun?

atatalya canım geçmiş olsun aşınızı olmuşsunuz Allahım büyüdü bile Kuzey Ata yaaa inanılır gibi değil maşallah kuzuma
Sağol canım
Bence seninki sezeryan olacak kendi isteğiyle İçimden öyle geldi , hadi bakalım

Evet biraz soğuk ve sert görünüyor ama seni, bebeği tanımaya başlayınca daha iyi
Benim bebeğim makat gelişte kuzum dönmedi biz sezaryen tarihi bile belirledik artık Allah nasip ederse 11 gün sonra inşallah
Genetik faktörünün önemli olduğuna inanıyorum ya ama daha çok anne ile paralel gibi geliyor bana annenin doğumları nasıl?

Yaaa doğru evet senin direkt sez olacak. Kafan rahat oh misss. Günün belli olması güzel de o zamana kadar duracakmı bakalım. Annemin 4 normal doğumu var anneme göre oldu bitti anlamadım bile bir de ne hamilelik bilmiş ne lohusalık.

Canım hayırlı olsun, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.
Kuzucuk hemen toparlayacak eminim ki hiç dert etme sen.. sen nasılsın herhangi bir ağrın var mı?

Benim haftam seninle aynı benim bebeğim 35+2de 2180 gr çıktı doktor gelişimi 10 gün geride ama normal başka bir sorun yok bu bebek minyon olacak dedi
Ben açıkçası kiloyu hiç sorun etmiyordum Allahın izniyle seninki gibi benimki gibi ufak bebeklerimiz doğduktan sonra alır nolacak diye düşündüm hep kireçlenme başlamış diyene kadar çünkü kireçleme olunca anladığım kadarıyla ne yaparsan yap kilo pek alamıyormuş başka başka olumsuz açıklamalar da var bir de en başından beri 6 gün geriden geliyordu son kontrolden bu yana 8 güne çıkmış 9 günde 2 gün gerileme de fazla geldi bilmiyorum ya annelik çok garipmiş dünden beri dumur oldum

Canım hayırlı olsun, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.
Kuzucuk hemen toparlayacak eminim ki hiç dert etme sen.. sen nasılsın herhangi bir ağrın var mı?
Çok şükür şu saate iyi geldim kuzum kalanıda sonra ayağa kalkınca belli olur artık

Bana kireçlemeden bahsetmedi kan akımları gayet iyi bebeğim besleniyor ama fazla büyümüyor.
Ben 33.hafta kontrolündeyken 2000 gr çıktı haftası da 32+1 çıktı 6 gün geriydi.
Ben 35+2 kontrolde 2180 gr 33+6 çıktı 20 gün geri yani ama doktorum kireçlenme dememedi olsa söylerdi diye düşünüyorum
Sende pazartesi gidince netleşir inşallah bir şey çıkmaz
Ama bebeklerimiz sınırı geçti doğsalar bile çabuk toplarlar inşallah

Senin bebişin de senin iyileşmen için zaman verecek sana o zaman ☺ Fanus sonra küvez içi ondan sonra bitiyor destek. Süt ne durumda sağma mı yapıyorsun makine var mıydı yanında canım
Elle sağmayla başla dedı kuzum ebe bugun makıneye geçicem mınık mınık kolosturum topladık gondercez

Ya evet sorma birazcık öyle oldu birazdan kalkıcam inşallah Kızımıda görmeme izin verirler saati varmış 9 sanırım

Evet bazı belirsizlikleri halletmek güzel ama dediğin gibi bakalım beklediğimiz gibi mi olacak kuzum çantası, puseti hazır bekliyor arabayı bile hep tam depo tutmaya çalışıyoruz
Doğum sancısı zihne kaydedilmeyen tek ağrıymış. Anneler evet o an ağrım vardı dermiş ama bunun şiddetini anımsayamazlarmış o yüzden annelere güvenmiyorum
Annişinin hamilelik, lohusalık zamanlarını zor geçirmediği 4 çocuktan belli kuzum ya mesela Bearhug a soralım bakalım 2,3,4 ü yapar mı

Ay bu arada kızlar , boyle bır durumda çantanız arabada olsun bıze o kadar ani oldu ki eşim çantayı almaya gıttı oğlumu bıraktı döndüğünde bebiş çıkmıştı bile , çok yakın hastane Eşimde panik yaptı Eltim gelmiş girmiş kıyafetlerı vs o vermıs annem gelene kdr o durdu yanımda sağolsun

Eskiler hep oyleymis bizmi cok nazli niyazliyiz
Bende ilk hamileligimi hic bilmiyorum
Ozaman yasimda kucuktu 20 yasimdaydim
Ne hamileligimde ne nasil oldu hatirlamiyorum nede dogumu
Ikincisi biraz koronaya gelsede cok takipliydim
Ucuncusunde herseyi cok didikledim sanki gibime geliyo

Masallah annen eltin esin hepinizmi gittiniz canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…