Merhaba hosbulduk birkaç kişiye söylemeyi denedim arkadaş olarak çok sert tepkiler aldim.Ikj kızım var 8 ve 4 yasinda canım.Ne yapacağım nasıl bakacağım bilmiyorum ücretsiz izin alırım ama nereye kadar.Evimiz yok kızlarım çok üzülür mü acaba kafamda bisuru soru çok farklı hissediyorum günaha da girmekten korkuyorum. 8 hastalığım canim
Bilmiyorum kimseye söyleyemedim söylemeye çalıştığım kişiler de sert tepki verdi ölür fln diye sustum ben de..Aldırmayı düşündüm bende ama biri sana olur derse uzuluyormussun ya da çılgın gibi hormon patlaması yaşıyorum.Iki kızım için de vicdan azabı tabi..8 hastalığım sizler kac haftaliksiniz nasılsınız
Aldırıp aldırmama konusunda kimseye fikir sormanı önermem. Tamamen eşinle konuş, düşün, tart. Eşinle birlikte karar ver.
Çünkü herkes dışarıdan bir göz ile kolayca yorum yapar.
Gebeliğe devam konusunda yorum yapmak gerekirse, riskler herkeste var. Bir tane olsa yaşamayabilir, üç tane olsa sağlıklı doğabilir. Takdir-i ilahi.
Tabi ki çoğul gebelikler daha fazla risk taşıyor bu bir gerçek ama her zaman olumsuz sonuçlanacak diye bir şey yok.