Kesede ve soldaysa ve kalp atımına bakarak benim ki erkek o zaman :)))))
Canı sağ olsun sağlıklı olsun da gerisi mühim değil. Sadece şunu annemden duydum kız bebek anneyi yorarmış zor hamilelik geçirirmiş annem öyle söyledi
Onu da benim annem çürüttü ya
Bende çok güzel rahat hamilelik geçirmiş ama doğumum zor olmuş
Kardeşimde bulantı ve halsizlikten hastanede yattı bir ay o kadar kötü hamilelik geçirdi ama doğumu çok kolay oldu kardeşim erkek
Valla ben 4 sene önce kızıma hamileyken kullandım 3200 gr doğdu. Ben 63 kilodan 85 kiloya çıktım bebişe çokta kilo aldırmadı bizde ters tepki oldu sanırsam
Canı sağ olsun sağlıklı olsun da gerisi mühim değil. Sadece şunu annemden duydum kız bebek anneyi yorarmış zor hamilelik geçirirmiş annem öyle söyledi
Kiz 2 tane kiz dogurdum gobus haricinde hamile oldugumu anlamadim bile
Ne aserdim, ne migde bulanti, ne kusma yok. sadece son aylar cok sık tualet ve yorgunluk olurdu
Hanımlar Selam ,
Öncelikle; inşallah Ekim anneleri olarak , sağlıklı , sıkıntısız , kolay bir hamilelik süreci geçiririz.Ve burda hep birlikte deneyimlerimizi paylaşarak herbirimiz , Rabbim'in izniyle sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı
Maraton başlasın güzel anne adaylarım